.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 46
    Фен
    Град
    Sofia

Нормално ли е да се флиртува с други по време нa връзка?

Вие как мислите? Става въпрос за сериозна връзка. Естествено само сексуални флиртове, но нищо повече и няма да се стига до секс.
    А бихте ли ревнували ако партнъора ви флиртува?
    Според мен при мъжете флирта води до секс, при жените е за душевна чикия....де да знам....
    Жени какво разбирате под флиртуване? Дайте дефиниция.

кажете какъв пол сте.

Голям фен Аватара на suitable
    Град
    Бургас
    Много зависи от разбиранията на човека - изчакай малко и ще прочетеш множество мнения, различаващи се съвсем малко, но подкрепящи долу-горе едно и също, но ще видиш и такива, които максимално се различават от останалите.. Та според мен тези флиртове са си просто излишни, ако желаеш да имаш една чиста и красива връзка. Чувстваш се доволен от това, което имаш ? Защо да го проваляш, заради собствените си прищявки ? Аз съм на такъв принцип, че когато съм с едно момиче и връзката ни е сериозна - не се впускам в никакви закачки, флиртове и всякакви подобни. Много е кофти обаче, когато си добрия и си мислиш, че половинката ти не е по-различна от теб и в един момент разбереш, че ти прави разни работи зад гърба с някой си там.. Не би ми станало приятно ако разбера, че приятелката ми е флиртувала с някого.. направо бих си я одрязал, защото това не говори никак добре за нея и далеч не е това, което търся аз.. веднага ще ми стане ясен характера и.. ще разбера какво е прикривала от мен през времето, когато сме били заедно и съм смятал, че наистина я харесвам..

Град
    Някъде на юг!

Re: Нормално ли е да се флиртува с други по време нa връзка?

Цитирай Първоначално написано от Psychic
    Вие как мислите? Става въпрос за сериозна връзка. Естествено само сексуални флиртове, но нищо повече и няма да се стига до секс.
    Според мен при мъжете флирта води до секс, при жените е за душевна чикия....де да знам....

кажете какъв пол сте.
    Нормално е партьора да се засегне ако влиртуваш с трети лица!
    Cogito ergo sum legit Rene, ego lego unicus sum.

много е относително
    за мен лично
    флиртът е прелюдия към секс, което от своя страна си е изневяра
    и определено бих ревнувала

Не, не мисля, че е нормално да се флиртува, ако имаш връзка и стигне ли се дотам, значи нещо не е наред във връзката или пък човека, който флиртува не държи на партньора си.
    Ако не можеш да намериш истината в себе си,къде другаде очакваш да я намериш!!! Доген

Знаещия истината никога не се насилва да бъде убедителен, той е убедителен, защото знае истината!!

Фен
    Град
    Sofia
    не знам, мене кат ми избие тестостерона и издивявам, не мога да се спирам, блокирам се съзнтално 1-2-3 часа ма цел ден и лудвам и накрая почвам яко флирт и си е*** м*****а, много съм слаб още ивероятно не готов за сериозна връзка признавам си! И си мисля,че е*а всички момичета наоколо и само си представям разни работи, докато не си прасна една и не кротна и после съм ок 8-9 часа, мисля , че имам някакъв дисбаланс.
    Иначе отвсякъде съм против и е супер грешно и тн. и съм крайно не за това и го знам и не искам и не мога да се боря с ш******а си природа шот съм примитивен и мозъка не баца. ЗЕМИ СИ!

Фен
    Град
    Sofia
    не знам, мене кат ми избие тестостерона и издивявам, не мога да се спирам, блокирам се съзнтално 1-2-3 часа ма цел ден и лудвам и накрая почвам яко флирт и си е*** м*****а, много съм слаб още ивероятно не готов за сериозна връзка признавам си! И си мисля,че е*а всички момичета наоколо и само си представям разни работи, докато не си прасна една и не кротна и после съм ок 8-9 часа, мисля , че имам някакъв дисбаланс.
    Иначе отвсякъде съм против и е супер грешно и тн. и съм крайно не за това и го знам и не искам и не мога да се боря с ш******а си природа шот съм примитивен и мозъка не баца. ЗЕМИ СИ!

