View Full Version : Ще изляза с момиче което си има гадже ! Какво да правя ?
nike4ever
06-09-2009, 20:01
Значи искам да изляза с едно момиче , харесвам я ако трябва да сме честни , но си има гадже на което много държи и ако направя някаква глупост ще ми се расърди 100 % .. Какво точно ще ми предложите .. как да се дърва и какво да правя ? Благодаря :)
citygirl
06-09-2009, 20:10
Ти все едно никога не си излизал с момиче :-o Как така какво да правиш ? Това, че си има гадже не означава, че други хора не могат да излизат с нея :) Излезте, поразходете се, прекарайте си добре и не е нужно да става нищо повече :-)
myNameIsImmortal
06-09-2009, 20:12
Е какво като си има.. излизаш с нея и се държиш така, както се държиш когато излизаш на среща с момиче, което си няма гадже ;)
XTREMEFREERIDE
06-09-2009, 20:19
Искаш да излезете като приятели или искаш да прецакаш връзката й, или най - малкото да я скараш с приятеля й?!
Има разлика. Ако искаш да е като приятели, ами бъди себе си. Дръж си се нормално. Ако искаш нещо повече, по - добре недей.
nike4ever
06-09-2009, 20:27
добре ще бъда себе си .. прави сте благодаря за отговорите ! Просто ще бъда себе си и ще се опитам да не прецакам нещо !
citygirl
06-09-2009, 20:46
А така :wink: И успех :)
... виж и изчакай дали и тя "държи" толкова на гаджето си ... :? Предполагам, че е усетила, че я харесваш... :wink:
И още нещо.. Явно я харесваш.. Като стане въпрос за срещи, повечето почват да се обнадеждават... Освен ако наистина не искаш да прецакаш връзката й, не се надявай на нещо... Успех. :)
dimitar_ak
06-10-2009, 05:17
Ако тя държи на приятеля си значи излиза с теб без да влага никакви задни мисли. Ако се опиташ да флиртуваш с нея само ще попаднеш в неловко положение.
NeZaPoznat
06-10-2009, 08:44
Значи искам да изляза с едно момиче , харесвам я ако трябва да сме честни , но си има гадже на което много държи и ако направя някаква глупост ще ми се расърди 100 % .. Какво точно ще ми предложите .. как да се дърва и какво да правя ? Благодаря :)
Без да искаш си си дал отговор :D
Ясно че я харесваш, ясно че и тя те харесва - поискай си - какво толкова. Ако каже ДА - значи ОК. Не си я насилил ... направете си кефа :?
MiLeNcHeToO
06-10-2009, 09:27
Ако виждаш, че държи на гаджето си въобще не се занимавай с нея. Едва ли ще те задоволи само нейното приятелство, тъй че не задълбавай със срещи. Няма да излезе нищо хубаво за теб, тя вече е заета... оставия, има много рибки в морето. 8)
По-добре недейте да излизате.Ти я харесваш,тя е заета.Няма смисъл само да таиш надежди.
nike4ever
06-10-2009, 17:14
Ясно че я харесваш, ясно че и тя те харесва - поискай си - какво толкова. Ако каже ДА - значи ОК. Не си я насилил ... направете си кефа :?
Неее .. имах в предвид "държа" .. няма значение :D
Ама незнам защо всички във форума са ме разбрали погрешно ? Искам като излезнем да не й развалям връзката .. всички си мислят че искам да я разваля ..
Неее .. имах в предвид "държа" .. няма значение :D
Ама незнам защо всички във форума са ме разбрали погрешно ? Искам като излезнем да не й развалям връзката .. всички си мислят че искам да я разваля ..
Тогава нямаш проблем, едва ли тя ще ти се нахвърли.
Obi4amMaikaTi
08-05-2009, 09:46
напрафи така че да си няма след срещата фи..
mitternacht
08-05-2009, 09:52
И аз съм излизал с момиче, което има гадже.Даже, дойде да си я прибере след ресторанта.
Е, ние излизахме по друга причина де, нищо лично.Ама си беше интересна гледка.