View Full Version : С моите камъни по моята глава
Ne_Znaesh
06-07-2009, 09:16
Здравейте тийнове :)
Имам нужда от подkрепа и съвет...
Аз съм на 16 години, а приятеля ми ( вече бивш приятел) е на 21. Както виждате имаме разлика в годините, но според мен не голяма....но достатъчна, за да повлияе по-късно на връзката ни. Бяхме заедно месец и малко, но през този месец бяхме далеч от искането ни за хубава и ползотворна връзка. Нещата не вървяха от самото начало.. .проблемите с наще и мнoгoбройните лъжи, които аз съчиних само и само, за да бъда "готина" в неговите очи, ни довършиха! Като по голям той е много по обигран и отракан от мен, а аз без никакъв опит се опитах да блесна в очите му като му казвах, че съм имала други момчета преди него, че едва ли не и аз съм много открана и оборотна. А аз съм далеч от тези неща....никога не съм имала сериозен приятел преди него, и никога не съм правила част от нещата, които съм му казвала. Тогава не осъзнавах, че работя срещу себе си с тези лъжи и опити да се докажа на нещо, което всъщност не съм!
А той държеше на мен и ми го показваше всеки ден с постъпките си! Имаше търпение с мен, изслушваше ме и винаги ме е подкрепял. Правеше планове с мен за в бъдеще, запозна ме с родителите му. За него беше сериозно, докато при мен беше се получило една плитка от лъжи, в която аз сама се бях омотала. Но рано или късно всичко излиза на яве. Започна да ме засича, че лъжа даже и на въпроса "къде си", припомняше ми неща, които съм била казала, но с течение на времето съм забравила, че съм ги казала и съм измисляла нещо друго. Последваха много разговори много въпроси без отговори. Той се промени тотално към мен, охладня. Но намираше сили да ми прости всичко с това, че съм по малка от него и може би това оказва значение. Но естествено това беше само предлог, за да спаси връзката ни. :)
Вчера прекарахме целият ден заедно след обичайният за седмицата скандал. "Вчера" трябваше да бъде нащето ново начало без лъжи, без интриги! Бяхме и двамата щастливи, доволни...След дискотека решихме да минем през тях като и двамата знаехме повода. :) След повече от месец с него, аз се почуствах готова да му се отдам сексуално. И помислих, че тази вечер ще бъде най добрият избор след хубавият ден прекаран заедно...а и щеше да ни сближи още повече. Това беше моят първи път! :) Той беше страшно внимателен, нежен и въпреки голямата болка, която изпитвах, с целувките му ми ставаше по-добре. Всичко мина добре....но се появи въпроса "защо няма кръв??". В 4 сутринта се почна нов скандал, които развали всичко! "Ако си правила нещо преди мен, ми кажи...аз няма да се сърдя. Защо пак лъжеш??" :(:( Последва дълъг и неприятен разговор за мен след важният момент. Как да му докажа, че съм била девствена, и че той е първият мъж в живота ми след мнoгoбройните лъжи?!? Бях смазана...
В 5 сутринта аз се прибрах в къщи, като през цялото време в колата говореше той, а аз мълчах...даже нямаше с какво с да се защитя. Припомни ми всичките мои грешни постъпки...каза ми, че е много разочарован от мен, че съм била фалшива, че му е омръзнало от моите номера, и че за нищо повече не ми вярва, не може да ми вярва. Това е било последният ни път заедно, защото той не можел повече да търпи и да страда от една 16 годишна пикла. Да съм била търсила дург глупак на които да се правя на интересна. Никога няма да забравя колко ядосан, смачкан от болка беше. Даже си удари главата в кормилото на колата от бяс.. А аз не знаех какво да кажа, как да се защитя, защото той беше прав за всичко! Единственото, което исках беше да ми даде втори шанс... " не ти обещавам" беше отговора.....и аз слезнах от колата му и се прибрах в къщи.
Не можах да заспя.. толкова много хубави и запомнящи се моменти имам с него, които не ми дават да мигна. Да, виновна съм..много се разкайвам за всичко, но той сам ми каза, че е много късно. На следващият ден аз му звъннах веднъж, но той не вдигна. Бях си забравила няколко неща в тях и му писах смс дали ще може да ми донесе.. отговора беше "днес не мога". И това беше... Ще умра от болка! Не мога без този човек! :( Споделих Ви всичко, въпроса ми е да продължавам ли да го търся, да искам втори шанс? Изминал е само ден от случилото се, може би не е късно да му се обадяи да го питам за крайното му решение? Или да запазя и малкото достойнство, което е останало и да не му се обаждам?
ivcheto1
06-07-2009, 09:31
Ако бях на твое място бих му се обадила , но по добре говори с него очи в очи, но както си прецениш
Успех! :) :) :)
blackvelvet
06-07-2009, 09:35
Според мен не му се обаждай...за сега.Бил е обиден от тези лъжи,които си му казала и това е била ответната реакция-да не иска да ти вдигне телефона или да те види.Не му се обаждай и не му миши sms-и поне известно време.А като решиш да му се обадиш след няколко дни поговорете за случилото се...и дано нещата да се оправят.Успех :)
Много здраво си оплескала положението с тия лъжи...кво да ти кажа може би наистина е по добре да го забравиш загубила си доверието му така като гледам безвъзвратно.Дори и да ти даде шанс неговите съмнения и недоверие ще убият тотално чувствата му и вашата връзка ако все още има такава.Истината е че сама си си го направила никога не се прави на някой който не си щот колкото и да позираш винаги ти личи нали се сещаш всеки носи последствията от действията си сега си ги понеси без да цивриш защото 1-во си наранила много яко твоето момче и сега е твой ред да те боли.
лошо начало си избрала-да го лъжеш постоянно...от там е главната ти грешка.Започнеш ли така-така ще и продържава...Аз ако бях на твое място щях да направя така че да говорим и да му обясня всичко от самото начало-това е било и решението като каза че сте щели да започнете на чисто...съмнявам се да си му обяснила нещата на време,преди да му е писнало да го лъжеш и да го боли...обади му се или по-добре се вижте за да говорите (предтекст може да са и нещата които си забравила в него за да се видите). Важното е да не продължаваш да го лъжеш ако той реши да ти даде втори шанс... :) Успех :)
SpunkRansom
06-07-2009, 09:53
Дори и да ти даде втори шанс отново ще има съмнения в него и рано или късно всичко ще рухне..
Доста трудно ще спечелиш доверието му отново, а без доверие не може. Успех. ;]
Я му дай да прочете това ---> НЕ НА ВСИЧКИ МОМИЧЕТА ИМ ТЕЧЕ КРЪВ ПЪРВИЯ ПЪТ !!
Wrathchild
06-07-2009, 11:45
Сама си си го направила. Но все пак му кажи да отвори учебник по биология...
evelinka1122
06-07-2009, 11:47
++++++++++++++++++++
тоя е супер тъп... да не би и на него да му е за първи път и да не знае! :? :? :? :?
а аз съм на мнение, че всеки има право на 2-ри шанс...
flowerlina
06-07-2009, 14:34
Според мен трябва да изчакаш да му попремине малко яда, болката и т.н. Може и сам да те потърси, но при всички положения не оставяй нещата така. Вярно- не е трябвало да го лъжеш, но щом го обичаш се бори за него. Докажи му, че пак може да ти вярва. Успех
DeViLgIlrL16
06-07-2009, 14:40
Според мен трябва да изчакаш да му попремине малко яда, болката и т.н. Може и сам да те потърси, но при всички положения не оставяй нещата така. Вярно- не е трябвало да го лъжеш, но щом го обичаш се бори за него. Докажи му, че пак може да ти вярва. Успех
+1
и аз съм на същото мнение... любовта прави грешки, но всичко рано или късно се поправя... :oops: :-)
никога не е късно да се извиниш.Това ,че е адски обиден е ясно ,но все пак мисля ,че ако преглътне гордоста си и лъжите си след време ще започнеш да му липсвап и ще иска пак да сте заедно :-)
Bellatrix
06-07-2009, 18:18
А така! И на мен първият път не ми тече кръв. Боля, но нямаше кръв. Тоя на 21 толко ли му е слаба културата, че и това не знае.
Pepincetyy
06-07-2009, 18:27
!!!!!!!!!!
soul1199
06-07-2009, 20:01
я го накарай да про4ете темата и 6е види6,колко бързо 6е се оправи :)
Jumbie483
06-07-2009, 20:19
Хората са казали, че ако загубиш доверието към теб, няма какво повече да губиш..
Освен с разкаяние, постоянство и истина.. БЕЗ лъжи, не виждам друг начин по който можеш да покажеш на момчето, че държиш на него.
Я му дай да прочете това ---> НЕ НА ВСИЧКИ МОМИЧЕТА ИМ ТЕЧЕ КРЪВ ПЪРВИЯ ПЪТ !!+ това дали си девствена или не него не го интересува.Няма да ти е нито първия нито последния.По темата изчакай да мине малко време,нещата са твърде пресни.Постепенно се опитай да му кажеш и покажеш,че си разбрала грешката си.
Take_That
06-07-2009, 21:25
+1
и аз съм на същото мнение... любовта прави грешки, но всичко рано или късно се поправя... :oops: :-)
Съгласна съм и с двете мнения :)
П.П - все пак кажи му да си обогати малко сексуалната култура.......
rnbbaby666
06-08-2009, 01:04
Дори и да ти даде втори шанс отново ще има съмнения в него и рано или късно всичко ще рухне..
напълно съгласна!той вече си има 1 на ум и няма да му изчезне от мозъка ..
тфа с годините няма нищо общо ..годините не са най-важното за 1 връзка ..аз също съм на 16 и съм била с 1 на 22 с който си прекарвахме супер яко ..поне 2 сед бяхме мн добре ..докато не се разделихме ..та миличка мъжете са еднакви имай си 1 на ум .. ;)
Vikitooo
06-08-2009, 07:51
Ахх миличка да знаеш колко ти съчуствам.. :(
Това момче е било с теб с една единствена цел- да попаднеш в списъка му с бройки. Както ти сама каза, той е много отракан и има опит, и лесно е успял да те заблуди с това, че си го лагала..това му е било нещо като извинение, за да скъсате. Много подло и долно от негова страна! Мъж на 21 години така да постъпи с неопитно момиче като теб!
Леле как ли се чустваш :( Изоставена точно след първият си път...това ще го помниш, да знаеш. Ще ти навява много лоши спомени..Хич не му се хващай на лъжите, не се чуствай виновна. Ти не си виновна! Всеки прави грешки...но неговото е просто непростимо. Да се държи с теб хубаво цял ден, за да може да те вкара в леглото си вечерта...колко е деградирал тоя :(
Главата горе мацка, няма да плачеш..не си заслужава! Ще срещнеш много момчета за напред..щ натрупаш повече опит. Не го търси тоя повече, не му се обаждай. Иди само си вземи нещат от тях и го забрави... колкото и трудно да ти е, забрави го !
супер извинение за него да те наебе и зареже.евала на него
NeZaPoznat
06-08-2009, 10:26
Не мога да повярвам, че имам такива връстници.
Този е комплексар миличка. Ти просто си неопитна и за теб всичко, което прави той е яко просто защото не познаваш повече истински момчета.
Зае*и ! Грешка .... грешка ! Не си струва да я повтаряш .. :?
Аууу душко докато четох искрено ти съчувствах ... както и сега... :( :(
Ами виж първо ти си си права за това, че по ниаккъв повод не е трябвало да го лъжеш, защото дори и аз съм го изпитала на гърба си и знам, че в началото може тези лъжи да имат полза ама скоро всичко се разбира и става два пъти по-лошо... :-k
От написаното разбирам, че ти е много скъп .. аз лично бих опитала да си го върна... да ми даде втори шанс... все пак ти е казал, че много държи на теб ... е да проблема идва с това дали все още е така? И вместо да съжаляваш за всичко и да се питаш какво ли би станало? Дали още държи на мен? По-добре искай да поговорите ... обясни му всичко, което те мъчи ... сподели му ... и без лъжи!!! Кажи му колко ти липсва... колко много съжаляваш ... колко държиш на него.. колко много го искаш до себе си ... а той ако не е пълния глупак ще види искрата в очите ти и ще намери сили да ти прости ... но знай, че никога няма да бъде същото!!! Точно това е лошото... че рано или късно пак ще се появи съмненията в него ... :( Понякога колкото и да ни се иска не можем да върнем времето назад... моя съвет е да помислиш какво да правиш, защото повечето случаи дори да се сдобрите ... няма да е за дълго... а болката от това да продължиш сама напред ника кне е малка ... прецени сама дали ще те боли повече сега ако го оставиш или по-късно при евентуално събиране... :? Успех!!!! :-)
А и още нещо... това за секса ... обясни му, че може при първия път да няма кръв... не мисля, че е толкова ограничен ... :?
NeZaPoznat
06-08-2009, 10:55
Хилари !!!
Сори за офф-а!!
Ако авторката направи това все едно му се слага. Ще я огрее :? ама за колко ??!
Никой не отказва безплатна с*ирка .. :?
Хилари !!!
Сори за офф-а!!
Ако авторката направи това все едно му се слага. Ще я огрее :? ама за колко ??!
Никой не отказва безплатна с*ирка .. :?
... от тебе извинения не приемам... :wink: Ако ме разбра де... :D
А за това, което каза... прав си, но не познавам въпросния момък, за да го твърдя... пък и тя каза, че той доста и е простил... знам ли.. :?
Към авторката: Мацка моя човек е прав... ти си го познаваш ии прецени сама дали наистина си заслужава... :?
P.S. Мерси за пояснението NeZaPoznat ... макар, че взе да м иставаш мноооого познат... :D :D :wink:
NeZaPoznat
06-08-2009, 11:05
... от тебе извинения не приемам... :wink:
Въх !!! Уби ма :-P
А момъка и аз не го познавам ама ако ми дойде едно и вземе да ми обяснява колко и липсваааам начина по който нежо ме ..... привличаааааш колко ми липсвааааш сегаааа ... и т.н. веднага ще се постарая да не и липсвам поне за 1 час :-P
Така де !! На крака ми идва ... да не съм луд :-P
... от тебе извинения не приемам... :wink:
Въх !!! Уби ма :-P
А момъка и аз не го познавам ама ако ми дойде едно и вземе да ми обяснява колко и липсваааам начина по който нежо ме ..... привличаааааш колко ми липсвааааш сегаааа ... и т.н. веднага ще се постарая да не и липсвам поне за 1 час :-P
Така де !! На крака ми идва ... да не съм луд :-P
... чак след третото прочитане загрях за какво говориш.. :D :D
Имаш мноооооооого мръсно подсъзнание... :D Не те е срам ... засрами се малко пред кака си .. :-D 8)
и за да не е спам : Моме не го слушай лапето ... ти си прецени сама дали си заслужава или не ... ти макар и за кратко време си го опознала... 8)
NeZaPoznat
06-08-2009, 12:54
.. чак след третото прочитане загрях за какво говориш.. :D :D
Чела си го 3 пъти ??!! Баси ! :lol:
Имаш мноооооооого мръсно подсъзнание... :D Не те е срам ... засрами се малко пред кака си .. :-D 8) :oops: :oops:
Моме не го слушай лапето ... ти си прецени сама дали си заслужава или не ... ти макар и за кратко време си го опознала... 8)
Моме ! Кака ми не е мъж - аз съм. :? Ти ще му целуваш 21 годишния капризен задник - не тя !
Моме ! Кака ми не е мъж - аз съм. :? Ти ще му целуваш 21 годишния капризен задник - не тя !
.. това колкото и пъти да го чета не мога ти го разбера.. сорка :D :D
NeZaPoznat
06-08-2009, 13:43
.. това колкото и пъти да го чета не мога ти го разбера.. сорка :D :D
Не би трябвало да го разбираш. Ти си момиче. Казвам на авторката че мога да се поставя на мястото на онзи дето я е отрязал и бих реагирал така. Ако тя иска да я прекарат - ОК защото от цялата история ми лъха на едно голямо прекарване. Тя ще му се сложи, той ще я оправи доставяйки и невъобразимо удоволствие че все пак го е 'спечелила' и после какво ? Тя на 16 год, той първи мъж ... мялеее ще има да си я врътка ,да я мачка, да я плюе а тя ще му се радва и ще приема всичко за манна небесна. Кой ви втълпява че видите ли първата любов била най-хубава. И аз си мислех така докато не ме отрязаха и не срещнах втората .... после третата. Всяка следваща е по-хубава ако се учиш от грешките си в предишните, но повечето момичета не само, че не се учат ами ги и повтарят..... и не се оплаквайте после че ви боляло. Като седите насила на тръните - ще ви боли ... че и авторката .... свършили се мъжете .... :x че точно този .. :x
bubblebabe
06-08-2009, 13:50
абеее... истината е, че те е вкарал в леглото и си е измислил причина за да те зареже
аз така си мисля
Не би трябвало да го разбираш. Ти си момиче. Казвам на авторката че мога да се поставя на мястото на онзи дето я е отрязал и бих реагирал така. Ако тя иска да я прекарат - ОК защото от цялата история ми лъха на едно голямо прекарване. Тя ще му се сложи, той ще я оправи доставяйки и невъобразимо удоволствие че все пак го е 'спечелила' и после какво ? Тя на 16 год, той първи мъж ... мялеее ще има да си я врътка ,да я мачка, да я плюе а тя ще му се радва и ще приема всичко за манна небесна. Кой ви втълпява че видите ли първата любов била най-хубава. И аз си мислех така докато не ме отрязаха и не срещнах втората .... после третата. Всяка следваща е по-хубава ако се учиш от грешките си в предишните, но повечето момичета не само, че не се учат ами ги и повтарят..... и не се оплаквайте после че ви боляло. Като седите насила на тръните - ще ви боли ... че и авторката .... свършили се мъжете .... :x че точно този .. :x
... душко спокойно де... не се ядосвай ... :-o
В крайна сметка всеки си преценява... аз също несъзнателно се оставих да ме тъпчат и продължават само и само дa им угодя, но така съм избрала да бъде .... :? Така, че докато не я прецака няколко пъти .. няма се осъзнае, а може и изобщо да не се... :? Жалко, но факт ... :?
