View Full Version : На 11 съм. Гърдите ми ...
Здравейте! Аз съм на 11 години. Знам, че някои няма да одобрят коментара ми и ще кажат, че съм малка да мисля за това, но когато видя момичетата от моя клас, те са толкова развити в бюста, а аз съм ужасно плоска! Въобще не съм започнала да се развивам. Много ми е неконфортно, срам ме е, че не съм започнала да се развивам, момчетата от нашия клас ми се подиграват и са ми лепнали прякора: Дъската. Много съм тъжна! Дано да ми влезете в положението и да ми кажете нещо за растеж на гърдите. Благодаря предварително на всички, които ще ми помогнат.
shadow4e
Пиши описателни заглавия
Ilikeliljon
06-06-2009, 11:35
Виж моето момиче, всеки организъм си е индивидуален и е възможно в по-късна възраст да удариш в земята по бюст тези, които са ти се подигравали. Не насилвай организма си с някакви методи за растеж на гърдите. Знам колко е гадно да ти се подиграват, но си дай сметка заслужава ли си да обръщаш внимание на такива хора, още повече че става въпрос за особености на организма, а не за нещо друго. Според мен няма да е лошо да намериш някой възрастен, на който имаш доверие и да си поговорите по този въпрос, защото така от тук е трудно да се обясняват такива неща :) :)
Та ти си само на 11,знаеш ли колко много време ще се развиваш!? Пък и техните могат сега за година-две да пораснат изведнъж и после да не са развият .. мн често става така,и после именно тези момичета остават в сянка пред др момичета,щото те ги настигат,даже им стават по-големи :D Не ти казвам,че и твоите ще са много големи,де,то зависи от гена най-вече,но нищо не се знае,не се обезкуражавай,а за момчетата - и ти им се подигравай,бе кво ти пукаа 8-) няма да им са даваш,я ... 8)
SisterOfNights
06-06-2009, 11:40
омг, ама ти си на 11!!!Как очакваш да имаш голям бюст?! и какво е това 'момичетата от моя клас, те са толкова развити в бюста'? те са момичета на 11, не някакви изроди, нали? на мен почнаха гърдите да ми растат на 11-12 и сега съм си напълно доволна от бюста ми. а имам приятелки които са на по 17 и просто си имат миниатюрен бюст, ама въобще не им пука за тва. погледни майка си и ще придобиеш представа какво ще стане с теб. така че спокойно и не се комплексирай!
PlamenMEN
06-06-2009, 11:51
Че масово вече момичетата на 10 -11 годинки имат развити цици си е факт. Преди 10 години, когато аз бях 4-5 клас не бяха чак така, ама ето какво става буквално за десетина години от развитието на човека.
Девойчето сега няма бюст, което означава, че е много вероятно в скоро време буквално за няколко месеца да наддаде доста в това отношение. Няма да е учудващо, ако след лятната ваканция шашне всички в класа си. Но и да не е сега, ще е по - късно, но ще се случи. И аз до 16 - 17 години почти нямах брада, а съучениците ми бяха като попове в лицата, но никога не съм се притеснявал от това. Ето, вече съм на 20, а все още не цялото ми лице брадясва (горния край на бузите ми не искат и това си е). Всичко с времето си...
Ilikeliljon
06-06-2009, 12:01
Че масово вече момичетата на 10 -11 годинки имат развити цици си е факт. Преди 10 години, когато аз бях 4-5 клас не бяха чак така, ама ето какво става буквално за десетина години от развитието на човека.
Девойчето сега няма бюст, което означава, че е много вероятно в скоро време буквално за няколко месеца да наддаде доста в това отношение. Няма да е учудващо, ако след лятната ваканция шашне всички в класа си. Но и да не е сега, ще е по - късно, но ще се случи. И аз до 16 - 17 години почти нямах брада, а съучениците ми бяха като попове в лицата, но никога не съм се притеснявал от това. Ето, вече съм на 20, а все още не цялото ми лице брадясва (горния край на бузите ми не искат и това си е). Всичко с времето си...
Аз сега ще стана на 23 и при мен е така за горния край на бузите. Всичко си е до ген :) :) Не се притеснявай!
PlamenMEN
06-06-2009, 12:12
Именно :)
MakeMeLaugh
06-06-2009, 12:13
Виждал съм и знам много сличаи, когато някои започват да се развиват по-късно и после задминават по-ранните фуклести цицори..
Споко ;)
Пък и няма да ти виснат от рано :P
Pepincetyy
06-06-2009, 12:25
Абе ти си на 11 кво искаш да имаш цици като на Памела Андерсън ли???
Споко ще пораснат, рано е още.
Vichko0o
06-06-2009, 12:33
Моме недей така се впряга за глупости та подяволите на 11 си! Тепърва организма ти ще се развива и ще се "оформя". Ше се събудиш 1 сутрин и ще има "омг мамо помощ не мога да стана заради големите гърди" :D :D :D
Аз като малък до 16-17 години нямах брада АМА НИКАКВА и все си викат "ех как искам да имам брада като на батковците", а кой идиот ме би през устата да си го повтарям, ся имам повече брада по лицето от колкото на глава, на всеки 3-ти ден тряя се бръсна, че иначе ставам като поп... Такаче спокойно моме всичко ще си дойде на мястото :) А пък и не забравай това - не си им виждала циците на голо, така че може да са чорапки ;) Макар, че вече всяка 10+ годишна девойка има някакви "зародишни" цици ...Успех :)
galenata
06-06-2009, 12:40
11 годишна пикла за гърди ще ми говори.Изостанала си не във физическото,а в психическото развитие.Ма то е норамлно... навсякъде цици,навсякъде силикони...Тва ,че твойте съученички са си набъгали сутиените със подплънки нищо не означава.За къде си се разбързала...
