View Full Version : Стил на Борда
Тия 'стилове' не работят.Защо? :-|
Кога сте ги сложили тея стилове бе :-o
Ама верно не бачкат :)
TheBlackStranger
06-12-2009, 15:00
Стиловете са тук от много време(или съм се заблудил ?), но аз не помня да са работили някога.
Стиловете са тук от много време(или съм се заблудил ?), но аз не помня да са работили някога.
Ами време е да ги оправят !
трябва да се активират от администратор
LiveFlower
06-12-2009, 21:46
Само аз май не загрявам за к'во става въпрос :-o ?
DjBaloon
06-13-2009, 12:15
ъ ?
Само аз май не загрявам за к'во става въпрос :-o ?
НЕ! :D
в Настройки на форума
има опция
за "стил на борда"
и има няколко
кво стана викате?
activate?
Свободната промяна на стиловете на борда е спряна умишлено. Причината не е важна за вас. Добрата новина е, че очакваме да има нови стилове, специално създадени за форума както е настоящият, но никой не може да се нагърби с конкретен срок.
Свободната промяна на стиловете на борда е спряна умишлено. Причината не е важна за вас. Добрата новина е, че очакваме да има нови стилове, специално създадени за форума както е настоящият, но никой не може да се нагърби с конкретен срок.
Е, ние ще продължим да си чакаме, нямаме избор. Също както и "новата версия" от миналия септември...
Е, ние ще продължим да си чакаме, нямаме избор. Също както и "новата версия" от миналия септември...
ае ти освен да мрънкаш друго можеш ли да правиш?
окей
дано е по-скоро, че ни писна от default-a 8-)
ае ти освен да мрънкаш друго можеш ли да правиш?
В момента ти си мрънкащия. Я да лягааааш...
MakeMeLaugh
06-23-2009, 19:49
^ ехаааааа :?
Ама чакайте сега, аз ли бъркам нещо или ние вече СМЕ с новата версия?
1. Сайтът е с новата си версия, откакто добавихме новите рубрики ТийнАйди, 'Звезди' и т.н.
2. Форумът беше за кракто време на пхпББ 3, няколко дена до седмица и всичко се омаза тотално заради бъговете в нея и върнахме обратно тази. Освен омазването всички потребители вдигнаха шум колко била тъпа и т.н.
В момента единственото, което чакаме е разработването на екстрите, които вие предлагате в темата в този раздел.