View Full Version : Purity Pledge-Какво мислите за нея?
Extremescream
06-12-2009, 21:23
http://www.youtube.com/watch?v=z_KL92oBWcQ&feature=channel_page
Ако не разбирате казаното в клипа-момичета се заклеват да нямат какъвто и да е сексуален контакт преди брака.Какво мислите за това?Разбирам,че е личен избор,но голяма част от тези момичета са подтикнати от родителите си.А 60-70% от тях не изпълняват клетвата и правят секс до 21 годишна възраст.Има ли смисъл от нея?
mysterious93
06-12-2009, 21:31
не :D макар че съм девствена не мисля че искам само с един човек.. поне 2-3 :D да съм по опитна... а и да зна м че тоя който съм избрала става..
dqvolski_angel
06-13-2009, 00:30
не :D макар че съм девствена не мисля че искам само с един човек.. поне 2-3 :D да съм по опитна... а и да зна м че тоя който съм избрала става..
и аз съм така и така мисля. само с лееека промяна - не два-три, ами първо хубаво да се наживея и тогава да се женя
Punisherrr
06-13-2009, 14:05
Тука май тряя да се въведе задължително за сегашните подрастващи 8-)
Бъзика си е бъзик... ама и това на клипа е глупаво,а от една страна и това,което казаха двете преди мен също беше тъпо '' искам да съм с поне 2,3 да съм по-опитна '' , ''да се наживея'' ...
Както можеш да се наживееш и с един партоньор,така може и да не се наживееш и с 30.
Но да се върна на клипа.. не мисля,че е нужно чак такова нещо... Нужно е просто маааалко възпитание и от там един разумен човек сам може да прецени кога,кое е редно да се прави ;)
Love_Boy
06-13-2009, 14:17
http://www.youtube.com/watch?v=z_KL92oBWcQ&feature=channel_page
Ако не разбирате казаното в клипа-момичета се заклеват да нямат какъвто и да е сексуален контакт преди брака.Какво мислите за това?Разбирам,че е личен избор,но голяма част от тези момичета са подтикнати от родителите си.А 60-70% от тях не изпълняват клетвата и правят секс до 21 годишна възраст.Има ли смисъл от нея?
Промиване на мозъци ако питаш мен!
Ivalinka
06-13-2009, 19:11
трябва да е въпрос на личен избор кога, къде и как... (така да се каже).
Тез зомбирани американци няма какво да ги показваш :)
scoobydors
06-13-2009, 20:15
Пълни глупости
Точно.
monincetyyy
06-14-2009, 12:34
трябва да е въпрос на личен избор кога, къде и как... (така да се каже).
И аз мисля така.. Никой не може да ме задължи да чакам да се омъжа.. Както и мн други момичета мислят така и дори тези, които са поддиквани от родителите си да изчакат, просто го правят без тяхно знание :)
dragonfly92
06-14-2009, 20:36
според мен е прекалено!едно е да им дават добра сексуална култура , а друго да стигат до крайности :?
Neznachitelen
06-14-2009, 20:38
Това е тъпотия според мен .. Да чакаш толкова дълго за полов акт .. не ми се струва интересно :?
lifelesscorpse
06-15-2009, 05:48
Пълни глупости...Това е вече прекалено...Не знам...Всеки сам за себе си... :?
vampirekiss
06-15-2009, 06:13
Това е вече в повечко.Пък и каквито и клетви да правиш,ако силно ти се прииска казваш ''майната им на клетвите'' и пак си го правиш.Няма какво да се лъжем-в днешно вревме никой почти не се жени девствен.
тук сигурно вече няма хора, които да искат да се оженят, какво остава да се 'пазят' за след сватбата. :lol: не гледате ли новини? раждат на по 13-14 ; )
PainMonopoly
06-17-2009, 06:56
Тез зомбирани американци няма какво да ги показваш :)Именно.
Само забавения в развитието си американски мозък може да измисли такова нещо...