- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- ПОМОЩ!!!Как да ме пуснат?
Нужна ми огромна помощ.Случеят е че 1 приятел прави купон за пореден път в тях и приятелките ми винаги ходят ,а аз вднъж питах и вуйчо ми категорично отказа(понеже аз живея с мама , баба и вуйчо и той има най-тежката дума.А също така скоро скъса с приятелката си и доста пие и е някъв заядлив, а бе да си кажа честно агресивен и ме е страх от него)!Нали аз казвам че не е купон а се събираме само да гледаме филми и на другия ден ще се приберем, ама те не та не и стана супер голям проблем от страна на вуйчо миналата година когато питах!И сега много ми се ходи и не искам вуйчо изобщо до разбере но мама не иска да ме покрие защото я е страх да си няма разправии!Моля ви помогнете ми да я убедя и аз веднъж като нормален тийнейджър да отида на купон!НА 16 години съм -Момиче!!!Купона е в събота давайте идеи!
Can your life change because of one man, but he had no idea of that?
ДА ПОМОГНЕМ НА ВИКИ http://viki.unique-bg.eu/kak-da-pomognem.html
не знам каква е ситуацията при теб .. но вуйчото си е вуйчо, майката си е майка. тя е родител. говори с нея, прескачайки вуйчо си. не виждам защо той трябва да ти държи сметка.. и все пак ако майка ти те пусне, не злоупотребявай с доверието й, и не прави глупости ;]
А бе де ти кажа супар тежко е положението и трябва мама да ме покрие, но виждам че не иско проблеми с вуйчо защото се притеснява да не исе случи нещо на нея и на мен в последствие.
какво се притеснява да не й се случи...? тя ти е майка, тя може да ти казва какво да правиш и да не правиш. от това, което пишеш излиза, че майка ти се страхува за здравето си, както и за твоето? вуйчо ти посягал ли ви е??? ако да - говори с нея и се обърнете към който трябва!Първоначално написано от hrisi7uuu
Ми тя по скоро избягва скандалите , а не толкова физическото насилие!Наистина е трудно не може да се обясни точно тук!
тогава се опитай да обясниш на вуйчо си, че имаш достатъчно акъл в главата и че е напълно нормално да ходиш по такива места... и гледай да не сгафиш ако те пуснат.Успех
Говори нормално, като голям човек. Клясъци, фасони, цупни и т.н. няма да помогнат. Дори и вуйчо ти да се развика ти му говори кротко и спокойно. Покажи му, че вече не си малко момиченце.
Ако не помогне идва план Б, не отиваш на купона, но повече прекратяваш каквито и да е разговори с него (пък и с майка ти, защото ТЯ трябва да има тежката дума за собственото си дете). Говориш само ако те питат и отговаряш с кратки думички, без никакви погледи в очите. Каквито и да са хората, ако видят, че детето им се откъсва от тях и не иска и да ги гледа, се стресират и почват да търсят начин да оправят нещата. Това е крайна мярка от твоя страна, но при мен помогна преди години.
Пиши после какво е станало![]()
Не се обръщай...
Знаеш че е там... Усещаш дъха му... То те дебне... Идва от мрака... Води в мрака...
Не се обръщай...
и аз съм на същото мнениеПървоначално написано от PlamenMEN
![]()
Now don't hang on, nothing lasts forever but the earth and sky
It slips away, and all your money won't another minute buy.
Dust in the wind, all we are is dust in the wind
http://www.last.fm/user/way_out_of_here
Вариянтите са много ...
- Можеш да излъжеш, че ще спиш у приятелка
- Можеш да говориш с вуйчо ти дали да те пусне
- Можеш да навиеш майка ти да говори с него да те пусне
(нали все пак му е сестра ...)
- Можеш да избягаш тайно
Бе вариянти колкото искаш, но най-добрия е да говориш
първо с него (когато е трезвен и има угризения)
А ако не стане да накараш майка ти да говори с него
и ако тогава не стане си кажи
"Бе, какво толкова 1 купон .. айде здраве да е :]"
После всички ще се разправят как са изкарали
колко гот е било, ще пускат некви малоумни
клипчета на телефона как са се лигавили пияни
като кучета и как са танцували на Преслава и Камелия![]()