View Full Version : :-( pomognete molqqq..
svetlincety
06-09-2009, 14:26
v
Ако действително ще викат родителите ти в училището, по-добре предварително замажи положението и спокойно им обясни ситуацията - били сте на хижа, забавлявали сте се, пила си 1-2 чашки еди-си-какво излезли сте с момчето, целунали сте се 2-3 пъти и всички са пуснали слух за нещо много по-голямо.
Ако няма да ги викат, нищо не можеш да направиш. Щом клюката е тръгнала, няма как да я спреш. А какво се е случило действително си остава между теб и момчето..било каквото било, не прави подобни глупости отново! :)
svetlincety
06-09-2009, 14:53
na 14 godini sam
за какво ще викат чак ваштее ... господи ... аз ти предлагам да кажеш на ваште преди да ги извикат :) потгови почвата :P
naskoro bqhme na hija iii..dosta poprekalih s alkohola ..ima6e nqkakvi mestni mom4eta ii pokanihame na tqhnata masa ..az nali kato edin normalen 4ovek ne mi se stori neredno i go napravih ii lekoo poleka se pootpysnah zaprikazvahme se..iii ednoto ot mom4etata zapo4na da mi se natiska..neprekysnato me 4erpe6e s pitieta ii ot tova glavata mi se zamaq pove4e..sled okolo 2 4asa izleznahme navan ii ostanhme sami....no mng hora kazvat 4e se e vazpolzval ot men..no ne e taka za6toto pomnq absolutno si4ko ee da ponatiskahme se...no sex ne sampravila!!!
Adski gadno mi e sega za6toto cqloto daskalo razbra iii daje mai iskat da vikat na6te v daskalo..pi6ete ne6to pls..ot4aqna sam mnogooo..
От малкото което разбрах,разбирам че искат да те тафят пък ти си невинно?? 8-) ... нещо твоята история не ме кефи / на ебавка ли ми прилича...
svetlincety
06-09-2009, 15:14
ne e ebafka..ii kato ne te kefi nedei pi6i..6toto imam problem ii mi e kofti..
molq hora `koito ne gi kefi` moqta istoriq ii koito nqma da davat savet a sa0 se ebavat da ne pi6at :) :) :)
Cathylicious
06-09-2009, 15:14
Защо ще викат вашите? Защо от училището ти ти се месят в личния живот?! .. По-добре обясни на родителите ти .. така или иначе ще ти се карат,но поне ще си го разберат от теб ..
ThisIsMe
06-09-2009, 15:15
а ти защо си оставала сама с тези момчета?
Защо не си седя с момичетата,(ако изобщо е имало такива) и пак си пийнете каквото ви се иска,сега естествено е всички да говорят разни приказки,което предполагам е ужасно неприятно.Просто кажи истината и това е,дори родителите да те питат,казваш им че сте се напили приятелски но нищо повече и толкова.Дори най-добре ще е да изпревариш останалите и сама да им признаеш какво точно е станало,така няма да останат изненадани и ще знаят какво да кажат без да останат посрамени!
sexyto9612
06-09-2009, 15:16
Щом си спомняш и си сигурна че не сте имали полов акт няма от какво да се притесняваш. :P Кажи на вашите , че това са просто слухове, и се погрижи да бъдеш убедителна, за да ти повярват... Ако си девствена за теб няма да е проблем, ако решат да ''проверят'' ... Но ако не си , не зная , ти трябва да измислиш сама какво ще им кажеш, но по-добро средство от истината няма...Колкото и трудно да ти е да им я кажеш
svetlincety
06-09-2009, 15:16
em..kak da kaja do kolkot razbrah neska..ne e mnogo sig aba4e daskalkata kaza..4e si4ki q bili spirali i q pitali ii tq ot tfa se 4yvstvala kofti ii dymite i bqha`ako tfa ne6to prodalji 6te se naloji va6te da idvat v daskalo`
Момиче на 14 години прави секс с някой,които познава от няколко часа...Накъде отива света :shock:
ThisIsMe
06-09-2009, 15:20
така ще е ,като още от малки 14 годишни ви пускат насам-натам по купони и нз си къде и незнаете какво правите и вършите глупости!
Ако са те минали и не помниш-тежко ти на тебе.Акъл нямаш бре моме!
Срамота и позор е да видиш 14 годишно дете пияно,при това момиче.
Какъв ужас,засрами се малко,стегни се! :?
svetlincety
06-09-2009, 15:20
Момиче на 14 години прави секс с някой,които познава от няколко часа...Накъде отива света
kazah4e ne sam pravila ni6too..a pak otnosno za daskalkata..tq se 4yvstva otgovorna se pak na ekskyrziq tq otgovarq za nas...iii ot edna strana q razbiram :)
Момиче на 14 години прави секс с някой,които познава от няколко часа...Накъде отива света
kazah4e ne sam pravila ni6too..a pak otnosno za daskalkata..tq se 4yvstva otgovorna se pak na ekskyrziq tq otgovarq za nas...iii ot edna strana q razbiram :)
Съжалявам,моя грешка.Но все пак не мисля,че трябва да пиеш от толкова малка.
Оф лапешки истории..вярно, че си на 14, ама се налага да мислиш зряло (което виждам не можеш) и да поемеш отговорност за постъпката си.
Учителката ти има право да се меси в живота й, все пак си била на хижата под нейно ръководство предполагам. А и дори да не е така, щом това става повод за недоразумения и оронване авторитета на училището, тя има право да се намеси.
svetlincety, най-добре поговори с учителката си и й обясни, както казах по-рано "били сте на хижа, забавлявали сте се, пила си 1-2 чашки еди-си-какво излезли сте с момчето, целунали сте се 2-3 пъти и всички са пуснали слух за нещо много по-голямо. "... Възмутена съм..
:shock:
MakeMeLaugh
06-09-2009, 15:31
ХАхах яката си сгафила.
Като по филмите пича те е прекарал ;д
Ние ся кво да направим? Нали се е случило вече..
svetlincety
06-09-2009, 15:33
SexyTka
Явно училището има нужда от оронване на авторитета му защото възпитава лъжци, клюкари и такива като нея..
xm..kakva sam AZ nikoi ne moje da kaje kakto znaete seki pravi gre6ki..ne misli 4e nemi e gadno ii ne se sramyvam ot tova koeto e stanalo..
svetlincety
06-09-2009, 15:46
Не виждам какво ще постигнат като викнат вашите.. :razz:
em ii az samata neznam kakvo.. :x :(
Ilikeliljon
06-09-2009, 16:24
Ей унищожихте от критики момичето. Добре направило е грешка, направило е. Без значение дали е спало с някой или не, по-важното в случая е да си извади поука и това да не се повтаря. А учителката според мен може да я защити, какви са тия махленски истории, спира ли я, говорили й и такива работи. Ами малко да се вземе в ръце учителката и да им каже добре знам, не е ваша работа и точка. Иначе ти можеш да обясниш на вашите, че си пийнала малко и че съжаляваш за това и че друг път ще внимаваш какво правиш. Ама наистина да го мислиш, а не само за пред тях да го казваш. Най-важното нещо, когато човек направи грешка е да си извади поука от нея и повече да не я повтаря. :) :) :) Успех!!!