Кажи им вие сега може да имате по големи от мойте но ще съжелявате някой ден \:D/
angel_girll
06-06-2009, 12:59
наистина какво се притесняваш какво значение има, че на другите им са по големи до 20-22 години колко още има.. ще има да растеш ли растеш.. виж аз ако се оплаквам по нормално защото съм на 19.. а имам ебати малкия бюст .. тей че няма какво да се психираш и да се вкарваш в разни филми.. И както казаха момчетата няма да ти увиснат рано и ще бъдеш готина стегната мацка :)
споко не се шашкай .. има такива които са на по 14-15 и нагоре и имат същия проблем като твоя .. по-скоро те трябва да се притесняват а не ти .. всеки човек се развива различно .. някои се развиват много бавно в друга насока ама това е друга тема :D .. така че не се притеснявай и не обръщай внимание на глупавите ти съученици :wink: ако не спрат да ти се подиграват с тва "Дъска" ти им викай "Празни гащи" и да не ти пука :D :D :)
DeViLgIlrL16
06-06-2009, 13:14
чакай малко аз съжалявам че имам цици и съм на 14(не се хваля спокойно даже не ги мисля зя големи ма всеки твърди обратното нямам си и представа защо... :D ), момчетата само тва гледат и аман от тях вече, рано ти е още колкото по късно, толкос по добре пак и нали знаеш не всичко на пръф поглед е такова каквото изглежда... :? аз до 6-ти клас бях като вратата плоска ма за едно лято и пораснаха повече от на всички... така че не се притеснявай... ще ги минеш някой ден... има време пак и за сега не ти и трябват... :? не знаеш колко са неудобни... :D :D
чакай малко аз съжалявам че имам цици и съм на 14(не се хваля спокойно даже не ги мисля зя големи ма всеки твърди обратното нямам си и представа защо... :D ), момчетата само тва гледат и аман от тях вече, рано ти е още колкото по късно, толкос по добре пак и нали знаеш не всичко на пръф поглед е такова каквото изглежда... :? аз до 6-ти клас бях като вратата плоска ма за едно лято и пораснаха повече от на всички... така че не се притеснявай... ще ги минеш някой ден... има време пак и за сега не ти и трябват... :? не знаеш колко са неудобни... :D :D
слушай тая кака .. знае кво говори :D нали ма тъпак?? :D :D (споко познаваме се :D )
не се притеснявай това са детски щуротии някакви пикльовци ти се подиграват кажи им да си го на*укат имаш време да се развиваш
rabbit13
06-06-2009, 14:41
nenormalna si osven tva misla 4e e ebavka
слушай тая кака .. знае кво говори :D + :D
yCheniChkaTa
06-06-2009, 15:02
Не се впрягай и при мен беше същото със събеседничките ми, но на мен не ми пукаше дали имам гърди или не тъй като знаех, че ще ми порастнат.
Ако те бъзикат, че си плоска то това е само, защото се закачат с теб или, защото нямат какво да пипат..
Като започнат да растат гледай да слагаш някакъв лек, малък сутиен колкото да ги придържа за да имаш после хубави форми на гърдите :-)
Сега като ги гледам тези мои дружки как са им увиснали циците изглежда много грозно затова не гледай големината ,а формата :-)
Бе шом си на 11 и нямаш гърди значи сигуро никога няма да имаш :( на 9-10 вече трябва да имаш поне чашка Б :/ сори,че от мен го разбираш,но скоро ще те използват за дъска за гладене :<
DeViLgIlrL16
06-06-2009, 15:35
Бе шом си на 11 и нямаш гърди значи сигуро никога няма да имаш :( на 9-10 вече трябва да имаш поне чашка Б :/ сори,че от мен го разбираш,но скоро ще те използват за дъска за гладене :<
пич скрий са... :D много просту парче си... :D
на 11 с чашка B теб те е лепнал хормона яко... :D сег ако кажеж че на 10 момченцата треа да имат по 23см пишка и ако не се изпусна... :D :D та аз съм на 14 с чашка B тоя на 9-10... :D да не би да съм бавноразвиваща според теб... :D :D :D
пич скрий са... :D много просту парче си... :D
на 11 с чашка B теб те е лепнал хормона яко... :D сег ако кажеж че на 10 момченцата треа да имат по 23см пишка и ако не се изпусна... :D :D та аз съм на 14 с чашка B тоя на 9-10... :D да не би да съм бавноразвиваща според теб... :D :D :D
абе 23 .. малко са .. най-малко 30 :lol: кфи са тия глупости от теб ?? леле пойче никво преписване .. ше те науча аз :D :D :D :-) :smt007
noproblembitch
06-06-2009, 18:36
Здравейте! Аз съм на 11 години. Знам, че някои няма да одобрят коментара ми и ще кажат, че съм малка да мисля за това, но когато видя момичетата от моя клас, те са толкова развити в бюста, а аз съм ужасно плоска! Въобще не съм започнала да се развивам. Много ми е неконфортно, срам ме е, че не съм започнала да се развивам, момчетата от нашия клас ми се подиграват и са ми лепнали прякора: Дъската. Много съм тъжна! Дано да ми влезете в положението и да ми кажете нещо за растеж на гърдите. Благодаря предварително на всички, които ще ми помогнат.
shadow4e
Пиши описателни заглавия
Значи при всеки е различно. А и на 11 години всеки се подиграва за каквото му падне, не се притеснявай за това! На тази възраст момчетата сме големи тапанари! :-P(научи се да не има обръщаш внимание. Това ще ти е полезно и по-нататък в живота!) И верно, че момичетата се развиват по-бързо, но на 11 години да имат бюст... по-скоро подплънки! За да те успокоя, ще ти кажа няколко неща:
1. Гърдите не са най-важното у една жена!(за външния вид са важни и дупето и лицето, а характера за една добра връзка е най-важен! Тъй че споко!)
2. Имаш предостатъчно време да се развиваш!
3. Имах пдобен проблем с еякулацията, окосмението под мишниците и т.н. Оказа се , че е просто леко закъсняло развитие... Сега всичко си е нормално.
Извод: Don't worry, be happy!
mnogo sme6ni mneniq pro4etoh,ama ei tva za 9-10 godi6nite s 4a6ka B me razbi :razz: ,a na tova momi4e iksam da mu kaja 4e vmesto da be6e go napisla tova tuka i da i se podigravat ne samo v u4ili6te ami i v saita,moje6e da pogovori s maika si i tq da i obqsni nqkoi ne6ta ....
на 11 кво искаш
double d's? :lol:
Благодаря ви много! Надявам се да сте прави, че ще продължа да се развивам, защото сега имам комплекси за това, че другите имат много по-големи от моите! Вие ми помогнахте много! Благодаря ви!
все пак може ли някои да ми напише някаква рецепта за растеж??? Благодаря на тези, които написаха добри коментари :) Вие доказвате, че все още има добри хора по света :)
roltirirang
06-06-2009, 19:43
Сложи си силикона...или чорапи...
Мани майтапа аз бях така на 11 и после опа за две години малеееееееееее ебати бюста извадих и сега е един от най-големите :shock:
Мани майтапа аз бях така на 11 и после опа за две години малеееееееееее ебати бюста извадих и сега е един от най-големите :shock:
качи снимки
качи снимки
само изчакай да ги оправи с фотошопа
roltirirang
06-06-2009, 19:57
качи снимки
ЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ нямам сорри не съм ги снимала ела ги виж лично :razz:
Тъъ си е до човека. :shock:
cherubic
06-06-2009, 20:00
1. Izvinqvam se, che shte pisha na latinica. V momenta sum na edin drug kompiutur i ne znam otkude da smenq ezika...
2. Sega kum probema ti. Taka, vij...ta ti si a 11 godini, mm 5 klas, ako ne se luja, nali taka?! Emi az v peti klas sushtto bqh ploska...ploska, mnogo slaba, a be, napravo bolnava izglejdah ... Godinite si minavaha i edno lqto ... kato udarih edni ciciii, kato mi se oformi edno hubavo dupence... i vse taka slabichka, a be, bomba momiche! A tiq prostaci ot tvoq klas, te po-suno shte razberat kakvo izpuskat :-)
plovdiv4anka90
06-06-2009, 20:19
Уфф ann1...Каква рецепта за растеж те вълнува???Ти самата в момента растеш..Не прави някакви глупости,както ти казваш, за тоя "растеж" на бюста..На 11 години си и те вълнува бюст,ужасссс..Аз като бях на твоите години(сега съм на 19),тепърва започвах да се развивам.И толкова ме беше срам,че се чудих как да го скрия този бюст,въпреки че беше супер малък :-D И все още съм с малък бюст..и допреди 2 години и аз се оплаквах като теб..Но повярвай ми,след като ме оперираха усетих каква шматка съм била..Имах тумор в лявата гърда,слава богу беше доброкачествен и се оправих за две седмици..Но това,което преживях не беше никак лесно за едно 17-годишно момиче..Болницата,операция а,а фактът,че всички други в стаята ми бяха раково болни беше ужасяващ..Така чееееееееееее...Помисли си какво глупаво нещо те вълнува......Всичко с времето си :wink: :wink: :wink:
качи снимки
ЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ нямам сорри не съм ги снимала ела ги виж лично :razz:
Тъъ си е до човека. :shock:
ох, идвам
може ли да ги пипна, за да се уверя :-o
vankata_kz1991
06-06-2009, 20:34
Да не ти пука !!! По-късно ще ги задминеш сигрен съм,но не прави тази простотия после ти да им се подиграваш :D :D
d0itwell
06-06-2009, 20:39
11 годишна пикла за гърди ще ми говори.Изостанала си не във физическото,а в психическото развитие.Ма то е норамлно... навсякъде цици,навсякъде силикони...Тва ,че твойте съученички са си набъгали сутиените със подплънки нищо не означава.За къде си се разбързала...
Ш айде само полека с убидите. Момичето просто се чувства засраменo и иска да и помогнем , а не да я убиждаме
тепърва навлизаш в пубертета . твоите съученички са влезли по-рано ,но не при всички е така :wink: . и ти ще си имаш ,така да речем . а вие защо я нападнахте ,тя ппросто пита !Нищо лошо не е направила..
mOBSCENE
06-06-2009, 21:41
Къде си тръгнала?
Чакай и твоя ред ще дойде ..та ти си само на 11 .....
Не бързай! :D :D
аз почнах да нося сутиен в началото на 8 клас...и аз ревях че са ми малки циците, а сега съм само на 20 и мога да кажа че хич не са ми малки...всичко си е до ген, до това дали си слабичка или не...и тн...имах съученички в училище които и досега си нямат цици и да ти кажа хич не им дреме....няма какво да им тежи..или пък да не могат да облекат някоя блуза заради размера си...радвай се на тфа което имаш!! :-)
nicolepcd
06-07-2009, 07:45
Само едно мога да кажа - ха-ха-ха :lol:
Само едно мога да кажа - ха-ха-ха :lol:
:smt098
Аз пък познавам една, която е на 15 пък също е "дъска" както ти казваш... не се шашкай ... и твоите някой ден ще пораснат ... :D
една приятелка беше без гърди до 7-ми клас и лятото за 8-ми стана с дини направо :D не се притеснявай има време да ръстят
радвай се на тфа което имаш!! :-)
Нали знаеш, човек иска това, което няма. 8)
А по темата : Никакви рецепти, никакви химии не ползвай.Ааа да, да отбележа, ако искаш хубави гърди за нищо на света не почвай да пушиш както и пиеш !(90% от момичетата пушат след 13-14 годишни :? )
П.П А тези момичета, които ти се подиграват "циците" всъщност са им чорапи, подплънки и т.н. 8-)
Много ви благодаря... :) нищо че някои пишат гадни коментари! все пак благодаря, че влязохте в лоложението ми!
:smt104 Момиче на 11 си .. Ясно ми е какви са "развитите" бюстове на твоите връстнички.. Когато станеш на 16-7 и още няма абсолютно нищо, тогава вече може да го обмислиш като проблем, но иначе сега, когато си едва в началото на развитието си.. е смешно :razz:
Слушай мене сега.Другите приказват глупости...ще видиш,че съм прав !!! 8)
чувала съм, че бирена мая помага за развитието... дали е вярно???
ц ц ц :? Къде на 11 си тръгнала да мислиш за такива простотии. Хич да не ти пука. Заеби ги тия надути пикли от класа ти :-D И аз нямам почти нищо отпред ама тва кво ме грее 8) и така си се харесвам. Не бързай и на тебе ще ти дойде времето :wink: всеки си е различен.
miss_kiss181
06-07-2009, 12:18
до колкото разберам за теб проблема е не това че нямаш гърди ами чи ти се подиграват за ра ди това. Ами не им се давай хах подигравй им се и ти без значение дали са момичета или момчета. А ти не се шашкай нали знаеш по-добре малки,стегнати и добре уформени от колкото големи разплути и с никаква форма, а тези които са започнали да се развиват толкова рано ще станат точно така на 25 вече ще са им увиснали до пъпа.
Аз също съм минала през това пък още съм жива,с блестящо самочувствие и не ми липсва внимание от страна на момчета. :grin: Така че спокойно ще ги биеш от всякъде.
miss_kiss181
06-07-2009, 12:20
до колкото разберам за теб проблема е не това, че нямаш гърди ами че ти се подиграват, за ра ди това. Ами не им се давай, хах подигравй им се и ти, без значение дали са момичета или момчета. А ти не се шашкай нали знаеш по-добре малки,стегнати и добре уформени от колкото големи разплути и с никаква форма, а тези които са започнали да се развиват толкова рано ще станат точно така, на 25 вече ще са им увиснали до пъпа.
Аз също съм минала през това пък още съм жива,с блестящо самочувствие и не ми липсва внимание от страна на момчета. :grin: Така че спокойно ще ги биеш от всякъде. :D
до колкото разберам за теб проблема е не това, че нямаш гърди ами че ти се подиграват, за ра ди това. Ами не им се давай, хах подигравй им се и ти, без значение дали са момичета или момчета. А ти не се шашкай нали знаеш по-добре малки,стегнати и добре уформени от колкото големи разплути и с никаква форма, а тези които са започнали да се развиват толкова рано ще станат точно така, на 25 вече ще са им увиснали до пъпа.
Аз също съм минала през това пък още съм жива,с блестящо самочувствие и не ми липсва внимание от страна на момчета. :grin: Така че спокойно ще ги биеш от всякъде. :D
Едни от най-глупавите и неграмотно написани отговори,които някога съм чел !
DevlLady666
06-07-2009, 18:22
оохх, хич да нямаш проблеми, имаш още много време, и майка ти да е плоска, не се притеснявай..някой момичета не ги наследяват от майките си..пък и плоска да си останеш..аз познавеам много момчета дето предпочитат и плоски, ама да са са стегнати..а нее още на 13 години с цицки като на Прислава, а на 20, с увиснали като на баба Пенка..
е за кв0 обижда6 пак моми4ето маа :-x я на тебе такав проблем да ти се лепне 6те х0ди6 силикон да си слага6 сигурно ш не 4е подкрепям да си на11 и дя н0си6 сутиен :D щ
sexy_tigar4e_MM
06-07-2009, 18:52
shadow4e
Пиши описателни заглавия
Аз, когато бях на 11 ме викаха Али Макбийл. И аз бях плоска, но това не ме е комплексирало никога! Не съм обръщала внимание, а съм го приемала с ирония. Да, кобилите от моя клас тогава имаха гърди... Но сега, 7 години по-късно, когато се събираме с класа, те ми завиждат за начина, по който изглеждам, защото наистина изглеждам чудесно, колкото и надменно да звучи :-P . А някой от тях, които най-много ми си подиграваха, изглеждат на 30, така че няма защо да се притесняваш :smt023
Аз сега ще стана на 23 и при мен е така за горния край на бузите. Всичко си е до ген :) :) Не се притеснявай!
относно брадата - бръснете се редовно и ще се сгъсти, а относно проблема на момичето - не се притеснявай както ти казаха всичко е до гена,а а има момчета, които харесвам момичета с малък бюст.просто не си попаднала на такива :)
galenata
06-07-2009, 19:18
е за кв0 обижда6 пак моми4ето маа :-x я на тебе такав проблем да ти се лепне 6те х0ди6 силикон да си слага6 сигурно ш не 4е подкрепям да си на11 и дя н0си6 сутиен :D щ
Ще обиждам когото си пожелая,защото съм в правото си .Такъв проблем няма как да ми се "лепне" тъй като бюста ми е достатъчно развит ако искаш да знаеш.Ама аз като бях на 11 не съм мрънкала,че съм нямала гърди.Всеки с времето си,да ходят да си играят в градинките а не да пият,да пушат и да мислят за ч*кане.Циците им били малки,кура им бил малък,още малко ще се оплачат че и путките им са тесни.
Да не ти пука ... мисля, че останалите момичета и момчета от твоят клас не са толкова грамотни, колкото теб . Прочетох това и за 11 годишна пишеш доста грамотно ..
Оффф,бирени маи,бози,простотии,стига вече авторката ... :? Мисля,че ти дадохме достасъчно изчерпателни отговори аа,толкоз като искаш натикай са с чорапи и се кефи нищо друго няма да ти кажа .... :evil:
pandaMASSACRE
06-07-2009, 20:48
хахаха
и аз съм плоска в сравнение с някои седмокласнички.
хормони,храна....
sexy_tigar4e_MM
06-07-2009, 20:49
Ще обиждам когото си пожелая,защото съм в правото си .Такъв проблем няма как да ми се "лепне" тъй като бюста ми е достатъчно развит ако искаш да знаеш.Ама аз като бях на 11 не съм мрънкала,че съм нямала гърди.Всеки с времето си,да ходят да си играят в градинките а не да пият,да пушат и да мислят за ч*кане.Циците им били малки,"мъжкия полов орган" им бил малък,още малко ще се оплачат че и путките им са тесни.
Това,че ти на 11 не си "мрънкала", не означава, че някой друг не е в "правото" си да го прави. Все пак можеш да проявиш малко разбиране, не мислиш ли ? А не да се изразяваш по този, не чак толкова приемлив за момиче начин. ;)
brokeninside13
06-07-2009, 21:22
абе само на 11 си бе...лелее...
има една от моя клас (( 9 калс съм )) дето няма НИКВИ буквално НИКВИ цици па ти на 11 ше ми се оплакваш..... :?
miss_kiss181
06-07-2009, 21:58
а знаеш ли че не ми пука дали съм писала правилно или не в тоя форум да не е официален документ, а за това, че ти се струва тъпо защо си мислиш че някой го брига? Поне да беше коментирал темата.
rnbbaby666
06-08-2009, 00:27
божее .. аз до 14 год нямах никфи гърди ..и не ми пукаше честно казано .. всичко с времето си идва лека полека .. но недей да правиш глупости от сорта "модерно е да се носи сутиен" при положение че нямаш нищо ..в мойто даскало има една 12токласничка която няма никъф бюст и не си слага сутиен а една от 8ми клас пикла си сложила сутиен на нищото и в момента цялото даскало и се смее че си е сложила сутиен на нищото :)
HichNeMiPuka
06-08-2009, 00:37
а знаеш ли че не ми пука дали съм писала правилно или не в тоя форум да не е официален документ, а за това, че ти се струва тъпо защо си мислиш че някой го брига? Поне да беше коментирал темата.
това, че пишеш правилно само в официални документи
говори много за теб
:shock:
а колкото до темата:
когато бях на твоята възраст имаше само едно момиче в целия випуск,
което имаше някакви "наченки" на гърди
споко
ще ти дойде времето
LittlePrincess
06-08-2009, 05:28
Оф, само на 11 си, какви гърди те гонят?
galenata
06-08-2009, 05:42
Ще обиждам когото си пожелая,защото съм в правото си .Такъв проблем няма как да ми се "лепне" тъй като бюста ми е достатъчно развит ако искаш да знаеш.Ама аз като бях на 11 не съм мрънкала,че съм нямала гърди.Всеки с времето си,да ходят да си играят в градинките а не да пият,да пушат и да мислят за ч*кане.Циците им били малки,"мъжкия полов орган" им бил малък,още малко ще се оплачат че и путките им са тесни.
Това,че ти на 11 не си "мрънкала", не означава, че някой друг не е в "правото" си да го прави. Все пак можеш да проявиш малко разбиране, не мислиш ли ? А не да се изразяваш по този, не чак толкова приемлив за момиче начин. ;)
"В правото си да го прави" е когато наистина има повод,което ще рече след като порасне малко и ако отново има същия проблем.Разбирам на 15-16 (тогаа бих могла да проявя разбиране) да се оплаква,ама няква 11 годишна,току що завършила 4-ти клас...И като е зле да се комплексира от чуждото мнение...Вие кво искате бе направо с циците да се раждате ли?!Аман от простотии.Относно това,че начина ми на изразяване не бил приемлив за момиче-ако искаш го приемай,не те карам.Момчетата могат както си пожелаят да се изразяват,а ние не можем...
А какво ти пука какво ти говорят тия от твоя клас... да не мислиш, че те имат у гащите си 15 сантиметрови... :? :? Тегли им една майна и готово... :?
А за "проблема ти" ... мног оси малка още ... развитието тепърва започва ... :? Тия от твоя клас явно ги е хванал Чернобил... :D :D
А за растежа... пробвай с бозичка ... :D :D
някои и на 16 нямат биуст а ти сега се притесняваш :) горе главата и да не ти пука :o
CoOLBebZz
06-08-2009, 11:07
няма смисъл да се притесняваш.. и на теб ще ти пораснат :) не им обръщай внимание. Та ти си само на 11 :)
Made_of_Pain
06-08-2009, 18:37
Няма как да ти се помогне.
Защото ти, всъщност, си момче.
Просто тестисите ти не са паднали...
Случват се такива медицински случаи.
Не тъжи.
Вярно е, че животът ти е съсипан, но какво толкова :? :-o
NecroSadisticSadomiziers
06-08-2009, 18:46
Няма как да ти се помогне.
Защото ти, всъщност, си момче.
Просто тестисите ти не са паднали...
Случват се такива медицински случаи.
Не тъжи.
Вярно е, че животът ти е съсипан, но какво толкова :? :-o
:D :D :D
+1
аз почнах да нося сутиен в 7 клас въпреки че гърдите ми не бяха толкова големи,просто и аз исках да съм като другите , сега съм 9 клас и пак са ми малки всичко зависи от организма
ако си на 18 и си плоска би било ТЪЖНО :) Спокойно малката ;) има още много време ти сега влизаш в пубертета, някой ги хваща като ураган и изведнъж мн мн мн се развиват :) може да си от тях ;) не се притеснявай - всяка жена има бюст. Апък дори и да не е голям ... карай какво те бърка ... не ти трябва момче което ще те харесва заради бюста ... ;) късметчета :)
Е к'во като 11 годишните имат цици и аз имах и ми беше много кофти и ме беше срам даже в детската , никои нямаше 8-)
unf0rced
06-09-2009, 20:14
на 11 си и си играй с куклите не си мисли още за циците :booooomb:
Всеки израства дали бързо или бавно..едно аверче беше с санта по-висок от мене..сега стм с 4 по висок от него за няма и 1 учебен срок
dimeto007
07-08-2009, 14:58
лелеле :D ншщо де ... аз съм на 15 пък ... и аз няма с кво да се похваля тякя че тая коята тряя да се оплаква съм азз (много обичам да се изкарвам жертва 8-) )
абве майната им на тия пикли дето ти се е*ават - имаше една такава в пети клас дето й бяха грамадни обаче какъвто размер бяха тогава такъв са и сега :razz: хич не се спичай ей ! след 1-2 години като ти напращят пъпешчетата тука ке ни се хвалиш :-D
а и кво й се дьрвите - и на 11 години си е важно ве :?
mArMaLaDkA
07-08-2009, 16:20
а и кво й се дьрвите - и на 11 години си е важно ве :?
А, стига, бе! :shock: :razz:
Neopitom3na
07-08-2009, 17:00
хм ше се повторя, но ти все пак си на 11.. абе кфо ти пука дали имаш цици или не, трябва да се чувстваш добре в кожата си.. все пак един бюст не прави човек нали така. Абе може примерно да си натъпчеш сутиенчито с подплънки, а като пораснат да ги махнеш, може така да се почувстваш по ок :---)
NaNa_SladuRana
07-08-2009, 19:08
4 клас?
ехо.. на 11 ма нормално е да си плоска.. ненормално е тва, че другите от класа ти имат големи бюстпве... и мойте гърди са много малки.. но за сметка на това са оформени и стегнати мойто започнаха да разстът едва когато бях на 14 а преди тва съм нямала нищо :) а и виж по-добре малки гърди отколкото големи,който като станеш баба ще има да се "търкалят" наляво на дясно... ид а ги запасваш в чорапите :-D
повече се харесват момичета с малки гърди,разбирам те верно че момчетат до 15-16 годишна възраста се лепят на големите гърди и обръщат внимание само на надарените момичета , но кво да се прави..ще поумнеят и ще разберат, че малките са по-яки :)не им обръщай внимание
Спрете се с тези безсмислени теми! :smt067
Leopardess
07-08-2009, 21:18
Аман от комплекси !
И аз бях като теб .. до 7-8 клас нямах почти нищо там ...
И това ме съсипваше!Случваше се понякога да се прибера разплакана от училище, заради глупавите ми съученици.
Не позволявай и това да става с теб ! Глупаво е, а и повечето от тези, които имат големи гърди на 11, не са никак слабички, а след време ще станат на кюфтета.
Няма място за притеснения - всичко с времето си!
Не се тревожи за гърдите - не са нещо кой знае какво ;) Доживей си детството и не им се връзвай на злобните дечица! :-x :-x :-x
miss_kiss181
07-08-2009, 21:55
ако исках мнение просто щях да питам, другия път не си го натрапвай ако обичаш. :?
Tajnomomiche
07-08-2009, 23:22
аз сложих сутиен в 9ти клас а сега се чудя как да ги крия не се притеснявай
NeZaPoznat
07-09-2009, 06:44
shadow4e
Пиши описателни заглавия
Ако беше на 20 - бих ти помогнал с удоволствие но сега ....
Айде изчакай да видиш след 5-6 години какви увиснали меса ще са сегашните цици на съученичките ти.
п.п. Аз обичам момичета с малки цици ... секси са :D
NeZaPoznat
07-09-2009, 06:46
Тук има и класация ;)
http://happypepy.com/wp/wp-content/uploads/2008/12/different_tits_1.jpg
:D
brutalextazy2oo9
07-09-2009, 09:31
shadow4e
Пиши описателни заглавия
БОЗА!!! :grin:
surcegirl
07-09-2009, 10:33
Ей,хора пишете и в моята тема със заглави бюст аз съм малко по-голяма !Иа з имам нужда от съвети! :)
surcegirl
07-09-2009, 10:42
Ей,хоро пишете съвет и в моята тема-бюст! :)
NeZaPoznat
07-09-2009, 12:39
Ей,хоро пишете съвет и в моята тема-бюст! :)
Е писахме дееее !!!
:D
DeNiTyYyY9613
07-09-2009, 17:26
Няма смисъл да се притесняваш.. и на теб ще ти пораснат не им обръщай внимание. :) :) :) :smt056
а приятелките ти колко кила са ... 50-60? :lol:
Слушай внимателно: 4 индустриални клампи и 2 вериги + 1 тролей ще те оправят. Хващаш 1 от веригите свързваш 2-та й краища с 2 от клампите и после единия край го връзваш за зърното другия за тролея.Повтаряш написаното горе с дргата верига и клампите и чакаш да тръгне тролея, а ти през това време тичай в противоположна посока. :lol:
А не почваха ли да се развиват "истинската стока" на 13-14? :-|
em4etyyy
07-09-2009, 19:13
извинете за да не пускам нова тема искам да попитам освен боза от която ас повръщам какво др може да се яде или пие за оголемяване на бюста :-o :-o
smiirnoff
07-09-2009, 19:51
вземи си някой батко да ти ги помачка и ще ти пораснат ;дд :lol:
.. не не , сега сериозно ;д .. ми за растеж съм чувала , че се пие боза , ядат се много ядки и тва за мачкането също е вариант ;д :lol:
mim4ety_sara
07-09-2009, 20:11
Еее аз на 12 нямах нищо,ти на 11 искаш.Чакай за къде си се разбързала и аз така на 13 мн малко,ама ся съм ги минала.. 8-) 8-)
petromir
07-09-2009, 20:32
Баси.... аз на 11 не знаех къде ми се намира пишката още... :o
TranceMusic
07-09-2009, 23:56
БОЗА
coolness
07-10-2009, 13:24
ОО боже мой...момиче на 11 години си,имаш още поне 5 години да се развиваш в тая област,а тия деца все повече ме плашат след 10 години ,5годишните ще почнат да се оплакват,че нямат гърди :?
Аз съм на 16 и не мога да се похваля с някъф значителен бюст,но аз до 14 годишна също бях плоска като дъска дори не съм се и замисляла за гърди на твоите години
bezsramnicata5
07-10-2009, 14:08
:D :D :D :D хихихи напомняш ми на една бивша фр - Ади бахти чавето, еми не знам такова нещо за разтеж на гърдите казват , че от бузата растът , но тя е супер гадна пък и тва не е истина от нея единствено расте гъза !!!!
извинете за да не пускам нова тема искам да попитам освен боза от която ас повръщам какво др може да се яде или пие за оголемяване на бюста :-o :-o
Оффффф ако се тъпчеш кат свиня , ще ти пораснат много ясно ама освен тва и задника ще ти стане по-голям.. :? Това си е до гена бе.. пък и на 11 сте бе.. кфо очаквате.. да сте кат Памела Андерсан ли?? :? :?
shadow4e
Пиши описателни заглавия
ooo trqbva da pita6 priqtelkata mi tq ima nai hubavite cici na sveta :smt117
o boje ii az sym na 11 ii nqqmm cici maa izob6t00 tfa ne mee interesuwa 4esno da ti kaja teq mo4eta koito ti se podigrawat sa adski zagybeni wsu6tnost mom4etata ot moq klas izob6t0 ne mislqt za takiwa neshta a pak i na men nikoi ne mi se podigrawa a i ti ne ti e nujnoi nishto za raztej kogato mu doide wremeto togawa ;]]
Много ще ми е интересно да видя тези момичета от класа ти, които имат такъв бюст, че чак ти се подиграват... В 4ти/5ти клас никой не мисли за цици...
loveandemotion
07-16-2009, 10:06
shadow4e
Пиши описателни заглавия
Здрасти ми пии бира и боза редовно и ще ти пораснат .
Neznachitelen
07-16-2009, 10:11
Това са глупости .. Имам една приятелка , която не пие нито бира нито боза и има супер големи цици .. :o
Та ти си само на 11,знаеш ли колко много време ще се развиваш!? Пък и техните могат сега за година-две да пораснат изведнъж и после да не са развият .. мн често става така,и после именно тези момичета остават в сянка пред др момичета,щото те ги настигат,даже им стават по-големи :D Не ти казвам,че и твоите ще са много големи,де,то зависи от гена най-вече,но нищо не се знае,не се обезкуражавай,а за момчетата - и ти им се подигравай,бе кво ти пукаа 8-) няма да им са даваш,я ... 8) +1
smallbab
07-16-2009, 12:14
слънчице,разбирам те всеки иска цици,мамка му :D
и аз искам и то големи и какво ли не правя по въпроса,последния ми Приятел ги мачкаше,понеже така растът(уж де) ама пък ние се разделихме,а и 2-мата късно се сетихме за тая възможност и някъде седмица работа имаше и не забелязвам особен ефект :D и сега кога съм самичка,почнах да се мажа с 1 Билка(рекламират го)то уж е за растеж ама не виждам такова нещо,ама все пак стават супер яки и почнах да си ги харесвам и такива.Все пак бъди себе си.Не мисля че искаш да впечатлиш момче,но и така да е те обичат и по-мънички така че...а искам да ти кажа че тия твойте съученички до 1-2 години ще са като крави!Толкова ще се блъскат в гърдите си че ти е бедна фантазията.Не искай и това.То малко проклятие се пада де ,ама ...+ това ако знаеш колко проблеми навличат циците :D Абе по-добре да не ги искаш,но точно аз не трябва да ти го казвам понеже не бих отказала по големички ...ииии казах ти аз какво правя ..... дано съм ти отговорила на ?-са :)
спокоино с времето си е сичко
FunkyBoy
07-17-2009, 01:19
не се притеснявай, миличка, гърдите ти ще има тепърва да се развиват, а и като пораснеш още малко едва ли ще ти е от толкова голямо значение.
За момченцата от тфоя клас: да речем че са умствено и полово недоразвити индивидчета...(няма да се впускам в подробности) :D Не им се връзвай ;)
LiLGrizzly
07-17-2009, 02:15
Има само 1 вариянт ! Пий БоЗъъъъъъъъъъъъъъъъъъъъ :lol:
BePoHuKa
07-17-2009, 02:32
Има само 1 вариянт ! Пий БоЗъъъъъъъъъъъъъъъъъъъъ :lol:да ти порасне и ГъЗъъъъъъъъъъъъъъъъъъъъ :?
YourPoison
07-17-2009, 08:41
абее момиче ..чакай малко ти си още на 11..тепърва започваш да се развиваш а и донякъде е и ген.. ти кво очакваш на 11 да имаш гърди като на Памела Андерсън ..
DJ_Mrav4o
07-17-2009, 14:25
Има само 1 вариянт ! Пий БоЗъъъъъъъъъъъъъъъъъъъъ :lol:
+10000000 :grin: :grin: :grin: :grin: :razz: :razz: :razz: :razz:
mimsssssss
07-17-2009, 15:18
омг, ама ти си на 11!!!Как очакваш да имаш голям бюст?! и какво е това 'момичетата от моя клас, те са толкова развити в бюста'? те са момичета на 11, не някакви изроди, нали? на мен почнаха гърдите да ми растат на 11-12 и сега съм си напълно доволна от бюста ми. а имам приятелки които са на по 17 и просто си имат миниатюрен бюст, ама въобще не им пука за тва. погледни майка си и ще придобиеш представа какво ще стане с теб. така че спокойно и не се комплексирай!
+1
Абе момиче,на 11 кви цици искаш..Аз като бях натвоите години мислипх кога ще излизам пред блока да играя на народна топка,не дали са мидостатъчно гърдите..Момчетата да с игледат работата,те по-бавно се осъзнават,живей си детството и не се занимавай с тяхните гаври. :)
Съгласен съм...
