Влез

View Full Version : Бременна ли е?!?!

Lyubomn7
06-10-2009, 20:34
Еми с едно момиче решихме да правим секс но понеже нямах презервативи и решихме само да я лижа ама имах гноина ангина и са се чудим дали ако гнои е попаднала в женския и полов орган може да е забременяла????

Моля искам сериозни мнения без ебавки!

JenataNaShefa
06-10-2009, 20:41
Еми с едно момиче решихме да правим секс но понеже нямах презервативи и решихме само да я лижа ама имах гноина ангина и са се чудим дали ако гнои е попаднала в женския и полов орган може да е забременяла????

Моля искам сериозни мнения без ебавки!

Изключително НЕоригинален си :?

Vichko0o
06-10-2009, 20:41
Дай ми компетентен отговор защо на тази тема да ти отговоря със сериозен отговор, когато темата е ебавка ? Ако им обесниш, ще ти дам отговор, ако ли не ще те изебавам хубаво :)

POLLINA
06-10-2009, 20:42
близнаци...

Lyubomn7
06-10-2009, 20:42
А бе не е ебавка са и закъснева и мн се притесняаам... кво да права???

Extremescream
06-10-2009, 20:44
Гръмни се

Lyubomn7
06-10-2009, 20:45
Гръмни се
Ако тва е единствения начин да не стана баща ще го направя !!!

POLLINA
06-10-2009, 20:45
абе ти добре ли си или просто си малоумен ? :lol:

Extremescream
06-10-2009, 20:46
Прави се на оригинален...И се проваля с гръм и трясък

JenataNaShefa
06-10-2009, 20:46
Гръмни се
Ако тва е единствения начин да не стана баща ще го направя !!!

Аз те съветвам да си направиш операция за смяна на пола и да станеш майка, не баща :?

Lyubomn7
06-10-2009, 20:50
А бе удирала ме е малко лигнята... И нема кода праа добре спирам край!!! нема поече да пускам такиа теми :D Искаше ми се да се посмея малко вие ме разочаровахте... Ама ша ви простя що сте ми приятели аиде от мене да мине {}{}{}

Vichko0o
06-10-2009, 20:50
Разбирам, че искаш да се гавриш с необразованата паплач, но си твърде ограничен за да го направиш смешно !!! Аман от разбирачи!!!! Ако бях модератор, такива като тебе как хубаво щях да ги санкционирам !!! Защо си въобразяваш, че като се избъзикаш с хората, които все пак са притеснени (колко и малоумни теми да са пуснали) се мислиш за "голямата работа" ?? Не струваш пичага ! А пък ако се гръмнеш, ще направиш голяма услуга и на форума и на света ! Успех !!!

Extremescream
06-10-2009, 20:51
Разбирам, че искаш да се гавриш с необразованата паплач, но си твърде ограничен за да го направиш смешно !!! Аман от разбирачи!!!! Ако бях модератор, такива като тебе как хубаво щях да ги санкционирам !!! Защо си въобразяваш, че като се избъзикаш с хората, които все пак са притеснени (колко и малоумни теми да са пуснали) се мислиш за "голямата работа" ?? Не струваш пичага ! А пък ако се гръмнеш, ще направиш голяма услуга и на форума и на света ! Успех !!!

Теб с всеки следващ пост все повече те харесвам. :D

Vichko0o
06-10-2009, 20:53

Теб с всеки следващ пост все повече те харесвам. :D
Удоволствието към теб е също толкова голямо :-)

Lyubomn7
06-10-2009, 20:53
Винаге см се чудел защо немога да открия точната емотикона където човечето се бие през челото може и да я има ама не ми се търси са. Извинявайте няма да ви притеснявам и да ви съкращавам така ценното време.

JenataNaShefa
06-10-2009, 20:56
Винаге см се чудел защо немога да открия точната емотикона където човечето се бие през челото може и да я има ама не ми се търси са. Извинявайте няма да ви притеснявам и да ви съкращавам така ценното време.

#-o Айде сега пиши на някой мод да ти заключи темата или по-добре направо да я изтрие и следващия пък като те хване лиготията гледай да си по-оригинален :?

Vichko0o
06-10-2009, 20:56
Не бе разбери аз нямам против разните теми "ебавка"... И без това тая вечер е доста скучна, има 3-4 нови теми и то за по 2-3 реда и готово ... Напиши нещо оригинално, нещо да се посмеем, да се поебаваме взаимно с някой или нещо такова ... Но така просто да ти "хрумне" няква простотия и да я напишеш, само флъдиш форума ....

Lyubomn7
06-10-2009, 20:58
А предполагам че след малко ще я истрият... ебати кво ми беше до са забавно виа ми убихте настроението... Мисла да спа че и без тва см болен. Лека мека и мн мечки

POLLINA
06-10-2009, 21:00
и все пак може би искаш да получиш отговора си?
ами не,няма никаква вероятност да е бременна :)

Vichko0o
06-10-2009, 21:02
С гнойна ангина надали некоя мацка ще се навие да я ближе ;)

Lyubomn7
06-10-2009, 21:05
С гнойна ангина надали некоя мацка ще се навие да я ближе ;)
А мани др-то са в момента верно имам ангина аз от тука ми се роди идеята... Край повече нема да пиша спим!!!

Nanotek
06-10-2009, 23:18
А бе Lyubomn7 ти сигурен ли си, че си от Монтана? Че като гледам по стила на разсъждения и писане много приличаш на един фриенд. А и същото тяло мама му стара :-D :-D :-D :-D :-D

RiseGirl
06-11-2009, 17:11
А бе удирала ме е малко лигнята... И нема кода праа добре спирам край!!! нема поече да пускам такиа теми :D Искаше ми се да се посмея малко вие ме разочаровахте... Ама ша ви простя що сте ми приятели аиде от мене да мине {}{}{}
посмяхме ти се, айде спи спокойно вече. :)