Влез

View Full Version : На колко см. навътре е химена?

Dollystar
06-06-2009, 06:15
Съжалявам за може би глупавия въпрос, но на колко см. от началото на отвора е химена?

metalcheto
06-06-2009, 06:25
Не знам 8-)

jenichka
06-06-2009, 06:34
8

purple__love
06-06-2009, 06:58
при всяка жена е различно...Тъй като при някои момичета ако момчето пъхне пръсти в нея тя може да бъде отворена....а при мен не ставаше...и беше по-надълбоко....зависи си от тялото на всеки човек :)

JuBaCcA
06-06-2009, 15:21
може и да е близо до яйчника

ubuntureload
06-06-2009, 15:53
Някъде около сливиците се намира .... 8)

DeViLgIlrL16
06-06-2009, 15:59

:D :D :D :razz: :razz:

Pepincetyy
06-06-2009, 16:45
Напълно вярно :lol:

time2rock
06-06-2009, 16:53
Да,и като ходите на зъболекар ви казва: "Ще кажа на майка ти, че не си девствена" :D

AwwwSugar
06-06-2009, 17:15
мисля ,че някъде към 5 см. :)

LetTheMusicTalks
06-06-2009, 17:33
Някъде около сливиците се намира .... 8) :razz:

dqvolcheee
06-06-2009, 17:56
лееелеееее ама моля ви се не говорете глупости !!!! поне като не знаете или не сте сигурни не обърквайте останалите!!! :o :x :-x
Хименът е тънка ципа, стесняваща входа на влагалището при девствени момичета и жени. Той е гънка на влагалищната мукоза, която покрива входа на влагалището, без да го затваря напълно. Отделя се от малките лабии.[/b]

PrOxY
06-06-2009, 20:20
Да ви имам и отговорите едни ще умреш ако не спреш,около сливиците случайно форума е за помагане на хората които имат проблеми :-x

roltirirang
06-06-2009, 20:22
Бръкни се и ако не се отвориш пробвай с бастуна на баба и като стигнеш до някъде отбележи си извати бастуна и го измери е към проблем? :shock: :shock:
Да не би гаджето ти да му е малък и да не мое те отвори? :shock: :shock:

YaNcHeToOo
06-07-2009, 09:39
8см средно ;)

Fritz
06-07-2009, 10:16
14-15 см

miShle
06-07-2009, 11:00
5-6-14-15 :shock: Абе вие нормални ли сте !?!??!?!?!? И това го казват момичета ... личи колко сте запознати със собствените си тела, че и секс правите !?!? Потресена съм :shock: ... бахти поколението,бахти и ниската сексуална култура ... Хименът се намира на входа на влагалището!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!! :?

miShle
06-07-2009, 11:10
Ето и за заблудените малко информация :

:arrow: http://www.kak-da.com/dictionary/%D1%85%D0%B8%D0%BC%D0%B5%D0%BD.html
:arrow: http://bg.wikipedia.org/wiki/%D0%A5%D0%B8%D0%BC%D0%B5%D0%BD

Dollystar
06-08-2009, 05:55
Бръкни се и ако не се отвориш пробвай с бастуна на баба и като стигнеш до някъде отбележи си извати бастуна и го измери е към проблем? :shock: :shock:
Да не би гаджето ти да му е малък и да не мое те отвори? :shock: :shock:
Не просто се сетих за това и понеже не ми беше много ясно реших да попитам :-) а тези с тъпите отговори изобщо няма да ги коментирам, защото тийнейджърите изобщо нямат сексуална култура и няма нищо лошо да искаш да нау4иш нещо ново за тялото си!

Dollystar
06-10-2009, 11:23
И в крайна сметка кой от всичките отговори е най-точен или за всеки е индивидуално? :-o

xit_ss
06-10-2009, 13:32
лееелеееее ама моля ви се не говорете глупости !!!! поне като не знаете или не сте сигурни не обърквайте останалите!!! :o :x :-x
Хименът е тънка ципа, стесняваща входа на влагалището при девствени момичета и жени. Той е гънка на влагалищната мукоза, която покрива входа на влагалището, без да го затваря напълно. Отделя се от малките лабии.[/b]

KRaLiCa_na_OrGaZmA
06-10-2009, 13:54
Не 5 не 6 нито 7 или 8 ...покрива входа на влагалището :-x :-x :-x АМАН от необразовани хора .................................................. .................................................. ......... :shock:

BuBzzz
06-20-2009, 20:11
некаде към 5 санта :D :D

Ilikeliljon
06-20-2009, 20:39

Ей АЙДЕ БЕ. Покрива входа на влагалището друг път. Химена не е на входа на влагалището (говоря от личен опит не само от това, което съм чел). Стига глупости, малки, големи лабии, а това дали не си го перефразирала от уикипедия:Хименът (латински: hymen (думата идва от името на гръцкия бог на брака Хименей) е тънка ципа, стесняваща входа на влагалището при девствени момичета и жени. Той е гънка на влагалищната мукоза, която покрива входа на влагалището, без да го затваря напълно.". :D :D

pLqmi92
06-20-2009, 21:00
На входа еее ... :)

Ilikeliljon
06-20-2009, 21:26
Хм, явно темата почва да става субективна... На входа на влагалището не е точно със сигурност, по-навътре е, на колко сантиметра не мога да кажа. Но за многознайковците, които твърдят, че е на входа ще питам как тогава момичето може да си вкара тампон без да се отвори :D :D Може би тампона преминава ей така безпрепятствено през химена :-o :-o

D3NG3rZ0N3
06-21-2009, 01:01
До черния дроб е

huligana90
06-21-2009, 22:15

lifelesscorpse
06-22-2009, 10:50
Колко сте зле тези,които казват 5,7,15...сантиметра...направо не мога да повярвам...Вие ще си трошите главите след време... :? Няма да ви дам готов отговор!Потърсете бе толкова ли е трудно!?!Най-лесния начин е в интернет,ако знаете как да търсите.Иначе сте загубени...Има много източници на информация,но който го мързи... :x :?

ubuntureload
06-22-2009, 10:51

Не е ли на изхода бееее 8-)

ivanstef
06-22-2009, 11:29
Чувал съм, че на негърките е на 30 см. После може да ви кажа един виц.

slun4evka
06-23-2009, 07:10
59

slun4evka
06-23-2009, 07:10
59 :-P :-P :-P

krem4et0
06-23-2009, 09:08
Хм, явно темата почва да става субективна... На входа на влагалището не е точно със сигурност, по-навътре е, на колко сантиметра не мога да кажа. Но за многознайковците, които твърдят, че е на входа ще питам как тогава момичето може да си вкара тампон без да се отвори :D :D Може би тампона преминава ей така безпрепятствено през химена :-o :-o

На входа на влагалището е!

Това с тампона става по същия начин както с менструалната кръв. По химена има дупки(или 1 голяма), от която изтича менструалната кръв, влагалищната секреция и през която може да се пъхне тампон.

malka_sladkka
06-23-2009, 15:55
Да,и като ходите на зъболекар ви казва: "Ще кажа на майка ти, че не си девствена" :D
:lol: :lol: :lol: :lol:

anyfany2
06-23-2009, 15:56
8 - 13 :-)

CucuTy
06-23-2009, 21:11

Ей АЙДЕ БЕ. Покрива входа на влагалището друг път. Химена не е на входа на влагалището (говоря от личен опит не само от това, което съм чел). Стига глупости, малки, големи лабии, а това дали не си го перефразирала от уикипедия:Хименът (латински: hymen (думата идва от името на гръцкия бог на брака Хименей) е тънка ципа, стесняваща входа на влагалището при девствени момичета и жени. Той е гънка на влагалищната мукоза, която покрива входа на влагалището, без да го затваря напълно.". :D :D

Вземи млъкни, че с глас започнах да ти се смея. И не спори за неща, от които и грам понятие нямаш. Напълно подкрепям Кремчето. Писала съм го и в други теми, няма смисъл да се повтарям. А и видях, че доста потребители са "познали верния отговор".

BringYourOwnBeer
06-23-2009, 21:19
http://www.visualstatistics.net/East-West/Intermarriage/Hymen.jpg
за всеки всезнайковец, който казва некви сантиметри ...
(който го е гнус да не зяпа)

4upi
06-23-2009, 21:25
Кво ти пука слагаи си го вътре апък то ще си проличи :D :D

Ilikeliljon
06-23-2009, 21:57

Вземи млъкни, че с глас започнах да ти се смея. И не спори за неща, от които и грам понятие нямаш. Напълно подкрепям Кремчето. Писала съм го и в други теми, няма смисъл да се повтарям. А и видях, че доста потребители са "познали верния отговор".

Дрън, дрън, субективно е, както казах. Къде е входа, бас ловя с всяко момиче, че не е точно на входа, по-навътре е, дори и на снимката в уикито се вижда същото. Влезте в сайта на българската уикипедия и вижте, ако не вярвате, а пък ти продължавай да се смееш на глас. Във всеки случай съм бил с девствено момиче и знам как стоят нещата, това също ми говори някои неща, айде сега бегай да се смееш у вас на глупостите си :-o :-o

CucuTy
06-23-2009, 22:10
^ Е ти може да си бил с девствено момиче, но аз СЪМ момиче и съм ДОСТА по-навътре в нещата от теб специално. Няма да коментирам вече.. субективни глупости.. Момче, не се излагай, моля те.
Жив и здрав бъди.. не коментирай, че си жалка гледка вече.

ubuntureload
06-23-2009, 22:23
ЦЕНЗУРА! krem4et0

Ilikeliljon
06-24-2009, 07:06
^ Е ти може да си бил с девствено момиче, но аз СЪМ момиче и съм ДОСТА по-навътре в нещата от теб специално. Няма да коментирам вече.. субективни глупости.. Момче, не се излагай, моля те.
Жив и здрав бъди.. не коментирай, че си жалка гледка вече.

Ок, ок тъй да бъде :D :D Вие си знаете най-добре :-P :-P :-P

BringYourOwnBeer
06-24-2009, 07:33
Офф ... накрая и до гинеколог ще отида да питам да се излагам... бахти хората
:? :?
http://www.youngwomenshealth.org/Images/hymen_variations.jpg - нави и разновидности :D:D

krem4et0
06-24-2009, 11:49
Надявам се някои правят разлика между входа на влагалището и малките срамни устни. Те са малко по-навътре, а хименът е непосредствено след тях. Има известна дълбочина, но реално там не почва влагалището. То започва след химена!

ubuntureload
06-24-2009, 12:32
Надявам се някои правят разлика между входа на влагалището и малките срамни устни. Те са малко по-навътре, а хименът е непосредствено след тях. Има известна дълбочина, но реално там не почва влагалището. То започва след химена!

Знаеш че не ме плашиш като ме цензурираш .... :-)

gigaherz
06-25-2009, 14:16
на входа на влагалището

estellle
06-25-2009, 15:37
Толкова,че да прекараш мексиканската граница :razz: :D

TheLittleAngel
06-26-2009, 17:18
5-6-14-15 :shock: Абе вие нормални ли сте !?!??!?!?!? И това го казват момичета ... личи колко сте запознати със собствените си тела, че и секс правите !?!? Потресена съм :shock: ... бахти поколението,бахти и ниската сексуална култура ... Хименът се намира на входа на влагалището!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!! :?

Съгласна съм с теб! Хем не знаят, хем се правят на големи разбирачи и объркват другите. Като не знаете не говорете глупости!!! Ставате смешни! :-x

TheLittleAngel
06-26-2009, 18:21

Момичето може да си сложи тампон, защото влагалището частично покрито от химена. То, ако напълно е покрито от къде, според теб изтича менструалната течност? Аман от прости хора!!! :-x

Ilikeliljon
06-26-2009, 18:49

Момичето може да си сложи тампон, защото влагалището частично покрито от химена. То, ако напълно е покрито от къде, според теб изтича менструалната течност? Аман от прости хора!!! :-x

Брех и аз това си викам, аман от прости хора :D :D :D

TheLittleAngel
06-26-2009, 19:29

Брех и аз това си викам, аман от прости хора :D :D :D

Като не разбираш не се обаждай! Няма да се занимавам с теб, за да не се спами излишно.

Ilikeliljon
06-26-2009, 21:00
Абе малък ангел тя модераторката го обясни добре, то от там идваше онова, което говоря за субективното, ама кой да чете, нали знае само да праща ония зачервени емотикони дето псуват :D :D Айде повече няма да пиша всичко е ясно. :) :)

WhyNot
06-26-2009, 21:43
никой все още не е установил :-o

spirtt
06-26-2009, 21:45
Рядко се вижда такова нещо като химен.Все пак коя девственица ще се даде да я ръчкат

stefsi
06-27-2009, 18:42
8см средно ;)
абе ОМГ вие тъпи ли сте, неграмотни ли сте?
нямате елементарно сексуално образование. Какви ви 5-8 сантиметра?!?!
ХИМЕНЪТ Е ЦИПА КОЯТО СЕ НАМИРА НА ВХОДА НА ВЛАГАЛИЩЕТО!
Има ЛИ ХИМЕН- ТВА Е НАЧАЛОТО НА ВАГИНАТА... оттам навътре тея сантиметри дето ги говорите тва е на каква дълбочина започва шийката на матката, която при никви положения не е 5 см!
БАСИ хората, тръгнали ебнали се там, а по форумите уж са отракани и тн, знаят сичко а ми пишат пълните простотии!
ЕТО ТИ КЪДЕ СЕ НАМИРА: http://1.bp.blogspot.com/_gLO19-u-4G4/SWdCp4mk98I/AAAAAAAAAZc/DHWKSERsLGI/s400/hymen_virginal.jpg

bZzZ96
08-26-2009, 22:54
Чела съм,че е средно 10 сантиметра навътре.При всяко момиче е различо.

sexyyyy93
08-26-2009, 23:16
На входа на влагалището се намира!И моля ви се разбирачите със сантиметрите да си запазят мнението за себе си! :D

t0d1t0
08-26-2009, 23:38
а бе към 30 см след входа на влагалището , рядко има момичета които не са девствени :)

bloodyF
08-26-2009, 23:51

:razz:

Passi0n
08-27-2009, 09:20
Взимай линията и мери 8-)

elenkaaa
08-27-2009, 15:49
Може би на около 3-4 см

MariqD
07-15-2011, 10:35
Според мен на 5 санта пак си е вход на влагалището щото то си продължава натааааам .. Иначе тампона вече да ме е отворил бре .. ;DD

kilers
07-15-2011, 10:58
Според мен на 5 санта пак си е вход на влагалището щото то си продължава натааааам .. Иначе тампона вече да ме е отворил бре .. ;DD

Ти прочете ли поне едно мнение от темата..тц.. :razz: