- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- На 11 съм. Гърдите ми ...
Здравейте! Аз съм на 11 години. Знам, че някои няма да одобрят коментара ми и ще кажат, че съм малка да мисля за това, но когато видя момичетата от моя клас, те са толкова развити в бюста, а аз съм ужасно плоска! Въобще не съм започнала да се развивам. Много ми е неконфортно, срам ме е, че не съм започнала да се развивам, момчетата от нашия клас ми се подиграват и са ми лепнали прякора: Дъската. Много съм тъжна! Дано да ми влезете в положението и да ми кажете нещо за растеж на гърдите. Благодаря предварително на всички, които ще ми помогнат.
shadow4e
Пиши описателни заглавия
Виж моето момиче, всеки организъм си е индивидуален и е възможно в по-късна възраст да удариш в земята по бюст тези, които са ти се подигравали. Не насилвай организма си с някакви методи за растеж на гърдите. Знам колко е гадно да ти се подиграват, но си дай сметка заслужава ли си да обръщаш внимание на такива хора, още повече че става въпрос за особености на организма, а не за нещо друго. Според мен няма да е лошо да намериш някой възрастен, на който имаш доверие и да си поговорите по този въпрос, защото така от тук е трудно да се обясняват такива неща![]()
![]()
Ако не можеш да намериш истината в себе си,къде другаде очакваш да я намериш!!! Доген
Знаещия истината никога не се насилва да бъде убедителен, той е убедителен, защото знае истината!!
Та ти си само на 11,знаеш ли колко много време ще се развиваш!? Пък и техните могат сега за година-две да пораснат изведнъж и после да не са развият .. мн често става така,и после именно тези момичета остават в сянка пред др момичета,щото те ги настигат,даже им стават по-големиНе ти казвам,че и твоите ще са много големи,де,то зависи от гена най-вече,но нищо не се знае,не се обезкуражавай,а за момчетата - и ти им се подигравай,бе кво ти пукаа
няма да им са даваш,я ...
![]()
омг, ама ти си на 11!!!Как очакваш да имаш голям бюст?! и какво е това 'момичетата от моя клас, те са толкова развити в бюста'? те са момичета на 11, не някакви изроди, нали? на мен почнаха гърдите да ми растат на 11-12 и сега съм си напълно доволна от бюста ми. а имам приятелки които са на по 17 и просто си имат миниатюрен бюст, ама въобще не им пука за тва. погледни майка си и ще придобиеш представа какво ще стане с теб. така че спокойно и не се комплексирай!
Че масово вече момичетата на 10 -11 годинки имат развити цици си е факт. Преди 10 години, когато аз бях 4-5 клас не бяха чак така, ама ето какво става буквално за десетина години от развитието на човека.
Девойчето сега няма бюст, което означава, че е много вероятно в скоро време буквално за няколко месеца да наддаде доста в това отношение. Няма да е учудващо, ако след лятната ваканция шашне всички в класа си. Но и да не е сега, ще е по - късно, но ще се случи. И аз до 16 - 17 години почти нямах брада, а съучениците ми бяха като попове в лицата, но никога не съм се притеснявал от това. Ето, вече съм на 20, а все още не цялото ми лице брадясва (горния край на бузите ми не искат и това си е). Всичко с времето си...
Не се обръщай...
Знаеш че е там... Усещаш дъха му... То те дебне... Идва от мрака... Води в мрака...
Не се обръщай...
Аз сега ще стана на 23 и при мен е така за горния край на бузите. Всичко си е до генПървоначално написано от PlamenMEN
![]()
Не се притеснявай!
Ако не можеш да намериш истината в себе си,къде другаде очакваш да я намериш!!! Доген
Знаещия истината никога не се насилва да бъде убедителен, той е убедителен, защото знае истината!!
Именно![]()
Не се обръщай...
Знаеш че е там... Усещаш дъха му... То те дебне... Идва от мрака... Води в мрака...
Не се обръщай...
Виждал съм и знам много сличаи, когато някои започват да се развиват по-късно и после задминават по-ранните фуклести цицори..
Споко
Пък и няма да ти виснат от рано :P
.: Всеки може да ти хване окото, но само специален човек може да хване сърцето ти! :.
╰ ☆ ╮Бори се за това, което искаш, за да може един ден да кажеш: ИСКАХ и... ИМАМ!╰ ☆ ╮
Абе ти си на 11 кво искаш да имаш цици като на Памела Андерсън ли???
Споко ще пораснат, рано е още.
Една любов, която пречи ми да спя,
едни очи, които срутват ми света,
едни ръце, които толкова желая,
ти си любов и война,
ти си болка и съдба,
само ти.
Моме недей така се впряга за глупости та подяволите на 11 си! Тепърва организма ти ще се развива и ще се "оформя". Ше се събудиш 1 сутрин и ще има "омг мамо помощ не мога да стана заради големите гърди"![]()
![]()
![]()
Аз като малък до 16-17 години нямах брада АМА НИКАКВА и все си викат "ех как искам да имам брада като на батковците", а кой идиот ме би през устата да си го повтарям, ся имам повече брада по лицето от колкото на глава, на всеки 3-ти ден тряя се бръсна, че иначе ставам като поп... Такаче спокойно моме всичко ще си дойде на мястотоА пък и не забравай това - не си им виждала циците на голо, така че може да са чорапки
Макар, че вече всяка 10+ годишна девойка има някакви "зародишни" цици ...Успех
![]()
11 годишна пикла за гърди ще ми говори.Изостанала си не във физическото,а в психическото развитие.Ма то е норамлно... навсякъде цици,навсякъде силикони...Тва ,че твойте съученички са си набъгали сутиените със подплънки нищо не означава.За къде си се разбързала...
Кажи им вие сега може да имате по големи от мойте но ще съжелявате някой ден \/
наистина какво се притесняваш какво значение има, че на другите им са по големи до 20-22 години колко още има.. ще има да растеш ли растеш.. виж аз ако се оплаквам по нормално защото съм на 19.. а имам ебати малкия бюст .. тей че няма какво да се психираш и да се вкарваш в разни филми.. И както казаха момчетата няма да ти увиснат рано и ще бъдеш готина стегната мацка![]()
споко не се шашкай .. има такива които са на по 14-15 и нагоре и имат същия проблем като твоя .. по-скоро те трябва да се притесняват а не ти .. всеки човек се развива различно .. някои се развиват много бавно в друга насока ама това е друга тема.. така че не се притеснявай и не обръщай внимание на глупавите ти съученици
ако не спрат да ти се подиграват с тва "Дъска" ти им викай "Празни гащи" и да не ти пука
![]()
![]()
![]()
чакай малко аз съжалявам че имам цици и съм на 14(не се хваля спокойно даже не ги мисля зя големи ма всеки твърди обратното нямам си и представа защо...), момчетата само тва гледат и аман от тях вече, рано ти е още колкото по късно, толкос по добре пак и нали знаеш не всичко на пръф поглед е такова каквото изглежда...
аз до 6-ти клас бях като вратата плоска ма за едно лято и пораснаха повече от на всички... така че не се притеснявай... ще ги минеш някой ден... има време пак и за сега не ти и трябват...
не знаеш колко са неудобни...
![]()
![]()
слушай тая кака .. знае кво говориПървоначално написано от DeViLgIlrL16
нали ма тъпак??
![]()
(споко познаваме се
)
+Първоначално написано от MaRtYty
![]()
Не се впрягай и при мен беше същото със събеседничките ми, но на мен не ми пукаше дали имам гърди или не тъй като знаех, че ще ми порастнат.
Ако те бъзикат, че си плоска то това е само, защото се закачат с теб или, защото нямат какво да пипат..
Като започнат да растат гледай да слагаш някакъв лек, малък сутиен колкото да ги придържа за да имаш после хубави форми на гърдите![]()
Сега като ги гледам тези мои дружки как са им увиснали циците изглежда много грозно затова не гледай големината ,а формата![]()
Бе шом си на 11 и нямаш гърди значи сигуро никога няма да имашна 9-10 вече трябва да имаш поне чашка Б :/ сори,че от мен го разбираш,но скоро ще те използват за дъска за гладене :<
Първоначално написано от JuBaCcA
пич скрий са...много просту парче си...
![]()
на 11 с чашка B теб те е лепнал хормона яко...сег ако кажеж че на 10 момченцата треа да имат по 23см пишка и ако не се изпусна...
![]()
та аз съм на 14 с чашка B тоя на 9-10...
да не би да съм бавноразвиваща според теб...
![]()
![]()
![]()
абе 23 .. малко са .. най-малко 30Първоначално написано от DeViLgIlrL16
кфи са тия глупости от теб ?? леле пойче никво преписване .. ше те науча аз
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Значи при всеки е различно. А и на 11 години всеки се подиграва за каквото му падне, не се притеснявай за това! На тази възраст момчетата сме големи тапанари!Първоначално написано от ann1
(научи се да не има обръщаш внимание. Това ще ти е полезно и по-нататък в живота!) И верно, че момичетата се развиват по-бързо, но на 11 години да имат бюст... по-скоро подплънки! За да те успокоя, ще ти кажа няколко неща:
1. Гърдите не са най-важното у една жена!(за външния вид са важни и дупето и лицето, а характера за една добра връзка е най-важен! Тъй че споко!)
2. Имаш предостатъчно време да се развиваш!
3. Имах пдобен проблем с еякулацията, окосмението под мишниците и т.н. Оказа се , че е просто леко закъсняло развитие... Сега всичко си е нормално.
Извод: Don't worry, be happy!