Влез

View Full Version : ПОМОЩ!!!Как да ме пуснат?

hrisi7uuu
06-08-2009, 19:28
Нужна ми огромна помощ.Случеят е че 1 приятел прави купон за пореден път в тях и приятелките ми винаги ходят ,а аз вднъж питах и вуйчо ми категорично отказа(понеже аз живея с мама , баба и вуйчо и той има най-тежката дума.А също така скоро скъса с приятелката си и доста пие и е някъв заядлив, а бе да си кажа честно агресивен и ме е страх от него)!Нали аз казвам че не е купон а се събираме само да гледаме филми и на другия ден ще се приберем, ама те не та не и стана супер голям проблем от страна на вуйчо миналата година когато питах!И сега много ми се ходи и не искам вуйчо изобщо до разбере но мама не иска да ме покрие защото я е страх да си няма разправии!Моля ви помогнете ми да я убедя и аз веднъж като нормален тийнейджър да отида на купон!НА 16 години съм -Момиче!!!Купона е в събота давайте идеи!

plmn
06-08-2009, 19:38
не знам каква е ситуацията при теб .. но вуйчото си е вуйчо, майката си е майка. тя е родител. говори с нея, прескачайки вуйчо си. не виждам защо той трябва да ти държи сметка.. и все пак ако майка ти те пусне, не злоупотребявай с доверието й, и не прави глупости ;]

hrisi7uuu
06-08-2009, 19:44
А бе де ти кажа супар тежко е положението и трябва мама да ме покрие, но виждам че не иско проблеми с вуйчо защото се притеснява да не исе случи нещо на нея и на мен в последствие.

plmn
06-08-2009, 19:49
А бе де ти кажа супар тежко е положението и трябва мама да ме покрие, но виждам че не иско проблеми с вуйчо защото се притеснява да не исе случи нещо на нея и на мен в последствие.

какво се притеснява да не й се случи...? тя ти е майка, тя може да ти казва какво да правиш и да не правиш. от това, което пишеш излиза, че майка ти се страхува за здравето си, както и за твоето? вуйчо ти посягал ли ви е??? ако да - говори с нея и се обърнете към който трябва!

hrisi7uuu
06-08-2009, 19:52
Ми тя по скоро избягва скандалите , а не толкова физическото насилие!Наистина е трудно не може да се обясни точно тук!

Mi6inka
06-09-2009, 06:09
тогава се опитай да обясниш на вуйчо си, че имаш достатъчно акъл в главата и че е напълно нормално да ходиш по такива места... и гледай да не сгафиш ако те пуснат.Успех

PlamenMEN
06-09-2009, 10:00
Говори нормално, като голям човек. Клясъци, фасони, цупни и т.н. няма да помогнат. Дори и вуйчо ти да се развика ти му говори кротко и спокойно. Покажи му, че вече не си малко момиченце.
Ако не помогне идва план Б, не отиваш на купона, но повече прекратяваш каквито и да е разговори с него (пък и с майка ти, защото ТЯ трябва да има тежката дума за собственото си дете). Говориш само ако те питат и отговаряш с кратки думички, без никакви погледи в очите. Каквито и да са хората, ако видят, че детето им се откъсва от тях и не иска и да ги гледа, се стресират и почват да търсят начин да оправят нещата. Това е крайна мярка от твоя страна, но при мен помогна преди години.
Пиши после какво е станало :)

PartOfTheAutumnHarmony
06-09-2009, 15:16
Говори нормално, като голям човек. Клясъци, фасони, цупни и т.н. няма да помогнат. Дори и вуйчо ти да се развика ти му говори кротко и спокойно. Покажи му, че вече не си малко момиченце.
Ако не помогне идва план Б, не отиваш на купона, но повече прекратяваш каквито и да е разговори с него (пък и с майка ти, защото ТЯ трябва да има тежката дума за собственото си дете). Говориш само ако те питат и отговаряш с кратки думички, без никакви погледи в очите. Каквито и да са хората, ако видят, че детето им се откъсва от тях и не иска и да ги гледа, се стресират и почват да търсят начин да оправят нещата. Това е крайна мярка от твоя страна, но при мен помогна преди години.

и аз съм на същото мнение :)

crazymm
06-09-2009, 19:09
Определено +1 :)

zero
06-10-2009, 03:15
Вариянтите са много ...
- Можеш да излъжеш, че ще спиш у приятелка ;)
- Можеш да говориш с вуйчо ти дали да те пусне
- Можеш да навиеш майка ти да говори с него да те пусне
(нали все пак му е сестра ...)
- Можеш да избягаш тайно
Бе вариянти колкото искаш, но най-добрия е да говориш
първо с него (когато е трезвен и има угризения ;) )
А ако не стане да накараш майка ти да говори с него
и ако тогава не стане си кажи
"Бе, какво толкова 1 купон .. айде здраве да е :]"
После всички ще се разправят как са изкарали
колко гот е било, ще пускат некви малоумни
клипчета на телефона как са се лигавили пияни
като кучета и как са танцували на Преслава и Камелия :lol: