- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Моята красива болка ? Да де любов !
Запознахме се преди 4 години когато започнахме гимназия и се оказахме в 1 клас.... Не съм обръщал голямо внимание до 1 момент в който започна да ми става адски симпатична и започнах да се заигравам с нея... Започнахме да излизаме заедно и след известно време се събрахме,не съм и предполагал че ще се влюбим толкова силно 1 в друг така се случи че за 4 месеца не се бяхме разделяли за повече от няколко часа буквално живеехме заедно без нито 1 караница.Това момиче ме промени напълно защото за първи път разбрах какво всъщност е любовта а тя не е да ти е добре с някой а да обичаш до такава степен че да пренебрегваш себе си само за да видиш човека до теб щастлив.Няма ситуация от която аз не бих се възползвал за да видя красивата и усмивка да сияе, било то да и сготвя нещо което обича,да се събуди и да я чака кафето и закуската в леглото да и направя подарък без повод или каквото и да е само да знам че тя е щастлива, на мен ми трябва 1 нещо и то е тя да ме оценява и да ме обича по начина по който аз я обичам, и ето къде е проблема... Много често тя започна да се цупи и да стои замислена без да ми каже какво и има... обливам я с най нежните думи който може 1 мъж да каже.А това ме убива защото не знам какво и е не знам дали аз съм причината дали нещо и липсва...Казах и че ако нещо я измъчва в нашата връзка не искам да продължава защото може и да ми разбие сърцето но ще ми е по лесно от това да я гледам тъжна.... снощи преди да заспи ми прошепна че не е в мен проблема а има някакви угризения но и тя не знае какви ???? как да го разбирам това...
Когато връзката ни започна правихме секс като луди почти всеки ден дори понякога по 2-3 пъти на ден.. а от известно време тя няма желание за секс и за 3 седмици сме правили секс 1-2 пъти това ме убива не за това че не ми доставя удоволствие щото аз винаги мога да си набия 1 и да се успокоя а, защото не знам каква е причината (можем да изключим да ми изневерява щото сме заедно 24/7) дали това е проблема че сме постоянно заедно ? дали се е загубила тръпката ? не знам но искам всичко да се оправи зашото я обичам с цялото си сърце и не бих я заменил
Може би се чувства задушена братле не е хубаво чак толкова много време да сте заедно всеки има нужда от време за себе си.Но каквото и да става тук може само да гадаем защо е така трябва да поговорите сериозно защото ако тази нейна апатия продължи като нищо може и да се разделите.Сега ако трябва да съм честен като описа как е и това за секса не знам но просто всичко ми сочи към изневяра или има тръпка към друг не знам дано не съм прав поговорете докато е време успех![]()
МАЙНАТА ИМ НА ПАРИТЕ МАЙНАТА ИМ НА КОЛИТЕ МАЙНАТА ИМ НА ЖЕНИТЕ МАЙНАТА ВИ И НА ВАС ЩОМ НЕ МЕ ЦЕНИТЕ![]()
![]()
причините могaт да са много.Дай й малко време.Когато тя реши,че е готова ще ти каже какво й тежи.Не я тормози с въпроси,а й дай малко време да обмисли нещата.
I'm not in love
but I'm in love with the way you make me feel
baby I'm not in love
i know i lead you to believe that your the one
but I'm sorry to say I'm not in love
Тя не иска да се разделяме и като и кажа че искам да изляза с приятели ми се цупи... задушава се да но съм и казал да излиза с който иска така че ако това я тормозеше щеше да си излезе с който иска.. не знам ще се разбере с времето какво еПървоначално написано от Faces
който може да даде някакво предположение да пише много ще ми помогне просто пишете![]()
![]()
За угризенията, които е споделила, че има, може само тя да ти разясни. Но според мен и това 24/7 играе роля. Малко или много си омръзвате и се получава едно задушаване. Отделете време за себе си - излизайте с приятели, по отделно, разнообразете ежедневието си. Еднообразието убива връзката.