Супер фен
    Град
    Страната на Центъра

Цитирай Първоначално написано от HichNeMiPuka

кажете какъв пол сте.
    много е относително
    за мен лично
    флиртът е прелюдия към секс, което от своя страна си е изневяра
    и определено бих ревнувала
    Да.Нали е с мен,защо флиртува с други?Ако толкова иска,късаме и да си ходи по други.
    Цитирай Първоначално написано от FeelMyPain
    Аха и постваш въпрос във форум, защото не искаш хиляда различни мнения.Желязна логика.
    Цитирай Първоначално написано от mim4enceto00
    аз не чета толкова сериозни книги(само на 12 съм), макар че съм прочела всичките книги здрач...
    Цитирай Първоначално написано от Millionaire
    Земете си една разплута на по 20 като ви е толко кеф, пък ако ще и да е начетена като Жана Дарк.

Не,не е нормално!Ако имаш връзка с някой и държиш на него и го обичаш,никога няма да погледнеш друг човек,камо ли да флиртуваш с него!

аз определено бих изревнувала (ама и попринцип съм си доста ревнива признавам си )

Град
    Сектора
    Цитирай Първоначално написано от suitable
    Много зависи от разбиранията на човека - изчакай малко и ще прочетеш множество мнения, различаващи се съвсем малко, но подкрепящи долу-горе едно и също, но ще видиш и такива, които максимално се различават от останалите.. Та според мен тези флиртове са си просто излишни, ако желаеш да имаш една чиста и красива връзка. Чувстваш се доволен от това, което имаш ? Защо да го проваляш, заради собствените си прищявки ? Аз съм на такъв принцип, че когато съм с едно момиче и връзката ни е сериозна - не се впускам в никакви закачки, флиртове и всякакви подобни. Много е кофти обаче, когато си добрия и си мислиш, че половинката ти не е по-различна от теб и в един момент разбереш, че ти прави разни работи зад гърба с някой си там.. Не би ми станало приятно ако разбера, че приятелката ми е флиртувала с някого.. направо бих си я одрязал, защото това не говори никак добре за нея и далеч не е това, което търся аз.. веднага ще ми стане ясен характера и.. ще разбера какво е прикривала от мен през времето, когато сме били заедно и съм смятал, че наистина я харесвам..
    подкрепям те напълно Дори съм късал момичета заради такива техни простотий
    Българио, за тебе те умряха,
    една бе ти достойна зарад тях,
    и те за теб достойни, майко, бяха
    И твойто име само кат мълвяха,
    умираха без страх.

Тва само несериозните го правят,които не виждат никво бъдеще във връзката след няколко секса

Значи, стига да имаш волята да не изневериш, флирта с трети лица е нещо като буфер, чрез който си избиваш желанието за изневяра Но като цяло, ако си имаш здрава и готина връзка, няма да ти трябва да избиваш неща, които нямаш =]

Много си зависи от човека ... аз лично съм се закачала с други момчета а имах сериозна връзка , тези неща на мен ми помагат наистина да усещам как не бих изневерила на половинката си , а от друга страна малко или много разнообразяваш. Никога не бих му изневерила , но аз имма нуждата да се закачам с някой друг от време на време . Един мъничък флирт ако си остане скрит мисля че може да подръжа връзката това е като на гледаш някой който те задминава по учиците и си казваш е "хубав е " , но това не значи не че обичаш гаджето си и че би му изневерил

Повече от фен

Душевна чикия хаха
    Просто мъжете са първосигнални, а жените второсигнални.

Флирта е да омайваш някой с цел физическо сближение.
    “Ние сме болен продукт
    на своето време и вашия труд.
    Градски устроени празни съдби,
    със смъкнати гащи, навели глави. От срам.”

Голям фен Аватара на radybt
    Град
    Sofiq
    НЕ го одобрявам НЕ НЕ НЕ и НЕ...късал съм момиче,което мноо обичам!

Мега фен Аватара на therichbitch
    Град
    Sofia
    ми може да не е много нормално, но ако си остане само флирт, няма лошо

а защо не,може примерно да обичам този с които съм,но незначи че е единствения в целия свят,флиртувала съм с други когато съм имала гадже,но само флирт и нищо повече...
    The night I laid my eyes on you,
    Felt everything around me move
    Got nervous when you looked my way
    But you knew all the words to say

Фен
    Град
    Sofia
    Цитирай Първоначално написано от tekila_sunrise
    а защо не,може примерно да обичам този с които съм,но незначи че е единствения в целия свят,флиртувала съм с други когато съм имала гадже,но само флирт и нищо повече...
    Е то дали е флирт дали е к*р у п..... за какво си слагате изкуствени бариери не мога да разбера?

Цитирай Първоначално написано от suitable
    абсолютно точно и ясно +1
    момиче съм
    Не ПрОщАвАм И зА нИщО нЕ сЪжАлЯвАм.С вИсОкО вДиГнАтA гЛаВa ВиНаГи ПрОдЪлЖаВаМ! На ниКой нЕ пОдРъЖаВаМ и СеБе сИ оТсТоЯаВаМ! ТъПиТе кУ*Ки Не ПрИзНаВаМ,а ГоЛеМиТе НаДуВкИ с НаДсМеШкА оТмИнАвАм!!!

Град
    Metaloland

кажете какъв пол сте.
    Флиртувай бе... и ако гаджето ти ти каже нещо му бии един м-у краката ^^
    teen in bg =
    teen in teenproblem =

по принцип НЕ, но го правя

Супер фен Аватара на mOBSCENE
    Амии аз мисля ,че ако това е връзка ,а под връзка повечето пъти разбирам любов .. не мисля ,че е нормално ..Все пак ти си с друг човек ..и това означава ,че не би трябвало.НАпример аз не бих искала моя приятел да тръгне да се зарибява -..-
    Бих се почувствала ужасно !И обратно.
    Мисля ,че тези флиртове са безсмислени,но ако имаш връзка просто за ей така ..това показва какъв човек си
    Когато завали дъжд от обиди, използвай усмивката си за чадър!

hottie
    Guest
    Деца, деца като пораснете друго ще голиртът е нещо съвсем естествено до момента, в който не нараняваш другия - т.е. не го правиш пред него и не прекаляваш.
    Та той дори да говори с някое момиче и да й разказва виц с цел да я разсмее това СЪЩО си е флирт ! Мисля, че живеете повечето в прекалено идеализиран свят, което от една страна не е лошо, но от друга може и да ви доведе до редица разочарования.

Супер фен
    Град
    България
    Цитирай Първоначално написано от hottie
    Деца, деца като пораснете друго ще голиртът е нещо съвсем естествено до момента, в който не нараняваш другия - т.е. не го правиш пред него и не прекаляваш.
    Та той дори да говори с някое момиче и да й разказва виц с цел да я разсмее това СЪЩО си е флирт ! Мисля, че живеете повечето в прекалено идеализиран свят, което от една страна не е лошо, но от друга може и да ви доведе до редица разочарования.
    hottie знаеш, че те уважавам и почти винаги се съгласявам с теб, но тук имам друго мнение.
    Искаш да кажеш, само заради това, че имам гадже, не трябва да говоря с другите момичета? Не трябва да се шегуваме? Не трябва да излизам с най-добрата ми приятелка заради гаджето ми?
    Има разлика между Ревност и Флирт, нали?
    Да и определено първото е къде, къде по-опасно!
    Цитирай Първоначално написано от ScionOfStorm
    Танц

Звънците ми глупашки
    Нека бъдат нашия звучен съпровод.
    Усмивки веселяшки...
    Тъга са те, ала от особен род.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си