Влез

View Full Version : Как може да ви съблазни едно момиче ?

LIND
06-03-2009, 20:57
Въпросът ми е към момчетата : Как може да ви съблазни едно момиче ? Какво ви възбужда най-много ?

PainMonopoly
06-03-2009, 22:28
http://www.youtube.com/watch?v=OvOHHl_UnuM

Ако момата направи така, ще си увеличи сериозно шансовете. :D

loveandemotion
06-03-2009, 23:25
Въпросът ми е към момчетата : Как може да ви съблазни едно момиче ? Какво ви възбужда най-много ?

сичко стига да е готино и красиво и умно. :-)

Youth_boy
06-03-2009, 23:31
Аз ги деля двете неща смисъл едно момиче може да ме съблазни винаги с подхода си спрямо мен , с външният си вид , с интелектуалните си способности , със секси облеклото си и т.н. Що се отнася до това какво би ме възбудило като флирт то тогава имам само един отговор който е различен от общоприетото но обичам да ме свалят момичета това адски много ме възбужда и ме стимулира да се раздавам докрай макар че в 99% от случаите аз съм човека който предприема първата крачка както според разни ретро мнения е по-нормалният вариант , може и да е така не знам.

mostwanted
06-04-2009, 09:03
мн лесно стига да съм в настроение :D

suitable
06-04-2009, 09:26
И аз много обичам момичетата да правят първата крачка, не че аз не мога да я направя, но ми е омръзнало вече.. абе не точно омръзнало, но далеч повече обичам да дойде някое момиче и да се опитва да ме съблазни - тогава наистина ми се прищява да направя всичко, за да компенсирам усилията и за тази първа крачка.. А това, че някои мислят като баба си - няма нищо лошо, ама не това е истината.. ; ) ..а и честно казано смятам, че повечето момичета се оправдават с тези "ретро работки", само защото не знаят как да действат..

zero
06-04-2009, 09:40
Ооооо едно намигане ми е достатъчно 8)

plmn
06-04-2009, 09:41
с пари

:lol: :lol:

radybt
06-04-2009, 09:57
Ми,не че нещо ама,аз не съм лесен...момичета с две шепи дупе,ми грабват погледа ,с дълга права коса...няя значение цвета...стига да не е червен или бял xD
Дори мацето да 'покрива критерийте'...аз мразя да праа 1-ва крачка...но зависи и от настроението :P. Ся не искам да изглеждам надут[защото не съм]обаче,не съм и като другите загореляци... 8)

NeZaPoznat
06-04-2009, 10:30

Ако е красиво - само с поглед, но иначе направо умирам за дълги крака с черен клин, който ги очертава ... \:D/ :-s
направооо :shock: :shock:

damaitar
06-06-2009, 20:02
С гърди,задник,красиво лице,дълга коса :grin: :grin: :-D

roltirirang
06-06-2009, 20:11
:grin: :grin: Момичета давайте всичко от себе си ,че мамата си е ебало :grin: :grin:

Krokozubel4o
06-06-2009, 21:27
Най-често като дойде зад мен,сложи главата на рамото ми и почне да ми говори на ухо,целия настръхвам.... :grin: :grin: :grin:

Lyubomn7
06-06-2009, 21:31
Ако я харесвам само с поглед би ме съблазнила... Др-то е само да знае какво прави...

wersa4e
06-06-2009, 21:41
И аз много обичам момичетата да правят първата крачка, не че аз не мога да я направя, но ми е омръзнало вече.. абе не точно омръзнало, но далеч повече обичам да дойде някое момиче и да се опитва да ме съблазни - тогава наистина ми се прищява да направя всичко, за да компенсирам усилията и за тази първа крачка.. А това, че някои мислят като баба си - няма нищо лошо, ама не това е истината.. ; ) ..а и честно казано смятам, че повечето момичета се оправдават с тези "ретро работки", само защото не знаят как да действат.. +1 и аз мисля така. Но лично мене много ме съблазнява когато мацката седне на масата, и си е разтворила леко краката като в същото време е вкарала и някоя лека позичка :oops: 8)

LetTheMusicTalks
06-06-2009, 21:51
с пари

:lol: :lol:
да бе да :razz: