View Full Version : Нормално ли е да се флиртува с други по време нa връзка?
Вие как мислите? Става въпрос за сериозна връзка. Естествено само сексуални флиртове, но нищо повече и няма да се стига до секс.
А бихте ли ревнували ако партнъора ви флиртува?
Според мен при мъжете флирта води до секс, при жените е за душевна чикия....де да знам....
Жени какво разбирате под флиртуване? Дайте дефиниция.
кажете какъв пол сте.
suitable
06-11-2009, 11:18
Много зависи от разбиранията на човека - изчакай малко и ще прочетеш множество мнения, различаващи се съвсем малко, но подкрепящи долу-горе едно и също, но ще видиш и такива, които максимално се различават от останалите.. Та според мен тези флиртове са си просто излишни, ако желаеш да имаш една чиста и красива връзка. Чувстваш се доволен от това, което имаш ? Защо да го проваляш, заради собствените си прищявки ? Аз съм на такъв принцип, че когато съм с едно момиче и връзката ни е сериозна - не се впускам в никакви закачки, флиртове и всякакви подобни. Много е кофти обаче, когато си добрия и си мислиш, че половинката ти не е по-различна от теб и в един момент разбереш, че ти прави разни работи зад гърба с някой си там.. Не би ми станало приятно ако разбера, че приятелката ми е флиртувала с някого.. направо бих си я одрязал, защото това не говори никак добре за нея и далеч не е това, което търся аз.. веднага ще ми стане ясен характера и.. ще разбера какво е прикривала от мен през времето, когато сме били заедно и съм смятал, че наистина я харесвам..
Love_Boy
06-11-2009, 11:23
Вие как мислите? Става въпрос за сериозна връзка. Естествено само сексуални флиртове, но нищо повече и няма да се стига до секс.
Според мен при мъжете флирта води до секс, при жените е за душевна чикия....де да знам....
кажете какъв пол сте.
Нормално е партьора да се засегне ако влиртуваш с трети лица!
HichNeMiPuka
06-11-2009, 12:21
много е относително
за мен лично
флиртът е прелюдия към секс, което от своя страна си е изневяра
и определено бих ревнувала
Ilikeliljon
06-11-2009, 12:51
Не, не мисля, че е нормално да се флиртува, ако имаш връзка и стигне ли се дотам, значи нещо не е наред във връзката или пък човека, който флиртува не държи на партньора си. :) :)
не знам, мене кат ми избие тестостерона и издивявам, не мога да се спирам, блокирам се съзнтално 1-2-3 часа ма цел ден и лудвам и накрая почвам яко флирт и си е*** м*****а, много съм слаб още ивероятно не готов за сериозна връзка признавам си! :( И си мисля,че е*а всички момичета наоколо и само си представям разни работи, докато не си прасна една и не кротна :oops: и после съм ок 8-9 часа, мисля , че имам някакъв дисбаланс.
Иначе отвсякъде съм против и е супер грешно и тн. и съм крайно не за това и го знам и не искам и не мога да се боря с ш******а си природа шот съм примитивен и мозъка не баца. ЗЕМИ СИ!
не знам, мене кат ми избие тестостерона и издивявам, не мога да се спирам, блокирам се съзнтално 1-2-3 часа ма цел ден и лудвам и накрая почвам яко флирт и си е*** м*****а, много съм слаб още ивероятно не готов за сериозна връзка признавам си! :( И си мисля,че е*а всички момичета наоколо и само си представям разни работи, докато не си прасна една и не кротна :oops: и после съм ок 8-9 часа, мисля , че имам някакъв дисбаланс.
Иначе отвсякъде съм против и е супер грешно и тн. и съм крайно не за това и го знам и не искам и не мога да се боря с ш******а си природа шот съм примитивен и мозъка не баца. ЗЕМИ СИ!
Extremescream
06-11-2009, 17:09
кажете какъв пол сте.
много е относително
за мен лично
флиртът е прелюдия към секс, което от своя страна си е изневяра
и определено бих ревнувала
Да.Нали е с мен,защо флиртува с други?Ако толкова иска,късаме и да си ходи по други. :?
Не,не е нормално!Ако имаш връзка с някой и държиш на него и го обичаш,никога няма да погледнеш друг човек,камо ли да флиртуваш с него!
dragonfly92
06-11-2009, 19:26
аз определено бих изревнувала :? (ама и попринцип съм си доста ревнива 8-) признавам си )
Много зависи от разбиранията на човека - изчакай малко и ще прочетеш множество мнения, различаващи се съвсем малко, но подкрепящи долу-горе едно и също, но ще видиш и такива, които максимално се различават от останалите.. Та според мен тези флиртове са си просто излишни, ако желаеш да имаш една чиста и красива връзка. Чувстваш се доволен от това, което имаш ? Защо да го проваляш, заради собствените си прищявки ? Аз съм на такъв принцип, че когато съм с едно момиче и връзката ни е сериозна - не се впускам в никакви закачки, флиртове и всякакви подобни. Много е кофти обаче, когато си добрия и си мислиш, че половинката ти не е по-различна от теб и в един момент разбереш, че ти прави разни работи зад гърба с някой си там.. Не би ми станало приятно ако разбера, че приятелката ми е флиртувала с някого.. направо бих си я одрязал, защото това не говори никак добре за нея и далеч не е това, което търся аз.. веднага ще ми стане ясен характера и.. ще разбера какво е прикривала от мен през времето, когато сме били заедно и съм смятал, че наистина я харесвам..
подкрепям те напълно Дори съм късал момичета заради такива техни простотий
BeyondBeautifull
06-11-2009, 21:50
Тва само несериозните го правят,които не виждат никво бъдеще във връзката след няколко секса :?
Значи, стига да имаш волята да не изневериш, флирта с трети лица е нещо като буфер, чрез който си избиваш желанието за изневяра ;) Но като цяло, ако си имаш здрава и готина връзка, няма да ти трябва да избиваш неща, които нямаш =]
Много си зависи от човека ... аз лично съм се закачала с други момчета а имах сериозна връзка , тези неща на мен ми помагат наистина да усещам как не бих изневерила на половинката си , а от друга страна малко или много разнообразяваш. Никога не бих му изневерила , но аз имма нуждата да се закачам с някой друг от време на време . Един мъничък флирт ако си остане скрит мисля че може да подръжа връзката това е като на гледаш някой който те задминава по учиците и си казваш е "хубав е " , но това не значи не че обичаш гаджето си и че би му изневерил
Hysteric_Bitch
06-12-2009, 15:49
Душевна чикия хаха
Просто мъжете са първосигнални, а жените второсигнални.
Флирта е да омайваш някой с цел физическо сближение.
НЕ го одобрявам НЕ НЕ НЕ и НЕ...късал съм момиче,което мноо обичам!
therichbitch
06-12-2009, 16:18
ми може да не е много нормално, но ако си остане само флирт, няма лошо
tekila_sunrise
06-12-2009, 16:53
а защо не,може примерно да обичам този с които съм,но незначи че е единствения в целия свят,флиртувала съм с други когато съм имала гадже,но само флирт и нищо повече...
а защо не,може примерно да обичам този с които съм,но незначи че е единствения в целия свят,флиртувала съм с други когато съм имала гадже,но само флирт и нищо повече...
Е то дали е флирт дали е к*р у п..... за какво си слагате изкуствени бариери не мога да разбера? :-D
miss_kiss181
06-12-2009, 17:57
абсолютно точно и ясно +1
момиче съм
soregashi
06-12-2009, 18:00
кажете какъв пол сте.
Флиртувай бе... и ако гаджето ти ти каже нещо му бии един м-у краката ^^
stratega
06-13-2009, 07:37
по принцип НЕ, но го правя
mOBSCENE
06-13-2009, 07:58
Амии аз мисля ,че ако това е връзка ,а под връзка повечето пъти разбирам любов .. не мисля ,че е нормално ..Все пак ти си с друг човек ..и това означава ,че не би трябвало.НАпример аз не бих искала моя приятел да тръгне да се зарибява -..-
Бих се почувствала ужасно !И обратно.
Мисля ,че тези флиртове са безсмислени,но ако имаш връзка просто за ей така ..това показва какъв човек си :?
Деца, деца като пораснете друго ще голиртът е нещо съвсем естествено до момента, в който не нараняваш другия - т.е. не го правиш пред него и не прекаляваш.
Та той дори да говори с някое момиче и да й разказва виц с цел да я разсмее това СЪЩО си е флирт ! Мисля, че живеете повечето в прекалено идеализиран свят, което от една страна не е лошо, но от друга може и да ви доведе до редица разочарования. :)
ANTIHUMAN
06-13-2009, 10:26
Деца, деца като пораснете друго ще голиртът е нещо съвсем естествено до момента, в който не нараняваш другия - т.е. не го правиш пред него и не прекаляваш.
Та той дори да говори с някое момиче и да й разказва виц с цел да я разсмее това СЪЩО си е флирт ! Мисля, че живеете повечето в прекалено идеализиран свят, което от една страна не е лошо, но от друга може и да ви доведе до редица разочарования. :)
hottie знаеш, че те уважавам и почти винаги се съгласявам с теб, но тук имам друго мнение.
Искаш да кажеш, само заради това, че имам гадже, не трябва да говоря с другите момичета? Не трябва да се шегуваме? Не трябва да излизам с най-добрата ми приятелка заради гаджето ми?
Има разлика между Ревност и Флирт, нали? :wink:
Да и определено първото е къде, къде по-опасно! :) 8)
TheBeliever
06-13-2009, 10:37
hottie знаеш, че те уважавам и почти винаги се съгласявам с теб, но тук имам друго мнение.
Искаш да кажеш, само заради това, че имам гадже, не трябва да говоря с другите момичета? Не трябва да се шегуваме? Не трябва да излизам с най-добрата ми приятелка заради гаджето ми?
Мисля, че тя имаше предвид точно обратното. Леките закачки с човек от другия пол са нещо напълно нормално, стига да не прекрачват граници и да не нараняват пратниора. Това, което обърква всички и ги праща "във филма", е представата за флирт. Както Хоти каза, даже шегата с приятел може да се счете за флирт. Но това не значи, че трябва да изпадате в параноя и да го приемате за изневяра.
Аз съм за флирта. Стига да не се прекрачва благоприличието и да не прави с цел изневяра. Лекият флирт повдига настроението, забавно е. Не бих го забранила на приятеля си, стига да не прерастне в нещо по-сериозно. Но това вече е въпрос на доверие.
За мен само мисълта,че искаш да си с друг е изневяра.
TheBeliever
06-13-2009, 11:08
За мен само мисълта,че искаш да си с друг е изневяра.
Това вече е прекалено. Мислиш ли, че би могла да контролираш нечии мисли? И правиш ли разлика между мисъл и действие?
cve7ence7y
06-13-2009, 12:27
сагласна съм с hottie :wink:
Jumbie483
06-13-2009, 13:09
Нямам нищо против, стига да не се задълбочава и прекалява с флирта.
Аз не съм ревнива и не виждам нищо лошо, момчето да зарибява други, важното е че той е мой, а тя е играчката, която няма да влезе в употреба.. Така, че... :D
Аз не съм ревнива и не виждам нищо лошо, момчето да зарибява други, важното е че той е мой, а тя е играчката, която няма да влезе в употреба.. Така, че... :D
Виж са, в момента в който момчето ти зарибява други, той ги желае и има сексуално привличане между тях, в момента на зарибявката той изпитва удоволствие от това нещо, като цяло има различни флиртове, има сексуален флирт и нормален социален флирт, всички зависи от мислите на човека, но ако тръгне да зарибява други, определено не е добре, вервай ми....той щом е тръгнал да ги зарибява вече ги желае има възможност да се стигне до момента когато те му се предлагат, той вече ще си сложи изкуствени бариери и няма да приеме примерно, но ще му се иска УЖАААААСНО МНОГООО и евентуално може да си прасне една за същата тая жена:? 8)
TheBeliever
06-13-2009, 13:53
Правите ли разлика между флирт и "зарибявка"?
не, това са категории в твоята глава, кажи какво разбираш под флирт и под зарибявка за да знаеме как мислиш :D
EmilyGoesToJail
06-13-2009, 14:05
ахххахахахах аз само така правя :razz:
Мисля, че тя имаше предвид точно обратното. Леките закачки с човек от другия пол са нещо напълно нормално, стига да не прекрачват граници и да не нараняват пратниора. Това, което обърква всички и ги праща "във филма", е представата за флирт. Както Хоти каза, даже шегата с приятел може да се счете за флирт. Но това не значи, че трябва да изпадате в параноя и да го приемате за изневяра.
Аз съм за флирта. Стига да не се прекрачва благоприличието и да не прави с цел изневяра. Лекият флирт повдига настроението, забавно е. Не бих го забранила на приятеля си, стига да не прерастне в нещо по-сериозно. Но това вече е въпрос на доверие.
Да, благодаря ти TheBeliever. Точно това имах предвид и съм съгласна с твоето мнение. Виждам, че мислим еднакво.
ANTIHUMAN :
:-)
Jumbie483
06-13-2009, 18:58
Виж са, в момента в който момчето ти зарибява други, той ги желае и има сексуално привличане между тях, в момента на зарибявката той изпитва удоволствие от това нещо, като цяло има различни флиртове, има сексуален флирт и нормален социален флирт, всички зависи от мислите на човека, но ако тръгне да зарибява други, определено не е добре, вервай ми....той щом е тръгнал да ги зарибява вече ги желае има възможност да се стигне до момента когато те му се предлагат, той вече ще си сложи изкуствени бариери и няма да приеме примерно, но ще му се иска УЖАААААСНО МНОГООО и евентуално може да си прасне една за същата тая жена:? 8)
Колко много неща изнаказа за човек, когото не познаваш :lol:
Виж ако в твоя случай е така.. ок.
Аз говорех за човек, когото познавам като петте си пръста.. И съм сигурна в него и много добре знам какво му е в главата.
