- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- МАТУРИТЕ-РЕЗУЛТАТИ....
http://rezultati.zamaturite.bg/ ...
вие какви резултати имате![]()
мойте са 4.61 по литература и 4.51 по география![]()
В темата "Втората ви матура" се обсъждат. Също така има тема за резултатите и във "Всичко тийн накуп".
I'll forget the love letters you never fuckin' wrote
<====![]()
Първоначално написано от AnincetoSexy
Ох изтрийте я таа темаа нема смисъл.....![]()
![]()
![]()
зле съм .. хубаво твое си мнение ти като можеш искарай 6,00
![]()
Български език и литература
50.00 точки
Добър (4.01)
Математика
39.50 точки
Среден (3.46)
Министъра е тъп noob !![]()
Теб май те стягат ластиците на чорапите, Мистър "Аз знам всичко, защото стоя и уча по цял ден".
Български език и литература
80.00 точки - Отличен /5.58/
География и икономика
97.00 точки - Отличен /6.00/
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Беар Гриллс не собираеться сдаваться!
Пф... голямо самочувствие имаш...Първоначално написано от heats
Все едно ти знаеш всичко..
Сега министърът ли излезе виновен, че някои хора са обикаляли кафетата 12 години?Първоначално написано от YakUZa777
За българския нямам претенции, знам, че не го знам, но не на всички ни се отдава да сме българи, но за математиката задачите бяха по трудни отколкото трябва да са, казаха го госпожите по математика, както и госпожи от др. училища, по принцип задачите трябва да са на първо ниво, а не бяха ... Поне не всички
Бг - 80.40 - отличен 5.60
Мат - 67.30 - мн добър 4.70
Да, вторите матури бяха по- трудни от миналогодишните втори, но това е напълно очаквано и министъра си го каза много преди матурите. Напълно нормално е това, предвид, че тя е избираема.Първоначално написано от YakUZa777
Днеска ще ходя да си видя резултатите и ме е много ме е страх
С втората матура луда работа..БЕЛ-->77.50 точки-->Отличен 5.51
Математика-->68.50 точки-->Мн.добър 5.04
А за трудността на матурите..За БЕЛ нищо не мога да кажа,така и така нищо не съм се готвила..каквото си го знаех,това беше..Нооооооооо...
за матурата по математика съм бяснааЦяла година уроци,след това на кандидатстудентски в Техн.Университет Отл.5.50 по математика..А на матурата по математика 5.04..Фииилммм...Имаше задача ( напр. 25-та ),която пък не беше за нивото на ДЗИ..И някакви други с супер неясни условия..Заради миналогодишната олигофренска матура по математика,випуск '09 си го отнесохме.. Btw БРАВО на онези,които имат 5.50 и нагоре на тази кофти матура по maths
![]()
БЕЛ : 4.12
МАТ : 4.43
Американски форум: Задаваш въпрос, после ти отговарят.
Израелски форум: Задаваш въпрос, после на теб ти задават въпрос.
Български форум: Задаваш въпрос, после дълго ти разказват колко си тъп.
БЕЛ - 5.88
Математика - 5.99
![]()
![]()
![]()
БЕЛ - 5.90
АЕ - 5.80
![]()
*◊¤ ...Пърхането на пеперудено крило може да причини тайфун на другия край на света...¤◊*
БЕЛ 4.26
Биология 4.32
Ае аз още не съм стигнал до матурите, а и не са ме информирали достатъчно, но до колкото ми е ясно Ако не издържиш матурите отиваш на изпити. Ако не издържиш и тях... какво.. повтаряш 12-ти клас ли![]()
![]()
Ако не вземеш, една от 2-те задължителни матури, не получаваш диплома, а едно удостоверение, че си завършил гимназия и можеш да работиш.Тоест не можеш да кандидастваш.Подаваш документи за септемврийска сесия и на 31.08 и 01.09 се явяваш пак на матури.Вече и ако тях не вземеш оставаш за другия Май и т.н. и т.н. докато не ги вземеш.Първоначално написано от Heavy_Metal_winner
Аха....бе аз от сега да си стягам гащите, че.......Първоначално написано от XceSS
![]()
Матурата ви по математика е толкова лесна , че нямам думи , това са нормални лесни основни задачки, които във всяко СОУ трябва да са учени , и нивото си е точно като за ДЗИ - такова , че всеки да може да се справи!
Какво сте се заоплаквали , дали са ви по алгебра - квадратни уравнения - графика и намиране на корени () , тригономертични функции и основни действия с тях, сравняване на логаритми . По геометрия - прилагане на основни зависимости в триъгълник , четириъгълник и окръжност + 1-2 по-различни от вероятности и лихвени изчисления.
Нищо специфично , нищо подвеждащо - основни основни основни неща.
Какво по-малко и по-лесно искате , не мога да разбера , да ви кажат : решете уравнението: Х+2=3 ?
Само казвам , че прекалявате с оплакванията!
^^От една страна си е така, но погледни матурата от миналата година и погледни от тази...