Ne_Znaesh
06-08-2009, 17:07
Благодаря много за съветите...но те не могат да ми оправят положението. Много жалко наистина...чуствам се смазана. Но го приемам и се старая да не мисля за това повече... Грешка на младостта :(
BTW Снощи му писах на skype и го питах кога ще му е удобно да ходя да си взема нещата от тях като очаквах той да предложи да ми ги донесе... но уви. Отговора беше "когато пожелаеш..даже и да не съм в нас, баба ми ще ти ги даде". И аз okay... :? Днес имах намерение да се видим и да говорим..но няма смисъл вече. Ще си взема нещата и ще си тръгна :)
Take_That
06-08-2009, 17:13
Ще си взема нещата и ще си тръгна :)
Точно така бъди горда, не губи достойнството си.... мисля, че той не заслужава да ходиш подире му.... (мисля, че е боклук, без да се обиждаш)
Благодаря много за съветите...но те не могат да ми оправят положението. Много жалко наистина...чуствам се смазана. Но го приемам и се старая да не мисля за това повече... Грешка на младостта :(
BTW Снощи му писах на skype и го питах кога ще му е удобно да ходя да си взема нещата от тях като очаквах той да предложи да ми ги донесе... но уви. Отговора беше "когато пожелаеш..даже и да не съм в нас, баба ми ще ти ги даде". И аз okay... :? Днес имах намерение да се видим и да говорим..но няма смисъл вече. Ще си взема нещата и ще си тръгна :)
... радвам се, че реши да не се занимаваш повече... 8)
И горе главата ... напред и нагоре!!! 8)
Ne_Znaesh
06-09-2009, 05:06
Днес отидох до тях... Сърцето ми щеше да изкочи и бях готова да ревна още преди да стигна до звънеца...Много спомени ми минаха през главата като вървях по неговата улица, като изкачвах стълбите... :( Аз преди това не му се бях обадила, че ще ходя към тях, но му бях казала, че МОЖЕ БИ ще мина предишният ден на skype, но не със сигурност ( в по горният ми пост е описано). Отвори баба му, а него го нямаше. Жената ме посрещна традиционно добре и ме покани да влезна, но аз отказах. Той явно е беше предупредил, че има вероятност да дойда и беше оставил ключовете за гаража и колата му, защото част от нещата (яке, чанта) ми бяха там... Ха, даже не си беше направил труда и да ги извади от колата. Все едно... Аз си ги взех сама и се върнах да ги оставя...И това беше. Нито сме се чували днес, нито сме си писали...нищо. Даже май стана по-добре, че той не си беше в къщи...
Но пак друго се чудя... защо на myspace е сложил наши снимки след цялата драма? И то не какви да е снимки, а такива на, които се натискаме...Може би иска да покаже пред приятелите си, че вече ме е избройкал...знам ли.
:-o :-o :-o
NeZaPoznat
06-09-2009, 08:31
Но пак друго се чудя... защо на myspace е сложил наши снимки след цялата драма? И то не какви да е снимки, а такива на, които се натискаме...Може би иска да покаже пред приятелите си, че вече ме е избройкал...знам ли.
:-o :-o :-o
Почваш да мислиш разумно :?