Влез

View Full Version : Моята красива болка ? Да де любов !

RedY
06-13-2009, 09:52
Запознахме се преди 4 години когато започнахме гимназия и се оказахме в 1 клас.... Не съм обръщал голямо внимание до 1 момент в който започна да ми става адски симпатична и започнах да се заигравам с нея... Започнахме да излизаме заедно и след известно време се събрахме,не съм и предполагал че ще се влюбим толкова силно 1 в друг така се случи че за 4 месеца не се бяхме разделяли за повече от няколко часа буквално живеехме заедно без нито 1 караница.Това момиче ме промени напълно защото за първи път разбрах какво всъщност е любовта а тя не е да ти е добре с някой а да обичаш до такава степен че да пренебрегваш себе си само за да видиш човека до теб щастлив.Няма ситуация от която аз не бих се възползвал за да видя красивата и усмивка да сияе, било то да и сготвя нещо което обича,да се събуди и да я чака кафето и закуската в леглото да и направя подарък без повод или каквото и да е само да знам че тя е щастлива, на мен ми трябва 1 нещо и то е тя да ме оценява и да ме обича по начина по който аз я обичам, и ето къде е проблема... Много често тя започна да се цупи и да стои замислена без да ми каже какво и има... обливам я с най нежните думи който може 1 мъж да каже.А това ме убива защото не знам какво и е не знам дали аз съм причината дали нещо и липсва...Казах и че ако нещо я измъчва в нашата връзка не искам да продължава защото може и да ми разбие сърцето но ще ми е по лесно от това да я гледам тъжна.... снощи преди да заспи ми прошепна че не е в мен проблема а има някакви угризения но и тя не знае какви ???? как да го разбирам това...
Когато връзката ни започна правихме секс като луди почти всеки ден дори понякога по 2-3 пъти на ден.. а от известно време тя няма желание за секс и за 3 седмици сме правили секс 1-2 пъти това ме убива не за това че не ми доставя удоволствие щото аз винаги мога да си набия 1 и да се успокоя а, защото не знам каква е причината (можем да изключим да ми изневерява щото сме заедно 24/7) дали това е проблема че сме постоянно заедно ? дали се е загубила тръпката ? не знам но искам всичко да се оправи зашото я обичам с цялото си сърце и не бих я заменил

Faces
06-13-2009, 09:58
Може би се чувства задушена братле не е хубаво чак толкова много време да сте заедно всеки има нужда от време за себе си.Но каквото и да става тук може само да гадаем защо е така трябва да поговорите сериозно защото ако тази нейна апатия продължи като нищо може и да се разделите.Сега ако трябва да съм честен като описа как е и това за секса не знам но просто всичко ми сочи към изневяра или има тръпка към друг не знам дано не съм прав поговорете докато е време успех :)

vampirekiss
06-13-2009, 09:58
причините могaт да са много.Дай й малко време.Когато тя реши,че е готова ще ти каже какво й тежи.Не я тормози с въпроси,а й дай малко време да обмисли нещата.

RedY
06-13-2009, 10:01
Може би се чувства задушена братле не е хубаво чак толкова много време да сте заедно всеки има нужда от време за себе си.Но каквото и да става тук може само да гадаем защо е така трябва да поговорите сериозно защото ако тази нейна апатия продължи като нищо може и да се разделите.Сега ако трябва да съм честен като описа как е и това за секса не знам но просто всичко ми сочи към изневяра или има тръпка към друг не знам дано не съм прав поговорете докато е време успех :)

Тя не иска да се разделяме и като и кажа че искам да изляза с приятели ми се цупи... задушава се да но съм и казал да излиза с който иска така че ако това я тормозеше щеше да си излезе с който иска.. не знам ще се разбере с времето какво е

RedY
06-13-2009, 10:12
който може да даде някакво предположение да пише много ще ми помогне просто пишете :) :(

TheBeliever
06-13-2009, 10:18
За угризенията, които е споделила, че има, може само тя да ти разясни. Но според мен и това 24/7 играе роля. Малко или много си омръзвате и се получава едно задушаване. Отделете време за себе си - излизайте с приятели, по отделно, разнообразете ежедневието си. Еднообразието убива връзката.

Ilikeliljon
06-13-2009, 10:27
който може да даде някакво предположение да пише много ще ми помогне просто пишете :) :(

Хм, интересна история. Като изключим, че може да има обсебване, което другите ти казаха. Аз имам интересно предложение, но не бързай да се ядосваш и да се вързваш, а я предраположи да ти каже, ако е така, както аз мисля. Спомена угризения, намаляване на честото на сексуалните контакти (според мен ти е изневерила и сега се чувства зле). Ако ти я обичаш толкова, колкото твърдиш ще се постараеш да разбереш дали е така и да я накараш да ти го каже, ако е така. Възможно е и вътрешно да чувства нещо, което я кара да се чувства зле, но да не може да го обясни(тук вече не говоря за изневяра, а друго предположение). За това я накарай просто да седнете и тя да говори, колкото иска за това какво чувства, кога и така нататък. Ти само слушай и не се намесвай, освен ако няма нужда. Успокоявай я и така. Това са само общи съвети, според ситуацията вече ще прецениш конкретно какво да правиш. И за последно да кажа, ако ти е изневерила постарай се да разбереш причината, а е да съдиш и обвиняваш. Ако имаш истински чувства пак казвам, ще се постараеш да разбереш защо. Ако има такова нещо. Това е от мен. Надявам се да ти бъда полезен :) :)

Ilikeliljon
06-13-2009, 10:27

Хм, интересна история. Като изключим, че може да има обсебване, което другите ти казаха. Аз имам интересно предложение, но не бързай да се ядосваш и да се вързваш, а я предраположи да ти каже, ако е така, както аз мисля. Спомена угризения, намаляване на честотата на сексуалните контакти (според мен ти е изневерила и сега се чувства зле). Ако ти я обичаш толкова, колкото твърдиш ще се постараеш да разбереш дали е така и да я накараш да ти го каже, ако е така. Възможно е и вътрешно да чувства нещо, което я кара да се чувства зле, но да не може да го обясни(тук вече не говоря за изневяра, а друго предположение). За това я накарай просто да седнете и тя да говори, колкото иска за това какво чувства, кога и така нататък. Ти само слушай и не се намесвай, освен ако няма нужда. Успокоявай я и така. Това са само общи съвети, според ситуацията вече ще прецениш конкретно какво да правиш. И за последно да кажа, ако ти е изневерила постарай се да разбереш причината, а е да съдиш и обвиняваш. Ако имаш истински чувства пак казвам, ще се постараеш да разбереш защо. Ако има такова нещо. Това е от мен. Надявам се да ти бъда полезен :) :)

Едит: Сега прочетох, че сте били постоянно заедно и за това изключитено да ти е изневерила. Хм да не живеете заедно, че сте 24/7 заедно. Иначе обсебването може да обясни много неща. Но все пак ако човек не бива да отхвърля никакви възможности. Просто пробвай, ако искаш това последното, което ти написах :) :)

RedY
06-13-2009, 10:34
Аз мислих че нещо я тормози в връзката ни и в същото време ме обича и не смее да ми каже но мога само да предполагам докато тя сама реши да ми сподели защото като я питам само се товари.. мерси за мненията продължавайте да пишете помагате ми ;п

Ilikeliljon
06-13-2009, 10:38
Виж, ако има обсебване е нормално да и е трудно да ти каже, защото ти го възприемаш като израз на чувствата си и ще се засегнеш, ако ти каже. В момента ти разработвам възможностите, за да си наясно. :) :) Така, съответно, ако седнете да си говорите и и кажеш, че може да говори свободно за всичко, което й е, че няма да има обвинения, сърдене и че ще я разбереш каквото и да ти каже. Това може да поуспокои малко обстановката. Също така трябва да внимаваш за погледите си, защото понякога и те са достатъчни, за да накарат човек да спре разговора, защото можеш с поглед да я обвиняваш да речем, а не с думи. Просто се постарай да се отпусне, знам че се натоварва, вероятно има нещо, което й пречи (много е възможно да не е свързано с теб, но все пак не се знае). Така че постарай се наистина да говориш или ако има приятелки близки на тях да сподели и ако е свързано с теб, те да говорят с теб и ти после с твоята приятелка. :) :)

TheBeliever
06-13-2009, 10:41
Не я разпитвай. Твърде възможно е тя самата да не е наясно със себе си и твоите въпроси само усложняват положението. Остави я да подреди мислите си. Единственото, което можеш да направиш е, да й кажеш, че си до нея, и че когато е готова да сподели какво я мъчи, ти ще си готов да я изслушаш.
И както Ilikeliljon каза, каквото и да ти сподели не бързай да я съдиш. Даже да е направила грешка повече от явно е, че съжалява адски много и се разкайва.

Take_That
06-13-2009, 10:44
причините могaт да са много.Дай й малко време.Когато тя реши,че е готова ще ти каже какво й тежи.Не я тормози с въпроси,а й дай малко време да обмисли нещата.

Съгласна съм :)

Lysit0
06-13-2009, 10:48
От кога е така?
Дай и малко време.
Тя,ако те обича наистина ще ти каже какво има.
И след време,ако не ти каже пак самата тя,я попитай ти.
А дали не те разигравa?.....Помисли си и за това. :-o

RedY
06-14-2009, 20:26
каза ми какво е.. обичала ме толкова че се замисляла какво ще прави ако се разделим :shock:

radybt
06-14-2009, 21:12
каза ми какво е.. обичала ме толкова че се замисляла какво ще прави ако се разделим :shock:
Нещо ме съмнява брааат,лошо е щом говори за раздялаmfls,повярвай ми :-o

Ilikeliljon
06-14-2009, 22:57

:shock: :shock: :shock: :shock: Това наистина е много странно и определено не обяснява поведението й. :shock:

sladkish_14
06-15-2009, 05:50
Дай и още малко време да помисли над това , което мисли .. Нещо я чопка от вътре , може да е направила някоя глупост колкото и да не ти се вярва .. Само целувка може да е било .. Тя сама ще ти каже ! Освен това мисля , че наистина е задушена от това твое държание имам чувството , че направо сте се изчерпали :shock: .. Успокой малко топката , мирясай 8-) обичай си я , обичайте се , НО и дишайте .. Без въздух чеовек не може да живее ..

sladkish_14
06-15-2009, 05:58

Ааа, еми нормално е ! Поне за мене и аз съм имала сериозна връзка и си мислех за това , 'ако се разделим' и когато се случваше да си го мисля , изпадах в някаква депресия , плачех , мълчах , слушах тъжна музика , сякаш наистина сме се разделили .. Милия и той като му кажех и той така се чувстваше .. Не забравяй , че една връзка не може да е само щастие , един ден си вървиш и просто сякаш някой те удря с топка по главата и започваш и ти да си го мислиш .. Кофти ти е , не знаеш какво те предизвиква за тези мисли , не знаеш какво да кажеш на любимия .. Преходен момент , кажи и че завинаги ще сте заедно .. Успокой я , че няма как да стане това , да се разделите .. Явно нещо е закуцало и се е почуствала несигурна , знам ли .. Но не се притеснявай в ниаккъв случай ! От личен женски опит ти казвам , връзката ми беше също толкова силна колкото твоята и аз съм ги имала тези моменти и ти казвам , че не е нещо за което да се тревожиш!!! Ние сме си такива ! :)
Все едно утре , като видите малко дете и да каже 'Колко е сладко' и ти да си помислиш 'тя иска да имаме деца' .. Съвсем не е така .. :)

Aicken
06-15-2009, 07:01
така започват краищата :-o

RedY
06-17-2009, 10:39
Последните дни всичко се оправи и е както преди аз се опитах да се дистанцирам малко за да не я задушавам но тя ми се нацупи и каза че не иска да се разделяме и за минутка,тези дни разнобразихме малко ходихме на плаж дискотека за риба, сега скоро ще ходим и на палатки с приятели... Всичко си е супер както преди, доста често ме гушка силно и ми казва че ме обича страшно много и че съм наи хубавото което и се е случвало 8-)

NeZaPoznat
06-17-2009, 11:01
Последните дни всичко се оправи и е както преди аз се опитах да се дистанцирам малко за да не я задушавам но тя ми се нацупи и каза че не иска да се разделяме и за минутка,тези дни разнобразихме малко ходихме на плаж дискотека за риба, сега скоро ще ходим и на палатки с приятели... Всичко си е супер както преди, доста често ме гушка силно и ми казва че ме обича страшно много и че съм наи хубавото което и се е случвало 8-)

Повечето момичета минават през такива периоди. И аз имам съмнение за изневяра. Не в буквалния смисъл. Харесала си е друг и си мисли за него като правите секс - за това е гузна и за това причината не е в теб. :?
Не и го казвай ... ще отрича ... :?

RedY
06-17-2009, 11:17

Повечето момичета минават през такива периоди. И аз имам съмнение за изневяра. Не в буквалния смисъл. Харесала си е друг и си мисли за него като правите секс - за това е гузна и за това причината не е в теб. :?
Не и го казвай ... ще отрича ... :?

физически невъзможно е да ми е изневерила просто не сме се разделяли живеем заедно тя не е излизала даже по женски не работим учихме заедно просто няма как

oasis
06-17-2009, 11:49
Да, да задушаването не е хубаво никак! :?

slun4ice_90
06-18-2009, 12:17
Аз,не бих издържала така. :-o Поговорете си,няма друго решение!

RedY
06-18-2009, 13:28
Поговорихме си и всичко се оправи вчера правихме секс 3 пъти :D просто човек винаги си има такива моменти в които се замисля за ситуацията в която се намира според мен...Малко ни е стресирано защото още не сме си намерили работа и се чудим какво да правим а когато няма работа няма пари пък когато няма пари няма големи възможности за забавление както и да е всичко се оправи за сега и пак сме си супер и се обичкаме много 8-)

NeZaPoznat
06-18-2009, 13:42
Поговорихме си и всичко се оправи вчера правихме секс 3 пъти :D просто човек винаги си има такива моменти в които се замисля за ситуацията в която се намира според мен...Малко ни е стресирано защото още не сме си намерили работа и се чудим какво да правим а когато няма работа няма пари пък когато няма пари няма големи възможности за забавление както и да е всичко се оправи за сега и пак сме си супер и се обичкаме много 8-)

Чакай сега .... нали сте заедно ? Колко пари ти иска за да сте заедно ??!! :shock:

Нищо не си разбрал явно .... :?