PDA

View Full Version : Напълно объркана и отчаяна?!

thecopstopped
06-02-2009, 19:06
..

suxlife
06-02-2009, 19:11
Просто яж по разнообразна храна и разкарай чипсовете и сладките простотии ( или ги яж в умерени количества и не всеки ден ) давай на повече течности,плодове и зелечнуци яж колкото си искаш,както и кисело мляко и други млечни продукти с нисък % на мазнини...И спортувай..От личен опит мога да ти кажа,че плуването е най добрия спорт за тая работа ;) и е най-лесно,не изисква толкова физическо напрежение :) разтоварващо и приятно е :)

ReBeL
06-02-2009, 19:13
Да качваш толкова бързо килограми никак не е нормално!!! По - добре се консултирай с лекар! И както казаха преди мен - движение и без вредна храна! Успех :-)

HotChickMaggie
06-02-2009, 19:17
Тва не е ли много,1.68 и 85 кг. :-o Както и да е...

Само с диети не става.Трябва си и спорт.Ходи всеки ден по 1 час на фитнес,ако имаш обръч го върти и прави такива упражнения у вас,примерно клякания,коремни преси и скачай на място.Би трябвало да ти помогне. :)

monityY
06-02-2009, 19:19
Тва не е ли много,1.68 и 85 кг. :-o Както и да е...

Само с диети не става.Трябва си и спорт.Ходи всеки ден по 1 час на фитнес,ако имаш обръч го върти и прави такива упражнения у вас,примерно клякания,коремни преси и скачай на място.Би трябвало да ти помогне. :)

Фитнеса е главно за стягане,не за отслабване..

thecopstopped
06-02-2009, 19:24
op

monityY
06-02-2009, 19:26
Ей, хора.. сериозно съм се наплашила.. никога не съм била чак толковаааа много. Преди се имах за дебела, сег анезнам какво да кажа. Интересното е, че много бързо свалям и качвам.. но сериозно пред такива кила до сега не съм се изправяла.. дилемата е, че до 20.07.09 трябва да съм заслабила положението бая.. а със спорт само май няма да стане.. какво сте пробвали вие?

suxlife ти даде много добър отговор на този въпрос..Пробвай се :)

thecopstopped
06-02-2009, 19:29
..

monityY
06-02-2009, 19:38
Ей, хора.. сериозно съм се наплашила.. никога не съм била чак толковаааа много. Преди се имах за дебела, сег анезнам какво да кажа. Интересното е, че много бързо свалям и качвам.. но сериозно пред такива кила до сега не съм се изправяла.. дилемата е, че до 20.07.09 трябва да съм заслабила положението бая.. а със спорт само май няма да стане.. какво сте пробвали вие?

suxlife ти даде много добър отговор на този въпрос..Пробвай се :)

Днес карах само на плодове и салати + малък сладолд .. резултат + 2кг.. :?

Виж какво..+2 кг си защото тези плодове още дори стомаха не ти ги е преработил и затова тежиш,защото те все пак имат някакво тегло..Изпии 3 литра вода и се качи на кантара,ще си + 3 кг ест,но после след като отидеш няколко пъти до тоалетната 3те кг няма да ги има..Това не са визуално качени кг...

TheNewReligion
06-02-2009, 19:40
1. Купи си нов кантар.
2. Не се качват 6 кг за два дена от фотосинтезиране, така че явно се тъпчеш. Спри се.
3. Не яж само плодове и зеленчуци. Това те прави потенциална анорексичка.

thecopstopped
06-02-2009, 19:45
..

HotChickMaggie
06-02-2009, 19:54
Как така със спорт няма да стане :shock:

И тва за фитнеса,че е главно за стягане е вярно,но няма начин да не отслабне.А тва да не ядеш по цял ден и само да висиш пред компютъра не помага. :?

ELiTyYy
06-02-2009, 20:55
Пробвай с книгата на Пиер Дюкан ..нз дали така се пише...
майка ми от както почна е смъкнала 6кг,а има още доста до края на диетата...
и се хващай в ръце..това не е нормално да си толкова кг...

