.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 22 от общо 22

Интересно!Дайте съвет.Знам,че ви `бива` ;д

Имам проблем.Значи нещо ми закъснява ..правих секс ,но безопасно!Не се е скъсал презерватива ала бала ..
    Нещо ми закъснява от месец и нещо .. направихме го още два пъти ..и през всички пъти течеше кръв ..
    Не много ..смисъл една - две капки.Не разбирам защо .. и защо въобще ми закъснява ..
    Вие как мислите? ...Немога да отида и на гинеколог по простата причина ,че родителите ми познават почти целия град ..
    А те не бива да разбират .. ии пхх ..

Супер фен
    Град
    Страната на Центъра
    Тест за бременност....И може да имаш сериозен проблем,така че ОТИДИ НА ГИНЕКОЛОГ.Той като твой лекар е длъжен да пази лекарска тайна.
    Цитирай Първоначално написано от FeelMyPain
    Аха и постваш въпрос във форум, защото не искаш хиляда различни мнения.Желязна логика.
    Цитирай Първоначално написано от mim4enceto00
    аз не чета толкова сериозни книги(само на 12 съм), макар че съм прочела всичките книги здрач...
    Цитирай Първоначално написано от Millionaire
    Земете си една разплута на по 20 като ви е толко кеф, пък ако ще и да е начетена като Жана Дарк.

Цитирай Първоначално написано от Extremescream
    Тест за бременност....И може да имаш сериозен проблем,така че ОТИДИ НА ГИНЕКОЛОГ.Той като твой лекар е длъжен да пази лекарска тайна.
    абсолютно подкрепям.

при такива теми винаги поддържам идеята, че е много важна консултацията със специалист.

не чакай

Град
    В думите на хората ;)

През пролетта на почти всички жени им закъснява включително и при мен. Отиход да се консултирам с моя гинеколог и ми каза, че е съвсем нормално и, че нищо ми няма.
    БИРА,СЕКС И РОКЕНДРОЛ!!!

Абе да бе "лекарска тайна".... 'щото е много голяма вече и може да си оправя мизериите сама, а ? Голяма компетентност, голямо чудо....

[b]НЕМОГА ДА ОТИДА НА ГИНЕКОЛОГ!
    НЕможе да съм бременна по простата причина,че го правехме с презерватив ..и не ,не се е скъсаааллл!!!
    грр ..Ще полудея ..

Немога да разбера какъв е шибания проблем

незнам какво да правя....

Град
    Stara Zagora,Graz
    Ako si pod 17 e normalno da ti zakusnqva(daje i na mnogo momi4eta sled tva im zakasnqva),ne si misli 4e prezervativa e 100 pr siguren sre6tu bremennost.Nai-siguren e....da ama ne moga da se setq kak se kazva6e....kogato se srqzvat na jenata ili muja trubite( na jenata felopieite trubi,a na muja predpolagam kum semennicite),kakto i da e ta s kaput do kolkoto znaq sigurnostta e okolo 98%,ne znaq za6to horata si mislqt 4e e nai-bezopasen!!!!!!!
    napravi si test za bemennost,i do kolkoto znaq v BG mislq 4e napravleniata ne sa samo za tvoq grad a i za cqlata strana(vij ne sum siguren,razu4i)
    Aide spoko i usmivki! :P

Супер фен
    Град
    Страната на Центъра
    Цитирай Първоначално написано от Mr2faces
    Абе да бе "лекарска тайна".... 'щото е много голяма вече и може да си оправя мизериите сама, а ? Голяма компетентност, голямо чудо....
    Изобщо не разбрах какви ги дрънкаш....Обаче лекарската тайна си е факт.
    Цитирай Първоначално написано от FeelMyPain
    Аха и постваш въпрос във форум, защото не искаш хиляда различни мнения.Желязна логика.
    Цитирай Първоначално написано от mim4enceto00
    аз не чета толкова сериозни книги(само на 12 съм), макар че съм прочела всичките книги здрач...
    Цитирай Първоначално написано от Millionaire
    Земете си една разплута на по 20 като ви е толко кеф, пък ако ще и да е начетена като Жана Дарк.

Чесно да ти кажа зависи от къде си .. до преди време живеех в малак град и повярвай ми там лекарската тайна не съществува!

