Влез

View Full Version : Дали ме лъже?!?

sexy89
06-01-2009, 23:03
Здравейте, с моя приятел сме на по 19 години и ходим от 2 години и няколко месеца. Никога не сме се съмявали един в друг. Винаги съм му вярвала, както и той на мен. Нямало е ревност, ходела съм навсякъде, дори без него. Той също.
Обаче наскоро реших да го пробвам на майтап, писах му от 1 непознат номер и той върза. Поиска скайп и тнт. Писах си с него от друг скайп и останах доста разочарована. Каза неща, които не съм очаквала-че ми е изневерявал, и то с мои близки пр., и такива едни кофти неща, от които ми накипя доста. На другия ден едва издържах до срещата ни за да му плиосна всичко в лицето. А то се оказа, че той знаел, че съм аз. Но дали? Изкарахме всичко на шега, той ми обясни някои неща и аз пак повярвах и сега ми е едно, чудя се дали да му вярвам или не. Днес влезнах в регистрацията му в вбох7. Видях, че има едни писма, с някво си момиче, на което имаше качени снимки в вбох под формата на клип и моя беше оставил коментар "sexsssssssss" вбесих се и понеже не се запазват изпратените писма, а по получените не разбрах за какво точно са говорели, му се обадих и го попитах за паролата му на скайп, до скоро я знаех, но той я подмени. И той отказа да ми е даде. След тва смени и пасс-а си на вбох. Абе изобщо луда работа. Чудя се дали да му вярвам. Обичам го толкова много, че той е моя живот, той е всичко, с което свързвам деня си. И изведнъж така. Малко се чувствам объркана, унизена, предадена?! Кажете ми какво да мисля. Да му вярвам ли че това е просто едно такова писане и нищо друго. Побърквам се. Скарахме се много брутално и нз какво да правя.

smileforyou12
06-01-2009, 23:11
мисля че много се вкарваш във филма. оправете си отношенията и продължете...

smurfa
06-01-2009, 23:53
Здравейте, с моя приятел сме на по 19 години и ходим от 2 години и няколко месеца. Никога не сме се съмявали един в друг. Винаги съм му вярвала, както и той на мен. Нямало е ревност, ходела съм навсякъде, дори без него. Той също.
Обаче наскоро реших да го пробвам на майтап, писах му от 1 непознат номер и той върза. Поиска скайп и тнт. Писах си с него от друг скайп и останах доста разочарована. Каза неща, които не съм очаквала-че ми е изневерявал, и то с мои близки пр., и такива едни кофти неща, от които ми накипя доста. На другия ден едва издържах до срещата ни за да му плиосна всичко в лицето. А то се оказа, че той знаел, че съм аз. Но дали? Изкарахме всичко на шега, той ми обясни някои неща и аз пак повярвах и сега ми е едно, чудя се дали да му вярвам или не. Днес влезнах в регистрацията му в вбох7. Видях, че има едни писма, с някво си момиче, на което имаше качени снимки в вбох под формата на клип и моя беше оставил коментар "sexsssssssss" вбесих се и понеже не се запазват изпратените писма, а по получените не разбрах за какво точно са говорели, му се обадих и го попитах за паролата му на скайп, до скоро я знаех, но той я подмени. И той отказа да ми е даде. След тва смени и пасс-а си на вбох. Абе изобщо луда работа. Чудя се дали да му вярвам. Обичам го толкова много, че той е моя живот, той е всичко, с което свързвам деня си. И изведнъж така. Малко се чувствам объркана, унизена, предадена?! Кажете ми какво да мисля. Да му вярвам ли че това е просто едно такова писане и нищо друго. Побърквам се. Скарахме се много брутално и нз какво да правя.doverie mu se vika ti
sama si pravish fium

w0sh
06-01-2009, 23:54
язък ви за годините...

valdesbg
06-02-2009, 06:13
На години сте на 19, ама на акъл - колкото някой първолак....

Толкова си и вярвате... Абе луда работа.

dimitar_ak
06-02-2009, 06:21
Трябва да му вярваш. Ако само се следите по-добре да прекратите тази връзка.

sladkish_14
06-02-2009, 06:37
Трябва , трябва .. ама и той си е правил много неща зад гърба й ! Така е , като 'сляпо' си вярвате ! За 2 години колко неща може да е направил ти сега тепърва тръгна да го проверяваш , щом не ти е дал паролата от скайп явно има какво да скрие .. Престани да му се ровиш в нещата ! Ядосал се е и затова е сменил паролите , а колкото до момичето във вбох ти нея пред себе си ли поставяш? :shock: Може ли нещо толкова мимолетно да те скара с приятеля ти ?! И моята връзка беше така , за колко неща съм простила и сме продължили напред ,, Там е работата , че доверието не остана същото .. Оправете си отношенията , защото връзката ви е по - сериозна от тези дреболий , но винага си имай 1 наум! :)

valdesbg
06-02-2009, 06:43
Сладкиш, пишеш глупост след глупост... Ако ми доскучее ще драсна и защо. Отделно че в случая авторката сама си прави проблема, който реално не съществува.

sladkish_14
06-02-2009, 06:49
^ :) За вас не е проблем , но за нея е .. Понякога вие момчетата , не знаете колко може да ни нараните и то само с толкова дребни работи .. :)

Bellatrix
06-02-2009, 06:49
Какво? Толкова ли не може да се откаже да пише коментари на кифлите в вбокс щом вижда, че не ти е приятно!? Готов е да се скарате, но не и да се спре? Значи му се флиртува или забива. Аз друг извод не мога да си направя.

lipstik
06-02-2009, 07:56
Какво? Толкова ли не може да се откаже да пише коментари на кифлите в вбокс щом вижда, че не ти е приятно!? Готов е да се скарате, но не и да се спре? Значи му се флиртува или забива. Аз друг извод не мога да си направя.

+1.Щом си е сменил паролата значи има какво да крие.

dimitar_ak
06-02-2009, 08:04
Щом едно нещо има парола значи е лично. Това е все едно приятелката ми да поиска да ми види телефона за да прочете SMS-ите. Приемете, че това не е любов, а притежание. Всеки се е изкушавал да го прави, но това води само до едно. Трайна загуба на доверие и много бъдещи проблеми, дори раздяла. Ако имаш съмнения не рови, а попитай този, който може да ти отговори. Ще разбереш дали е искрен или те лъже.

PS: И още нещо. Замислете се с кого е на живо любимият ви. С вас е, а не с някой с когото си пише в скайп.

NeZaPoznat
06-02-2009, 09:14
Зарежи го !

Момчето заслужава и ще си намери по-нормално гадже !!

TheBeliever
06-02-2009, 09:16
В този случай мога да кажа, че автоката си е виновна. Защо по дяволите тръгваш да си търсиш и създаваш проблеми там където ги няма. От какъв зор ще му пишеш от чужд номер и ще го провокираш? Нали уж му имаш доверие?
И много ми е интересно вие какво разбирате под доверие? Да му имаш всички пароли за всички регистрации и да следиш какво и с кой си пише - това ли е за вас доверие? Да му вдигаш скандал защото се е осмелил да смени паролата на СВОЯ skype. Какво следва - подробна разпечатка на телефонните му разговори? :?

spensi
06-02-2009, 09:17
^ :) За вас не е проблем , но за нея е .. Понякога вие момчетата , не знаете колко може да ни нараните и то само с толкова дребни работи .. :)
Това се отнася и за вас също :D

valdesbg
06-02-2009, 09:44
...

Не се хаби, сега ще те нападнат че ти всъщност не обичаш половинката си, щом не се инетресуваш от него/нея. Сценария го знам... :)

Накрая ще излезе че сестра ти е бременна, а това че нямаш такава е друг въпрос... :)

Иначе верни неща мислиш :)

evelinka1122
06-02-2009, 09:57
моето мнение е на мъж ВЯРА нямай... известно ДОВЕРИЕ ДА, но не и пълна 100% вяра... та това са мъже! :?

XTREMEFREERIDE
06-02-2009, 10:03
Трябва , трябва .. ама и той си е правил много неща зад гърба й ! Така е , като 'сляпо' си вярвате ! За 2 години колко неща може да е направил ти сега тепърва тръгна да го проверяваш , щом не ти е дал паролата от скайп явно има какво да скрие .. Престани да му се ровиш в нещата ! Ядосал се е и затова е сменил паролите , а колкото до момичето във вбох ти нея пред себе си ли поставяш? :shock: Може ли нещо толкова мимолетно да те скара с приятеля ти ?! И моята връзка беше така , за колко неща съм простила и сме продължили напред ,, Там е работата , че доверието не остана същото .. Оправете си отношенията , защото връзката ви е по - сериозна от тези дреболий , но винага си имай 1 наум! :)

Подкрепям. :smt023

tesoridoriente
06-02-2009, 10:37
Ти луда ли си ?!? Тоя е супер мухльо!!! Зарязвай го ! Какво правиш с него още?Колкото и да го обичаш той те лъже в очите .... Зарязвай го !!!!!!

elsy
06-02-2009, 10:42
Тцтц, сама си си виновна. Защо му се бъркаш в нещата, толко ли за 2 години му нямаш доверие? Ти трябва да си оправиш кашата като поговориш с него. И без излишна параноя.

purple__love
06-02-2009, 16:21
Аз съм си патила два пъти от прекалено доверие... Пълно доверие не можеш да имаш на никой,колкото и години да сте прекарали заедно... Да ти кажа - "не му имай доверие", е много лесно, но за каква връзка ще си говорим, ако тя е изградена на недоверие и напрекъснати проверки от страна на единия.От една страна разбирам притесненията ти, защото съм минала вече по този път, но от друга страна знам колко се захабиха отношенията с моя приятел точно заради това и знам, че не води до нищо хубаво.Съмнението винаги го има, а някои казват дори "Проверката е висша форма на доверие!". Аз ти казвам от личен опит... Просто да имаш едно наум, защото в крайна сметка никой не познава никого напълно! :)

Take_That
06-02-2009, 18:22
Трябва да му вярваш. Ако само се следите по-добре да прекратите тази връзка.

Съгласна съм :) Без доверие връзката еда ли може да се запази дълго

Krasencety
06-02-2009, 18:42
В този случай мога да кажа, че автоката си е виновна. Защо по дяволите тръгваш да си търсиш и създаваш проблеми там където ги няма. От какъв зор ще му пишеш от чужд номер и ще го провокираш? Нали уж му имаш доверие?
И много ми е интересно вие какво разбирате под доверие? Да му имаш всички пароли за всички регистрации и да следиш какво и с кой си пише - това ли е за вас доверие? Да му вдигаш скандал защото се е осмелил да смени паролата на СВОЯ skype. Какво следва - подробна разпечатка на телефонните му разговори? :?

съгласна съм.. :)