SoFarSoG00d
06-03-2009, 06:56
Първо се консултирай с диетолог,защото не е нормално да качиш толкова бързо 6кг,недей да си граеш с разни измислени диети,защото проблемът може и да е на хормонална основа.
Смятам,че никой от форума не може да ти помогне,а само специалист,така,че действай.

term0t0
06-03-2009, 07:17
Ей, хора.. сериозно съм се наплашила.. никога не съм била чак толковаааа много. Преди се имах за дебела, сег анезнам какво да кажа. Интересното е, че много бързо свалям и качвам.. но сериозно пред такива кила до сега не съм се изправяла.. дилемата е, че до 20.07.09 трябва да съм заслабила положението бая.. а със спорт само май няма да стане.. какво сте пробвали вие?Не ми говори със спорт не ствала бла-бла.Тренирам футбол отидох на лагер с отбора за 1 седмица 3 кг...само от бягане и игри с отбора в хотела
примерно играехме кече,ръгби ей такива израходващи енергия

w0sh
06-03-2009, 07:38
РОФЛ...
аз тежа по-малко ве... пък съм 187 висок

LuXuRy
06-03-2009, 10:10
Знам какво е да качваш кг мн лесно и те разбирам. :( Явно от лошия начин на хранене си си навредила страшно на метаболизма. Според мен на 1во място той трябва да ти се нормализира и да се ускори, за да можеш да си ядеш нормално, без да пълнееш. Без лишения няма как да стане.. може да се поинтересуваш от йога упражнения, има доста ефикасни, но най-доброто и това, което те съветвам е да пробваш да си глътнеш корема и да седиш така няколко минути (5-10) и така поне 2-3 пъти за деня. Пий повече вода, сутрин на гладно 1 чаша топла, преварена вода действа страхотно! Също така намали сладкото, ако можеш го спри - без захар и тестени изделия .. но тук пак си е ограничаване :? И в крайна сметка ако искаш си купи зелен чай от някоя аптека, без значение какъв, като марка знам само Сание, той е специално за отслабване, само че тези чайове са опасни, защото изтъняват червата. Но от 1 пакетче на ден за 2 седмици трябва да свалиш доста, особено първите дни. Имай повече воля! И тичай повече, ходи пеша, чисти у вас .. наспивай се :) Айде успех и дано до важния ден си харесаш фигурата :-)

TheGirlNextDoor
06-03-2009, 10:44
аз ям много..ама наистина много и не може да ми го побере главата как качваш 6 кг за 2 дни
..Много ясно,че яко 2-3 дена си на диета и не ядеш после ще се натъпчеш ама ти имаш ли изобщо някаква мярка?85 кг не моожеш да ме обедиш,че могат да изглеждат все едно си 65 ..и като осъзнаваш,че се тъпчеш-СПРИИИ!
..не се ясът само плодове и зеленчуци ..организмът има нужна от разнообразна храна,която доставя необходимото.И вместо да стоиш пред компютъра стани и се размърдаи малко.Не знам как така си сериозно обезпокоена ама си стоиш и си ядеш.

^^ не искам да се заяждам ама се ядосвам някои като се оплаква ама нищо не прави по въпроса

thecopstopped
06-03-2009, 11:06
..

POLLINA
06-03-2009, 11:20
http://prikachi.com/images.php?files/884244e.jpg това съм аз

ТОВА НЕ Е ВЪЗМОЖНО ДА СА 85 КИЛОГРАМА!!!! Я си купи нов кантар :D

TheGirlNextDoor
06-03-2009, 11:21
аз ям много..ама наистина много и не може да ми го побере главата как качваш 6 кг за 2 дни
..Много ясно,че яко 2-3 дена си на диета и не ядеш после ще се натъпчеш ама ти имаш ли изобщо някаква мярка?85 кг не моожеш да ме обедиш,че могат да изглеждат все едно си 65 ..и като осъзнаваш,че се тъпчеш-СПРИИИ!
..не се ясът само плодове и зеленчуци ..организмът има нужна от разнообразна храна,която доставя необходимото.И вместо да стоиш пред компютъра стани и се размърдаи малко.Не знам как така си сериозно обезпокоена ама си стоиш и си ядеш.

^^ не искам да се заяждам ама се ядосвам някои като се оплаква ама нищо не прави по въпроса

http://prikachi.com/images.php?files/884244e.jpg това съм аз ..
незнам, но никой не ми дава 85 кила..
Иначе, аз не мързелувам, играя редовно по ФКС - 4 пъти имаме седмично.
Танцувам, но явно тъпченето си надделява.. Ето сега се чувствам по- лека и спокойна от вчеращния плодов ден , днес ще намаля още малко храната и така..
Относно Пиер Дюкан и диетите му.. пробвах 2 дни и надебелях страшно много.. дали е от кръвната група?
А може би трябва да се примиря с гените си .. а така не ми се искааааа.. :(

не диета..просто едно по разделно хранене и още спорт и движения

akinom
06-03-2009, 11:21
Може би кокалите тежат..

TheGirlNextDoor
06-03-2009, 11:22
http://prikachi.com/images.php?files/884244e.jpg това съм аз

ТОВА НЕ Е ВЪЗМОЖНО ДА СА 85 КИЛОГРАМА!!!! Я си купи нов кантар :D

и аз мсиля така
..с тази височина и 85 кг трябва да се търкаляш..

m3talmania
06-03-2009, 11:22
А ти като си го купила тоя нов кантар... настрои ли го... я по-добре се премери на друг... тва ако са 85 килограма, аз съм китайската императрица :lol:

POLLINA
06-03-2009, 11:23
Може би кокалите тежат..
кви ша са тия кокали от желязо ли :-o :lol:

Beautyful
06-03-2009, 11:28
Първо се консултирай с диетолог,защото не е нормално да качиш толкова бързо 6кг,недей да си граеш с разни измислени диети,защото проблемът може и да е на хормонална основа.
Смятам,че никой от форума не може да ти помогне,а само специалист,така,че действай.

Cherryy
06-03-2009, 11:29
какво правиш тук, заминавай на лекар, изглежда, че качваш с часове, не искам да те обезспокоявам още повече, но това въобще не е нормално!

cLaDyRcHe
06-03-2009, 11:44
решението е нов кантар

cLaDyRcHe
06-03-2009, 11:49
решението е нов кантар

clever
06-03-2009, 12:10
не искам да те плаша;но мисля;че проблемът ти е хормонален ...
консултирай се с лекар!
успех! :)

п.п.мери се сутрин на гладно
не яж късно вечерта
спортувай
общо взето бъди активна
и не консумирай джънк фууд .. ;)

clever
06-03-2009, 12:17
:shock:
видях снимката ти!
давам ти 60 :shock:
тоя кантар или не е настроен или ... незам :D :shock:
както казах-отиди на лекар .. ако си сигурна;че кантарът ти е вярно настроен :D :D
шегата настрана-иди при ОПЛ и ако той прецени ще те прати на диетолог или по-скоро на ендокринолог
:)

slun4ice_90
06-03-2009, 12:21
Аз,пък ям и отслабвам... :-o

TheGirlNextDoor
06-03-2009, 12:38
Аз,пък ям и отслабвам... :-o

да отваряме ли компота?

130995
06-03-2009, 12:39
Аз,пък ям и отслабвам... :-o :lol:

kuklichka_bg
06-03-2009, 13:08
Танцувам, но явно тъпченето си надделява.. Ето сега се чувствам по- лека и спокойна от вчеращния плодов ден , днес ще намаля още малко храната и така..
Относно Пиер Дюкан и диетите му.. пробвах 2 дни и надебелях страшно много.. дали е от кръвната група?
А може би трябва да се примиря с гените си .. а така не ми се искааааа.. :([/quote]

Не е важно какво показва кантара,а как изглеждаш.

kalpazanka
06-03-2009, 13:21
Консултирай се с ендокринолог и акушер-гинеколог. Такова стремглаво пълнеене не си струва висенето по форуми и четенето на мнения от сорта на

Не става само с диети и гладуване, трябва и спорт.

И да не си посмяла да се водиш по акъла на фенките на "Дюки". За твое добро е!

slun4ice_90
06-03-2009, 13:57
Аз,пък ям и отслабвам... :-o :lol: Хич,не е смешно...Това става,защото си имам проблеми,ядосвам се и т.н. Не ми харесва-определено! :?

TeenSpirit
06-03-2009, 16:12
Отиди на лекар. Сериозно!!!

monityY
06-04-2009, 19:29

А може би трябва да се примиря с гените си .. а така не ми се искааааа.. :(

Май темата ти е ебавка обаче...така кат'те гледам не си повече от 55 кг в никъв случай... боже..... та аз съм по -дебела от тебе а тежа по малко..я стига глупости бе!

justbebsi
06-04-2009, 20:46
Невзъможно е да си 85 кг :-o :shock: :shock:
Изглеждаш около 55 . КАНТАРЪТ ТИ НЕ РАБОТИ . Или темата е ебавка