PDA

View Full Version : Кой измисли разделите?

Sham
06-02-2009, 17:21
Аз не съм съгласна със смесването на култура и изкуство с разни помии. Няма да си поддържам театралната тема, ако остане м/у фреони и редки болести. Не й е там мястото. Просто казвам.

Доста тъпо е!;

Sham
06-02-2009, 17:59
Не мисля.
Няма да се губят общите теми, ако са важни.

ПП: Да си го напиша и тук.
"Фън" и "Игри" стоят, но решихте да разваляте работеща структура. ОК...

Sham
06-02-2009, 18:10
За да не се губи нещо, трябва да стои отгоре.
Сега темата ми се губи в молби за домашни и линкове от Уикипедия. Така по-добре ли е?

Какво е общото м/у "Къде да уча" и "Театър"? Само това питам.

И за пореден път да предложа подраздели, като дъщерни чекмедженца, систематизиращи приятно и удобно.

+
"Училище и приятели" и "У дома" могат да бъдат събрани, а не "Наука" с "Изкуство". Вие наред ли сте, сериозно, абстракция с пейстнати фактологии? Направо да слеем "Кофата" и "Всичко тийн", а?

"Майките", примерно, никой не ги бара, а разделът умрЕ.

Sham
06-02-2009, 19:09
Ответ?
Мачока (под)мина.

machoka
06-02-2009, 19:21
До момента ситуацията беше далеч по-критична, като две или три различни теми се белееха сред стадото от черни овци - темите за лично творчество.
За сметка на това раздел Наука се превърна в нещо, за което НЕ е предназначен, а именно раздел за домашни.

Далеч по-подредено ще бъде личното творчество на отделно място, защото 'потръгна' бая усилено и явно има и ще има винаги интерес.
Отделно, в наука, култура и изкуство ще намерят мястото си всички ДИСКУСИИ по тези тематики, като ще се постарая ако се появи тема за домашно моментално да бъде местена... но в крайна сметка се изисква елементарна култура да прочетеш темата-съобщение най-горе в раздела или поне описанието на раздел 'Тийн учител'. В момента измествам или заключвам всичко, което не е за там, както и от бившия раздел към настоящия. Надявам се в бъдеще таргетната група на раздела да бъде представителна извадка за най-интелигентните или широкоскроени потребители на форума.

п.с. Анкети го премахнахме, темите от там бяха преместени под шапката на 'Всичко тийн накуп'.
п.с. 2 ще има още реорганизация - като повода е искането за това на потребители в тема от Всичко тийн накуп.

Sham
06-02-2009, 19:35
Съвсем друго е:
едното няма нищо общо с другото.
Не е като в отношението любов-секс.
Реалността и фикцията, материята и емоциите, сухо и чувствено.
Изключително зле. При положение, че от раздел "Култура" само "Театър"-ът е преместен.

Ще кажа какво аз искам, тъй като само този раздел ме задържа(ше) във форума в последно време.
Искам раздел "Култура и изкуство" с подраздел "Лично творчество"* или някаква маркировка на общите теми ТАМ.

*фотография, литература, музика, поезия, рисуване, приложни изкуства не се ли месят? Най-удобно ще е с различни подраздели и категорийки, но на този етап не виждам нужда от това. [Ако трябва, аз ще се заема да го модерирам тоя раздел, но не може да е разпердушен, както в момента. Може да прозвучи снобско, не ме интересува, но за култура не могат да разговарят всички, още повече прагматици.]

ПП: И смятам, че мнението на потребяващите съответните теми е важното, а не на многознайковците, на които им е през...

Sham
06-02-2009, 19:52
хайде, искам да знам какво ще се случва

machoka
06-02-2009, 19:55
Не можем да правим подраздели и категории, а иначе вие самите губехте от 'всичко накуп'-а. Мислех си за отделен раздел, но смятам че няма да е достатъчно посещаван, което ще бъде много жалко, за това на първо време ги обединих с науката. Ако много се разрастне, ще го обособим в отделен така, както направихме с личното творчество.
Абстракция и чувство - какво по-интересно от тази смесица )

Sham
06-02-2009, 19:57
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=135081&start=465
виж последното мнение в темата

Обещавам собственоръчно да си едитна всеки пост и ще остане само "какво да гледам".
Сериозно казвам, има неща, в/у които не обичам да се сере.

+не е абстракция и чувство, а сухарщина и емоция.

machoka
06-02-2009, 20:06
Ама не може всички да са доволни, разберете. В момента лавираме между различни решения в търсене на вярното. Всеки следващ ход се надяваме да е в помощ на тази кауза. Поне правим нещо, най-ми е лесно да вдигна ръце и ... оправяйте се.
В новият раздел темите ви ще са винаги на първа страница, ще са актуални и много по-посещавани и обсъждани.
Освен това, за мен е важно 'личното творчество' да бъде поощрено в отделен раздел и да му се обърне по-голямо внимание.
И двата раздела ще бъдат постоянно под наблюдение и ще се оформят.

Нищо не мога да направя по въпроса с едитването на мненията, но ако не си отворена към новостите и си консервативна, тогава за какво изкуство говорим?

Sham
06-02-2009, 20:12
Поне правим нещо, най-ми е лесно да вдигна ръце и ... оправяйте се.
Това нещо в стил "симулираме дейност" ли е?
Правете каквото знаете. Аз съм дотук.
Приятна вечер!:)

ПП: Жалко е "статийките" в сайта да са неграмотни и некадърни, жалко е да търсиш кого да подиграеш и/ли заядеш по темите, жалко е да се променя "нещо", само за да се прави "нещо", още повече, когато то не само че не пречи, а и се развива добре.;

machoka
06-02-2009, 20:30
Разберете, че нямам никаква файда да симулирам дейност. Нито се отчитам пред някой, нито съм длъжен нещо да правя. Утре мога да си хвана нещата и да не вляза повече.

Гледам да направя каквото мога, за да може всички да са доволни. Работа се върши по форума и по сайта и тепърва ще има реално-визуален характер.

За жалост съм съгласен за пореден път с горното мнение на Raybeez.

Sham
06-02-2009, 20:31
Смело даваш оценки. И аз мога. Ще си го спестя.:)
А темата стана "Важна" часове след създаването на тази;

Нека си говорим направо - какво свързва науката с изкуството?(Леонардо не е жив!:Д)
Понеже не зная, а ти разбираш от всичко.

ПП: Не заплашвам, разбира се, че няма да си изтрия мненията. Не е като да се "моля" за ранг, примерно. Изказвам мнение, дори в оценките си съм по-мека от Ваша милост.
"Какъвто е вариант" не беше предложен, струва ми се.:)

ППП: С нетърпение очаквам дискусиите Ви в новия раздел.

Sham
06-02-2009, 20:50
Някой каза нещо за его...
Наслаждавай се на раздела тогава!
Толкова.)

Sham
06-02-2009, 20:54
Дали?
Хайде, няма да се обаждам, че са минали работи;

Успех!

machoka
06-02-2009, 22:17
Изместихме над 50 теми от бившият 'наука' по различни раздели, преместих 2-3 от Лично творчество там, защото повече така и не видях в първите 2 страници различни от стихотворения.

Не бъди крива, а се усмихни и си хванете новият раздел в ръце и го вдигнете на крака ))

kalinapet
06-03-2009, 10:40
Наистина няма много общо между наука и изкуство (но все пак има поне малко), обаче в този си вид раздела ми харесва повече - визирам "Наука", защото влизах повече там и ми беше омръзнало от поредната тема за домашно при положение, че си има цял раздел за това. И не мога да разбера при положение, че админите са решили, че трябва да е така, какво само им се бъркаме, след като са решили, че това е правилното решение. Аз лично в моя форум не бих се съгласила някой да ми казва как да го управялявам. Хайде чао и извинете за "некомпетентното" ми мнение.