Знаеш ли, че аз съм интервюиращ и доста хора са ми минали през интервютата. И достигнах до следния извод... Всички възрастни искат да си върнат детството... Когато са живели безгрижно, играли са по цял навън, не са се интересували от клюки, кой каква патка има, кой бил изчукал в дискотека "Чалга", как може тя да има само 89 см гръдна обиколка... Ако започнеш отсега с тези абсолютни глупости ще си затриеш детството и после много ще съжаляваш!
katetohita
07-17-2009, 15:54
хм аз познавам едно момиче каде е на 14 и кат даска само кожа и кокали несе притесняваи а до колкото момчетата не им обращаи внимание всеки организам се развива различно :? яувала съм че като ги мачкаш и пиеш боза разтът :)
Като пиеш боза ставаш дебел. А дебелите жени, колкото и да са им малки гърдите, просто са им по-големи, защото тялото те също поемат мазнини, така както паласките по корема. Ако си гледала пловдивчанките по Music Idol ще видиш какъв е ефекта от бозата.
Моля те.... Ама наистина те моля... Гледай това долу
http://vbox7.com/play:90dc46e7 (http://vbox7.com/play:90dc46e7)
teddybearhugx
07-17-2009, 17:30
1-во, към тези които започват отговора си с 'Та ти си само на 11!'
Да ви кажа, че в даскалото ми има едно момиче, което е с по - голям бюст от моя, и от тези на мн мои съученички, а е 2 години по - малка .. Не и се подигравам, макар да изглежда смешно, но с тва искам да ви кажа, че на 11 е нормално да се притесняваш за тва .. :)
2-ро към момичето .. Както всички ти казаха .. Всеки е различен и се развива различно .. Колкото до медикаменти за разтеж на бюста не търси такива .. не помагат .. дори на опаковките им с малки букви пише, че трябва да се използва от напълно зрял индивид .. а след като си напълно зрял мислиш ли че гърдите ти могат да пораснат? :?
Горе главата .. Всяко нещо с времето си .. :)
zabludeno_pate
07-17-2009, 17:51
shadow4e
Пиши описателни заглавия
Момиче... ти си на 11!!! Споко ще пораснат.... А тия от твоя клас може да са със сутиени пълни с чорапи ;)
Да ви кажа, че в даскалото ми има едно момиче, което е с по - голям бюст от моя, и от тези на мн мои съученички, а е 2 години по - малка .. Не и се подигравам, макар да изглежда смешно, но с тва искам да ви кажа, че на 11 е нормално да се притесняваш за тва .. :)
2-ро към момичето .. Както всички ти казаха .. Всеки е различен и се развива различно .. Колкото до медикаменти за разтеж на бюста не търси такива .. не помагат .. дори на опаковките им с малки букви пише, че трябва да се използва от напълно зрял индивид .. а след като си напълно зрял мислиш ли че гърдите ти могат да пораснат? :?
Е айде няма да се съглася с теб, че на 11 години е нормално да се притесняваш за това. Тя е още дете. Ако тя започне от толкова рано да се притеснява за бюста си, на 15 за какво ще се притеснява, да ти казвам ли?! А на 20?! Защо да си пропилява последните детски години и да навлиза толкова рано в тийн областа, където бликат отвскяъде комплекси, притеснения, простотия.... И на 35 като стане да се вайка защо не си е живяла живота на времето, а се притеснявала, че циците и са с 7,8985567454545 см по-малки от чалга звездата на училището?!
На 13 вече и нататък е по-нормално и естествено да започнеш да изучаваш тялото си и да изразяваш известни притеснения, въпреки че и те са безпочвени, защото се базират на субективна детска оценка. Аз не съм консервативен фанатик и не определям хората по възрастите им, но все пак има някакви морални граници, които не трябва да се прекрачват. Защото знаеш ли, че в съседния ми блок има две кифли, едната на 12, другата на 14 и двете вече са отворени?! Най-вероятно са стигнали дотам, защото още от 10 годишна възраст са почнали да се оглеждат в чуждите цици и да се мотат по сайтове за запознанства и да мечтаят не да станат някакви големи хора, не да полетят, ами да имат големи цици и да са в центъра на чалга купоните... Е какво е това ?
monincetyyy
07-17-2009, 19:54
Е айде няма да се съглася с теб, че на 11 години е нормално да се притесняваш за това. Тя е още дете. Ако тя започне от толкова рано да се притеснява за бюста си, на 15 за какво ще се притеснява, да ти казвам ли?! А на 20?! Защо да си пропилява последните детски години и да навлиза толкова рано в тийн областа, където бликат отвскяъде комплекси, притеснения, простотия.... И на 35 като стане да се вайка защо не си е живяла живота на времето, а се притеснявала, че циците и са с 7,8985567454545 см по-малки от чалга звездата на училището?!
На 13 вече и нататък е по-нормално и естествено да започнеш да изучаваш тялото си и да изразяваш известни притеснения, въпреки че и те са безпочвени, защото се базират на субективна детска оценка. Аз не съм консервативен фанатик и не определям хората по възрастите им, но все пак има някакви морални граници, които не трябва да се прекрачват. Защото знаеш ли, че в съседния ми блок има две кифли, едната на 12, другата на 14 и двете вече са отворени?! Най-вероятно са стигнали дотам, защото още от 10 годишна възраст са почнали да се оглеждат в чуждите цици и да се мотат по сайтове за запознанства и да мечтаят не да станат някакви големи хора, не да полетят, ами да имат големи цици и да са в центъра на чалга купоните... Е какво е това ?
Евала! Не съм чела скоро толкова реален пост.. :-D
sweetchef
07-17-2009, 20:58
Още си много малка.Всеки се развива различно.Не се притеснявай след време проблемаи ти ще се реши :)
bebeto_mjei
07-19-2009, 10:16
Мацка имаш кофти клас.."проблема ти" е нормален .. :)
Macallan
07-19-2009, 10:30
:D тези твой приятелки са бъгави "преждевременен пубертет" настъпва при хипофункция на епифизата...в пубертета се навлиза около 13-14 години, а едва в пубертета хормоните ще си кажат думата
sexapilkata
07-19-2009, 10:33
бе да ти кажа под секрет .. и мойта гръдна не е много голяма нищо че скоро правя 17 :oops: почна да се развива когато станах едва на 13-14 не съм сигурна точно :oops: ама сега .. си е голямичка .. не се оплаквам .. а и гаджето щом ме харесва с малки цици то туй е най-важното :) :grin: а и като гледам как упорито се играе с тях кат са ебеме :grin: бе май май растата от тва а може и да ми се струва :-D :grin: :oops: :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) тъй че на 11 си мамка му .. тръгнала ми се жали че няа цици .. ми ако те е ударила радиацията от чернобил .. ще имаш цици .. и брада щи поникне :lol: :lol: :lol: :lol: всичко с времето си млада госпожице :-) и няма се плашиш ... до ген е всичко ... :-o :grin: :grin:
та ти на 11 години какво искаш да имаш ?? знам че има и такива с доста големи но като порасниш твоите ще са оформени и хубави докото тяхните вече ще са виснали :razz: :razz:
мухахахаха по голяма тъпотия от тфа няя на къде , и за кфо са ти цици ше хоиш да се ебеш ли
surcegirl
07-19-2009, 14:59
Аз пък съм на 13 и имам същия проблем ](*,) .И моите съучинички имат големи гърди,момчетата все там зяпат и на всичкото отгоре ни опипвот всички и е много кофти!Имаше една в 8 клас с малък бюст,втория срок така тапредна...А и помисли си имаш ли бюст ще носиш цял живот сутиени.Дали няма да е горещо през лятото и неудобно с различните модили? :) Айде давайте съвети и в моята тема! :)
teddybearhugx
07-19-2009, 15:26
AceXe, малко си се заблудил/а .. днешната 'младеж' не започва да 'опознава' тялото си на 13 .. помислил/а ли си, че момичетата от класа и може да карат ранен пубертет? а тя като ги гледа е естествено да се притесни .. говоря си съвсем сериозно и не се гъбаркам с момичето .. малко по - голяма съм от нея, с което искам да кажа че когато бяхме на 11 и в моя клас беше същото .. имаше развити, не толкова развити и такива, които бяха като дъски .. всеки се развива различно .. не само тялото му, но и психиката му .. ако ти на 11 не си се притеснявала за това [ест ако си момиче :-D ] не значи, че тя е като теб .. а за да го пише и да иска съвет значи се интересува .. не мисля че трябва да се критикуваме взаимно .. тва си е мое мнение ..
