Влез

View Full Version : Me4tata mi... ;)

sofifi95
06-08-2009, 07:02
Zdraveite :) Sigurno ima mnogo takiva temi, no iskam da spodelq! Ot malka iskam da stana pevica i akrtisa. Neiskam da se hvalq,no imam i dvata talanta :) Za sujelenie tuk v BG nqma tolkova golqma realizaciq osven,ako ne stana ot tezi 4algadjii ili nqkoq aktrisa kato ot zabranena lubov :D Mislq sled kato zavur6a 12 klas da otiva da u4a v Amerika i da napravq vsi4ko vuzmojno za da osu6testvq moqta me4ta! Kakto se pee v pesenta na zak i vanessa: nqma zvezda na nebeto,koqto da ne mojem da dostignem! Vie kak mislite? :)

lipstik
06-08-2009, 07:04
Запиши се в Music Idol,щом можеш да пееш.

TeenSpirit
06-08-2009, 07:24
Аз също искам да стана актриса още от мъничка.
Искам от следващата учебна година да се запиша на курсове по актьорско майсторство, понеже програмата ми няма да е толкова натоварена. Знам, че в България нямам шанс да стана актрисата, която искам, но все пак тея курсове ми дават някаква основа.
И след 2 годинки смятам да отида да уча в Лондон.
А след още две се надявам да ме гледате в някой филм на Кинг, Спилбърг или някой от техния калибър 8-) :D

kuklichka_bg
06-08-2009, 07:32
Zdraveite :) Sigurno ima mnogo takiva temi, no iskam da spodelq! Ot malka iskam da stana pevica i akrtisa. Neiskam da se hvalq,no imam i dvata talanta :) Za sujelenie tuk v BG nqma tolkova golqma realizaciq osven,ako ne stana ot tezi 4algadjii ili nqkoq aktrisa kato ot zabranena lubov :D Mislq sled kato zavur6a 12 klas da otiva da u4a v Amerika i da napravq vsi4ko vuzmojno za da osu6testvq moqta me4ta! Kakto se pee v pesenta na zak i vanessa: nqma zvezda na nebeto,koqto da ne mojem da dostignem! Vie kak mislite? :)

Колко са като тебе. 8-)

slim__shadygirl
06-08-2009, 07:47
Ние,лично аз де мислиме,че темата ти не е за този раздел :-o

GabisiTa
06-08-2009, 07:53
Дано да успееш да постигнеш мечтата си :)

DimovB
06-08-2009, 07:54
Не ми пука.

Pepincetyy
06-08-2009, 07:55
Аз също искам да стана актриса още от малка.
:) Но както и ти каза тук в България няма големи шансове.
Иначе за пеенето може да се пробваш в Мюзик Айдъл. Късмет.
И моля те пиши на КИРИЛИЦА.

vellvet
06-08-2009, 08:00

имам чувството че това аз съм го писала :shock:

chuppiz
06-08-2009, 08:05
колко наивно...то така се заминавало в америка...

zai4ety13
06-08-2009, 08:23
Абе много сте ми интересни :-o Мислите си, че щом в тоя раздел пишат повечето момичета и можете да си пускате теми, просто ей тй като на дернека :lol: Искам ми се да имаше един разделен отдел 'За момичета' и там да се пуската такива наивни теми :lol: Ти и в Америка да живееше пак шансът да станеш добра актриса(а не тези тийн еднодневки като Зак и ванеса) е малък.... Но мечтай си...

Goddess
06-08-2009, 10:58
Аз винаги съм искала да стана певица, актриса или фото модел. А като се замислиш, всичко го има в чалгата. :lol: Ама то отпада като вариант. Пеенето ми е прилично, но за съжаление никога не съм се занимавала, не съм ходила на уроци, въобще нямам си и понятие за важни неща, защото то не е само пеенето. :)

brokeninside13
06-08-2009, 11:05
колко наивно...то така се заминавало в америка...

Абе много сте ми интересни :-o Мислите си, че щом в тоя раздел пишат повечето момичета и можете да си пускате теми, просто ей тй като на дернека :lol: Искам ми се да имаше един разделен отдел 'За момичета' и там да се пуската такива наивни теми :lol: Ти и в Америка да живееше пак шансът да станеш добра актриса(а не тези тийн еднодневки като Зак и ванеса) е малък.... Но мечтай си...

Cherryy
06-08-2009, 11:08
ех мечти, мечти, айде дано да ти се случи, дано да бъдеш втората Хилъри и да пишеш :-)

anitram
06-08-2009, 11:09
Не ми пука.на мен ми пука че си свиня :razz: :razz:

zai4ety13
06-08-2009, 11:17
Не ми пука.на мен ми пука че си свиня :razz: :razz: Айде кофата :lol:

anitram
06-08-2009, 11:22
Не ми пука.на мен ми пука че си свиня :razz: :razz: Айде кофата :lol:която напуснах :lol: но него ще си го псувам :razz:

KillerAna
06-08-2009, 12:59
Пффф не ти давам повече от 13 :lol:

anitram
06-08-2009, 13:35
Пффф не ти давам повече от 13 :lol: :razz:

zai4ety13
06-08-2009, 14:23
Пффф не ти давам повече от 13 :lol: не само хората до 13год. мечтаят :wink:

elsy
06-08-2009, 14:26
Аз колко мечти имам... ако за всяка тръгна да пускам тема в "Козметика и диети" ше се бъгне форума :lol: :lol: :lol:

Nadelina
06-08-2009, 14:27
И ако си мислите, че след Мюзик Айдъл има някаква реализациа жестоко се лъжете. Толкова и я знаем Невена Цонева какво прави и с какво се занимава днес.

zai4ety13
06-08-2009, 14:30
И ако си мислите, че след Мюзик Айдъл има някаква реализациа жестоко се лъжете. Толкова и я знаем Невена Цонева какво прави и с какво се занимава днес.Аха. И ми се струва, че онази със Кен ли (макар че беше от звездите еднодневки) стана по-извесна от Невена :?

shmurkam
06-08-2009, 14:36
И що в Америка?
Мисля, че във Великобритания ще имаш много по-голям шанс. Първо оттам, после ми се цели в Броудуей. А тия Зак и не знам си каква ми ги мани от главата. По-голям от 12годишен фен нямат. Ако отидеш в Америка най-мн да участваш в някой тийн филм, дето ше го забравят на втората седмица. А това с пеенето...абе тя и Скарлет уж може да пее и е актриса ама нз дали я чувала как пее. По-добре се концентрирай само върху едното. Аз например мога да пиша и рисувам. Но се занимавам повече с рисуването, защото просто то ми харесва повече. Както си избереш. Не ми пука. Стойте си наивни и само ми казвайте искам онова искам това, и не правете нищо, докато сте в България, щото "нямало реализация" и гледайте кво мазало ще станете. Вярно, че тук е много по-трудно да пробиеш, но ако си талантлив и упорит, няма значение къде си. Хората ще го видят и ще те оценят. Оплаквайте си се и не Холивуд ами и до Балканите няма да стигнете. Ей това му е на българина лошото, само се оплаква. Действайте! :-x

TeenSpirit
06-08-2009, 14:59
Кво нападате, бе ?!
Вие нямате ли мечти, или ще кажете - "Аз имам цели, не мечти"...
пффф е*ахти злетата,с тая злоба далеч ще стигнете- ЗАВИЖДАМ ВИ, честно!
'ай' дерзайте....

emily_1234
06-08-2009, 17:01
Mislq sled kato zavur6a 12 klas da otiva da u4a v Amerika:)

Еми и аз искам да уча в Америка, за да бачкам ... ама не става толкова лесно.. :? :? :?

Иначе, по мое мнение, ако не си късметлийка нямаш шанс да си реализираш мечтата :?

Cherryy
06-08-2009, 17:26
може и да се реализира, тъй както днес мечтае, утре може да надмине мечтите си, всъщност те са целият ни живот, без тях няма да има какво да ни крепи :)

KillerAna
06-08-2009, 17:55
може и да се реализира, тъй както днес мечтае, утре може да надмине мечтите си, всъщност те са целият ни живот, без тях няма да има какво да ни крепи :) :razz: :razz: :razz: Ай върви да си гледаш дедското :lol: Чудно ми е кога ще разберете какъв всъшност е света :lol:

TeenSpirit
06-08-2009, 18:09
може и да се реализира, тъй както днес мечтае, утре може да надмине мечтите си, всъщност те са целият ни живот, без тях няма да има какво да ни крепи :) :razz: :razz: :razz: Ай върви да си гледаш дедското :lol: Чудно ми е кога ще разберете какъв всъшност е света :lol:
Изключително тъпа.

zai4ety13
06-08-2009, 18:11
Чудно ми е кога ще се махне от форума :-o Толкова е смешна...И както питах в една друга тема, заради една друга нейна изцепка "Изпи ли си хапчетата ? "

sofifi95
06-08-2009, 20:27
Neznam naistina za6to po4ti vsi4ki ste tolkova negativno nastroeni?! :( Vseki 4ovek ima me4ti dori i sled 13...Mi to ako stava6e duma izvestnite da ne bi da sa se rodili izvestni? ili moje bi ne sa me4tali? stiga sme se zablujdavali! Vsi4ko tova sa postignali s trud... :) Nikoga ne e kusno da opita6!

breathless
06-08-2009, 20:29
Кирилицаа !!

sweetheart91
06-08-2009, 20:42
Слънце, знай, че ако искаш нещо много, много силно и вярваш в себе си, то ще се случи.
Не позволявай на тези злобари, които ти се смеят, да ти попречат да мечтаеш!!! Защото можеш да постигнеш всичко, ако го желаеш силно! Успех :-)

shmurkam
06-08-2009, 20:52
Neznam naistina za6to po4ti vsi4ki ste tolkova negativno nastroeni?! :( Vseki 4ovek ima me4ti dori i sled 13...Mi to ako stava6e duma izvestnite da ne bi da sa se rodili izvestni? ili moje bi ne sa me4tali? stiga sme se zablujdavali! Vsi4ko tova sa postignali s trud... :) Nikoga ne e kusno da opita6! No stoq i 4akam otgovorite na kompleksari?! Za6to? Blagodarq na tezi koito podkrepqt mnenieto mi,a drugite 6te kaja 4e 6te se spravq i bez tqh! :-)
Виждам, че не можеш да понасяш мн критики, а?
ОК, мечтай си, но...какъв беше замисълът на цялата тема? Да си помечтаем? И аз мн си мечтая да стана известна модна дизайнерка. Та...вий за какво си мечтаете сега?

П.П.Аз в момента за портокалов сок. Хм, отивам в кухнята да видя какво мога да направя по въпроса...

TheNewReligion
06-08-2009, 21:08
Сега си на 13. Докато станеш на 18 може гласът ти мутира и да говориш като Дарт Вейдър. Иначе е хубаво да си мечтаеш, макар че аз избягвам да го правя.

moon_flower
06-09-2009, 04:08
Имам чувството ,че тази мечта се е появила заради High School Musical,защото виждам,че слушаш Зак и Ванеса.Та,това,което теи хора са постигнали едва ли ще може да постигне някой българин.Просто почти не е възможно да се докопаш до такава слава.А такива като теб толкова много има.И аз исках да бъда акриса,когато бях на 13-14.Сега имам съвсем различни,реалистични представи.Но успех.Дано ти проовърви.

BornToBeBeWild
06-09-2009, 04:17
Аз мн искам да стана певица и хората ми казвт,че пея страхотно и имам вид като за такава,но като се замисля каква реализация може да ми предложи BG,мечтите ми се изпаряват :( .Абе прати някакъв линк където пееш или нещо подобно.. :)

LovEsIckk
06-09-2009, 04:19
сложи си силикон и почни да обикаляш по нощните заведения в София..прасни се с 3-4..5,6 и т.н. и до 1 месец си звезда.Добре дошла в България ;)

Goddess
06-09-2009, 08:15
сложи си силикон и почни да обикаляш по нощните заведения в София..прасни се с 3-4..5,6 и т.н. и до 1 месец си звезда.Добре дошла в България ;)

Силикона е инвестиция след разходките и прасването. ;д

ProstoAz
06-09-2009, 08:18
Писането на кирилица е задължително!