PDA

View Full Version : а когато се почувствате самотни?

ElinoOor
06-09-2009, 20:00
тогава какво.. понякога имам едно натрапчиво чувство .. реве ми се едно такова и искам някой от другия пол да ми обърне внимание ама няма.. :-o

citygirl
06-09-2009, 20:20
Нали знаеш, че след всяка тъга идва още толкова, даже и повече радост :) Винаги има такива моменти.. Няма човек, който поне веднъж да не се е чувствал самотен. Но всичко отминава и се забравя..

tsvety_91
06-09-2009, 20:21
Тогава си пускаш най-любимата бърза песен и си казваш:"Самотна ли?Луда ли съм" и се радваш на нещата около теб,забрави мъжката част и тя сама ще си падне :P

hisy
06-09-2009, 20:22
Когато се почувствам самотна излизам с прятели..слушам музика.. и се забавлявам :grin:

Desir3
06-09-2009, 22:41
Аз пък не мога да слушам весела песен и да забравя... Ето защо си пускам някоя много тъжна балада, обмислям всичко (понякога плача), давам си равносметка, че може да е къде-къде по-зле и така..Минава ми :)

kindergarden
06-10-2009, 05:32
По природа аз съм страшно позитивен човек и за това не си позволявам да мисля за такива неща.Нищо не мога да променя като седна да се самосъжалявам.Когато се случи да се сдухам,пускам си някоя простотия и гледам да забравя лошите мисли :grin: 8-)

assd
06-10-2009, 08:55
аз като се чувствам самотен - работя, то всеки ден почти съм на работа и нямам време вече да съм самотен. а пък на края на месеца дават едни неща с които хич не ми пука че нямам никой около себе си, десетима алеко константиновци са ми по-добре дошли от някоя тъпа пу*ка 8-)

Kostadin_682
06-10-2009, 09:50
тогава какво.. понякога имам едно натрапчиво чувство .. реве ми се едно такова и искам някой от другия пол да ми обърне внимание ама няма.. :-o
Пускам си сдухващи песни и се довършвам 8-)

readyornot
06-10-2009, 09:52
аз пък излизам и се веселя :)

mickelangelo
06-10-2009, 10:03
Когато спреш да търсиш само ще дойде ... пробвай ще видиш ;)

radybt
06-10-2009, 10:04
аз пък излизам и се веселя :)
Ае излез да се веселиш,като те зареже най-ценното ти същество на тоя свят.Чувствам се самотен от 1 месец и за миг не съм спрял да се чувствам така! :cry:

Gerr
06-10-2009, 10:50
И аз ги имам тея моменти. Просто в такива моменти прави нещо, за да не ти остане време да се сдухваш. Можеш да изливаш тези отрицателни емоции като твориш. Аз например, пиша или свиря на китара и после се чувствам някак... пречистена.

Hilary_
06-10-2009, 11:14
Аз лично си признавам, че изпадам в депресии ... сдухвам се на макс.. ии не разчитам на никой да мо помогне, защото си знам хората около мен... :?

XTREMEFREERIDE
06-10-2009, 12:48
Аз доста често се чувствам така. И не искам просто някой от другия пол. Искам само него. Никой друг. Да ама е далеч и така си оставам с желанието. :-# :-# Когато се почувствам самотна ме избива да пиша стихотворения или просто нещо за нас.. доста ми олеква така.

sasha_90
06-10-2009, 12:51
Като съм самотна си пускам музика и си мисля за моето слънце.

LoVeIsGoNe
06-10-2009, 15:29
Пускаш хубавата музика... излизаш с близки приятелии възползвай се от това че си сама за теб това е в момента гадно а други мечтаят за това извличай от всяка ситуация максималното :)

gabi_94
06-10-2009, 16:25
ами доскоро изобщо не ми пукаше на никое момче и ги режех който и да се опита да ме доближи, а ся се чувствам самотна и ми е мн гадно, имам чувството че харесвам някой ама всъщност никой не харесвам :D Като се сдухам че съм самотна си пускам романтични филми и си мечтая :-D понякога си рева даже, като ми дойде в повече натоварването за деня и накрая като се сдухам и рев :D ама ми олеква накрая, все си казвам: ще преодолея срама, ще заговоря някой..ама не го правя :(

kobrichka
06-10-2009, 16:37
Не мога да кажа, че не ми се е случвало, случвало ми се е но не много често. Аз съм позитивен човек и вярвам, че след дъжда идва слънцето. Всеки има падения, важното е да станеш и да продължиш напред. Чашата е винаги наполовина пълна

cinderella_gugutka
06-10-2009, 18:03
еми нормално-и аз много 4есто се 4увствам така,все пак сме и в такава възраст.но това е само период който ще отмине и ще дойде по-добър

shoshinka
06-10-2009, 18:29
Когато се почувствам самотна ям. Повярвай ми от това да се натъпчеш със шоколад по хубаво нещо няма. Замислям се и се радвам че точно в този момент съм сама. Нали не съм длъжна да си деля шоколада и си го изяждам самичка. :) Понякога пък просто сядам и плача. И в двата случая ми става по-добре. :)

lipsvashh_mi
06-10-2009, 18:55
като ми есамотно излизам с приятели,или се занимавам с нещо отпускащо и приятно...особено помага да се видя с някой приятел-напомня ми колко хора ме ценят и ме обичат и колко съм богата,че са до мен...пък ако и това не момогне-шоколада е безотказен :)
успех и вярвай,че все някога ще срещнеш принца на....хмм..на бяло МАГАРЕ :-D

sun4e
06-10-2009, 18:59
Всеки има нужда понякога да си поплаче ... И на мен ми се случва да се почувствам така,но след като дам израз на емоциите си - пускам си тъжна музика,пиша нещо или просто плача - всичко си минава и отново се усмихвам :)

ifkataAa
06-10-2009, 19:15
Аз пък не мога да слушам весела песен и да забравя... Ето защо си пускам някоя много тъжна балада, обмислям всичко (понякога плача), давам си равносметка, че може да е къде-къде по-зле и така..Минава ми :)

Постъпвам по апсолютно същия начин :)

bubblebabe
06-10-2009, 19:24
говоря с най - добрия си приятел

smurfa
06-10-2009, 22:06
idva meri djein i opravq neshtata!!! sled tovaz muzika i smqh s nqkoi frend :D :smt096

[B]a[N]D[i]T[k]a
06-11-2009, 00:14
чесно казано не съм се чувствала самотна от някъде година (малко по малко) :) но преди когато се чувствах така .... нз излизах с приятели и пак бях самотна но поне не мислех за самотата толкова мн :-o :)

make_me_love_you
06-11-2009, 17:31
ами доскоро изобщо не ми пукаше на никое момче и ги режех който и да се опита да ме доближи, а ся се чувствам самотна и ми е мн гадно, имам чувството че харесвам някой ама всъщност никой не харесвам :D Като се сдухам че съм самотна си пускам романтични филми и си мечтая :-D понякога си рева даже, като ми дойде в повече натоварването за деня и накрая като се сдухам и рев :D ама ми олеква накрая, все си казвам: ще преодолея срама, ще заговоря някой..ама не го правя :(

и при мен е същото :-D ...

BaiToq
06-11-2009, 18:07
Викай жиголо.

teenmenie
06-11-2009, 19:54
+1 :? :? :? :( :cry: :cry: :cry:

TheBeliever
06-11-2009, 20:02
Като ми е самотно му звъня да се видим. И като съм в ръцете му вече не ми е самотно. Или просто си говорим по телефона.
Ако в момента нямам връзка с него звъня на една приятелка. Тя ме разбира. И в зависимост от настроението и колко съм затънала, или пускам ревливи филми и тъжни песни, или излизам за да се разсея.
Няма по-голям "кеф" от това да се забиеш сама с огромна чиния храна, тъжен филм и куп депресиращи мисли. 8-)

vampirekiss
06-12-2009, 06:34
Веднага гепа тела и се обаждам на приятели,познати за да излезем.Ако ми е накривяло много ще напиша някое есе или ще поиграя с котката.В крайна сметка може и да прекарам 1-2 часа в рев.

lifelesscorpse
06-12-2009, 07:48

И аз постъпвам по същия начин.Иначе със седмици не мога да се оправя...Въпреки всичко винаги след лошото идва и хубавото,което отново те връща в играта и пак всичко си е наред :) (тъпо,но понякога истина)...

slun4ice_90
06-12-2009, 08:42

И аз постъпвам по същия начин.Иначе със седмици не мога да се оправя...Въпреки всичко винаги след лошото идва и хубавото,което отново те връща в играта и пак всичко си е наред :) (тъпо,но понякога истина)... И аз се присъединявам.

elsy
06-12-2009, 19:58
Пускам си няква тъжна песен, за да ми стане още по-гадно и яко рев! 8-) 8-)