PDA

View Full Version : Трудно е да забравиш..

SpunkRansom
06-07-2009, 10:46
Здравейте!Имам си аз един проблем ,който ме мъчи втора година.
Преди години се наложи нашите да ме пратят на лагер.След голям инатлък се съгласих да отида.Щяха да си правят някакво романтично пътешествие в Париж и там др. градове затова нямаше накъде - бях принудена да отида.Аз съм си една такава особена,непокорна..И това се прояви още с влизането в автобуса.Скарах се с едно момче ,което ми беше на мястото ,но това е само началото..В следващите 5 дни то не бяха караници,даскали,боища.Ням ше накъде и на 6 ден омекна.Обаче се забелязваше нещо странно.Започна да се държи с мен все едно сме първи приятели.Открих нещо общо с нашите характери колкото и различни да изглеждаме.Може би ,че и двамата живеем в сянка на родителите си ни правеше още по близки.Започнаха отношенията ни да се затоплят още и повече и тръгнахме.В началото го чувствах като приятел и нищо повече ,но с времето започна нещо да гори в мен.Докато един ден не открих една снимка в телефона на негов приятел ,на която бяхме аз и той целуващи се.Разбира се,няма нищо лошо в това ,но снимката беше една такава папарашка.Отидох при него да му искам обяснение.Каза ,че му е омръзнало да се крие и ми призна ,че всичко е било просто бас между приятели ,че може да ме свали.Бях безкрайно наранена ,но въпреки това продължих напред.Минаха се дни,седмици и той отново ме потърси да се видим.Аз разбира се отказах.Спряхме да се виждаме и тотално загубихме връзка.
Дойде време да отиваме в друго училище и ето бяхме в един клас.Поздравявахме се,говорихме си като приятели и всеки път ,когато сгафех той ми помагаше и признаваше себе си за виновен.Знаех ,че по този начин иска да се опита да ми се извини ,но се правех ,че не забелязвам.Старите ми чувства към него се връщаха и връщаха докато един ден осъзнах ,че съм напълно обладана от него.И двамата си намерихме гаджета и се събирахме в една компания.Всеки път когато целувах гаджето си и той неговото се поглеждахме тайничко.Знаехме,че никога не сме били влюбени в гаджетата си.
Един ден започна да ме моли да скъсам с момчето до себе си и той с неговото момиче ,но аз отричах.Може би,защото не исках да бъда наранена..Той ми се кълне ,че ме обича ,но аз се страхувам.Искам да го забравя ужасно много..Моля ви,помогнете ми..

evelinka1122
06-07-2009, 10:59
дайте си втори шанс...

Faces
06-07-2009, 11:34
Момичето иска да го забрави не да му даде 2-ри шанс тя ако е искала е щяла да приеме офертата му.Ами трудно ще ти е да го забравиш в един клас сте в една компания всеки ден е пред очите ти а и това че те иска ще го кара да търси все повече близоста ти.Наистина не се сещам какъв съвет да ти дам че да се отърсиш от него.От друга страна обаче щом и ти имаш чувства към него наистина се замисли дали да не му дадеш шанс сгрешил е постъпил е тъпо факт неуспорим е това но може да се е променил не знам на твое място бих проверил как биха били нещата между нас :)

nicolepcd
06-07-2009, 11:40
Еми ако вярно го обичаш - дай му шанс... :) Като гледам по написаното - май много искаш да си с него, ама се инатиш 8)

sladkish_14
06-07-2009, 11:40
Мисля , че бягаш от себе си .. Защо трябва да го забравяш , като така или иначе няма да можеш .. Единствения начин да забравиш даден човек е 'Далече от очите , далече от сърцето' , а при теб няма как да стане това .. Защо не му дадеш втори шанс , явно и двамата изпитвате силни чувства , не може страха да те води вечно .. Едно момиче беше написало на профила си в скайп 'Само , когато забравите страха си ще изживеете мечтите си !' :)

beb4yy
06-07-2009, 12:05
Всеки заслужава втори щанс в шибания живот защо просто не му го дадеш нали го харесваш и той теб просто се отдайте един на друг и бъдете щастливи :)

blackvelvet
06-07-2009, 12:10
Еми ако вярно го обичаш - дай му шанс... :) Като гледам по написаното - май много искаш да си с него, ама се инатиш 8)

+1

slim__shadygirl
06-07-2009, 12:42
След като и двамата имате чувства един към друг,защо не?

MP
06-07-2009, 13:01
Не върви срещу чувствата си,дай му втори шанс.Не си ли гледала колежански филми,където момче се хваща на подобен бас,но после се влюбва в момичето 8-)

dydolinkka93
06-07-2009, 13:16
+2 :-)

DeViLgIlrL16
06-07-2009, 13:37
според мен по добре му дай шанс не бягай от любовта... тъпо е, има хора които са готови на всичко за да я намерят, а ти бягаш от нея... дай му шанс, но ако сбърка го забрави... :-) :oops:

cinderella_gugutka
06-07-2009, 16:04
Мисля , че бягаш от себе си .. Защо трябва да го забравяш , като така или иначе няма да можеш .. Единствения начин да забравиш даден човек е 'Далече от очите , далече от сърцето' , а при теб няма как да стане това .. Защо не му дадеш втори шанс , явно и двамата изпитвате силни чувства , не може страха да те води вечно .. Едно момиче беше написало на профила си в скайп 'Само , когато забравите страха си ще изживеете мечтите си !' :)

SpunkRansom
06-07-2009, 16:36
Благодаря ви,много..Ще му дам втори шанс и дано нещата потръгнат.Надявам се утре да успея да му кажа.Колкото по бързо, толкова по-добре :-)

Take_That
06-07-2009, 21:25
дайте си втори шанс...

Абсолютно съм съгласна.... :)

taffy
06-07-2009, 23:04
Ами няма да повтарям всички.. Но по държанието му очевидно е, че все пак изпитва нещо.. После да кажеш какво ставаа !! :-)

mimzchet0
06-08-2009, 05:51
Благодаря ви,много..Ще му дам втори шанс и дано нещата потръгнат.Надявам се утре да успея да му кажа.Колкото по бързо, толкова по-добре :-)

И ще чакаме да кажеш какво е станало след това :-)

Aicken
06-08-2009, 05:54
бъдете заедно отново