View Full Version : МАТУРИТЕ-РЕЗУЛТАТИ....
http://rezultati.zamaturite.bg/ ...
вие какви резултати имате :)
мойте са 4.61 по литература и 4.51 по география :)
TheBeliever
06-05-2009, 13:06
В темата "Втората ви матура" се обсъждат. Също така има тема за резултатите и във "Всичко тийн накуп".
Ох изтрийте я таа темаа нема смисъл..... :? :? :? :? зле съм .. хубаво твое си мнение ти като можеш искарай 6,00 :)
YakUZa777
06-05-2009, 13:43
Български език и литература
50.00 точки
Добър (4.01)
Математика
39.50 точки
Среден (3.46)
Министъра е тъп noob ! :-x
YakUZa777
06-05-2009, 23:24
Теб май те стягат ластиците на чорапите, Мистър "Аз знам всичко, защото стоя и уча по цял ден".
80.00 точки - Отличен /5.58/
География и икономика
97.00 точки - Отличен /6.00/
:grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:
ysmiFchiCa
06-06-2009, 09:05
ТАКА ТИ СЕ СТРУВА ЩОТО СИ ИДИОТ! ХАХАХАХА ЗЛЕТАК! :P :P :P :P
Пф... голямо самочувствие имаш... :? Все едно ти знаеш всичко..
Loshotia
06-06-2009, 09:22
50.00 точки
Добър (4.01)
Математика
39.50 точки
Среден (3.46)
Министъра е тъп noob ! :-x
Сега министърът ли излезе виновен, че някои хора са обикаляли кафетата 12 години?
YakUZa777
06-06-2009, 12:26
За българския нямам претенции, знам, че не го знам, но не на всички ни се отдава да сме българи :D , но за математиката задачите бяха по трудни отколкото трябва да са, казаха го госпожите по математика, както и госпожи от др. училища, по принцип задачите трябва да са на първо ниво, а не бяха ... Поне не всички
Бг - 80.40 - отличен 5.60
Мат - 67.30 - мн добър 4.70
Loshotia
06-06-2009, 12:45
За българския нямам претенции, знам, че не го знам, но не на всички ни се отдава да сме българи :D , но за математиката задачите бяха по трудни отколкото трябва да са, казаха го госпожите по математика, както и госпожи от др. училища, по принцип задачите трябва да са на първо ниво, а не бяха ... Поне не всички
Да, вторите матури бяха по- трудни от миналогодишните втори, но това е напълно очаквано и министъра си го каза много преди матурите. Напълно нормално е това, предвид, че тя е избираема.
Днеска ще ходя да си видя резултатите и ме е много ме е страх
plovdiv4anka90
06-07-2009, 10:54
С втората матура луда работа..БЕЛ-->77.50 точки-->Отличен 5.51
Математика-->68.50 точки-->Мн.добър 5.04
А за трудността на матурите..За БЕЛ нищо не мога да кажа,така и така нищо не съм се готвила..каквото си го знаех,това беше..Нооооооооо...
за матурата по математика съм бяснаа :evil: Цяла година уроци,след това на кандидатстудентски в Техн.Университет Отл.5.50 по математика..А на матурата по математика 5.04..Фииилммм...Имаше задача ( напр. 25-та ),която пък не беше за нивото на ДЗИ..И някакви други с супер неясни условия..Заради миналогодишната олигофренска матура по математика,випуск '09 си го отнесохме.. Btw БРАВО на онези,които имат 5.50 и нагоре на тази кофти матура по maths ;)
kofti_nick
06-07-2009, 11:04
БЕЛ : 4.12
МАТ : 4.43
БЕЛ - Мн. Добър 5.03
Математика - Мн. Добър 4.73
По БЕЛ матурата беше лесна но по математика беше адската матура просто на министър Вълчев му остана още малко и той реши да си прави каквото иска и накрая ще се наниже супер яко да го еба в ко*елето смотано
Maimunche_f
06-07-2009, 16:08
БЕЛ - 5.88
Математика - 5.99
:grin: :grin: :grin:
Neftochimic
06-07-2009, 18:08
член за вас зубари смотани
Heavy_Metal_winner
06-09-2009, 12:17
Ае аз още не съм стигнал до матурите, а и не са ме информирали достатъчно, но до колкото ми е ясно Ако не издържиш матурите отиваш на изпити. Ако не издържиш и тях... какво.. повтаряш 12-ти клас ли :-o :-o
Ае аз още не съм стигнал до матурите, а и не са ме информирали достатъчно, но до колкото ми е ясно Ако не издържиш матурите отиваш на изпити. Ако не издържиш и тях... какво.. повтаряш 12-ти клас ли :-o :-o
Ако не вземеш, една от 2-те задължителни матури, не получаваш диплома, а едно удостоверение, че си завършил гимназия и можеш да работиш.Тоест не можеш да кандидастваш.Подаваш документи за септемврийска сесия и на 31.08 и 01.09 се явяваш пак на матури.Вече и ако тях не вземеш оставаш за другия Май и т.н. и т.н. докато не ги вземеш.
Heavy_Metal_winner
06-11-2009, 16:30
Ако не вземеш, една от 2-те задължителни матури, не получаваш диплома, а едно удостоверение, че си завършил гимназия и можеш да работиш.Тоест не можеш да кандидастваш.Подаваш документи за септемврийска сесия и на 31.08 и 01.09 се явяваш пак на матури.Вече и ако тях не вземеш оставаш за другия Май и т.н. и т.н. докато не ги вземеш.
Аха....бе аз от сега да си стягам гащите, че....... :(
BlackWings
06-11-2009, 16:53
Матурата ви по математика е толкова лесна , че нямам думи , това са нормални лесни основни задачки, които във всяко СОУ трябва да са учени , и нивото си е точно като за ДЗИ - такова , че всеки да може да се справи!
Какво сте се заоплаквали , дали са ви по алгебра - квадратни уравнения - графика и намиране на корени ( :razz: ) , тригономертични функции и основни действия с тях, сравняване на логаритми . По геометрия - прилагане на основни зависимости в триъгълник , четириъгълник и окръжност + 1-2 по-различни от вероятности и лихвени изчисления.
Нищо специфично , нищо подвеждащо - основни основни основни неща.
Какво по-малко и по-лесно искате , не мога да разбера , да ви кажат : решете уравнението: Х+2=3 ?
:?
Само казвам , че прекалявате с оплакванията!
^^От една страна си е така, но погледни матурата от миналата година и погледни от тази...
TheBeliever
06-11-2009, 18:26
^^От една страна си е така, но погледни матурата от миналата година и погледни от тази...
Ей това българщината. "Погледни този, погледни онзи". Дай сега да се изядем от яд, че матурата за предходния випуск е била по-лесна. Не виждам причина за оплаквания - кой каквото е можал, направил е. Сега и да се жалвате, и да псувате министерството и образователната система, няма смисъл.
sandalki_ot_mola
06-11-2009, 18:45
Ами никъде не намирам скалата на оценяване.Някой,ако я знае да казва :)
BlackWings
06-11-2009, 19:09
Не само съм я погледнала , ами държах матура по математика миналата година , и вашата я гледах и я решавах точно оня ден , и не намирам никаква разлика в трудността между двете. Съвем обикновени лесни задачи - и тази , и предишната.
Просто като не сте си седнали на задниците да понаучите основни неща , не си го изкарвайте на образователната система , че в 12 клас не можете да решите квадратно уравнение, и че то пустия късмет , на вас нещастните каръци ви дали по трудна бре ейййй! :?
То в градината на съседа , тревата винаги е по-зелена , нали знаеш!
Loshotia
06-11-2009, 19:25
Абе в интерес на истината не знам по математика как е било тази и миналата година, но по история миналогодишния тест е доста по- лесен от тазгодишния. Това разбира се е много логично предвид факта, че ние си избираме втората матура.
Ами никъде не намирам скалата на оценяване.Някой,ако я знае да казва :)
Не са казали никъде скалата от тази год. да е променяна, мисля, че е миналогод. , ето я и нея:
Слаб 2 - до 22,5 т. вкл.
Среден 3 (3,00-3,49) - от 23 т. до 40,5 т. вкл.
Добър 4 (3,50-4,49) - от 41 т. до 58,5 т. вкл.
Много добър (4,50-5,49) - от 59 т. до 76,5 т. вкл.
Отличен (5,50-5,99) - от 77 т. до 94,5 т. вкл.
Отличен 6 - от 95 т. до 100 т.
е влез направо по егене и по личен номер във този сайт където съм дала и си провери резултатите
sandalki_ot_mola
06-12-2009, 09:12
Аз резултатите си ги знам , но просто исках да видя и скалата каква е :)