PDA

View Full Version : Интересно!Дайте съвет.Знам,че ви `бива` ;д

xsonNyx
06-08-2009, 20:30
Имам проблем.Значи нещо ми закъснява ..правих секс ,но безопасно!Не се е скъсал презерватива ала бала ..
Нещо ми закъснява от месец и нещо .. направихме го още два пъти ..и през всички пъти течеше кръв ..
Не много ..смисъл една - две капки.Не разбирам защо .. и защо въобще ми закъснява ..
Вие как мислите? ...Немога да отида и на гинеколог по простата причина ,че родителите ми познават почти целия град ..
А те не бива да разбират .. ии пхх .. :smt073 :?: :-k :-k :-k :-k :-k :-k

Extremescream
06-08-2009, 20:37
Тест за бременност....И може да имаш сериозен проблем,така че ОТИДИ НА ГИНЕКОЛОГ.Той като твой лекар е длъжен да пази лекарска тайна.

dembi
06-08-2009, 20:41
Тест за бременност....И може да имаш сериозен проблем,така че ОТИДИ НА ГИНЕКОЛОГ.Той като твой лекар е длъжен да пази лекарска тайна.

абсолютно подкрепям.

при такива теми винаги поддържам идеята, че е много важна консултацията със специалист.

не чакай

got2Bthe1
06-08-2009, 21:01

magneziq
06-08-2009, 21:12
През пролетта на почти всички жени им закъснява включително и при мен. Отиход да се консултирам с моя гинеколог и ми каза, че е съвсем нормално и, че нищо ми няма.

Mr2faces
06-08-2009, 21:37
Абе да бе "лекарска тайна".... 'щото е много голяма вече и може да си оправя мизериите сама, а ? Голяма компетентност, голямо чудо....

xsonNyx
06-08-2009, 22:18
[b]НЕМОГА ДА ОТИДА НА ГИНЕКОЛОГ! :-k
НЕможе да съм бременна по простата причина,че го правехме с презерватив ..и не ,не се е скъсаааллл!!! :(
грр ..Ще полудея ..

Немога да разбера какъв е шибания проблем :shock:

незнам какво да правя.... :-o

Trumi
06-08-2009, 23:30
Ako si pod 17 e normalno da ti zakusnqva(daje i na mnogo momi4eta sled tva im zakasnqva),ne si misli 4e prezervativa e 100 pr siguren sre6tu bremennost.Nai-siguren e....da ama ne moga da se setq kak se kazva6e....kogato se srqzvat na jenata ili muja trubite( na jenata felopieite trubi,a na muja predpolagam kum semennicite),kakto i da e ta s kaput do kolkoto znaq sigurnostta e okolo 98%,ne znaq za6to horata si mislqt 4e e nai-bezopasen!!!!!!! :? :?
napravi si test za bemennost,i do kolkoto znaq v BG mislq 4e napravleniata ne sa samo za tvoq grad a i za cqlata strana(vij ne sum siguren,razu4i)
Aide spoko i usmivki! :P

Extremescream
06-09-2009, 06:34
Абе да бе "лекарска тайна".... 'щото е много голяма вече и може да си оправя мизериите сама, а ? Голяма компетентност, голямо чудо....

Изобщо не разбрах какви ги дрънкаш....Обаче лекарската тайна си е факт.

F31M6D
06-09-2009, 06:53

Чесно да ти кажа зависи от къде си .. до преди време живеех в малак град и повярвай ми там лекарската тайна не съществува!

eHoT4e
06-09-2009, 08:11
Ako si pod 17 e normalno da ti zakusnqva(daje i na mnogo momi4eta sled tva im zakasnqva),ne si misli 4e prezervativa e 100 pr siguren sre6tu bremennost.Nai-siguren e....da ama ne moga da se setq kak se kazva6e....kogato se srqzvat na jenata ili muja trubite( na jenata felopieite trubi,a na muja predpolagam kum semennicite),kakto i da e ta s kaput do kolkoto znaq sigurnostta e okolo 98%,ne znaq za6to horata si mislqt 4e e nai-bezopasen!!!!!!! :? :?
napravi si test za bemennost,i do kolkoto znaq v BG mislq 4e napravleniata ne sa samo za tvoq grad a i za cqlata strana(vij ne sum siguren,razu4i)
Aide spoko i usmivki! :P

напълно съгласна съм с теб. И моя съвет е да отидеш на лекар, а що се отнася до направлението - да, важи за всеки град и всеки лекар който работи със здравната каса :) по-добре отивай.. а за бременност - не аз не мисля че е бременна ... по скоро ме съмнява да не е някоя кистичка..

rakiQ
06-09-2009, 08:20
:D оф като няма за кво за кво се притеснявате??????? :-o

Vichko0o
06-09-2009, 09:05
Авторката, толкова ли ти беше трудно, да стигнеш до този извод бре ? Ако ти излезе отрицателен теста пуска те паника и ще ти дойде цикъла. Това, че си го правила с презерватив ти дава 99% шанс да НЕ си бременна .... Но понякога 1% става > от 99% :) Вземи си от аптеката за 3-4-5 лева 1 тест и го направи ако излезе отрицателен изчакай още малко и ако продължава да не идва => гинеколог.
Цитирам "Доктор пренебрегнал "лекарската тайна" бива разследван и след това лишен от лекарски права." Това съм го чел някъде не помня къде и знам, че ако доктор сподели тайната ти можеш да го съдиш доста здраво !!! Този закон все още се възприема по строгичко и няма толкова корупция покрай него така, че ако някой от ваще доктори ви "изменя" възползвайте се от това да се оплачете ...........

Love_Boy
06-09-2009, 11:02
Имам проблем.Значи нещо ми закъснява ..правих секс ,но безопасно!Не се е скъсал презерватива ала бала ..
Нещо ми закъснява от месец и нещо .. направихме го още два пъти ..и през всички пъти течеше кръв ..
Не много ..смисъл една - две капки.Не разбирам защо .. и защо въобще ми закъснява ..
Вие как мислите? ...Немога да отида и на гинеколог по простата причина ,че родителите ми познават почти целия град ..
А те не бива да разбират .. ии пхх .. :smt073 :?: :-k :-k :-k :-k :-k :-k

Grymni se, pisna mi ot typi temi!

HichNeMiPuka
06-09-2009, 12:10
и ти чакаш месец и нещо???
оф лелее

отивай да те прегледат
офф че сте смотани

noproblembitch
06-09-2009, 12:53

pLqmi92
06-09-2009, 13:22

абсолютно подкрепям.

при такива теми винаги поддържам идеята, че е много важна консултацията със специалист.

не чакай
Ми да,щом няма опасност да си бременна,ние не можем да гадаем защо ти закъснява,лекаря най-добре ще каже...

Mr2faces
06-09-2009, 19:02

:razz: Въобще сещаш ли се, че това дете няма 18 и такова нещо,к като "тайна" от родителите, няма.

Trumi
06-09-2009, 19:14
Mr2faces mnogo si prav,ne se bqh setil priznavam si!! :)
Lekarq e dlujen da spodeli do kolkoto znaq na roditelite,no ne i na celia grad.Taka 4e otidi na lekar i stiga si ni zanimavala,894756293042-0 choveka ti go kazaha tova :x :-x

xsonNyx
06-10-2009, 11:07
НЕМОГА ДА ОТИДА :booooomb: :booooomb:
Не схвана ли???
Просто попитах щото може да се е случвало на още някой :(
Не ми се прави на интересен НЕ си :lol:

Trumi
06-10-2009, 14:14
НЕМОГА ДА ОТИДА :booooomb: :booooomb:
Не схвана ли???
Просто попитах щото може да се е случвало на още някой :(
Не ми се прави на интересен НЕ си :lol:
:razz: jalko,do tozi moment jivqi za da sam ti interesen i da te zabavlqvam :oops:
aide sq si izvadi glavi4kata ot z....ka i kato pita6 tuk i 4aka6 mnenia,se vslu6ai v nai-uda4noto spored teb!
Nedei se djavka s men 6toto si dale4 ot tva da se interesna po nqkakuv na4in :-D

JuBaCcA
06-10-2009, 14:23
и ти чакаш месец и нещо???
оф лелее

отивай да те прегледат
офф че сте смотани
ем,смотани са си ..трябва да се чака поне 5-6 месеца