I'll forget the love letters you never fuckin' wrote
Хм, интересна история. Като изключим, че може да има обсебване, което другите ти казаха. Аз имам интересно предложение, но не бързай да се ядосваш и да се вързваш, а я предраположи да ти каже, ако е така, както аз мисля. Спомена угризения, намаляване на честото на сексуалните контакти (според мен ти е изневерила и сега се чувства зле). Ако ти я обичаш толкова, колкото твърдиш ще се постараеш да разбереш дали е така и да я накараш да ти го каже, ако е така. Възможно е и вътрешно да чувства нещо, което я кара да се чувства зле, но да не може да го обясни(тук вече не говоря за изневяра, а друго предположение). За това я накарай просто да седнете и тя да говори, колкото иска за това какво чувства, кога и така нататък. Ти само слушай и не се намесвай, освен ако няма нужда. Успокоявай я и така. Това са само общи съвети, според ситуацията вече ще прецениш конкретно какво да правиш. И за последно да кажа, ако ти е изневерила постарай се да разбереш причината, а е да съдиш и обвиняваш. Ако имаш истински чувства пак казвам, ще се постараеш да разбереш защо. Ако има такова нещо. Това е от мен. Надявам се да ти бъда полезенПървоначално написано от RedY
![]()
![]()
Ако не можеш да намериш истината в себе си,къде другаде очакваш да я намериш!!! Доген
Знаещия истината никога не се насилва да бъде убедителен, той е убедителен, защото знае истината!!
Хм, интересна история. Като изключим, че може да има обсебване, което другите ти казаха. Аз имам интересно предложение, но не бързай да се ядосваш и да се вързваш, а я предраположи да ти каже, ако е така, както аз мисля. Спомена угризения, намаляване на честотата на сексуалните контакти (според мен ти е изневерила и сега се чувства зле). Ако ти я обичаш толкова, колкото твърдиш ще се постараеш да разбереш дали е така и да я накараш да ти го каже, ако е така. Възможно е и вътрешно да чувства нещо, което я кара да се чувства зле, но да не може да го обясни(тук вече не говоря за изневяра, а друго предположение). За това я накарай просто да седнете и тя да говори, колкото иска за това какво чувства, кога и така нататък. Ти само слушай и не се намесвай, освен ако няма нужда. Успокоявай я и така. Това са само общи съвети, според ситуацията вече ще прецениш конкретно какво да правиш. И за последно да кажа, ако ти е изневерила постарай се да разбереш причината, а е да съдиш и обвиняваш. Ако имаш истински чувства пак казвам, ще се постараеш да разбереш защо. Ако има такова нещо. Това е от мен. Надявам се да ти бъда полезенПървоначално написано от RedY
![]()
Едит: Сега прочетох, че сте били постоянно заедно и за това изключитено да ти е изневерила. Хм да не живеете заедно, че сте 24/7 заедно. Иначе обсебването може да обясни много неща. Но все пак ако човек не бива да отхвърля никакви възможности. Просто пробвай, ако искаш това последното, което ти написах![]()
![]()
Ако не можеш да намериш истината в себе си,къде другаде очакваш да я намериш!!! Доген
Знаещия истината никога не се насилва да бъде убедителен, той е убедителен, защото знае истината!!
Аз мислих че нещо я тормози в връзката ни и в същото време ме обича и не смее да ми каже но мога само да предполагам докато тя сама реши да ми сподели защото като я питам само се товари.. мерси за мненията продължавайте да пишете помагате ми ;п
Виж, ако има обсебване е нормално да и е трудно да ти каже, защото ти го възприемаш като израз на чувствата си и ще се засегнеш, ако ти каже. В момента ти разработвам възможностите, за да си наясно.![]()
Така, съответно, ако седнете да си говорите и и кажеш, че може да говори свободно за всичко, което й е, че няма да има обвинения, сърдене и че ще я разбереш каквото и да ти каже. Това може да поуспокои малко обстановката. Също така трябва да внимаваш за погледите си, защото понякога и те са достатъчни, за да накарат човек да спре разговора, защото можеш с поглед да я обвиняваш да речем, а не с думи. Просто се постарай да се отпусне, знам че се натоварва, вероятно има нещо, което й пречи (много е възможно да не е свързано с теб, но все пак не се знае). Така че постарай се наистина да говориш или ако има приятелки близки на тях да сподели и ако е свързано с теб, те да говорят с теб и ти после с твоята приятелка.
![]()
![]()
Не я разпитвай. Твърде възможно е тя самата да не е наясно със себе си и твоите въпроси само усложняват положението. Остави я да подреди мислите си. Единственото, което можеш да направиш е, да й кажеш, че си до нея, и че когато е готова да сподели какво я мъчи, ти ще си готов да я изслушаш.
