View Full Version : Имам слабост ...
amadeuskb
06-02-2009, 19:15
Начи иам един супер гаден проблем.Значи когато се възбудя преставам да мисля за проблеми ,а само за секс.А аз доста често се възбуждам.Това пречи на връзката с гаджето ми.Та въпроса ми е има ли някакъв начин като се възбудя да не искам секс ,защото така се пречупвам.Нещо метод ,хапчето нз нещо само да помогне един вид да не се възбуждам или като ми стане нещо да не мисля много за тва.Темата е мн тъпа обаче в момента не мисля мн ако може някой да хелп.
Начи иам един супер гаден проблем.Значи когато се възбудя преставам да мисля за проблеми ,а само за секс.А аз доста често се възбуждам.Това пречи на връзката с гаджето ми.Та въпроса ми е има ли някакъв начин като се възбудя да не искам секс ,защото така се пречупвам.Нещо метод ,хапчето нз нещо само да помогне един вид да не се възбуждам или като ми стане нещо да не мисля много за тва.Темата е мн тъпа обаче в момента не мисля мн ако може някой да хелп.
Е братле в момента пак ли си възбуден, че не мислиш много :D :D :D иначе по темата контролирай се, мисли за нещо различно - пробвай да си поемеш въздух и гледай ръцете ти да не шават много...
хахахах много добра тема обаче :) време ти е да правиш секс приятелю !!! само на ръчна така става ... само за секс ще мислиш.
мисли за стари бабички
не помага, ама пак мисли за стари бабички :D
NecroSadisticSadomiziers
06-03-2009, 16:45
Земи глътни малко уран... помага :D
LetTheMusicTalks
06-03-2009, 17:13
мисли за стари бабички
:razz:
sKa73r4o93
06-03-2009, 17:17
[/quote]dembi написа:
мисли за стари бабички[/quote]
:razz: :razz: :razz: :razz: :razz:
Незнам точно какво да правиш ..но когато аз искам да не ми става смешно примерно докато чета пред класа...в момента,в който почвам да се усмихвам се сещам за биографията на П.К.Яворов(първите две-три изречения)и както ми е смешно пак се концентрирвам и готово .. :)
Мисли за кебапчета, кюфтета, лайна, компютърни игри и такиа и няма да ти "скача".Поне при мене бачка. :D :grin: :razz: 8-)
HichNeMiPuka
06-03-2009, 19:53
за майка си и баба си в едно легло мисли
Cybershot
06-03-2009, 20:07
мисли си за видеото, което ще ти излезе на този сайт, просто няма начин да ти стане:
http://dawdaw.homo.com/
за майка си и баба си в едно легло мисли :razz: :razz: :razz:
воля се иска бе ! какъв мъж си като неможеш да се контролираш ? постави си за цел да си преодолееш проблема и си готов.. какви хапчета какви глупости.пробвай както ти казаха за бабички, лайна, кюфтета, бельо на бездомници и нещо от сорта да мислиш ама всичк е на психическа основа..
DekoDenev
06-04-2009, 20:56
мисли за стари бабички
може от това още по надървено да му стане :-D