View Full Version : Напълно объркана и отчаяна?!
thecopstopped
06-02-2009, 19:06
..
Просто яж по разнообразна храна и разкарай чипсовете и сладките простотии ( или ги яж в умерени количества и не всеки ден ) давай на повече течности,плодове и зелечнуци яж колкото си искаш,както и кисело мляко и други млечни продукти с нисък % на мазнини...И спортувай..От личен опит мога да ти кажа,че плуването е най добрия спорт за тая работа ;) и е най-лесно,не изисква толкова физическо напрежение :) разтоварващо и приятно е :)
Да качваш толкова бързо килограми никак не е нормално!!! По - добре се консултирай с лекар! И както казаха преди мен - движение и без вредна храна! Успех :-)
HotChickMaggie
06-02-2009, 19:17
Тва не е ли много,1.68 и 85 кг. :-o Както и да е...
Само с диети не става.Трябва си и спорт.Ходи всеки ден по 1 час на фитнес,ако имаш обръч го върти и прави такива упражнения у вас,примерно клякания,коремни преси и скачай на място.Би трябвало да ти помогне. :)
Тва не е ли много,1.68 и 85 кг. :-o Както и да е...
Само с диети не става.Трябва си и спорт.Ходи всеки ден по 1 час на фитнес,ако имаш обръч го върти и прави такива упражнения у вас,примерно клякания,коремни преси и скачай на място.Би трябвало да ти помогне. :)
Фитнеса е главно за стягане,не за отслабване..
thecopstopped
06-02-2009, 19:24
op
Ей, хора.. сериозно съм се наплашила.. никога не съм била чак толковаааа много. Преди се имах за дебела, сег анезнам какво да кажа. Интересното е, че много бързо свалям и качвам.. но сериозно пред такива кила до сега не съм се изправяла.. дилемата е, че до 20.07.09 трябва да съм заслабила положението бая.. а със спорт само май няма да стане.. какво сте пробвали вие?
suxlife ти даде много добър отговор на този въпрос..Пробвай се :)
thecopstopped
06-02-2009, 19:29
..
Ей, хора.. сериозно съм се наплашила.. никога не съм била чак толковаааа много. Преди се имах за дебела, сег анезнам какво да кажа. Интересното е, че много бързо свалям и качвам.. но сериозно пред такива кила до сега не съм се изправяла.. дилемата е, че до 20.07.09 трябва да съм заслабила положението бая.. а със спорт само май няма да стане.. какво сте пробвали вие?
suxlife ти даде много добър отговор на този въпрос..Пробвай се :)
Днес карах само на плодове и салати + малък сладолд .. резултат + 2кг.. :?
Виж какво..+2 кг си защото тези плодове още дори стомаха не ти ги е преработил и затова тежиш,защото те все пак имат някакво тегло..Изпии 3 литра вода и се качи на кантара,ще си + 3 кг ест,но после след като отидеш няколко пъти до тоалетната 3те кг няма да ги има..Това не са визуално качени кг...
TheNewReligion
06-02-2009, 19:40
1. Купи си нов кантар.
2. Не се качват 6 кг за два дена от фотосинтезиране, така че явно се тъпчеш. Спри се.
3. Не яж само плодове и зеленчуци. Това те прави потенциална анорексичка.
thecopstopped
06-02-2009, 19:45
..
HotChickMaggie
06-02-2009, 19:54
Как така със спорт няма да стане :shock:
И тва за фитнеса,че е главно за стягане е вярно,но няма начин да не отслабне.А тва да не ядеш по цял ден и само да висиш пред компютъра не помага. :?
Пробвай с книгата на Пиер Дюкан ..нз дали така се пише...
майка ми от както почна е смъкнала 6кг,а има още доста до края на диетата...
и се хващай в ръце..това не е нормално да си толкова кг...
SoFarSoG00d
06-03-2009, 06:56
Първо се консултирай с диетолог,защото не е нормално да качиш толкова бързо 6кг,недей да си граеш с разни измислени диети,защото проблемът може и да е на хормонална основа.
Смятам,че никой от форума не може да ти помогне,а само специалист,така,че действай.