Цитирай Първоначално написано от Trumi
    Ako si pod 17 e normalno da ti zakusnqva(daje i na mnogo momi4eta sled tva im zakasnqva),ne si misli 4e prezervativa e 100 pr siguren sre6tu bremennost.Nai-siguren e....da ama ne moga da se setq kak se kazva6e....kogato se srqzvat na jenata ili muja trubite( na jenata felopieite trubi,a na muja predpolagam kum semennicite),kakto i da e ta s kaput do kolkoto znaq sigurnostta e okolo 98%,ne znaq za6to horata si mislqt 4e e nai-bezopasen!!!!!!!
    napravi si test za bemennost,i do kolkoto znaq v BG mislq 4e napravleniata ne sa samo za tvoq grad a i za cqlata strana(vij ne sum siguren,razu4i)
    Aide spoko i usmivki! :P
    напълно съгласна съм с теб. И моя съвет е да отидеш на лекар, а що се отнася до направлението - да, важи за всеки град и всеки лекар който работи със здравната каса по-добре отивай.. а за бременност - не аз не мисля че е бременна ... по скоро ме съмнява да не е някоя кистичка..

Супер фен Аватара на rakiQ
    оф като няма за кво за кво се притеснявате???????

Град
    В сърчицето на моето мило {}
    Авторката, толкова ли ти беше трудно, да стигнеш до този извод бре ? Ако ти излезе отрицателен теста пуска те паника и ще ти дойде цикъла. Това, че си го правила с презерватив ти дава 99% шанс да НЕ си бременна .... Но понякога 1% става > от 99% Вземи си от аптеката за 3-4-5 лева 1 тест и го направи ако излезе отрицателен изчакай още малко и ако продължава да не идва => гинеколог.
    Цитирам "Доктор пренебрегнал "лекарската тайна" бива разследван и след това лишен от лекарски права." Това съм го чел някъде не помня къде и знам, че ако доктор сподели тайната ти можеш да го съдиш доста здраво !!! Този закон все още се възприема по строгичко и няма толкова корупция покрай него така, че ако някой от ваще доктори ви "изменя" възползвайте се от това да се оплачете ...........
    De-Phazz - Anchorless

Град
    Някъде на юг!

Re: Интересно!Дайте съвет.Знам,че ви `бива` ;д

Цитирай Първоначално написано от xsonNyx
    Имам проблем.Значи нещо ми закъснява ..правих секс ,но безопасно!Не се е скъсал презерватива ала бала ..
    Нещо ми закъснява от месец и нещо .. направихме го още два пъти ..и през всички пъти течеше кръв ..
    Не много ..смисъл една - две капки.Не разбирам защо .. и защо въобще ми закъснява ..
    Вие как мислите? ...Немога да отида и на гинеколог по простата причина ,че родителите ми познават почти целия град ..
    А те не бива да разбират .. ии пхх ..
    Grymni se, pisna mi ot typi temi!
    Cogito ergo sum legit Rene, ego lego unicus sum.

и ти чакаш месец и нещо???
    оф лелее

отивай да те прегледат
    офф че сте смотани

Цитирай Първоначално написано от dembi
    абсолютно подкрепям.

при такива теми винаги поддържам идеята, че е много важна консултацията със специалист.

не чакай
    Ми да,щом няма опасност да си бременна,ние не можем да гадаем защо ти закъснява,лекаря най-добре ще каже...

Въобще сещаш ли се, че това дете няма 18 и такова нещо,к като "тайна" от родителите, няма.

Град
    Stara Zagora,Graz
    Mr2faces mnogo si prav,ne se bqh setil priznavam si!!
    Lekarq e dlujen da spodeli do kolkoto znaq na roditelite,no ne i na celia grad.Taka 4e otidi na lekar i stiga si ni zanimavala,894756293042-0 choveka ti go kazaha tova

НЕМОГА ДА ОТИДА
    Не схвана ли???
    Просто попитах щото може да се е случвало на още някой
    Не ми се прави на интересен НЕ си

Град
    Stara Zagora,Graz
    Цитирай Първоначално написано от xsonNyx
    НЕМОГА ДА ОТИДА
    Не схвана ли???
    Просто попитах щото може да се е случвало на още някой
    Не ми се прави на интересен НЕ си
    jalko,do tozi moment jivqi za da sam ti interesen i da te zabavlqvam
    aide sq si izvadi glavi4kata ot z....ka i kato pita6 tuk i 4aka6 mnenia,se vslu6ai v nai-uda4noto spored teb!
    Nedei se djavka s men 6toto si dale4 ot tva da se interesna po nqkakuv na4in

Повече от фен
    Град
    Велико Търново
    Цитирай Първоначално написано от HichNeMiPuka
    и ти чакаш месец и нещо???
    оф лелее

отивай да те прегледат
    офф че сте смотани
    ем,смотани са си ..трябва да се чака поне 5-6 месеца

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми