View Full Version : и не знам какво да правя
Добър ден...искам да се извиня за дългата история...ще се опитам възможно да е по кратка,за правописните грешки просто пиша много бързо и не гледам какво пиша :-o, а и за тва че ви притеснявам...но наистина съм на кръстопът. С две думи - миналото лято на работа един от редовините ми клиенти (още твърди че е идвал всеки ден заради мен) уж се влюби в мен...Тогава още се разделях с бившият си и не бях психчески готова и емоционално след 2 годишна връзка да се хвана с първият дето ме е харесал....зажалост имах проблеми на работа и напуснах и трябваше да замина за месец в чужбина. Бяхме почнали да излизаме с клиента ми (М.) на кафета.За моя учудване не беше тва дет очаквах...и уж тръгнахме...Бях му казала е си ида началото на семестара след малката ми почивка в чужбина...няколко дена преди да си пристигна у Варна...той ми каза,че едната вечер се бил целувал с някаква...И аз прекаснах всякаква връзка...След многото засечки по кафетата се реших даму званна да се видим...и се изяснихме...решил парви да ми каже да не излезе лъжа и е сгрешил...аз бях си влюбена в него и последваха 1-2 месеца ходене...като едва ли не заживя у квартирата ми...Зажалост връзката беше ужасна...нямаше време за мене...дойдеше ли ядеше и спеше...секса просто липсваше...не искаше да пия кафе с него и с приятелите му...излизахме само в едно квартално заведение се едно се криехме...не съм дете на 16 да ме лъже и предполагах,че или има друга или че просто ме избягва ...преди да се реша да сложа край майка му влезе в болница и той се замозатвори в себе си и отблъсна всеки дори и мене...след месеци го чух пак...няколко излизания кафета...приятелски отношения....понякога кафетата заваршваха сас секс...казах му е искам да сам с него...той каза че не съм тва което аз търся...и още 3-4 месеца не се чухме...И сега отново но напълно различен човек...аз вече не го търся не му звъня ...преди постоянно говорене смси...ревност...ся не ми пука...обичам го но по добре така...вика ме с приятелите си но отказвам...прекарвам постоянно с компанията си времето...учейки...работейки ...за него малко време...но не знам много е оосбен....по принцип се вуждаме 2-3 пъти в седмицата...секс мн рядко правим...желание голямо от моя страна но него просто не го кефи тва и е много сранно се пак е мъж...види ли ме на кафе с друг ме търси секи ден...уй не ходим...дайте съвет искам да съм с него...но секи път като го търся държа се мило....готвя му правя му изненади той се одръпва...а ся ако му кажя ходим ли или не мисля е повече няма да го видя...и секи път повтаря е приятелите му и колата му са най важни в живота му...не един път не сме се виждали заради тва е че е с компанията...нужда от съвет имам и то голяма...
Най-добре ще е да седнете и да си изясните отношенията....друго незнам какво да те посъветвам...поне да знаеш приятелили ще сте или нещо повече.....
Take_That
06-03-2009, 14:52
Според мен този човек много умело те манипулира, а ти му се връзваш! Бягаш подир него и това му харесва затова и не те приема на сериозно. Според мен да се отдръпнеш от него - не му звъни, не му пиши, нка той те търси, но ти не лапвай веднага въдицата. Бъди безразлична и недостъпна и виж какво ще стане - може да спре да те търси въобще или пък да се осъзнае.
П.П - ако питаш мен най-добре е въобще да нямаш нещо общо с този човек.
Take_That много си права...бях под контрола на еидн такъв 2 години...и ми трябваше мн време да се осъзаня....за тва от тоя по надалеч.... наистина от много време не ми е било толково добре с някои..и за кафета и за разговори и да е с някой дет спя....но тъпият секс толкова ме претеснява...има го ама толкова рядко...мислех даси хвана още един...но просто май ми мина периода с лапешките историида правя...да го видим кога ще ме потърси и ще му кажя някой неща направо...но ако каже е сме само рпиятели прекъсвам връзка...щот ся имам достъчно проблеми в университета и на работа че да гоня мъж ... Той е наясно че много мъже ме харесват но ... като ме види с друг и почва да си мисли как да ме върне....а аз не съм ничия играчка
smileforyou12
06-03-2009, 15:07
Според мен този човек много умело те манипулира, а ти му се връзваш! Бягаш подир него и това му харесва затова и не те приема на сериозно. Според мен да се отдръпнеш от него - не му звъни, не му пиши, нка той те търси, но ти не лапвай веднага въдицата. Бъди безразлична и недостъпна и виж какво ще стане - може да спре да те търси въобще или пък да се осъзнае.
П.П - ако питаш мен най-добре е въобще да нямаш нещо общо с този човек.
съгласна съм
sasha_90
06-03-2009, 15:10
Такава връзка няма бъдеще.
evelinka1122
06-03-2009, 15:23
мразя този тип хора.... които мислят, че света се върти около тях... не се занимавай с него, това е моя съвет... не си кукла с конци и когато той си пожелае да ти обръща някакво внимание... не му звъни и не го търси... вреди ти... имам чувството, че е влязъл под кожата ти... вземаш да се осъзнаваш и това е добре... не те заслужава... успех :)
eminemfenka
06-03-2009, 16:33
заеби го :?
П.П - ако питаш мен най-добре е въобще да нямаш нещо общо с този човек. +1