В едно женско списание пишеше:
Небрежният флирт би помогнална вашата половинка да ви харесва повече.Той вижда какво внимание отделят другите мъже на приятелката му и той се чувства късметлия,че е с такава удивителна жена и тя е само негова.Никога не използвайте физическия допир,като флирт,това би довело до грешни послания и половинката ви да заприлича на Шрек.
sexy_baby_originale
06-13-2009, 21:11
Всеки ден флиртувам малко или много. Разбира се, страшно много си обичам приятеля, който е изключителен човек, the best в пълния смисъл на думата. Всичко прави перфектно. Но за да се чувствам пълноценна, флиртувам по-малко и с други мъже, без да прекалявам и да се стига до изцепки, за да знам, че продължавам да изглеждам добре, че съм красива и привличам мъжките погледи. По този начин знам, се чувствам добре. На мнение съм, че няма нищо лошо една обвързана жена да флиртува, все пак живота е кратък. ;)
Uniqueness
06-13-2009, 21:13
Зависи от човека..
Youth_boy
06-13-2009, 22:29
Според мен флирта понякога е задължителен макар и при сериозна връзка стига да не става въпрос за брак защото там май нещата са по-различни. Защо мисля така , значи и при нас мъжете и при жените има моменти в които партньорите заради монотонното ежедневие и еднообразието просто писва , след като си изхабим всички комерсиални подходи като вечери на свещи , дискотеки , разнообразието в леглото , което също се свежда до някакъм минимум стига разбирасе човек да не е с прекалено развита фантазия та флирта и ревността който той поражда в интимната ни половинка като че действа положително за сексуалният апетит ти или тя осъзнавате факта че няма как някои да бъде "само мой/моя" и започва да прави всичко и по всякакъв начин само и само да задържи любимият си човек до себе си. Да това е вид манипулация естествено но тя май се вмества в човещинката и емоциолността ни , защото представете си колко тъпо щеше да е ако всички сме пристрастени един към друг и останалите хора не ни интересуват , все едно че не ги забелязваме пример : ходя с приятелката си която много обичам но виждам изключително красиво момиче , мъжката ми действителност и мирогледа ми няма как да отхвърли това което виждам , гледам я и заключвам че е готина при момичетата е същото ... Така че флирта е задължителен , но трябва да се направи една граница между флирт и изневяра , има огромнна разлика макар и разни "кухи лейки" по смешни телевизии да твърдят че когато флиртуваш изневеряваш психически , това са бъртвежи които нямат нищо общо с реалността защото ако имаха то значи няма човек които да не изневерява по някакъв начин това , което аз мога да оборя с куп аргументи но поста ще стане много много дълъг и няма смисъл.
purple__love
06-14-2009, 07:48
значи първо съм момиче и мнението ми е, че всичко зависи от човека - той може много да обича половинката си, но това да флиртува просто да е част от него... за мен е изключително недопустим флиртът - повече от моя страна, но достатъчно и от негова (защото все пак го ревнувам), но се е случвало и в моите връзки... дразни ме и за това аз не го правя...Категорично съм Против!
TheBeliever
06-14-2009, 14:42
не, това са категории в твоята глава, кажи какво разбираш под флирт и под зарибявка за да знаеме как мислиш :D
Флиртът се използва като средство за "зарибявка". Но не е задължително човек, който флиртува, да го прави с цел свалка или изневяра.
Сега разбра ли как мисля?
lifelesscorpse
06-15-2009, 05:56
Много е относително.Попринцип бих се издразнила,ако от другата страна тръгне флирта,ако не го прави само за бъзик/кеф...Не знам.Попринцип ще ми е малко кофти,но ако...Бе,не знам...Като се случи тогава ще му мисля... :lol: :D Аз ако изобщо започна да флиртувам с някого пред приятеля ми,то ще е само на бъзик нищо повече.Никой не може да се мери с гаджето ми и затова не ме интересува... 8) 8) 8) :-P :-)
vampirekiss
06-15-2009, 06:09
Не,не е нормално!Ако имаш връзка с някой и държиш на него и го обичаш,никога няма да погледнеш друг човек,камо ли да флиртуваш с него!
+1
huligana90
06-15-2009, 21:01
аз определено бих изревнувала :? (ама и попринцип съм си доста ревнива 8-) признавам си )
Само че съм ревнив не ревнива :oops:
има доста голяма разлика от това да общуваш с хората около себе си и това да флиртуваш с тях(поне според мен)....и все пак зависи до човека...доста често ми се е случвало да съм в сериозна връзка и да флиртувам,но е било с хора,които познавам доста добре и биха го разбрали по привилния начин,а не като нещо по-сериозно....приятеля ми не ревнува от това че се закачам с някой от приятелите ми ,защото знае ,че са шеги...или поне не го показва :D :-P