.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 32
    Град
    mezdra

МАТУРИТЕ-РЕЗУЛТАТИ....

http://rezultati.zamaturite.bg/ ...
    вие какви резултати имате

мойте са 4.61 по литература и 4.51 по география

http://prize.bg/tedi4kata -моля ви влизайте

Мега фен Аватара на TheBeliever
    В темата "Втората ви матура" се обсъждат. Също така има тема за резултатите и във "Всичко тийн накуп".
    I'll forget the love letters you never fuckin' wrote

Супер фен Аватара на XceSS
    Град
    Бургас :)
    <====
    Цитирай Първоначално написано от AnincetoSexy
    Дърпаш кредит .. Водиш я на Слънчев бряг ,там на ресторант .. после на бар ,и към 4-5 сутринта в хотелската стая на 'Чаика' я събличаш .. Ако ти откаже ,значи мнооооого си се прецакал ..

Град
    mezdra
    Ох изтрийте я таа темаа нема смисъл..... зле съм .. хубаво твое си мнение ти като можеш искарай 6,00

http://prize.bg/tedi4kata -моля ви влизайте

Повече от фен Аватара на YakUZa777
    Град
    Там където няма ретарди, а само митовете за тях.
    Български език и литература

50.00 точки

Добър (4.01)
    Математика

39.50 точки

Среден (3.46)
    Министъра е тъп noob !

Град
    Теб май те стягат ластиците на чорапите, Мистър "Аз знам всичко, защото стоя и уча по цял ден".

Град
    Whole of the world
    80.00 точки - Отличен /5.58/

География и икономика
    97.00 точки - Отличен /6.00/

Беар Гриллс не собираеться сдаваться!

Цитирай Първоначално написано от heats

ТАКА ТИ СЕ СТРУВА ЩОТО СИ ИДИОТ! ХАХАХАХА ЗЛЕТАК! :P :P :P :P
    Пф... голямо самочувствие имаш... Все едно ти знаеш всичко..

Мега фен
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от YakUZa777

50.00 точки

Добър (4.01)
    Математика

39.50 точки

Среден (3.46)
    Министъра е тъп noob !
    Сега министърът ли излезе виновен, че някои хора са обикаляли кафетата 12 години?

Град
    За българския нямам претенции, знам, че не го знам, но не на всички ни се отдава да сме българи , но за математиката задачите бяха по трудни отколкото трябва да са, казаха го госпожите по математика, както и госпожи от др. училища, по принцип задачите трябва да са на първо ниво, а не бяха ... Поне не всички

Бг - 80.40 - отличен 5.60
    Мат - 67.30 - мн добър 4.70

Мега фен
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от YakUZa777
    За българския нямам претенции, знам, че не го знам, но не на всички ни се отдава да сме българи , но за математиката задачите бяха по трудни отколкото трябва да са, казаха го госпожите по математика, както и госпожи от др. училища, по принцип задачите трябва да са на първо ниво, а не бяха ... Поне не всички
    Да, вторите матури бяха по- трудни от миналогодишните втори, но това е напълно очаквано и министъра си го каза много преди матурите. Напълно нормално е това, предвид, че тя е избираема.

Град
    Sofia
    Днеска ще ходя да си видя резултатите и ме е много ме е страх

С втората матура луда работа..БЕЛ-->77.50 точки-->Отличен 5.51
    Математика-->68.50 точки-->Мн.добър 5.04

А за трудността на матурите..За БЕЛ нищо не мога да кажа,така и така нищо не съм се готвила..каквото си го знаех,това беше..Нооооооооо...
    за матурата по математика съм бяснаа Цяла година уроци,след това на кандидатстудентски в Техн.Университет Отл.5.50 по математика..А на матурата по математика 5.04..Фииилммм...Имаше задача ( напр. 25-та ),която пък не беше за нивото на ДЗИ..И някакви други с супер неясни условия..Заради миналогодишната олигофренска матура по математика,випуск '09 си го отнесохме.. Btw БРАВО на онези,които имат 5.50 и нагоре на тази кофти матура по maths

Супер фен Аватара на kofti_nick
    Град
    там където дъгата се допира до небето, мястото където ангелите се учат да летят...
    БЕЛ : 4.12
    МАТ : 4.43
    Американски форум: Задаваш въпрос, после ти отговарят.
    Израелски форум: Задаваш въпрос, после на теб ти задават въпрос.
    Български форум: Задаваш въпрос, после дълго ти разказват колко си тъп.

Повече от фен Аватара на Lekov
    Град
    Pirdop BG
    БЕЛ - Мн. Добър 5.03
    Математика - Мн. Добър 4.73

По БЕЛ матурата беше лесна но по математика беше адската матура просто на министър Вълчев му остана още малко и той реши да си прави каквото иска и накрая ще се наниже супер яко да го еба в ко*елето смотано

Голям фен Аватара на Maimunche_f
    Град
    Дълбоката провинция....
    БЕЛ - 5.88
    Математика - 5.99

Супер фен Аватара на Neftochimic
    Град
    Bourgas
    член за вас зубари смотани
    <N>

БЕЛ - 5.90
    АЕ - 5.80

*◊¤ ...Пърхането на пеперудено крило може да причини тайфун на другия край на света...¤◊*

Град
    Sofia
    БЕЛ 4.26
    Биология 4.32

Ае аз още не съм стигнал до матурите, а и не са ме информирали достатъчно, но до колкото ми е ясно Ако не издържиш матурите отиваш на изпити. Ако не издържиш и тях... какво.. повтаряш 12-ти клас ли

Град
    Цитирай Първоначално написано от Heavy_Metal_winner
    Ае аз още не съм стигнал до матурите, а и не са ме информирали достатъчно, но до колкото ми е ясно Ако не издържиш матурите отиваш на изпити. Ако не издържиш и тях... какво.. повтаряш 12-ти клас ли
    Ако не вземеш, една от 2-те задължителни матури, не получаваш диплома, а едно удостоверение, че си завършил гимназия и можеш да работиш.Тоест не можеш да кандидастваш.Подаваш документи за септемврийска сесия и на 31.08 и 01.09 се явяваш пак на матури.Вече и ако тях не вземеш оставаш за другия Май и т.н. и т.н. докато не ги вземеш.
    Дърпаш кредит .. Водиш я на Слънчев бряг ,там на ресторант .. после на бар ,и към 4-5 сутринта в хотелската стая на 'Чаика' я събличаш .. Ако ти откаже ,значи мнооооого си се прецакал ..

Цитирай Първоначално написано от XceSS
    Цитирай Първоначално написано от Heavy_Metal_winner
    Ако не вземеш, една от 2-те задължителни матури, не получаваш диплома, а едно удостоверение, че си завършил гимназия и можеш да работиш.Тоест не можеш да кандидастваш.Подаваш документи за септемврийска сесия и на 31.08 и 01.09 се явяваш пак на матури.Вече и ако тях не вземеш оставаш за другия Май и т.н. и т.н. докато не ги вземеш.
    Аха....бе аз от сега да си стягам гащите, че.......

Супер фен Аватара на BlackWings
    Град
    във форума
    Матурата ви по математика е толкова лесна , че нямам думи , това са нормални лесни основни задачки, които във всяко СОУ трябва да са учени , и нивото си е точно като за ДЗИ - такова , че всеки да може да се справи!
    Какво сте се заоплаквали , дали са ви по алгебра - квадратни уравнения - графика и намиране на корени ( ) , тригономертични функции и основни действия с тях, сравняване на логаритми . По геометрия - прилагане на основни зависимости в триъгълник , четириъгълник и окръжност + 1-2 по-различни от вероятности и лихвени изчисления.
    Нищо специфично , нищо подвеждащо - основни основни основни неща.
    Какво по-малко и по-лесно искате , не мога да разбера , да ви кажат : решете уравнението: Х+2=3 ?

Само казвам , че прекалявате с оплакванията!

Град
    ^^От една страна си е така, но погледни матурата от миналата година и погледни от тази...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си