View Full Version : Скъпи дами...
...ако на купон забележите, че момчето което ви харесва е "леко" подпийнало, бихте ли се възползвали от ситуацията и ако да - как?
Ако е гаджето ми ще го отведа в някоя свободна стая,иначе не.
Pepincetyy
06-06-2009, 20:15
+1 :)
roltirirang
06-06-2009, 20:15
Бих го заговорила завела у тях и ше се грижа зза него като се усвести ше се махне :-)
ако е гаджето ти и без да е подпийнал можеш да си го позволиш :) нали ?
olive_oil
06-06-2009, 20:23
аз не бих се възползвала, защото ще знам, че когато изтрезнее, нещата ще приключат. Не смятам за добра идея да задоволяваш нагона си с човек, когото харесваш, а той теб не.
yCheniChkaTa
06-06-2009, 21:36
аз не бих се възползвала, защото ще знам, че когато изтрезнее, нещата ще приключат. Не смятам за добра идея да задоволяваш нагона си с човек, когото харесваш, а той теб не.
I agree
бих се възползвала да го закарам до тях...ще се погрижа да не се изложи пред всички...пък ако е по-сериозен и иска нещо повече на момента и в зависимост от състоянието бих преценила... 8)
Love_Boy
06-06-2009, 22:09
...ако на купон забележите, че момчето което ви харесва е "леко" подпийнало, бихте ли се възползвали от ситуацията и ако да - как?
Bih se vzpolzval!
06-06-2009, 22:15
Стига да ме кефи - ко толкоз ;)
Bih se vzpolzval!
Темата започва със: "скъпи дами"
не че нещо :razz: :razz:
ако не съм обвързана ..
бих се възползвала да го закарам до тях...ще се погрижа да не се изложи пред всички...пък ако е по-сериозен и иска нещо повече на момента и в зависимост от състоянието бих преценила... 8)
но тъй кат съм.. и познавам мн добре гаджето си ..той няма да се напие лесно :grin: отново ще е свеж като кокиченце :grin:
Ако не е пиян като свиня отивам много ясно 8-)
HichNeMiPuka
06-07-2009, 12:47
съгласна
;)
miss_kiss181
06-07-2009, 12:57
ако е гаджето ми ще се възползвам и още как в блиската свободна стая, но ако е някой не познат не бих се възползвала:
~1~ защото съм обвързана с човек който обичам много, той мен също и не бих му го причинила
~2~ защото е тъпо да се възползваш от някай докато не е с всичкия си, а и не знаеш колко може да съжаляваш на следващия ден. :-D :grin: :grin: :grin:
ако е гаджето ми ще се възползвам и още как в блиската свободна стая, но ако е някой не познат не бих се възползвала:
~1~ защото съм обвързана с човек който обичам много, той мен също и не бих му го причинила
~2~ защото е тъпо да се възползваш от някай докато не е с всичкия си, а и не знаеш колко може да съжаляваш на следващия ден. :-D :grin: :grin: :grin: +1
kiss_kotence
06-07-2009, 19:08
хмм ако съм без гадже,ще се вазползвам....макарче и трезвен да е,ако ми харесва...отвличам го в другата стая и квото стане 8) :D :D :grin: :-D
ubuntureload
06-07-2009, 20:12
С подпийнала пyтka всичко е възможно... колкото са лесни жените стават още по лесни ... вече 4 късат с гаджетата си заради мен точно от подобни ситуации .... :oops: :-) 8-)
Да ... само леко така "подпийнал" :D
Едва ли... щом трезвен не ме иска, какъв е смисъла да го "изпозлвам" докато е пиян, после нали пак ще изтрезнее... :?
dimitar_ak
06-08-2009, 13:38
Има една малка подробност. С подпийнала жена е по-лесно от колкото с подпийнал мъж. Нали се сещате .?. :-D
Зависи от човека и какви са ни отношенията :) (тоест и да и не)
zizita_88
06-09-2009, 21:56
+1 :)
NeZaPoznat
06-10-2009, 08:39
Авторката сигурно знае , че разликата между грозното и красивото момиче е 2 ракии, така че е разумно да се възползува докато е в графата 'красиви момичета'. :D Току виж момчето изтрезнее и пак мине в графа 'не красиви' :razz: