View Full Version : кое оценявате повече момичета ?
кое оценявате повече момичета ?
1:Момчето да нее много едро и да не е целия в мускули,но за сметка на това да има огромно чуство за хумор и винаги да може да те разсмее?
2:Да е едро и с мускули навсякаде и един виц да не може да разкаже.
Незнам искам мненията ви защото аз не сам от едрите и нещо щангите неме влечат,но за сметка на това имам огромно чуство за хумор и винаги мога да извлеча смешното от ситуацията незнам дали това е достатъчно,но все пак...да ви попитам.Какви момчета харесвате? :)
spongkata
06-11-2009, 17:56
ами №1 бих предпочела но си зависи от момчето :)
Пич, мен щанги и тем подобни силови упражнения ме влекат.. 3 години и горница блъскам във фитнес залите - имам атлетично тяло и винаги вадя шегите от ситуациите, всички се смеят с изключение на гаджето ми ... после тя ми се сърди, че или я базикам или нещо от тоя род...
Тъй че да ти кажа всичко зависи от човека ;)
HichNeMiPuka
06-11-2009, 18:02
и сега чакаш всички да отговорят с номер 1
и да ти се вдигне самочувствието???
не се засягай
щом така са поставени нещата избирам номер 1
все пак искам и да водя интелигентни разговори с този човек
suitable
06-11-2009, 18:03
Зависи от това какво търсят: приятна компания или секс..
п.п. поне кухите лейки свързват мускулестото тяло със добър секс.. от това си направих извода..
zai4eto111
06-11-2009, 18:06
Пич, мен щанги и тем подобни силови упражнения ме влекат.. 3 години и горница блъскам във фитнес залите - имам атлетично тяло и винаги вадя шегите от ситуациите, всички се смеят с изключение на гаджето ми ... после тя ми се сърди, че или я базикам или нещо от тоя род...
и как няма да ти се сърди като всеки път шегите ти са на неин гръб ако разбираш и винаги я обиждаш с шегите си
аз сам от втория вид наш,ама що е задалжително като си здрав да не можеш да кажеш "виц",не са обиждай,но мразя някви пиклиовци по 30 кила дето не знаят каде се намират
suitable
06-11-2009, 18:12
Аз пък мразя някои дето са ходили на зала там месец.. година и вече се мислят за по-висш вид.. сякаш това е решението на всички проблеми по света и всеки трябва да ги последва.. но наистина не е казано, че ако си коравичък няма да можеш да "обелиш" и един виц..
и как няма да ти се сърди като всеки път шегите ти са на неин гръб ако разбираш и винаги я обиждаш с шегите си
дали или просто има такова чувство за хумор ;)
Lyubomn7
06-11-2009, 18:15
Ми и аз см джезве с кокали и голямо чувство за хумор понякога прекалено и не чак толко интересно... А иначе всяко момиче си харесва различно...
Аз пък мразя някои дето са ходили на зала там месец.. година и вече се мислят за по-висш вид.. сякаш това е решението на всички проблеми по света и всеки трябва да ги последва.. но наистина не е казано, че ако си коравичък няма да можеш да "обелиш" и един виц..
Съгласен съм на 100%, а и не мускулестото тяло прави секса "хубав"... ;)
zai4eto111
06-11-2009, 18:18
дали или просто има такова чувство за хумор ;)
ми на кой ще му хареса гаджето му да пуска шеги пред компания в които шеги да го обижда
пича е един твърдо затвърден комплексар,гледал Риск Печели Риск Губи и научил 2 вица от нашия "добър" приятел Къцето и вече е с кофти комик
Lyubomn7
06-11-2009, 18:18
Тука не си напълно прав има момичета, при които тва ги възбужда.
suitable
06-11-2009, 18:20
Едно е да се възбудиш от някого - друго е да установиш, че само външния му вид е хубав.. той може да има 3 бицепса ама да не знае кое е дупе и кое....
Тука не си напълно прав има момичета, при които тва ги възбужда.
То може да ги възбуди, ама оня да не си свърши работата ;) - това ми беше мисълта...
Естествено по-стегнатото тяло е по-ок отколкото или "кофа кокали" или "Цистерна с лой" ;)
с чувство за хумор
но и с чувство за ТАКТ
никой не е казал да блъска във фитнеса НО не харесвам разляти и разплути
трябва малко от малко да се движи и да се стяга - може и вкъщи или да играе с приятели нещо
Никак не обичам големи напомпани мъже.Първо,че това огромно тяло понякога изглежда смешно.Второ за какво ми е това нещо,което като легне върху мен има опастност да ме смачка.
Не искам обаче приятеля ми да е хърба.Искам да има плочки по корема и да има по-голяма ръка,ама в никакъв случей някакъв напомпен..
LiSicHkAa
06-11-2009, 18:29
Нито едно от двете. :?
НЕискам безмозъчно същество до мен.
Предпочитам №1.
никой не ви говори за 30 кила с мокри дрехи и 10 см ръка.Говоря си за нормален човек 165-175 ,70 80 кила...
Някой беше казал за съмочуствие
виж намене такова не ми липсва,просто искам да видя мнения :twisted:
MakeMeLaugh
06-11-2009, 18:53
Ако съм и от двете какво 8-) 8)
Vichko0o
06-11-2009, 19:01
Никак не обичам големи напомпани мъже.Първо,че това огромно тяло понякога изглежда смешно.Второ за какво ми е това нещо,което като легне върху мен има опастност да ме смачка.
Не искам обаче приятеля ми да е хърба.Искам да има плочки по корема и да има по-голяма ръка,ама в никакъв случей някакъв напомпен..
О.О ти си била женско бре... Леле аз къв съм тъп ;( Тааа ще ме извиняваш
:-P
Таа по темата - Защо като е мускулест => тъп ? Вярно, че може би 90% от разните там дришни дето ходят по 234756 часа дневно на фитнес и пият кво ли не и са "голямата сила" са кухи като едноклетъчно..... Но това е някаква изкривена логика, която идва от разните комплексирани хора ..... Ти ся си мислиш, че като имаш хубаво чувтсво за хумор, обаче си вейка и полувина тряя се комплексираш и т.н... Дай ся ние дето не сме като гардероби в раменете (макар аз да съм тръгнал да ставам гардеробче :D ) и да се комплексираме от някви химични съединения дето ако му дадеш 1 лопата и ще се спука ... Хубавото тяло прави секса ? О.О Ако бяхте казали "хубавата кола прави секса" съм склонен да повярвам, но за хубаво тяло пф .... То не става само с ядене, трябва и акъл !!!! Аз лично отдавна се отказах да си мисля, че е само едната крайност или другата... В света хора безброй и комбинации всякакви. Правите си грешно впечатление от завист !!! И от тая завист разните комплексирани почват да разпространяват всякаквите глупости и неверни неща и ето стигнахме до такова ниво, че лапетата вече се чудят ква тема да измислят само за да може да им "повдигнем" малко самочувствието .... Успех пичага с начинанието ти занапред.
1:Момчето да нее много едро и да не е целия в мускули,но за сметка на това да има огромно чуство за хумор и винаги да може да те разсмее?
Незнам искам мненията ви защото аз не сам от едрите и нещо щангите неме влечат,но за сметка на това имам огромно чуство за хумор и винаги мога да извлеча смешното от ситуацията незнам дали това е достатъчно,но все пак...да ви попитам.Какви момчета харесвате? :)
:shock: :lol: :lol: :grin: :D
мм дааа тая тема е за да вдигнем самочувствието на някой който се е сдухаал... при поставените 2 много тъпи варианта аз лично няма да избера нито 1я ... защо не поставиш ситуация с готино момче с чувство за хумор и дропльо с чувство за хумор ... както и да е тези неща са относителни
никой не ви говори за 30 кила с мокри дрехи и 10 см ръка.Говоря си за нормален човек 165-175 ,70 80 кила...
Някой беше казал за съмочуствие
виж намене такова не ми липсва,просто искам да видя мнения :twisted:
май трябва да го поставям след всеки пост.Да така не всички напомпани са тъпи,но повечето от тях са такива аз не говоря за всеки по отделно а общо и незнам защо всеки ме напада ???? :-o
Иииии незнам защо всеки ми говори за самочуствие ако ме познавате ок...
но не мисля така и ако може с по една тема и няколко поста да разбереш какъв е човек ок моля на следващото предаване на "Ясновидци" да се яви...
Съгласен съм - не всеки, който е напомпан, има гръб като гардероб и т.н. е сдухан, смотльо и безмозъчен...
Ако помислите малко ще стигнете до извода, че хората, застояли се в залите 135252235523253 часа са изключително добри химици - правят от 2-3 химични елемента бомба в телата си...
едит : Както пише в залата в която ходя "Без химия няма и физика" - съм съгласен, ала аз все още не съм се престрашил да дам и 1 лв за протеин и т.н.
За да обобщя : Като гледате мускули не мислете, че хората са глупави..
Пример - Арнолд Шварценегер - няколко пъти мистър Олимпия, един от най-най актьори, а в момента и Губернатор на САЩ ;)
Angelus_pld
06-11-2009, 21:32
пич ти си адски ограничен....поставяш нещата много крайно,личи си че си отпуснат шут и се опитваш да си повдигнеш самочувствието,но не смятай че едро момче с "мускули"=дръвник
Angelus_pld
06-11-2009, 21:35
Съгласен съм - не всеки, който е напомпан, има гръб като гардероб и т.н. е сдухан, смотльо и безмозъчен...
Ако помислите малко ще стигнете до извода, че хората, застояли се в залите 135252235523253 часа са изключително добри химици - правят от 2-3 химични елемента бомба в телата си...
едит : Както пише в залата в която ходя "Без химия няма и физика" - съм съгласен, ала аз все още не съм се престрашил да дам и 1 лв за протеин и т.н.
Пример - Арнолд Шварценегер - няколко пъти мистър Олимпия, един от най-най актьори, а в момента и Губернатор на САЩ ;)
ама вие няма да се научите нали :? ем сте некомпетентни ем изказвате мнение като разбирачи,1.без химия може да се постигне физика,ела и ще ти го докажа 2.Не всеки напомпан в залата е химик(така завистниците се успокояват) 3.Протеинът не е химия глупако
Punisherrr
06-12-2009, 11:14
Въпроса е тъпичък и не можеш да разделиш хората ей така на два типа ;) НО така или иначе определено взимам номер 1 ;)
Едно е да се възбудиш от някого - друго е да установиш, че само външния му вид е хубав.. той може да има 3 бицепса ама да не знае кое е дупе и кое....
3 бицепса?
:razz:
Ivalinka
06-12-2009, 17:11
нито едното, нито другото не е определящо. все едно само едното чувство за хумор е важно. а щом е в раздел ''секс'', още повече......
Made_of_Pain
06-12-2009, 17:48
Примерно... Да е грамотен.
Т.е. ти изпадаш по всички класации.
Задръстен си, човече, примири се. :(
zabludeno_pate
06-12-2009, 17:50
aз избирам тоя дето е дяволски добър в леглото!
брат в тая държава така се оправят повечето проблеми за съжеление..
а също да кажа, че според мен е по-добре си с развито тяло и да се надуваш, отколкото да си някой пикльо 40 кила дето като уха силен вятър си стои у тях да не го отвее, да се прави на интересен.по здравия поне има с какво да се надува и какво да покаже (не става въпрос за качества от рода на чуство за хумор или интелигентност).та затова и аз тренирам усилено
а по темата незнам дали ще има точни отговори.. това е все едно да попиташ мъжката част от потребителите кое момиче ще предпочетат :
1. много красива, но проста като галош
2.интелигентна и забавна, но въпреки това много грозна
разбираш ли ? никой няма да търси само 1то добро качество.. затова темата и анкетата не са много добре направени
dqvolski_angel
06-13-2009, 01:05
за моите стандарти въвеждам номер 3: не е едро (мразя напомпаните), но пак е добре сложено, може да е слабо момчето ама ако си прави лицевите опори, коремните преси и бяга на стадиона от време на време бас хващам че тялото му ще може да ме подлуди, а има ли и чувство за хумор само да ми падне такива целувки ще му ударя че свят ще му се завие
stratega
06-13-2009, 07:19
ти се едно сравняваш бърза и бавна колата
м/у 2те няма нищо общо...
Аз от 2рия тип момчета не познавам... Вместо як напиши зубар/ тогава вече, може да не мой да каже виц и да не те забавлява и да те гледа с бялото на окото.
Разбрахме, че си слаботелесен.
Но с нищо не доказа, че си забавен ;/.
Аве кво се прайте ве ебати тъпите путки сте... се 1 не ви знам,че всички ще изберете 2 айде моля ви се... момчето мисла че искаше да каже,че съпоставя 2 момчета 1то да кажеме 60 кила слабо и с голямо чуство за хумор а другото 80 кила с добра физика,но без чуство за хумор а вие чак за химий и културисти говорите.Аз съм М ама ако трябваше да избирам бих избрал 2... защото фитнеса е полезен да направиш телце,да станеш по-силен все ще ти е от полза,но не да се злоупотребява като се използват разни стероиди и т.н.Аз съм си говорил с много приятелки и даже на майка ми приятелки на по 30-40 години и всички харесват едри мъже,нехаресват дришлиовци по 50-60 кила които да ги ръмбат в леглото !
GreenFairy
06-14-2009, 07:35
Не се кефя на мускулести и едри мъжаги, предпочитам някой със средно телосложение. Чуството за хумор си е задължително при всички случаи.
blondeVIP
06-14-2009, 07:49
. . Майко прочетох едно мнение и се влюбих във вас!! :-D Бившия е олицетворение на онези типове, който са ходили половин година на фитнес направили са мускулите, направи са tattoo и сега се има са висш. . Ии все пак с ръка на сърцето казвам, че ще избера някой с хубаво тяло (не е задължително да е с перфектнот) и с чувство за хумор. . :)
Арнолд е "измаал" всякакъв вид химия, била модерна в 60-те.Да БЕШЕ здравеняк, напомпан, ала я го виж сега..Кожата му виси, като скъсан балон. :?
miloto_girl_4e
06-14-2009, 08:56
Аз изобщо не обичам момчета с мускули.. с поддържани тела - да, но напомпани - не, така че бих предпочела момчето, което има нещо в главата си, а не е просто ходещо хубаво тяло ..
ама вие няма да се научите нали :? ем сте некомпетентни ем изказвате мнение като разбирачи,1.без химия може да се постигне физика,ела и ще ти го докажа 2.Не всеки напомпан в залата е химик(така завистниците се успокояват) 3.Протеинът не е химия глупако
Да съм казал някакви добавки или нещо от тоя сорт??
Говоря за химия ... хапчета, метан и тем подобните бози, които някои си ги взимат. Аз лично на тея тъпагьоси не мога да им схвана начина на мислене, ама айде ;)
suitable
06-15-2009, 22:40
Говоря за химия ... хапчета, метан и тем подобните бози, които някои си ги взимат. Аз лично на тея тъпагьоси не мога да им схвана начина на мислене, ама айде ;)
Аз пък не се и опитвам..
ем деа знам зависи от момчето ам бих претпочела №1
In_my_dreams
06-19-2009, 14:47
не можеш да съдиш за едно момче по мускулите и дали ш'ти каже някъф виц...избора на момче зависи от други мн по-важни неща...поне според мен :)
laila_94
06-19-2009, 17:46
2-рото :)
misheto0o619
07-01-2009, 17:02
ами №1 бих предпочела но си зависи от момчето :) +1 :-P :-P :-P :-P :-P :-P
mimenceto666
07-01-2009, 18:33
бих казала посредата
защото не искам да му се вижда скелета от тук, от там
също така искам да има някви мускули, може да не са големи, но ...
а за чувството за хумор - трябва да има, но да не прекалява
все пак трябва и да е сериозен
а и красотата не зависи от мускулите
http://bb4images.bigbrother.bg/img/partPicFull28.jpg - той има мускули но не ми харесва
:)
cookie_master
07-02-2009, 07:48
1-вия предпочитам :P
estellle
07-02-2009, 08:34
Ами N.1 ама да не е ПРЕКАЛЕНО клечав .. :D 8-)
moneycomeme
07-02-2009, 11:48
Все тая важното е като съм с него да ми е интересно,той да ми е интересен,да ми е забавно и да съм влюбена,а точен тип нямам!Мускули,немускули,мо ък немозък важното е да има химия!
и сега чакаш всички да отговорят с номер 1
и да ти се вдигне самочувствието???
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
de_bella
07-02-2009, 13:30
Никак не харесвам едри мъже с мускули дето блъскат много фитнес.Определено предпочитам 1.
Eто примерно аз....стройно телце и чувство за хумор.
Никак не се самоизтъквам нали :-D :-D :-D
Лостове му е майката .. силови, коремни, гръбни .. ;д кофички .. ала - бала .. от 3 месеца тренирам станах супер машина 8 силови на серия .. 15 коремни .. : ) и мога да те накарам да се смееш всеки един момент :)
Jumbie483
07-02-2009, 17:15
Ако самият човек не ми допадне, въобще няма да му гледам тялото и чувството за хумор..
Сегашният ми приятел едва може да го накараш да се усмихне, а тялото му не е спада в нито една категория.. Но е перфектен.. Характерът мечта от мен.. Друго какво ме интересува ??? :?
tItEufFf
07-02-2009, 17:21
Това да имаш чувство за хумор, не означава, че трябва да научиш всички вицове от книжката "101 подбрани вица". То или си го имаш, или си го нямаш.
Не знам кой предпочитам, зависи от момчето.
Нямам представа как ще прозвучи, но мен слаботелесните не ме привличат физически. Което не означава, че предпочитам втория вид. Все пак не ми се иска да ритвам под масата гаджето ми всеки път като трябва да се разсмее...
mihael4eto
07-03-2009, 11:54
1.Първо виждаш едно момче във външен вид.(това не означава че трябва да е някакав мускулест изрод трябва просто да е сладак)
2.Разбираш дали изка само да ти го наебе или има по сериозни намерения.
3.Разбираш колко акъл има. Много е важно да се разбирате и да се смеете заедно.
Такаче изводат ми е че не трябва да си някакав фитнес маняк но пак да не разчиташ само и на хумура. :) 8) :-)
VforVendeta
07-03-2009, 19:14
Със сигурност ако продължаваш да си такъв комплексар, тебе няма да те харесат 8-)
Аз обичам да го правя с круши