Ей, хора.. сериозно съм се наплашила.. никога не съм била чак толковаааа много. Преди се имах за дебела, сег анезнам какво да кажа. Интересното е, че много бързо свалям и качвам.. но сериозно пред такива кила до сега не съм се изправяла.. дилемата е, че до 20.07.09 трябва да съм заслабила положението бая.. а със спорт само май няма да стане.. какво сте пробвали вие?Не ми говори със спорт не ствала бла-бла.Тренирам футбол отидох на лагер с отбора за 1 седмица 3 кг...само от бягане и игри с отбора в хотела
примерно играехме кече,ръгби ей такива израходващи енергия
РОФЛ...
аз тежа по-малко ве... пък съм 187 висок
Знам какво е да качваш кг мн лесно и те разбирам. :( Явно от лошия начин на хранене си си навредила страшно на метаболизма. Според мен на 1во място той трябва да ти се нормализира и да се ускори, за да можеш да си ядеш нормално, без да пълнееш. Без лишения няма как да стане.. може да се поинтересуваш от йога упражнения, има доста ефикасни, но най-доброто и това, което те съветвам е да пробваш да си глътнеш корема и да седиш така няколко минути (5-10) и така поне 2-3 пъти за деня. Пий повече вода, сутрин на гладно 1 чаша топла, преварена вода действа страхотно! Също така намали сладкото, ако можеш го спри - без захар и тестени изделия .. но тук пак си е ограничаване :? И в крайна сметка ако искаш си купи зелен чай от някоя аптека, без значение какъв, като марка знам само Сание, той е специално за отслабване, само че тези чайове са опасни, защото изтъняват червата. Но от 1 пакетче на ден за 2 седмици трябва да свалиш доста, особено първите дни. Имай повече воля! И тичай повече, ходи пеша, чисти у вас .. наспивай се :) Айде успех и дано до важния ден си харесаш фигурата :-)
TheGirlNextDoor
06-03-2009, 10:44
аз ям много..ама наистина много и не може да ми го побере главата как качваш 6 кг за 2 дни
..Много ясно,че яко 2-3 дена си на диета и не ядеш после ще се натъпчеш ама ти имаш ли изобщо някаква мярка?85 кг не моожеш да ме обедиш,че могат да изглеждат все едно си 65 ..и като осъзнаваш,че се тъпчеш-СПРИИИ!
..не се ясът само плодове и зеленчуци ..организмът има нужна от разнообразна храна,която доставя необходимото.И вместо да стоиш пред компютъра стани и се размърдаи малко.Не знам как така си сериозно обезпокоена ама си стоиш и си ядеш.
^^ не искам да се заяждам ама се ядосвам някои като се оплаква ама нищо не прави по въпроса
thecopstopped
06-03-2009, 11:06
..
http://prikachi.com/images.php?files/884244e.jpg това съм аз
ТОВА НЕ Е ВЪЗМОЖНО ДА СА 85 КИЛОГРАМА!!!! Я си купи нов кантар :D
TheGirlNextDoor
06-03-2009, 11:21
аз ям много..ама наистина много и не може да ми го побере главата как качваш 6 кг за 2 дни
..Много ясно,че яко 2-3 дена си на диета и не ядеш после ще се натъпчеш ама ти имаш ли изобщо някаква мярка?85 кг не моожеш да ме обедиш,че могат да изглеждат все едно си 65 ..и като осъзнаваш,че се тъпчеш-СПРИИИ!
..не се ясът само плодове и зеленчуци ..организмът има нужна от разнообразна храна,която доставя необходимото.И вместо да стоиш пред компютъра стани и се размърдаи малко.Не знам как така си сериозно обезпокоена ама си стоиш и си ядеш.
^^ не искам да се заяждам ама се ядосвам някои като се оплаква ама нищо не прави по въпроса
http://prikachi.com/images.php?files/884244e.jpg това съм аз ..
незнам, но никой не ми дава 85 кила..
Иначе, аз не мързелувам, играя редовно по ФКС - 4 пъти имаме седмично.
Танцувам, но явно тъпченето си надделява.. Ето сега се чувствам по- лека и спокойна от вчеращния плодов ден , днес ще намаля още малко храната и така..
Относно Пиер Дюкан и диетите му.. пробвах 2 дни и надебелях страшно много.. дали е от кръвната група?
А може би трябва да се примиря с гените си .. а така не ми се искааааа.. :(
не диета..просто едно по разделно хранене и още спорт и движения
TheGirlNextDoor
06-03-2009, 11:22
http://prikachi.com/images.php?files/884244e.jpg това съм аз
ТОВА НЕ Е ВЪЗМОЖНО ДА СА 85 КИЛОГРАМА!!!! Я си купи нов кантар :D
и аз мсиля така
..с тази височина и 85 кг трябва да се търкаляш..
m3talmania
06-03-2009, 11:22
А ти като си го купила тоя нов кантар... настрои ли го... я по-добре се премери на друг... тва ако са 85 килограма, аз съм китайската императрица :lol:
Може би кокалите тежат..
кви ша са тия кокали от желязо ли :-o :lol:
Beautyful
06-03-2009, 11:28
Първо се консултирай с диетолог,защото не е нормално да качиш толкова бързо 6кг,недей да си граеш с разни измислени диети,защото проблемът може и да е на хормонална основа.
Смятам,че никой от форума не може да ти помогне,а само специалист,така,че действай.
какво правиш тук, заминавай на лекар, изглежда, че качваш с часове, не искам да те обезспокоявам още повече, но това въобще не е нормално!
cLaDyRcHe
06-03-2009, 11:44
решението е нов кантар
cLaDyRcHe
06-03-2009, 11:49
решението е нов кантар
не искам да те плаша;но мисля;че проблемът ти е хормонален ...
консултирай се с лекар!
успех! :)
п.п.мери се сутрин на гладно
не яж късно вечерта
спортувай
общо взето бъди активна
и не консумирай джънк фууд .. ;)
:shock:
видях снимката ти!
давам ти 60 :shock:
тоя кантар или не е настроен или ... незам :D :shock:
както казах-отиди на лекар .. ако си сигурна;че кантарът ти е вярно настроен :D :D
шегата настрана-иди при ОПЛ и ако той прецени ще те прати на диетолог или по-скоро на ендокринолог
:)
slun4ice_90
06-03-2009, 12:21
Аз,пък ям и отслабвам... :-o
TheGirlNextDoor
06-03-2009, 12:38
Аз,пък ям и отслабвам... :-o
да отваряме ли компота?
Аз,пък ям и отслабвам... :-o :lol:
kuklichka_bg
06-03-2009, 13:08
Танцувам, но явно тъпченето си надделява.. Ето сега се чувствам по- лека и спокойна от вчеращния плодов ден , днес ще намаля още малко храната и така..
Относно Пиер Дюкан и диетите му.. пробвах 2 дни и надебелях страшно много.. дали е от кръвната група?
А може би трябва да се примиря с гените си .. а така не ми се искааааа.. :([/quote]
Не е важно какво показва кантара,а как изглеждаш.
kalpazanka
06-03-2009, 13:21
Консултирай се с ендокринолог и акушер-гинеколог. Такова стремглаво пълнеене не си струва висенето по форуми и четенето на мнения от сорта на
Не става само с диети и гладуване, трябва и спорт.
И да не си посмяла да се водиш по акъла на фенките на "Дюки". За твое добро е!
slun4ice_90
06-03-2009, 13:57
Аз,пък ям и отслабвам... :-o :lol: Хич,не е смешно...Това става,защото си имам проблеми,ядосвам се и т.н. Не ми харесва-определено! :?
TeenSpirit
06-03-2009, 16:12
Отиди на лекар. Сериозно!!!
А може би трябва да се примиря с гените си .. а така не ми се искааааа.. :(
Май темата ти е ебавка обаче...така кат'те гледам не си повече от 55 кг в никъв случай... боже..... та аз съм по -дебела от тебе а тежа по малко..я стига глупости бе!
justbebsi
06-04-2009, 20:46
Невзъможно е да си 85 кг :-o :shock: :shock:
Изглеждаш около 55 . КАНТАРЪТ ТИ НЕ РАБОТИ . Или темата е ебавка