.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 23 от общо 23
    Супер фен Аватара на fenasf

Ефект(ив)ен начин да предложиш на някого

Лично аз хич не харесвам израза да "предложиш", но така заглавието е по-зарибяващо...

Та дайте идеи за оригинални начини да покажа на едно момиче че я обичам (все пак да са в рамките на постижимото), защото засега нито един от вариантите, на които се спрях не ми се струва достоен...

PS: Ако някой мисли да изтърси някоя простотия от типа на "сложи си панделка на к*ра", моля да не си губи времето.

Град
    Монтана
    Е зависи, ако сте на възраст 11-13 години нормално е да си я питаш... Ако сте си по големи и двамата се харесвате направи и някакъв жест покания на ресторант купи и нещо предполагам че после всичко ще тръгне от самосебе си.
    Може да съм тъп, но поне съм грозен. (сън)
    TeenID

Град
    40 Miles from the Sun
    Кажи на колко сте години, тя какво изпитва към теб, въобще познавате ли се (да, вече и тва се оказа, че трябва да питам о.О ).

Цитирай Първоначално написано от AFT
    Кажи на колко сте години, тя какво изпитва към теб, въобще познавате ли се (да, вече и тва се оказа, че трябва да питам о.О ).
    ми на 14 и двамата познаваме се някъде от ноември 2008 (тя е от един съседен клас) но напоследък си приказваме мн често и по принцип сме добри приятели....

Супер фен Аватара на NeZaPoznat

Re: Ефект(ив)ен начин да предложиш на някого

Цитирай Първоначално написано от fenasf
    Лично аз хич не харесвам израза да "предложиш", но така заглавието е по-зарибяващо...

Та дайте идеи за оригинални начини да покажа на едно момиче че я обичам (все пак да са в рамките на постижимото), защото засега нито един от вариантите, на които се спрях не ми се струва достоен...

PS: Ако някой мисли да изтърси някоя простотия от типа на "сложи си панделка на к*ра", моля да не си губи времето.
    Направи така че от портфейла ти 'случайно' да изпадне нейна снимка и тя да я види ... после се правиш малко на 'засрамен', гледаш земята 2-3 минути иии действаш

Покани я на разходка само двамата.Гледай мястото да не е много оживено или отидете в някой парк, купи и нещо там квото си хареса.Говорете си за най-различни неща и към края на "срещата" и кажи, че всъщност си я поканил на разходка, за да и признаеш за чувствата си.Не и казвай "искаш ли да станем гаджета ? " Просто я целуни, ако отвърне, всичко е супер, ако не значи не иска да има нищо с теб, освен приятелство.Но нека се върнем на първата ситуация в която тя отвръща на целувката ти.Като свършите да се мляскате я попитай "заедно ли сме или .. " и ще видиш какво ще ти каже.

Ако този вариянт не ти харесва можеш да използваш разходката и прочие, но вместо целувка да я прегърнеш да и кажеш, че е всичко за теб и много искаш да сте заедно, след което я попитай " а ти искаш ли ? " ииии .. зависи от отговора ;рр

Късмет !!! :P

^ Това първото е мааалко глупаво..
    Да я целуне, тя да отвърне и после той да изтръси "Е сега заедно ли сме, или.. не"
    Човек не обича истински, ако не обича вечно. 19.06.2009

Цитирай Първоначално написано от Jumbie483
    Да я целуне, тя да отвърне и после той да изтръси "Е сега заедно ли сме, или.. не"
    +1
    Много честен човек съм,
    обичащ най-доброто,
    не ми липсват нито жени, нито пари, ни любов.
    Яхнал коня си,
    през пустинята вървя,
    звездите и луната ме напътстват на къде да вървя.

Покажи и, че я харесваш, не толкова с думи (макар че и това е важно), а и с действия. Да вземе ситуацията с парка, ако можеш откъсни някое цвете и и го подари. Погледите също са много важни, комплименти, изобщо покажи и че не ти е безразлична. И не забравяй, когато парвиш каквото и да било, почувствай го, иначе нещата ще изглеждат много изкуствено
    Ако не можеш да намериш истината в себе си,къде другаде очакваш да я намериш!!! Доген

Знаещия истината никога не се насилва да бъде убедителен, той е убедителен, защото знае истината!!

[quote="MetalZone"]
    Доста тъпо!

Град
    Монтана
    Ем пак ми тряяя емотиконата дет се бие през челото... При мен така е ставало за тва така и мисля, кво да земе да напрай да иде и да и каже искаш ли да си станем гаджета нмз той си знае аз просто споделям мнението си...
    TeenID

Мега фен
    Град
    * пРи сЛъНцЕтО*
    "Тръгвай с мен,хайде".

Град
    Монтана
    Мен ми се е случвало то питам момиче дали иска да ходим и тя да ми отговори къде... Каде, да копаме каертофи много ясно.
    TeenID

Мега фен
    Град
    * пРи сЛъНцЕтО*
    Цитирай Първоначално написано от Lyubomn7
    Мен ми се е случвало то питам момиче дали иска да ходим и тя да ми отговори къде... Каде, да копаме каертофи много ясно.

Цитирай Първоначално написано от Lyubomn7
    Ем пак ми тряяя емотиконата дет се бие през челото... При мен така е ставало за тва така и мисля, кво да земе да напрай да иде и да и каже искаш ли да си станем гаджета нмз той си знае аз просто споделям мнението си...
    Не, не съм казала, че трябва да иде при нея и да я попита дали искат да си станат гаджета.
    Спрях до частта с целувката.. Ако момичето отвърне, то това трябва да е повече от ясно.. Вместо момчето да задава глупави въпроси и да се излага, по-добре да уреди още една среща на някое по-романтично място и готово. За да тръгнат не трябва непременно да са се питали заедно ли са или не са..

пп: заповядай:
    Човек не обича истински, ако не обича вечно. 19.06.2009

Голям фен Аватара на Aicken

Re: Ефект(ив)ен начин да предложиш на някого

Цитирай Първоначално написано от NeZaPoznat

Направи така че от портфейла ти 'случайно' да изпадне нейна снимка и тя да я види ... после се правиш малко на 'засрамен', гледаш земята 2-3 минути иии действаш

по добре направи така че портфейла ти да падне пред нея и да се изсипят 9-10 100-тачки и всичко ще си дойде от само себе си
    Единствения начин жена да иска мъж.
    Единствения начин да я имаш в ръцете си.
    Ако искаш да задържиш момичето до края на живота си...

просто и разбий сърцето.

Целуваш я и това е.Никакви предложения и глупости.От теб зависи колко оригинално място ще измислиш,където да я целунеш де.

Град
    Бай Тоя е зъл,няма местожителство.
    За жалост доста малоумия се
    пишат тук....

"Купи и нещо там...."
    "Привикай я...."
    "Дай и цвете...."
    "блаблабла"

Когато двама души се харесват
    взеимно и им е приятно заедно,
    те намират начин да си го покажат.
    Това е заложено в цялата природа.
    Но тук се разсъждава на доста елементарно
    ниво.
    Не искам да обиждам,но
    единственият правилен съвет е
    да правиш това,което чувстваш.
    А не това,което някой ти е казал.
    http://www.jivotno.com/maskiraniqtotmastitel

Цитирай Първоначално написано от valdesbg
    Не ми се влиза в словесен двубой, просто защото не си ми на нивото.
    http://prognozite.blog.bg/

Цитирай Първоначално написано от moon_flower
    Целуваш я и това е.Никакви предложения и глупости.От теб зависи колко оригинално място ще измислиш,където да я целунеш де.
    Дано се целуваш хубаво за да и направиш впечатление Ако не си сигурен напълни една купа с вода сложи кубче лед и го бутай с език да се упражняваш.
    The shadow of the wicker man is rising up again!
    http://www.hanovete.com/?recruit=2H85550

Мега фен Аватара на Hilary_
    Целуни го и няма как да не се сети ... макар и по бузката ама ако е там трябва погледа ти да говори ... а ако си смела направо го налази ...

Цитирай Първоначално написано от Hilary_
    Целуни го и няма как да не се сети ... макар и по бузката ама ако е там трябва погледа ти да говори ... а ако си смела направо го налази ...
    ехооо момче съм

Мега фен Аватара на Hilary_
    Цитирай Първоначално написано от Hilary_
    ехооо момче съм
    ... еее сорка де не съм обърнала внимание ...

Няяяма такива предлаганки.

Започвате да излизате малко по малко... и тя все по някое време ще се усети. Ние момичетата схващаме малко по-бързо от вас такива неща. ^^ Ама да се изтърсиш нещо като 'предлаганка', направо би те забило в земята.
    Разорена съм, но щастлива
    Бедна, но мила
    Висока, но здраво стъпила на земята
    Нормална, но обсебена
    Загубена съм, но пълна с надежда.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си