View Full Version : Ефект(ив)ен начин да предложиш на някого
Лично аз хич не харесвам израза да "предложиш", но така заглавието е по-зарибяващо...
Та дайте идеи за оригинални начини да покажа на едно момиче че я обичам (все пак да са в рамките на постижимото), защото засега нито един от вариантите, на които се спрях не ми се струва достоен...
PS: Ако някой мисли да изтърси някоя простотия от типа на "сложи си панделка на к*ра", моля да не си губи времето.
Lyubomn7
06-11-2009, 06:44
Е зависи, ако сте на възраст 11-13 години нормално е да си я питаш... Ако сте си по големи и двамата се харесвате направи и някакъв жест покания на ресторант купи и нещо предполагам че после всичко ще тръгне от самосебе си.
Кажи на колко сте години, тя какво изпитва към теб, въобще познавате ли се (да, вече и тва се оказа, че трябва да питам о.О ).
Кажи на колко сте години, тя какво изпитва към теб, въобще познавате ли се (да, вече и тва се оказа, че трябва да питам о.О ).
ми на 14 и двамата 8-) познаваме се някъде от ноември 2008 (тя е от един съседен клас) но напоследък си приказваме мн често и по принцип сме добри приятели....
NeZaPoznat
06-11-2009, 08:10
Лично аз хич не харесвам израза да "предложиш", но така заглавието е по-зарибяващо...
Та дайте идеи за оригинални начини да покажа на едно момиче че я обичам (все пак да са в рамките на постижимото), защото засега нито един от вариантите, на които се спрях не ми се струва достоен...
PS: Ако някой мисли да изтърси някоя простотия от типа на "сложи си панделка на к*ра", моля да не си губи времето.
Направи така че от портфейла ти 'случайно' да изпадне нейна снимка и тя да я види ... после се правиш малко на 'засрамен', гледаш земята 2-3 минути иии действаш 8)
ifkataAa
06-11-2009, 08:44
Покани я на разходка само двамата.Гледай мястото да не е много оживено или отидете в някой парк, купи и нещо там квото си хареса.Говорете си за най-различни неща и към края на "срещата" и кажи, че всъщност си я поканил на разходка, за да и признаеш за чувствата си.Не и казвай "искаш ли да станем гаджета ? " Просто я целуни, ако отвърне, всичко е супер, ако не значи не иска да има нищо с теб, освен приятелство.Но нека се върнем на първата ситуация в която тя отвръща на целувката ти.Като свършите да се мляскате я попитай "заедно ли сме или .. " и ще видиш какво ще ти каже.
Ако този вариянт не ти харесва можеш да използваш разходката и прочие, но вместо целувка да я прегърнеш да и кажеш, че е всичко за теб и много искаш да сте заедно, след което я попитай " а ти искаш ли ? " ииии .. зависи от отговора ;рр :)
Късмет !!! :P
Jumbie483
06-11-2009, 08:47
^ Това първото е мааалко глупаво..
Да я целуне, тя да отвърне и после той да изтръси "Е сега заедно ли сме, или.. не" :razz: :razz:
MetalZone
06-11-2009, 08:59
Да я целуне, тя да отвърне и после той да изтръси "Е сега заедно ли сме, или.. не" :razz: :razz:
+1 :razz:
Ilikeliljon
06-11-2009, 09:09
Покажи и, че я харесваш, не толкова с думи (макар че и това е важно), а и с действия. Да вземе ситуацията с парка, ако можеш откъсни някое цвете и и го подари. Погледите също са много важни, комплименти, изобщо покажи и че не ти е безразлична. И не забравяй, когато парвиш каквото и да било, почувствай го, иначе нещата ще изглеждат много изкуствено :) :)
[quote=Jumbie483]^ Това първото е мааалко глупаво..
Доста тъпо!
Lyubomn7
06-11-2009, 09:25
Ем пак ми тряяя емотиконата дет се бие през челото... При мен така е ставало за тва така и мисля, кво да земе да напрай да иде и да и каже искаш ли да си станем гаджета нмз той си знае аз просто споделям мнението си...
slun4ice_90
06-11-2009, 09:26
"Тръгвай с мен,хайде". :lol: :D
Lyubomn7
06-11-2009, 09:29
Мен ми се е случвало то питам момиче дали иска да ходим и тя да ми отговори къде... Каде, да копаме каертофи много ясно.
slun4ice_90
06-11-2009, 09:39
Мен ми се е случвало то питам момиче дали иска да ходим и тя да ми отговори къде... Каде, да копаме каертофи много ясно. :razz: :lol: 8-)
Jumbie483
06-11-2009, 13:07
Ем пак ми тряяя емотиконата дет се бие през челото... При мен така е ставало за тва така и мисля, кво да земе да напрай да иде и да и каже искаш ли да си станем гаджета нмз той си знае аз просто споделям мнението си...
Не, не съм казала, че трябва да иде при нея и да я попита дали искат да си станат гаджета.
Спрях до частта с целувката.. Ако момичето отвърне, то това трябва да е повече от ясно.. Вместо момчето да задава глупави въпроси и да се излага, по-добре да уреди още една среща на някое по-романтично място и готово. За да тръгнат не трябва непременно да са се питали заедно ли са или не са..
пп: заповядай: http://www.cheesebuerger.de/images/midi/konfus/a042.gif
Направи така че от портфейла ти 'случайно' да изпадне нейна снимка и тя да я види ... после се правиш малко на 'засрамен', гледаш земята 2-3 минути иии действаш 8)
по добре направи така че портфейла ти да падне пред нея и да се изсипят 9-10 100-тачки и всичко ще си дойде от само себе си
moon_flower
06-11-2009, 17:42
Целуваш я и това е.Никакви предложения и глупости.От теб зависи колко оригинално място ще измислиш,където да я целунеш де.
За жалост доста малоумия се
пишат тук.... :? :(
"Купи и нещо там...."
"Привикай я...."
"Дай и цвете...."
"блаблабла"
Когато двама души се харесват
взеимно и им е приятно заедно,
те намират начин да си го покажат.
Това е заложено в цялата природа.
Но тук се разсъждава на доста елементарно
ниво.
Не искам да обиждам,но
единственият правилен съвет е
да правиш това,което чувстваш.
А не това,което някой ти е казал.
WickerMan
06-11-2009, 18:39
Целуваш я и това е.Никакви предложения и глупости.От теб зависи колко оригинално място ще измислиш,където да я целунеш де.
Дано се целуваш хубаво за да и направиш впечатление 8-) Ако не си сигурен напълни една купа с вода сложи кубче лед и го бутай с език да се упражняваш. :D :D :D
Целуни го и няма как да не се сети ... макар и по бузката ама ако е там трябва погледа ти да говори ... а ако си смела направо го налази ... :D :D
Целуни го и няма как да не се сети ... макар и по бузката ама ако е там трябва погледа ти да говори ... а ако си смела направо го налази ... :D :D
ехооо момче съм :-o
ехооо момче съм :-o
... еее сорка де не съм обърнала внимание ... :D
sh3_1s_7h3_0n3
06-12-2009, 03:04
Няяяма такива предлаганки.
Започвате да излизате малко по малко... и тя все по някое време ще се усети. Ние момичетата схващаме малко по-бързо от вас такива неща. ^^ ;) Ама да се изтърсиш нещо като 'предлаганка', направо би те забило в земята.