View Full Version : Аз съм едната от многото искаща вашата помощ...
niichety
06-02-2009, 16:14
Амии..моята история не е много дълга, но точно сега не мога да споделя на никой, за това което преживавям...Им едно момче..(сега сигурно ще си кажете "че как иначе, тая е няква която не знае кво иска", но моля прочетете до край), което ужасно много харесвам а вече и май го обичам.Тва се случва от около 9-10 месеца, но направих грешката да му кажа.Той ми каза кой харесва в момента, а тя беше една шестокласничка (аз съм 5 клас), която се снимаше гола и пускаше снимките си в интернет.Ппопитах го дали имам някакъв шанс с него след месец например, а той каза "не знам може би".Забравих да кажа че това става в скйап, всичко освен това че му казах че го харесвам.Мина месец, а той ми каза че вече не харесва нея.Попитах го кой , а той отговори, че е едно момиче от седми клас.Тя е доста развита..май носи чашка Д ноо пък и аз съм горе-долу така вече отивам към С..Естествено , нямаше кой друг да е защото го познавах много добреи знаех че той предпочита такива момичета.Вече обаче се държи страшно мило с мен и аз го попитах дали още харесва въпросната седмокласничка.Той каза вече не.Постоянно ме "сваля" така да го кажа.Вика ме да си говорим, слушаме музика заедно на двора и какво ли още не, но понякога ми показва че не е така както си мисля аз.Вече не знам какво да правя..мисля сио че го мразя а става все по-лошо и по-лошо.Започвам да го обичам все повече и повече и вече не мога да издържам.Не знам далиме харесва а ко е така, дали не мисли че вече не го харесвам и го е срам да ми каже.Естествено приемам и факта че може би просто ме приема като по-близка приятелка..Има и едно другоп момиче, което той ми е казвал че мисли за много красива..за най-красивата.Притеснява ме дали не харесва нея, защото тя е една от най-близките ми приятелки..Моля ви помогнете ми!!!
NecroSadisticSadomiziers
06-02-2009, 16:20
Пръсни си мозъка с двуцевка
Ilikeliljon
06-02-2009, 16:22
С какво да ти помогнем, не си поискала нищо конкретно. Честно казано май онзи не е много наясно със себе си, защото харесвал тази, харесвал онази, 5-6-7 клас дрън-дрън. И той май не знае какво и коя да хареса. Бъди внимателна, това е моя съвет. Не ми се струва това момче да е наясно със себе си, така че нищо чудно да поиска да пробвате, а след това да те остави. Иначе като гледам май май и ти не си много наясно. Направо го попитай харесва ли те или не? В прав текст и не му давай да го обръща на майтап отговора. Каквото и да стане след това лошо или хубаво поне ще знаеш каква е истината и няма да се измъчваш какво да правиш :) :)
TheBeliever
06-02-2009, 16:25
Първо: не сте ли малки за тея неща :-o
Второ: наистина ли искаш да се занимаваш с някого, чието "харесване" зависи от това какъв ти е размерът на сутиена?
Трето: не ти, а той не знае какво иска. И по мое мнение определено не иска теб.
Единствения съвет който мога да ти дам е да не се занимаваш с него. Той ако по някое време поиска да е с теб сигурно ще ти покаже.
niichety
06-02-2009, 16:30
Е, да Ilikeliljon, но мен е страх от неговия отговор..имам предвид и да го намразя както там последния който беше писал...аз пак ше почна да го айде не обичам харесвам..ии не мисля че сме още малкои за тези неща..всички казват, че той определено не е нясно със себе си..имаме психолог в училище..и когато говорих с нея (психоложката) тя каза че той наистина влиза прекалено бързо в пубертета и вече не знае какво и кого иска..а когато иска някого му минава лесно.Забравих да кажа..има една там Деляна с която си бяха гаджета ии т.н.Мен също такак ме е малко страх да не ми каже че ме харесва на бъзик, а аз да се хвана :( А просто исках съвет какво да направя..благодаря за сега все пак :)
Ilikeliljon
06-02-2009, 16:36
Е, да Ilikeliljon, но мен е страх от неговия отговор..имам предвид и да го намразя както там последния който беше писал...аз пак ше почна да го айде не обичам харесвам..ии не мисля че сме още малкои за тези неща..всички казват, че той определено не е нясно със себе си..имаме психолог в училище..и когато говорих с нея (психоложката) тя каза че той наистина влиза прекалено бързо в пубертета и вече не знае какво и кого иска..а когато иска някого му минава лесно.Забравих да кажа..има една там Деляна с която си бяха гаджета ии т.н.Мен също такак ме е малко страх да не ми каже че ме харесва на бъзик, а аз да се хвана :( А просто исках съвет какво да направя..благодаря за сега все пак :)
Да ти кажа психолога на училището по-добре може да каже какво да правиш, тъй като е възможно да е виждала момчето, аз си направих изводите от това, което ти си разказала. Иначе в по-горния пост бяха прави, ако всичко опира до размера на сутиена, то тогава има ли смисъл да си с такова момче. Това също се замисли? :) :)
Боже вече пети клас и в форумите влизат :) Вече и съвети от пети клас получаваме. Супер
niichety
06-02-2009, 16:51
Ами аз не виждам нищо лошо да влизам във форумите, дори и да съм пети клас.Все пак възрастта няма значение :) А иначе да..наистина малко въпроса доза сутиена..ами честн9о казано, мисля че не би ме харесвал само за това...нямам почти никаква представа, но да психолжката си е говорила с него доста пъти.Аз и с нея си говоря на тая тема и тя също ми казва, че той точно сега не знае какво иска...И за това се притеснявам малко..дали всички които ме харесват в момента не ме харесва заради бюста..Между другото, едно момче ми предложи да си станем гаджета, ама аз отказах..казах на психоложката , а тя каза че е по-добре да си и стана с него гадже, за да видя как ще реагира другото момче и дали няма да започне да звижда малко..
Ами аз не виждам нищо лошо да влизам във форумите, дори и да съм пети клас.Все пак възрастта няма значение :) А иначе да..наистина малко въпроса доза сутиена..ами честн9о казано, мисля че не би ме харесвал само за това...нямам почти никаква представа, но да психолжката си е говорила с него доста пъти.Аз и с нея си говоря на тая тема и тя също ми казва, че той точно сега не знае какво иска...И за това се притеснявам малко..дали всички които ме харесват в момента не ме харесва заради бюста..Между другото, едно момче ми предложи да си станем гаджета, ама аз отказах..казах на психоложката , а тя каза че е по-добре да си и стана с него гадже, за да видя как ще реагира другото момче и дали няма да започне да звижда малко..
В пети клас освен сутиени друго не гледахме :) Така че... слагаш два чорапа и си готова, не му даваш да пипа само ^^
niichety
06-02-2009, 16:56
:D :lol: Чак пък толкова "брутални" не сме :D Тоо и седмокласниците гледат само сутиени и футбол така че.. :-D
Ilikeliljon
06-02-2009, 16:58
Това не ми стана ясно, с кой ти е казала да станеш гадже и кой може да започне да завижда?
niichety
06-02-2009, 17:01
Ами с момчето което ми предложи, да го наречем ХХ а другото (просто *) да започне да айде не звижда ами ревнува или нещо подобно се едно да му дойде акъла в главата :) Тя каза нещо подпбно..
Ilikeliljon
06-02-2009, 17:04
Ами с момчето което ми предложи, да го наречем ХХ а другото (просто *) да започне да айде не звижда ами ревнува или нещо подобно се едно да му дойде акъла в главата :) Тя каза нещо подпбно..
Ами ако харесваш момчето се съгласи, но само ако си поне малко сигурна, ако ли не, не виждам никакъв смисъл да тръгваш с човек, който не харесваш само и само да накараш друг, който харесваш да ревнува. :) :)
sladkish_14
06-02-2009, 17:04
Ужас , плаче ми се вече :(
niichety
06-02-2009, 17:05
Ами да точно затова му казах "не", защото не го харесвам...Но пък не знам какво ще правя ако * харесва приятелката ми... :(
Ilikeliljon
06-02-2009, 17:09
Ами да точно затова му казах "не", защото не го харесвам...Но пък не знам какво ще правя ако * харесва приятелката ми... :(
Ами един от недостатъците на форумите е, че не може да се опише напълно проблема, нито да се дадат най-добрите отговори, защото ситуацията трябва детайлно да се разгледа. Виж за разлика от много питащи тук, ти имаш психолог, с който да поговориш, защо не го направиш. Все пак е много вероятно да ти даде по-точен отговор от нас, защото е по-запозната със ситуацията. :) :)
niichety
06-02-2009, 17:11
Е, да прав/а си.Но реших да попитам и вас.Говорила съм с психоложката вече, но ме интерешуваше и вашия отговор :)
Ilikeliljon
06-02-2009, 17:19
Ами това е отговора ми. Така че използвай разговорите с психоложката, така че да станеш наясно със ситуацията, но все пак си имай една наум и оценявай всичко, което ти се казва. Тоест не приемай всичко за чиста монета. И ние сме хора и ние грешим (аз също завършвам вече психология). :) :)
Едит П.П. Момче съм.
niichety
06-02-2009, 17:23
Честно казано и аз си помислих че работиш или учиш за нещо такова...Мерси все пак :)
LovEsIckk
06-02-2009, 17:25
Да не си от Бургас...
Щото имаше една много известна с голите си снимки шестокласничка
toni_nemezis
06-02-2009, 17:26
:shock: :shock: :shock: Ти си 5-ти клас и обичаш? WTF Абе я ходи си играй с куклите и като пораснеш се занимавай с гаджета.
niichety
06-02-2009, 17:29
Ами не от София съм :)
Амии виж какво аз не мисля че за любовта има някви граници...И мисля че за куклите са тея които са в детската градина а не вече почти 6 клас...
Ilikeliljon
06-02-2009, 17:30
:shock: :shock: :shock: Ти си 5-ти клас и обичаш? WTF Абе я ходи си играй с куклите и като пораснеш се занимавай с гаджета.
Ей това е голямата грешка на родители, роднини и други по-големи. Всеки има способността да обича, въпроса не е в това дали може да обича или не. А до каква степен обича и до каква не? Така че момичето обича, друг е въпроса до каква степен.
Е че на мене 5 клас ми беше първото гадже :smt008
niichety
06-02-2009, 17:32
Ами ей за тва става въпрос.От нашето училище има един 7 ми клас и една 6ти и са си гаджета и се целуват и там ала бала..Не разбирам къв е проблема АЗ да обичам..както казхаа друг е въпроса колко...
ми тоя си е в периода на пубертета дето само цици гледа така че изчакай малко да порасне (и той и циците ти) и тогава задълбочавай отношенията :)
Няма лошо да обичаш,ама недей влиза в ненужни секс разврати на тез години ако с малкия ти рамбо се получи нещо ок?
niichety
06-02-2009, 17:37
Оо..аз за секс не съм тръгнала да мисля..малка съм още и не искам да стават такива неща :)
niichety
06-02-2009, 17:39
:D Амаа не наистина..то тва 12-13 годишни се натискат в тоалетните..аз няма так да правя :-D Не мисля че още му е дошло времето..
eminemfenka
06-02-2009, 18:02
Пръсни си мозъка с двуцевка :lol: :lol: 8) :razz: