View Full Version : Щом те изнасилва - значи те обича
NeZaPoznat
06-11-2009, 08:43
Това е статия от сайта:
.....
http://www.teenproblem.net/teenid/posts/roltirirang/13628.html
Здравейте!Един ден всяка жена се сблъсква с това да прави секс за пръв път...по някога се случва да не искаме да се случи точно в този момент в който се е случило.Така се случи с мен и то с човек,който много добре познавам..Нека ви разкажа на кратко какво се случи...
Един хубав лятен ден миналата година когато бях на 14 се запознах със супер сладко момче и отличен приятел..влюбих се постепено и бавно...Не осъзнавах колко съм хлътнала,а всички казваха,че не е за мен и,че трябва да се разделим.Нашата връзка продължи 1 месец.
Ех,това лято той ме покани у тях и аз се съгласих оказа се,че баща му е в къщи запознах се с него супер печен човек.После заедно седнахме на компа пуснахме музика няма да забравя прекрасната испанска песен той ме попита дали искам да го направим и аз му отговорих,че не искам.Той не ме послуша бутна ме на леглото дори и да е охранител пак можех да се спася,но не успях и реших да се предам осъзнах какво съм направила.Изкъртихме контакта,съседите дойдоха да донесът някакво цвете и хилияди смешщни неща се случиха тогава..
Прибрах се трепереща осъзнах по-късно какво съм позволила да ми направи този човек,казвах си "Та той ме изнасили едва ли не,той не ме пусна не ме ценеше...".разказах на много хора за това какво е станало с нас и дълго обмислях след това осъзнах,че повечето ми приятелки макар и да не са така наречени "Изнасилени" се оказа,че е било много п-зле от мен.Осъзнах,че това момче е супер човек,супер приятел въпреки,че е луднал в един момент.Осъзнах,че ако го изгубя ще направя грешка...че дори и да не исках в онзи момент е бил точния момент и по точния начин.След като се разделихме най-добрите ни приятели започнаха да ни говорят защо сме се разделили и,че ще минем под венчилото някой ден и все пак видях зависта им как се хихикаха,че всъщност може би от една страна искаха да се разделим и си мислиха,че е заради тях...
С тази статия искам да кажа на всички да си помислят,че дори и нещо лошо да им се е случило може би е било редно да се случи.Винаги търсете положителното дори и в моято случка много хора да казват,че съм луда да държа добри отношения с него...
......
Моето мнение:
Любовта е сляпа ! Лошото идва след като прогледнеш :?
Тази статия е писана от слепец .... :?
Вие как мислите ?
noproblembitch
06-11-2009, 08:49
Тоя е баси пича обаче! Направо фен му ставам :razz: :razz:
tekila_sunrise
06-11-2009, 09:26
Еми и аз имах подобна случка,но с този човек с който стана имахме и преди това контакти и се познавахме отдавна,демек ми беше гадже.Та имаше няколко случая в които той много искаше да правим секс,като се има впредвид че може би от 2-3 часа не сме правили,и той ме натисне,аз се дърпам,дърпам,казвам му че не искам,но той си знае неговото и пак продължава, и в един момент аз няма как да се измъкна и...На това му викам нимфомания,непрекъснатото желание за секс.Вече незнам дали ме е обичал или нещо подобно но просто в такива случаи се чувствах точно като изнасилена,макар че си имаше удоволствие.Та твоя човек,незнам от колко време сте се познавали преди това но мисля че е искал само секс от тебе, а чувствата му са били на второ място,ако е имал...
Амм,мога да кажа,че имам личен "опит" с подобно нещо..И това еее глупаво.Имам предвид,да извличаш доброто дори и в този случай???Тва са глупости.Момчето е направило нещо ужасно ебати и не е трябвало да му се прощава според мен.. :?
HichNeMiPuka
06-11-2009, 10:16
ам :shock:
та какво е хубавото на ситуацията??? :neutral:
dimitar_ak
06-11-2009, 10:36
Не го е направил на сила. Просто не е усетил съпротива в теб. И ти самата си го искала
Ако твоите приятелки са курвите на квартала или пронститутки-права си при тях е било по-зле! :(
LiSicHkAa
06-11-2009, 10:59
Според мен тази е идиотка. Как може той да я изнасили и тя да остане с него. :? Дори и на нейните приятелки първият им път да е бил по-зле това не значи, че тя трябва да го мисли за добър човек и да го обича след като той я е изнасил. Тази е доста глупава. :?
Ми аз не мога да разбера как при положение, че не си искала..си се оставила да бъдеш уж изнасилена. Щото сама каза, че баща му е бил в тях..ако наистина си се съпротивлявала, едвали е нямало да чуе викове и аз незнам..и после казваш, че станали весели неща... По-принцип на момичетата, които са изнасилени не им е много весело.Според мен не си изнасилена, отначало си казала не, но после ти се е приискало, а това не се брои за изнасилване. Опиши по-точно ситуацията ако не съм разбрала нещо..но тва е мойто мнение..не мисля, че е изнасилване..
monincetyyy
06-11-2009, 13:27
Бахти кфи хора има .. Той я наранява по тоя ужасен начин а тя се прай на Майка Тереза и говори колко е добър.. за мен тфа е мазохизъм... :x :x
MakeMeLaugh
06-11-2009, 13:29
Не е виновен тоя дето яде баницата, а тоя дето му я дава ;)
Или й е кеф и остава или се изнася.. после той й бил крив..
HichNeMiPuka
06-11-2009, 13:31
не съм съгласна
ти може и да не искаш,
обаче кат те натисне как ще се изнесеш
:shock:
grozdeto
06-11-2009, 13:35
Здравейте съфорумци :) . Историята е малко страшна.14 годишно момиче влюбено до уши реши да се отдаде на своята любов,траела 1 месец.Извиняваи можех да се спася,но не успях и реших да се отдам.Доста глупаво и наивно за едно 14 годишно дете.Това ли е връзката жена-мъж,мъж-жена?Живеем в свят,в който е пълно с наркотици,треви,гадости,ка астрофи,убийства,изнасилв ния.Малко или много трябва да си имаме 1 наум и да сме подготвени за всяка ситуация.Момичето е могло да извика примерно и бащата на момчето да чуе!?Супер човек луднал в 1 момент.И какво му е "супера"?Че не може да контролира хормоните си и че не уважава избора на момичето?
14 години и венчило?Извиняваи това е в безгрижните години,но когато те ухапе и удари живота надали ще е така.Признавам си любовта прави чудеса и неведнъж хора са се самоубивали заради това.(Лично аз бях в депресия поне 1 месец заради първото момиче).Трудно мога да намеря положително в цялата тая история,въпреки че съм оптимист и че вярвам че във всеки човек има добро.На това момиче мога да кажа да продължи напред въпреки трудностите!
NeZaPoznat
06-11-2009, 13:38
не съм съгласна ти може и да не искаш,обаче кат те натисне как ще се изнесеш
И аз съм на мнение, че ако не е искала - поне е щяла да се развика или да го одере, но най много ме шокира репликата: Ами луднал е малко ..... луднал :shock: и я изнасилил т.е. правил е секс с нея без нейно разрешение. Ами ако следващия път като 'лудне' и смачка главата ?!?! Тогава ??! :?
Lyubomn7
06-11-2009, 13:43
Като гледам как е постъпило тва момиче след тва каде и е сторил тоя има чувството че съм някакъв малоумен щот аз тва немом да го приема :shock: :shock:
...като една дет я "изнасилавали,а тя стои отгоре му и подскача и правят секс.Разбрали техните и тя изнасилена била.
MakeMeLaugh
06-11-2009, 21:12
не съм съгласна
ти може и да не искаш,
обаче кат те натисне как ще се изнесеш
1-н път да.
Но после пак да си с него и да го траеш и това да се повтаря.. кой е лудия в случая.. :)
HichNeMiPuka
06-11-2009, 21:15
1-н път да.
Но после пак да си с него и да го траеш и това да се повтаря.. кой е лудия в случая.. :)
тва вече е нередовен мозък
:razz: :razz: :razz: :razz:
NeZaPoznat
06-15-2009, 06:45
1-н път да.
тва вече е нередовен мозък
А бе така е. Днес обаче се замислих защо все пак е публикувана статията в сайт за проблеми тъй като излиза, че за авторката изнасилването не е никакъв проблем :?
EmilyGoesToJail
06-15-2009, 07:20
аз за тфа винаги казвам следното:БОКСЪТ Е ПОДХОДЯЩ СПОРТ ДА СИЧКИ ПОЛОВЕ-ЖЕНИ МЪЖЕ И ХЕМАФРОДИТИ!ЗАТОВА СЕ ЗАПИШИ НА БОКС ИЛИ БОРБА,ЗА ДА МОЖЕ СЛЕДВАЩИЯ ПЪТ ДА ГО ПРЕБИЕШ НАЛИ ЗНАЕШ КЪДЕ :D :D :D
roltirirang
06-15-2009, 09:52
Такам момичето съм аз,второто което е никой не ти е позволил да отваряш подобна тема така,че ще помоля мод за ключ...
Всеки си прави сам изводите нека споделя момчето е ОХРАНИТЕЛ и аз виках.......да,но накрая осъзнах и да викам и да дращя няма кой да ме спаси...Баща му беше излязъл и не аз му казах,че не желая подобно нещо да се случи,но съгласете се човек 80 кила как ше го преборя замислете се малко хора...И да простих му колкото и да не вярвате,защото е направил грешка да и аз бях глупава да имам си своята вина и си я нося..Както казах на края се отпуснах,защото осъзнах от мой приятелки историйте как са си загубили дественоста,че е било по-лошо.Може би съм бла лудо влюбена в него,сега нещата са различни и аз го виждам от друг поглед....Осъзнах,че той е добър човек,но в един момент като откачи и 8) Разбира се след това скъсах и останахме просто приятели..и да и до сега имам проблеми в секса(тъйкато мина доста време от случката,да кажем едно 1-2г.).Публикувах го не за да изтъкна себе си,а за да се замислят хората,че понякога правим неща,който не искаме и после осъзнаваме,че може би не сме ги искали и са ни били нещо като урок...И аккво като го е направил да отида да се гръмна ли?Да си кажа"О боже ебати простака" кажете тва кво ше помогне няма да промени миналото...
Сега мод заключвай темата моля те.
monincetyyy
06-15-2009, 17:02
Такам момичето съм аз,второто което е никой не ти е позволил да отваряш подобна тема така,че ще помоля мод за ключ...
Всеки си прави сам изводите нека споделя момчето е ОХРАНИТЕЛ и аз виках.......да,но накрая осъзнах и да викам и да дращя няма кой да ме спаси...Баща му беше излязъл и не аз му казах,че не желая подобно нещо да се случи,но съгласете се човек 80 кила как ше го преборя замислете се малко хора...И да простих му колкото и да не вярвате,защото е направил грешка да и аз бях глупава да имам си своята вина и си я нося..Както казах на края се отпуснах,защото осъзнах от мой приятелки историйте как са си загубили дественоста,че е било по-лошо.Може би съм бла лудо влюбена в него,сега нещата са различни и аз го виждам от друг поглед....Осъзнах,че той е добър човек,но в един момент като откачи и 8) Разбира се след това скъсах и останахме просто приятели..и да и до сега имам проблеми в секса(тъйкато мина доста време от случката,да кажем едно 1-2г.).Публикувах го не за да изтъкна себе си,а за да се замислят хората,че понякога правим неща,който не искаме и после осъзнаваме,че може би не сме ги искали и са ни били нещо като урок...И аккво като го е направил да отида да се гръмна ли?Да си кажа"О боже ебати простака" кажете тва кво ше помогне няма да промени миналото...
1 - Евала че се представи! аз нямаше да го направя предполагам..
2 - Ти си решаваш как да мислиш и кфо да праиш обаче за мен мисленето ти е малко наивно точно в този случай. То хуу да сме добронамерени и да не отвръщаме на лошото с лошо, обаче тфа което се е случило за мен се води изключение от правилото...
GameMaster
06-15-2009, 18:11
Момчетата сте животни.....егати изрода този :?
roltirirang
06-15-2009, 18:28
Според мен просто имаш малко по-развинтено въображение и гледаш много филми, но кой знае може и да греша...
Ако наистина се е случило и си му простила, просто мога да ти кажа, че си оставила един престъпник безнаказан. Никой няма право да прави секс с теб без твое съгласие. Тогава си се почувствала виновна и си обвинила себе си. Да, наистина, ако си беше казала ''О, ебаси простака!'' нямаше да си помогнеш особено, но ако беше казала на някой добър чичко полицай какво е направил лошият батко с теб нещата щяха да са по-различни. Но аз така и не схванах искала ли си го или не или в началото не си искала, а после си му дала...
Все пак продължавам да мисля, че си просто хлапе дето се вкарва в разни филми.
Оооо я стига замислете се колко хора тряяше да са в затвора,колко мутри и синове на мутри...Ами депутатите ни те тряя за педофилия?
Като кажа на чичко полицай да не мислиш,че ше застане срещу свой колега?! :razz: :razz:
mArMaLaDkA
06-15-2009, 18:49
Не се прави на много умна. Това е форум, т.е тук се обсъждат неща, които ни вълнуват, всеки има правото да си изразява свободно мнението. Като не искаш да ти се обсъжда историята - ами, да не си я пращала, бе!
Хах, мисленето "защо да подавам жалба, като нищо няма да се промени" изключително много ми прилича на "защо да гласувам на изборите, никакъв смисъл няма". И като си помисли всеки така, какво става? :? После защо управниците ни били такива, ченгетата били онакива. Ми вярвайте в системата, бе, да го еба, дайте си мнението, не да се правите на мишки и после да плюете наред този и онзи.
Истински добър човек никога не би тръгнал да те кара да правиш нещо против волята ти. Жалко, че представите ти за доброто са изкривени. Начина ти на мислене, един такъв да се оставиш на течението, глупав, откровено казано, няма да ти донесе нищо добро. Ще си хванеш пак един такъв лешпер, който да те спуква от бой сутрин, обед и вечер, пък пред приятелки ще обясняваш синините си с " Той не е лош човек, той ме обича. Аз съм виновна. Не му измих чиниите/ отказах му секс/ не му изгладих ризата". Такива случаи са бол. И недей ми говори колко безпомощна си била. Едно е да те изнасилят и да не видиш извършителя си, друго е той да е собствения ти приятел, а ти да си мълчиш, че и приятелка да оставаш с него, впрочем даже и не разбирам това от страх ли е, или просто безволевия ти характер отново се опитва да се самосъхрани по някакъв тъп страхлив начин. Всъщност, като те гледам как се правиш на жертва, той бил добър човек, но откачил, 'ма не знам си какво, вече започвам да си мисля, че даже и ти е харесало, но от скука си решила да се правиш на мъченица. Ако е такъв случая, както си мисля, ти си един много болен мозък. Не ми отговаряй - нямам желание да чета поредния ти пост, в който се чете само безволевост, в който няма абсолютно никакво желание за борба. Защото повярвай, ти своето минало няма да промениш. Но може да си спасение за следващото момиче, на което този, така иначе "мил и добър човечец" ще посегне сексуално.
huligana90
06-15-2009, 20:01
...като една дет я "изнасилавали,а тя стои отгоре му и подскача и правят секс.Разбрали техните и тя изнасилена била.
Нова беше много яко :D Гледах и клипа не цензуриран 8-)
roltirirang
06-15-2009, 23:39
ТЕМАТА ДА БЪДЕ ЗАКЛЮЧЕНА МОДЕРАТОР!
NeZaPoznat
06-16-2009, 07:47
Преди да са заключили темата .... той насила ли те замъкна у тях ??!! И ми кажи моля те ако наистина си била изнасилена защо в цялата статия не намерих поне едно малко съветченце към потенциалните жертви на изнасилване - да внимават и да не се доверяват на хора, които не познават добре ??! Напротив ! Ти казваш:
С тази статия искам да кажа на всички да си помислят,че дори и нещо лошо да им се е случило може би е било редно да се случи.Винаги търсете положителното дори и в моято случка много хора да казват,че съм луда да държа добри отношения с него...
Би било редно да се случи :shock: :shock: ..... ама не се притеснавайте ...
:shock: :shock:
Кое е редно ??!! :shock: И кое му е хубавото :shock: :shock:
NeZaPoznat
06-16-2009, 08:04
....Осъзнах,че той е добър човек,но в един момент като откачи и 8) ...
А ето защо е трябвало вместо да му прощаваш и да пишеш в тийн-а да подадеш жалба в полицията:
http://www.bulpress.net/news/article/34554
И той малко луднал .... ама децата му и жена му не са имали твоя късмет ... да му простят :o
JustLikeHeaven
06-16-2009, 08:15
Посредством закона,насилието се наказва,а изнасилването-НЕ СЕ ПРОЩАВА
JustLikeHeaven
06-16-2009, 08:46
Над 90% от женските са боклуци и не заслужават любов...само е**не ;)
Понеже вие мъжете не заслужавате да ви осакатят и да не се мяркате....Пък после "Оооо,милоо"....Е,няма мило,вече се осакатен и потрошен :D
roltirirang
06-16-2009, 09:04
Преди да са заключили темата .... той насила ли те замъкна у тях ??!! И ми кажи моля те ако наистина си била изнасилена защо в цялата статия не намерих поне едно малко съветченце към потенциалните жертви на изнасилване - да внимават и да не се доверяват на хора, които не познават добре ??! Напротив ! Ти казваш:
Би било редно да се случи :shock: :shock: ..... ама не се притеснавайте ...
:shock: :shock:
Кое е редно ??!! :shock: И кое му е хубавото :shock: :shock:
ТАКА не съм ви желала мнението откровенно казано,публикацията е пусната БЕЗ КОМЕНТАРИ,което значи,че НЕ СЪМ ИСКАЛА коментари...всеки САМ си вади изводите и не желая да ме обсъждат ПОМОЛИХ МОДЕРАТОР ДА ИЗТРИЕ ИЛИ ЗАКЛЮЧИ ТЕМАТА!
Така по отношение това какво стана...Както казах аз също имам вина,да отидох у тях "Защо не нали ми е гадже?" и да за това съм виновна.Сичко стана страшно бързо и аз мислих след това да се обадя в оплицията и т.н.,но нашата обща най-добра приятелка(с която той в момента ходи) ми каза "Абе (знаеше сичко с подробности най-малки) я пробвай да поговориш няма да си сама ще си с мен и ще решим какво ще правим като белите хора",след доста умоляване и караници се съгласих...Отидох и видях,че той дори не може да ме погледне в очите,осъзнаваше какво е направил и дори не смееше да ми проговори.Скъсахме след,което доста се карахме и не поддържахме връзка.Мина се не мина година и нещо станах горе-долу на тая възраст и реших да правя секс с момче,което аз и той искахме...когато го правихме осъзнах,че всъшност и да съм била изнасилена повече ми е харесало колкото и смешно да звучи ест. тогава най-добрата ми приятелка ходише с него и знаеше за това,което се е случило.Още когато го видях и не бяхме сами осъзнах,че аз имам огромна вина да може би както казвате повече не е било точно изнасилване за да му простя,може би съм си виновна,че отидох у тях,но и двете страни имаме вина.ВИНАГИ и двете страни имат вина,след дълги разговори се разбрахме с него,че не желая да говоря повече на тази тема и не желая да се виждам сама с него...Постепенно по скайпа си говорихме рядко,но по много и осъзнах,че има интереси ...примерно чете,рисува и т.н.
Като гледам масата момчета си личеше,че е доста умничък пък и с него винаги можех да споделя нещо и ми даваше съвет,бавно-бавно забравях за случката виждахме се в общи компаний така или иначе не можеше друго яче трябваше да свикна с него,защото се познавахме...
Статията я направих за да видя колко хората са тесногръди по отношение на това "ако не е мое мисленето" значи не си заслужава...всеки има сам избор,каквото иска да прави с живота си.Аз избрах да не го предам на полицията,защото се чувствах може би виновна,а може би не ми се занимаваше с дълги процедури и съдебни дейности от който нашите семейства(в момента близки са доста) да развалят отношенията си...Заради момент в който дори да е било против моята воля си е заслужавало....Разбира се статията е изтрита вече както се забелязва и за това темата е за ключ.
Призив към изнасилените момчита: Погледнете първо дали вие не сте виновни,познавате ли тоя човек.Замислете се дали е можело по-зле,свързва ли ви нещо с тоя човек...и най-важното познавате ли го?
Ако отговора на въпроса е не,по-добре съдете...
Призив към хората дето ме плюят: Ако не ти е случвало недей говори,ако ти се случи тогава го мисли...
Призив към модератори: Айде тая тема най-сетне да я заключите,няма смисъл повече да ме хулят и плуят?!
NeZaPoznat
06-16-2009, 09:41
Бях прав - 'сляпа' си. :?
А за изтриването - нека всчики които искат да запзаят темата да си я запишат в HTML format всички страници с десен бутон върху голямото заглавие на темата. Четете си я от време на време за да не се налага да пишете подобни статии. :?
наистина не мога да си представя какво е да те изнасилят,но в момента си мисля,че ако се случи най-вероятно ще искам да причиня неизмерими страдания на тоя човек :o :o
stratega
06-16-2009, 11:48
безсмислени теми безброй!
Трябва да има некой медатор или там как севодят да оправят тия теми.
Ilikeliljon
06-16-2009, 13:54
Хм класическо развитие, "жертвата" обвинява и себе си за случилото се с нея. Да знаеш не измисляш нищо ново. Само не знам къде ти е отишло достойнството и да продължаваш да смяташ, че нищо особено не е станало и още нещо. Не мислиш ли, че увреждането при изнасилване се получава главно на душевно ниво? И че ако нещо се е увредило (то вече ще е несъзнателно и потиснато поради срам, вина, болка и така нататък) за това можеш да не изпитваш удоволствие с обикновено момче или удоволствието да е по-слабо? Помисли над тези въпроси. :) :)
sasha_90
06-16-2009, 14:50
Според мен тази е идиотка. Как може той да я изнасили и тя да остане с него. :? Дори и на нейните приятелки първият им път да е бил по-зле това не значи, че тя трябва да го мисли за добър човек и да го обича след като той я е изнасил. Тази е доста глупава. :?
На 14,15 години е.Много малко момичета на тази възраст могат да мислят трезво.
MakeMeLaugh
06-16-2009, 20:02
ключ по желание на roltirirang, понеже статията е нейна.