View Full Version : Отсъствия от училище
Здравейте значи имам около 250 извинени oтсъствия. Възможно ли е да ме оставят на изпити по всички предмети заради тези оцаствия или само така си говорят моля кажете че съм много притеснен. :neutral:
DjBaloon
06-10-2009, 20:09
оцаствия
Интересна дума
ще я потърся в речника 8-)
пп: Да не си бягал от 1-ви клас до са? :-o
11 клас съм. Отсъствията са от 2 срок.
XTREMEFREERIDE
06-10-2009, 20:12
оцаствия
Интересна дума
ще я потърся в речника 8-)
пп: Да не си бягал от 1-ви клас до са? :-o
Като я намериш, да ми я кажеш и на мен, че в моя речник я няма. :o :lol:
Иначе, да, може да те оставят на изпити. Зависи от какво са ти отсъствията.
cherubic
06-10-2009, 20:13
Оцъствия, оцаствия !? Личи си, че не си влизал в часовете по български език, най-вече! :-x
1. Пише се оТСЪствия ...
2. За 250, аз ако бях директор на училището ти, веднага бих те изгонила ... Не да повтаряш, не да ходиш на изпити, а просто да те изхвърля.
3. Дано цяло лято правиш изпити и се научиш да пишеш правилно! Аман от вас ... да си беше седнал на задника в час нямаше да имаш 250 неизвинени .. :?
DjBaloon
06-10-2009, 20:15
при толкова
така наречени "оцъствия"
би трябвало да си изключен
а родителите ти да са уведомени 5 пъти
Интересно ми е дали го казва "оцъствие"
фъфлещо ми звучи 8-)
Извинявам се за грешката ползвам abv кирилизатор че нямам Flex Type
ThePowerOfLove
06-10-2009, 20:30
Ами поне сега последните 20 дена не бягай, че да ти пишат по някоя оценка. Има реална възможност и на изпит да останеш, да.
Cybershot
06-10-2009, 20:33
един от моя клас има над 500 :D
Jumbie483
06-10-2009, 20:34
Ти си направо за изключване бе, мой човек... :shock:
LiLGrizzly
06-10-2009, 20:35
Тъпани такива ! Във предишното ми даскало през година имах 250 отсъствия и нищо не са ми казвали ! Нема за кво да се притесняваш ! :) Btw: Защо винаги на всяка тема пускате по 20-30 спама не мога да разбера ? Пише се така не така... аз ако бях щях да направя това онова... да не си го правил... аман вече човека ви пита нещо .. а не дали е написал правилно думата или какво бихте направили ако вие бяхте директор !
Cathylicious
06-10-2009, 20:37
Една моя приятелка има 300 и нещо .. Аз имам около 200 .. заплашвали са ме изпити,особено по химия,но според мен основно си говорят,повечето ги мързи да си губят от почивката ,заради теб.Но си е и до учител .. И все пак .. последните дни си ходи на училище да си изкараш оценките,има още около 2 седмици,ще издържиш някак ;)
DjBaloon
06-10-2009, 20:38
Тъпани такива ! Във предишното ми даскало през година имах 250 отсъствия и нищо не са ми казвали ! Нема за кво да се притесняваш ! :) Btw: Защо винаги на всяка тема пускате по 20-30 спама не мога да разбера ? Пише се така не така... аз ако бях щях да направя това онова... да не си го правил... аман вече човека ви пита нещо .. а не дали е написал правилно думата или какво бихте направили ако вие бяхте директор !
По закон
над 100,без ПРОТОКОЛ
фърчи
plovdiv4anka90
06-10-2009, 20:58
Аз уча ( т.е. вече завърших :P ) в езикова гимназия..Не искам да те плаша,но при нас максимумът,който можеш да си позволиш с извинените отсъствия е 180.Ех,да се надяваме,че не във всяко у-ще е така... ;)
По закон
над 100,без ПРОТОКОЛ
фърчиСамо от мачове имам 120
Оцъствия, оцаствия !? Личи си, че не си влизал в часовете по български език, най-вече! :-x
1. Пише се оТСЪствия ...
2. За 250, аз ако бях директор на училището ти, веднага бих те изгонила ... Не да повтаряш, не да ходиш на изпити, а просто да те изхвърля.
3. Дано цяло лято правиш изпити и се научиш да пишеш правилно! Аман от вас ... да си беше седнал на задника в час нямаше да имаш 250 неизвинени .. :?
Само ще спомена, че ОТСЪСТВИЯТА<<<<<Така добре ли е? Са Извинени. :)
DjBaloon
06-11-2009, 12:16
По закон
над 100,без ПРОТОКОЛ
Не знам защо мислите, че е гордост това като обяснявате как в училищата не се спазват законите?
Всъщност е точно обратното
забелязвам че с някаква гордост съобщавате колко извинени отсъствия имате :-o
Аз пък имам 135 и какво...Нито са ме изключили,нито нищо...
По принцип над 100-150 (зависи от училището) трябва да караш изпити,отделно учителите(или поне нищожна част от тях) следят за отъствията в техните си часове ии ако надвишиш някакъв процент-пак изпит. Обаче почти всички се разминават с предупреждения и забележки..иии май от децки. Говори с класната ии не отсъствй поне сега накрая
BrainlessROCKBABY
06-11-2009, 17:10
при нас е така: ако по някой предмет имаш повече от 25% отсъствия, учителят има право да те прати на изпит, но много е трудно да ги издържиш (поне ти)
По закон
над 100,без ПРОТОКОЛ
Не знам защо мислите, че е гордост това като обяснявате как в училищата не се спазват законите?
Всъщност е точно обратното
забелязвам че с някаква гордост съобщавате колко извинени отсъствия имате :-o
Казах го като отговор на това че над 100 хвръчиш
cherubic
06-11-2009, 21:14
1. Пише се оТСЪствия ...
Само ще спомена, че ОТСЪСТВИЯТА<<<<<Така добре ли е? Са Извинени. :)
Ох, съжалявам, че те нападнах така безпричинно, очевидно...
Ами, ако са ти извинени не виждам къде е проблема?! Не би трябвало да правиш изпити или някакви допълнителни тестове, освен ако имаш много малко оценки и те не ти позволяват да завършиш като хората ... нз. Да не философствам и аз много, много ... голяма съм разбирателка 8-)
С оценките изоставам с 1-2 но за 2 седмици мога да ги наваксам само отсъствията ме притесняват. :)
vampirekiss
06-12-2009, 07:05
Зависи много и от самото даскало.Принципно не ми се вярва.
Az imam 134 otsastviq i sam po4ti oformena po vsi4ko dali 6te me ostavqt na izpit
DesireToFire
04-21-2010, 16:29
В някои училища оставаш на изпит при много отсъствия, а в други при липса на оценки. Така че зависи от даскалото в което си.
Sladurchoo
04-21-2010, 16:38
оцаствия :lol: :lol:
Reaper93
04-21-2010, 17:38
оцаствия :lol: :lol:
http://hardwarebg.com/forum/images/smilies/dark/spam.gif
nefchi_bs
04-21-2010, 19:19
Така и така сте тръгнали да се хвалите,аз имам 6 извинени и 3 и 1/2 неизвинени,а почти всеки първи час го пропускам..Как стават тея филми с ваще отсъствия не мога да разбера ...
Shadowsogirl
04-21-2010, 20:01
Що говорите така бе.. Не знам тука случая къв е, ама човек може да се разболее бе.
Аз като се помня в първи клас как лежах две седмици в болница и още два месеца след тва седях у нас може и повече от двеста отсъствия да съм имала.. Стига ссега, недейте да приказвате така не се знае утре на какво дередже ще сте вие.
DinViesel
04-21-2010, 20:03
1. Пише се оТСЪствия ...
човека има 250 ИЗВИНЕНИ..
до колкото знам мисля че имаш право на 360 извинени.. не съм сигурен но не се притеснявай.. ;д
didenceeto
04-21-2010, 20:47
1. Пише се оТСЪствия ...
защо веднага откачате може да си има причина, за да не е бил/а на училище. Миналата година имах съученичка 4 месеца не идва на училище. Ама премина успешно годината :P
ILoweSea
04-22-2010, 13:31
Ако е имало причина и директорът е запознат-няма, но ако е без причина е вероятно.
whitediamond
04-22-2010, 18:52
Нямаш проблеми,бе човек.Един от моя клас има над 300 извинени,естествено класната се обади у тях и баща му ходеше до дск,ама иначе нищо никой не му казвал и до сега момчето си отсъства .Нямаш грижи,стига да идваш някой път да ти пишат минималния брой оценки,за да те оформят и толкоз.Споко и аз имам от 200 и нагоре и въобще не ми дреме.... :razz:[color=green]
Преди две години имах 256 извинении отсъствия за цялата година. Нищо не ми казаха. Иначе сега има там нещо, че ако си пропуснал една трета от часовете по даден предмет, учителя ако иска може да те остави без оценка по дадения предмет и накрая да ходиш на изпити.
И да, както казаха по - горе най-вече си зависи от училището.
Infinity
04-23-2010, 13:06
Абсолютно възможно е да те изпратят автоматично на изпити по всичко. От учителския съвет във всяко едно училище се решава това.
Бе да.. Как при 200 ще я изпратят ? Аз имам 406.. до сега не съм има проблем, е зависи си и от учителите.
не се научихте, че "спам" е безсмислено съобщение С РЕКЛАМНА ЦЕЛ! На това, дето вие му викате спам, му се вика flood!
за извинени не съм виждал или чувал да наказват... все пак - за всяко училище е различно, така че по-добре си седни на Д-то и си поучи, че да не ти се събере после