гърдите продължават да растат и доста след като спре израстването на височина, например между 20 и 30 можеш спокойно да качиш един размер сутиен без да правиш нещо особено. а като тръгнеш да раждаш - още един :).
няма физическо упражнение, което да увеличава бюста, нито кремове или лекарства, има само хирургия и средства за поддържане - сутиени, кремове за стягане на кожата и подобни. ако имаше дори едно работещо средство щеше да е широко известно, доста жени биха го ползвали. същото се отнася и за пенисите, за нещата срещу оплешивяване и за отслабване - който открие хапче, ще е милионер за седмица и няма да му трябва никаква реклама, а всички ще разберат, пример - виаграта
brokeninside13
07-21-2009, 21:36
тея от твоя клас имат сутиени с чорапи, спокойно!
иначе по темата: аве аре стига тъпи теми ве....на 11 и вече са ТОЛКОВА развити в бюста че няма накъде...............аре стига глупости :-x :-x :-x
magito23
07-21-2009, 22:55
spx o6te si malka ima o6te mng da se razvivash daje ..moje nakraq te da sa po ploski ot teb ;)
Прочети това да се образоваш. (http://www.teenproblem.net/s/14136.html)
ChocolateGirl
07-22-2009, 07:20
Спокойно мила,
на 11 е нормално да не си напълно развита,ти растеш.
Аз бях слабичка на твойта възраст и нямах гърди,но след 5 годинки ще видиш ,че ще ти порастнат!
Пък и няма голямо значение,колко са големи гърдите ти!Вече са на мода по стегнатите,дори и плоски тела :)
Ем аз сам момче, но забелязвам момичетата от класа. Които се развиват по бързо остават с малки ... А тези като теб обилолката им се развива перфектно. Затова не се безпокой. :)
baby2009
07-22-2009, 11:33
shadow4e
Пиши описателни заглавия
И аз тогава нямах спокойно
Ballbreaker
07-22-2009, 13:49
На 11 си. Съвсем е нормално гръдната обиколка да бъде по-малка от обиколката на таза ти дори.
Имам момичета, които на 16-17 все още нямат силно изявен бюст. На 20 стават бая надарени.
Ако си мислиш, че сме отговорили на въпроса ти, помоли някой модератор за ключ. И не се притеснявай, горе главата! :)
fuck_brainpants
07-22-2009, 14:12
До къде стигна светът... 11годишно момиче се депресира, че съученичките и имат някви лисичи муцуни в гръдната област приличащи на топки за тенис ... аз пък ти казвам, че след 2 годинки ще си 5 пъти по-хубава в лице,гърди, корем, задник и крака от тях ;]
deadmemorial
07-25-2009, 01:48
Спокойно миличка. Аз скоро ще правя 13 години ;) миналото лято се събудих с гърди и то по - голями от на сестра ми която е 23 годишна .. така че няма за какво да се притесняваш ! В един момент за отризателно време ще се развиеш още ! .. Колкото до подигравките .. опитвай се да си настройш психиката такаче че да игнолираш такива подвизи от страна на другите ти '' съученици ! ''
И да наистина е очудващо нашето поколение колко бързо се развива .. но и именно за това получаваме двойно повече подигравки повярвай ми !! :?
br3akth3w1nd
07-25-2009, 10:59
Пий само Боза и прави лицеви опори. 100% помага, но трябва да тръгнеш и на тае бо за да гориш мазнините от бозата. Късмет :)
saygoodnight
07-25-2009, 11:23
Да започнем факта на 11 си.Очакваш да имаш бюст колкото на майка ти ли? :( На 11 години започваш да се развиваш вземи си някоя книжка,разрови се в чичо гугъл потърси и сама ще разбереш.Вярно е напълно съгласна съм виждала съм момичета на 11 години,които имат по-голяма гръдна обиколка и от баба си.Просто са започнали да се развиват по-рано,което е нормално.Всеки организъм е остроен различно.Не се шашкай нито се притеснявай ще видиш как като станеш 7-8 клас ще се развиеш и ще имаш гърди :-D :-)
bebeto_mjei
07-25-2009, 16:32
Писането на кирилица е задължително!
Редактирано от Punisherrr
amour4eto
07-25-2009, 16:41
първо е хубаво да пишете на кирилица
второ,няма за какво да се притесняваш,аз пък като бях на 11 изобщо не съм мислила що нямам цици,на 11 си играех с дечицата пред блока,и в крайна сметка закво ти е още от 11 годишна да повлечеш тия млекоцентрали...нали ще си ги носиш цял живот....спокойно не бързай има време за всичко :)
deadmemorial
07-25-2009, 20:24
samo da wi swetna,4e sega wsi4ki se razwiwat po-rano i po-byrzo..twa,4e predi wreme sa wi rasli cicite na 16 ni6ty ne zn ... normalno e da se trewoji tyi kato sega wsi4ki swalki i opipwaniq po4wat na neinata wyzrast i tq se kompleksira ... wsi4ko 6te e nared macka :grin: :(
наистина опипванията закачките и всичо друго почва тогава ! но това че е нормално да се тревожи изобщо не е така .. казах го и миналия път .. а й бас ловя че другото лято вече ще са й пораснали гърди :)
LesbianGirl
07-26-2009, 13:19
По мое време момиченцата на 11 си играеха с кукли, а ти за гърди мислиш. (е то и аз мислех, ама не за моите :D )
Има доста по-лоши случаи от твоя. Като на пример на 19-20 години - плоска като дъска.
Има време. Ще ти пораснат и ще им се радваш. Както и другите покрай теб. :-D
Punisherrr
07-26-2009, 19:09
Считам темата за...леееко изчерпана ;)