PDA

View Full Version : На море в цикъл

Gercho0
06-01-2009, 14:59
Знам,че има много такива теми,но моят жъпрос е различен!Ще бъда на лагер и най-вероятно ще ми дойде,ясно ми е какво трябва да направя,но се притеснявам да не би случайно да ми дойде на плажа! :-x :( Въпреки че никога до сега не ми се е случвало! :P Моля,даваите някакви съвети! :d

gabi_94
06-01-2009, 15:04
ами виж то като отидеш на море и цикъла се забавя, при мен винаги е така. От климата се получава така. Ако толкова се притесняваш - има тампони!

Gercho0
06-01-2009, 15:06
Аз знам за тампоните! :D Но не искам всеки ден да нося и само да се притеснявам!Все пак,благодаря за отговора Габи! :)

mi6unka
06-01-2009, 15:20
ами....на плажа ако ти дойде....незнам какво да ти кажа, нямаш спасение... смисъл, може да си сложиш съвсем тънка ежедневна превръзка на банския ако не искаш тампони..аз така бих направила.Превръзката няма да се вижда въобще, освен ако не си със светъл бански.Абе пак е гадно, щото като влизаш във водата ще се мокри...де да знам, може би най добрия вариант е да си слагаш от най малките тампони, щом не си сигурна кога точно ще ти дойде и това е... :)

foreverr
06-01-2009, 15:24
Ми мацка аз съм чувала, че не е ехубаво да се носи тампон докато не си в цикъл.Даже не само съм чувала, а съм го чела.Така, че ако ти дойде на плажа нз кво да правиш, но по принцип от смяна на климата би трябвало да ен ти дойде, или се тъпчи с витамин Ц и може и да не ти дойде.

Gercho0
06-01-2009, 15:27
Мерси за отговорите! :) Едни казват,че Витамин Це помага,други пък не....! :) Както и да е...ще се надявам да не ми се случи на плажа! :( :(

InnchetO
06-01-2009, 15:33
Ох мене един път ми беше дошло на плажа :? ужасно е.. добре, че сама се усетих и не се бях оклепала още и бързо бързо до тоалетната, превръзка от тея обикновените и бегом наобратно..
А витамин Ц-то.. Ами аз като пих то беше 1-2ри ден на морето и то от 1вия ми беше дошло пих сигурно 1 кутия за 1 ден и на другия ден ми спря ама после същия месец ми дойде още 2 пъти..
Незнам мацка няма много варианти :( Най-добре за по-сигурно ходи с ежедневна превръзка и след всяко къпане сменяй.. пък като ти дойде с тампони :)

Приятно прекарване и дано да не се налага нито едното да правиш :-)

Hilary_
06-01-2009, 15:37
Вариант едно тампони... и вариант две миии слагаш си къси панталонки ии си трайкаш... ако не искаш да стане гаф... :D :D :D

hisy
06-01-2009, 16:28
Вариант едно тампони... и вариант две миии слагаш си къси панталонки ии си трайкаш... ако не искаш да стане гаф... :D :D :D +1

Wrathchild
06-01-2009, 16:42
Хм, някъде бях чела, че във вода не идвало... може да пробваш :lol:
Сега сериозно - календарчето ли 'казва', че трябва да ти дойде тогава? Защото от климата повечето организми се объркват и е напълно възможно да не ти дойде изобщо тогава.

foreverr
06-01-2009, 16:43
Мерси за отговорите! :) Едни казват,че Витамин Це помага,други пък не....! :) Както и да е...ще се надявам да не ми се случи на плажа! :( :(Защото при някои помага, а при други не, всеки организъм е индивидуален :)

Nadelina
06-01-2009, 17:14
Хм, някъде бях чела, че във вода не идвало... може да пробваш :lol:
Сега сериозно - календарчето ли 'казва', че трябва да ти дойде тогава? Защото от климата повечето организми се объркват и е напълно възможно да не ти дойде изобщо тогава.
Или пък да ти дойде веднага след пристигането. Тампон е вариянта.

sladkish_14
06-01-2009, 17:55
Ооо миналата година бях на море на 22 , а цикъла ми идва на 8 ми по принцип и отивам си някаква съвсем спокойно , че всичко е минало и съм се изчистила и свалям си дънките да си лягаме и ХОП :shock: :shock: :shock: Не беше истина направо , за щастие ми мина за 2 дена и не беше кой знае какво , бяхме цели 10 дена там .. АЗ не се къпах , но беше много неприятно да хода там с превръзка /тампони не слагам !/ Та , като идеш за всеки случай си вземи с тебе на плажа и се проверявай от време на време .. От банския не си личи! Няма как да стане гаф ..

Gercho0
06-01-2009, 18:22
Мерси много за отговорите,мацкии! :) :) :) Ще пробвам това с Витамин Це..а хапчета не мисля да пия! :Р

Shia
06-01-2009, 18:58
Когато водата стане мътно червена ще разбереш,че това е ДЕНЯТ.

Тампона се надува от течности а.к.а цикъл,водата също е течна и мокра( 8-) )
Няма ли възможност тампона да се надуе от самата вода.Знам какво става,ако го пусна на чешмяна вода или просто не знм какво говоря.

sladur4etyYy
06-01-2009, 19:46

Няма ли възможност тампона да се надуе от самата вода.Знам какво става,ако го пусна на чешмяна вода или просто не знм какво говоря.

е тя водата не прониква толкова надълбоко, че да достигне до тампона и той да се надуе 8-)
авторке, ако не желаеш да пиеш хапчета, за да си го предизвикаш по- рано, единствено можеш да ходиш с тъмен бански и да си носиш превръзка/ тампон винаги. приятно прекарване. а само от любопитство- къде ще сте? :)

InnchetO
06-01-2009, 20:55
Абе тя незнам кво трябва да прави с тая вода, че да и влезе до там :razz:
Няма нищо да стане дори и да се надуе тампона. Тя ще го усети, защото когато попие достатъчно течност сам си излиза. :)

Gercho0
06-03-2009, 14:19
sladur4etyYy ,ili na Sozopol ili na Chernomorec shte sme :) :-)

pinki
06-03-2009, 16:07
Има хапчета измислени спец за такива случаи, казват се primolut-nor и са някъде към 7 лв ако не се лъжа (не съм сигурна за цената!) Питай в аптеките :)

anonymous497065
06-03-2009, 16:33
Има хапчета измислени спец за такива случаи, казват се primolut-nor и са някъде към 7 лв ако не се лъжа (не съм сигурна за цената!) Питай в аптеките :)
и какво правят?

pinki
06-03-2009, 17:06
и какво правят?
ами забавят цикъла, нали за това е темата :-D

Awake
06-03-2009, 18:03
И аз щях да предложа тези хапчета
Миналата година ми се наложи да ги пия,преди почивката се посъветвах с гинеколог
Пих ги 7 дена(толкова време бях на море)
след като ги спрях ми дойде след 1-2 дена
Това е най-добрия вариянт ще си сигурна 100%,че няма да стане гаф :)

Gercho0
06-03-2009, 19:14
Мерси много на всички за отговорите! :) :grin: :) мисля да пробвам и тези хапчета! :?

clever
06-03-2009, 20:10
Миналата година ми се наложи да ги пия,преди почивката се посъветвах с гинеколог
Това е най-добрия вариянт ще си сигурна 100%,че няма да стане гаф :)нали са без рецепта?

Awake
06-04-2009, 17:35
Това е най-добрия вариянт ще си сигурна 100%,че няма да стане гаф :)нали са без рецепта?
не съм сигурна .. преди 1 година като ги пих май бяха без рецепта,но сега има промени и не знам

koshtramba
06-04-2009, 17:41

А ти да си чуваша за вакуум? :lol: :lol: :lol: :lol:

smiLe49
06-04-2009, 18:50
И аз миналата година се надявах заради климата да не ми дойде,но уви...Даже си беше точно като по часовник.И точно като се оправих за плажа добре,че отидох до тоалетната ииии... :x
Гадна работа,ама кво да прайме...