- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- кое оценявате повече момичета ?
кое оценявате повече момичета ?
1:Момчето да нее много едро и да не е целия в мускули,но за сметка на това да има огромно чуство за хумор и винаги да може да те разсмее?
2:Да е едро и с мускули навсякаде и един виц да не може да разкаже.
Незнам искам мненията ви защото аз не сам от едрите и нещо щангите неме влечат,но за сметка на това имам огромно чуство за хумор и винаги мога да извлеча смешното от ситуацията незнам дали това е достатъчно,но все пак...да ви попитам.Какви момчета харесвате?![]()
ами №1 бих предпочела но си зависи от момчето![]()
За 3 неща бях напълно убедена.
Първо Едуард бе вампир.
Второ, някаква част от него - нямах представа колко силна може да бъде тя,
жадуваше за кръвта ми.
И трето, бях безусловно и необратимо влюбена в него. ♥
Пич, мен щанги и тем подобни силови упражнения ме влекат.. 3 години и горница блъскам във фитнес залите - имам атлетично тяло и винаги вадя шегите от ситуациите, всички се смеят с изключение на гаджето ми ... после тя ми се сърди, че или я базикам или нещо от тоя род...
Тъй че да ти кажа всичко зависи от човека![]()
РъгЪниЕ без ПодПлЪнкИ
и сега чакаш всички да отговорят с номер 1
и да ти се вдигне самочувствието???
не се засягай
щом така са поставени нещата избирам номер 1
все пак искам и да водя интелигентни разговори с този човек
Зависи от това какво търсят: приятна компания или секс..
п.п. поне кухите лейки свързват мускулестото тяло със добър секс.. от това си направих извода..
и как няма да ти се сърди като всеки път шегите ти са на неин гръб ако разбираш и винаги я обиждаш с шегите сиПървоначално написано от Stelcho
{}
аз сам от втория вид наш,ама що е задалжително като си здрав да не можеш да кажеш "виц",не са обиждай,но мразя някви пиклиовци по 30 кила дето не знаят каде се намират
Аз пък мразя някои дето са ходили на зала там месец.. година и вече се мислят за по-висш вид.. сякаш това е решението на всички проблеми по света и всеки трябва да ги последва.. но наистина не е казано, че ако си коравичък няма да можеш да "обелиш" и един виц..
дали или просто има такова чувство за хуморПървоначално написано от zai4eto111
![]()
РъгЪниЕ без ПодПлЪнкИ
Ми и аз см джезве с кокали и голямо чувство за хумор понякога прекалено и не чак толко интересно... А иначе всяко момиче си харесва различно...
Може да съм тъп, но поне съм грозен. (сън)
TeenID
Първоначално написано от suitable
Съгласен съм на 100%, а и не мускулестото тяло прави секса "хубав"...![]()
РъгЪниЕ без ПодПлЪнкИ
ми на кой ще му хареса гаджето му да пуска шеги пред компания в които шеги да го обиждаПървоначално написано от Stelcho
{}
пича е един твърдо затвърден комплексар,гледал Риск Печели Риск Губи и научил 2 вица от нашия "добър" приятел Къцето и вече е с кофти комик
Тука не си напълно прав има момичета, при които тва ги възбужда.Първоначално написано от Stelcho
Може да съм тъп, но поне съм грозен. (сън)
TeenID
Едно е да се възбудиш от някого - друго е да установиш, че само външния му вид е хубав.. той може да има 3 бицепса ама да не знае кое е дупе и кое....
Първоначално написано от Lyubomn7
То може да ги възбуди, ама оня да не си свърши работата- това ми беше мисълта...
Естествено по-стегнатото тяло е по-ок отколкото или "кофа кокали" или "Цистерна с лой"![]()
РъгЪниЕ без ПодПлЪнкИ
с чувство за хумор
но и с чувство за ТАКТ
никой не е казал да блъска във фитнеса НО не харесвам разляти и разплути
трябва малко от малко да се движи и да се стяга - може и вкъщи или да играе с приятели нещо
Пинг-понг е главата ми, играеш си с нея. Как сладко с глупостта в мен си живея.
Гледаш мен. Играеш с мен. Изтриваш последния ден от мен. Играеш с мен. Виждам как кървиш и мечтаеш. Пинг-понг
Никак не обичам големи напомпани мъже.Първо,че това огромно тяло понякога изглежда смешно.Второ за какво ми е това нещо,което като легне върху мен има опастност да ме смачка.
Не искам обаче приятеля ми да е хърба.Искам да има плочки по корема и да има по-голяма ръка,ама в никакъв случей някакъв напомпен..
Нито едно от двете.![]()
НЕискам безмозъчно същество до мен.
Предпочитам №1.
никой не ви говори за 30 кила с мокри дрехи и 10 см ръка.Говоря си за нормален човек 165-175 ,70 80 кила...
Някой беше казал за съмочуствие
виж намене такова не ми липсва,просто искам да видя мнения![]()
Ако съм и от двете какво![]()
![]()
.: Всеки може да ти хване окото, но само специален човек може да хване сърцето ти! :.
╰ ☆ ╮Бори се за това, което искаш, за да може един ден да кажеш: ИСКАХ и... ИМАМ!╰ ☆ ╮
О.О ти си била женско бре... Леле аз къв съм тъп ;( Тааа ще ме извинявашПървоначално написано от lipstik
![]()
Таа по темата - Защо като е мускулест => тъп ? Вярно, че може би 90% от разните там дришни дето ходят по 234756 часа дневно на фитнес и пият кво ли не и са "голямата сила" са кухи като едноклетъчно..... Но това е някаква изкривена логика, която идва от разните комплексирани хора ..... Ти ся си мислиш, че като имаш хубаво чувтсво за хумор, обаче си вейка и полувина тряя се комплексираш и т.н... Дай ся ние дето не сме като гардероби в раменете (макар аз да съм тръгнал да ставам гардеробче) и да се комплексираме от някви химични съединения дето ако му дадеш 1 лопата и ще се спука ... Хубавото тяло прави секса ? О.О Ако бяхте казали "хубавата кола прави секса" съм склонен да повярвам, но за хубаво тяло пф .... То не става само с ядене, трябва и акъл !!!! Аз лично отдавна се отказах да си мисля, че е само едната крайност или другата... В света хора безброй и комбинации всякакви. Правите си грешно впечатление от завист !!! И от тая завист разните комплексирани почват да разпространяват всякаквите глупости и неверни неща и ето стигнахме до такова ниво, че лапетата вече се чудят ква тема да измислят само за да може да им "повдигнем" малко самочувствието .... Успех пичага с начинанието ти занапред.
De-Phazz - Anchorless
Първоначално написано от wartus
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
http://www.jivotno.com/maskiraniqtotmastitel
http://prognozite.blog.bg/Първоначално написано от valdesbg