View Full Version : Въпроси
Pepincetyy
06-06-2009, 20:14
Здравейте, преди няколко дни навърших 13 години, обаче проблемът, ми е че на пениса ми не излиза главичката като е надървен и си мисля, че не е нормално понеже половината от моят клас им излиза. Когато се опитах да я извадя при надървеност стигнах до някъде и почна да ме боли и не искаше да излезе сякаш не иска или кожичката ми не е достатъчно дълга и се притеснявам супер много от това понеже не съм девствен от доста време o.O дори сперматозуиди нямам и направо ще полудея....
2 рият ми въпрос кога ще започне промяната на гласът ми усещам, го че тръгва да ми се променя, но братовчед ми като беше на 13 беше доста променен нищо лично просто ми е доста зле гласът, а пиша текстове и искам да правя рап песни и за това :D все пак ще чакам отговори.
Ти на колко си се нае*ал бе ?
На 10 ли? пфф :booooomb:
roltirirang
06-06-2009, 20:17
Тва за главичката е нормално до колкото знам... :shock: още си недорасъл и ти расте хуя спри да се ебеш поне до 16 :-x
Ебати глупака на братовчед му бил променен гласа ми много ясно не всички хора им се променя гласа на една и съща възраст аз като бях на около 13 ми се промени гласа имам един от моя клас дето гласа му се промени чак на 14-15 8-)
Ебати глупака на братовчед му бил променен гласа ми много ясно не всички хора им се променя гласа на една и съща възраст аз като бях на около 13 ми се промени гласа имам един от моя клас дето гласа му се промени чак на 14-15 8-)
Ако обичаш без обиди. За е*ането ще си продължавам 1вият проблем е отстранен. :-D
Pepincetyy
06-06-2009, 20:35
Ако обичаш без обиди. За е*ането ще си продължавам 1вият проблем е отстранен. :-D
Да,да продължавай си с е*ането.
:? :smt071
Вече е модерно на 12-13 да си нае*ал половината квартал.
Нямам думи ... :booooomb:
И 2-рия проблем ти е решен какво искаш изчакай още няколко години или месеци и ще се промени имай търпение.
Е*е той , ръката си е*е
Ако ти си на чекии аз не съм ;) а сега приятна вечер на всички понеже излизам.
Ми накрая като свършваш не правиш ли чекии :lol: :lol: :lol:
ти ко чака да снаеш на 13 точно и да почнеш да си биеш чикии :?
Extremescream
06-07-2009, 08:51
преди няколко дни навърших 13 години ....... не съм девствен от доста време
Ей за това нещо се казва "е*а си майката".. на 13 и не си девствен от доста време... :shock: или се ебаваш с нас или не знам..
Какво да ти кажа-келешлъка край няма :?
ае хора хахаха той не е девствен щот е праил секс (сам) :) бе с две думи девствен е щот не го е праил с човек,но го е правил по принцип (чикии) пък иначе щом си питал цяли си клас дали им се подава главичката е супер !! :> питай и другия клас или по-долни класове :> направи анкета :> и щом досега не ти се е заголил значи НИКОГА няма да ти се заголи..а за гласа.. :/ извинявай,че от мен го разбираш,но ще си говориш така цял живот.. :/ меко като коте :-)