И както Ilikeliljon каза, каквото и да ти сподели не бързай да я съдиш. Даже да е направила грешка повече от явно е, че съжалява адски много и се разкайва.
I'll forget the love letters you never fuckin' wrote
Съгласна съмПървоначално написано от vampirekiss
![]()
Because everytime when I close my eyes... I'm with you - Only with you!
От кога е така?
Дай и малко време.
Тя,ако те обича наистина ще ти каже какво има.
И след време,ако не ти каже пак самата тя,я попитай ти.
А дали не те разигравa?.....Помисли си и за това.![]()
каза ми какво е.. обичала ме толкова че се замисляла какво ще прави ако се разделим![]()
Нещо ме съмнява брааат,лошо е щом говори за раздялаmfls,повярвай миПървоначално написано от RedY
![]()
Първоначално написано от RedY
![]()
![]()
![]()
Това наистина е много странно и определено не обяснява поведението й.
![]()
Дай и още малко време да помисли над това , което мисли .. Нещо я чопка от вътре , може да е направила някоя глупост колкото и да не ти се вярва .. Само целувка може да е било .. Тя сама ще ти каже ! Освен това мисля , че наистина е задушена от това твое държание имам чувството , че направо сте се изчерпали.. Успокой малко топката , мирясай
обичай си я , обичайте се , НО и дишайте .. Без въздух чеовек не може да живее ..
♫ Beautiful.. ♫
Ако ти дам душата си, дали ще ме забравиш ти.
Ако ти дам сърцето си дали ще ми повярваш ти,
че те обичам както никой друг,
искам те, искам да си тук!
Не спира да боли, живота ми това си ти,
сърцето ти е лед, да дишам мога само с теб.
сърцето ти е лед да дишам мога само с теб.
Ааа, еми нормално е ! Поне за мене и аз съм имала сериозна връзка и си мислех за това , 'ако се разделим' и когато се случваше да си го мисля , изпадах в някаква депресия , плачех , мълчах , слушах тъжна музика , сякаш наистина сме се разделили .. Милия и той като му кажех и той така се чувстваше .. Не забравяй , че една връзка не може да е само щастие , един ден си вървиш и просто сякаш някой те удря с топка по главата и започваш и ти да си го мислиш .. Кофти ти е , не знаеш какво те предизвиква за тези мисли , не знаеш какво да кажеш на любимия .. Преходен момент , кажи и че завинаги ще сте заедно .. Успокой я , че няма как да стане това , да се разделите .. Явно нещо е закуцало и се е почуствала несигурна , знам ли .. Но не се притеснявай в ниаккъв случай ! От личен женски опит ти казвам , връзката ми беше също толкова силна колкото твоята и аз съм ги имала тези моменти и ти казвам , че не е нещо за което да се тревожиш!!! Ние сме си такива !Първоначално написано от RedY
![]()
Все едно утре , като видите малко дете и да каже 'Колко е сладко' и ти да си помислиш 'тя иска да имаме деца' .. Съвсем не е така ..![]()
♫ Beautiful.. ♫
Ако ти дам душата си, дали ще ме забравиш ти.
Ако ти дам сърцето си дали ще ми повярваш ти,
че те обичам както никой друг,
искам те, искам да си тук!
сърцето ти е лед, да дишам мога само с теб.
сърцето ти е лед да дишам мога само с теб.
Последните дни всичко се оправи и е както преди аз се опитах да се дистанцирам малко за да не я задушавам но тя ми се нацупи и каза че не иска да се разделяме и за минутка,тези дни разнобразихме малко ходихме на плаж дискотека за риба, сега скоро ще ходим и на палатки с приятели... Всичко си е супер както преди, доста често ме гушка силно и ми казва че ме обича страшно много и че съм наи хубавото което и се е случвало![]()
Повечето момичета минават през такива периоди. И аз имам съмнение за изневяра. Не в буквалния смисъл. Харесала си е друг и си мисли за него като правите секс - за това е гузна и за това причината не е в теб.Първоначално написано от RedY
![]()
Не и го казвай ... ще отрича ...![]()
физически невъзможно е да ми е изневерила просто не сме се разделяли живеем заедно тя не е излизала даже по женски не работим учихме заедно просто няма какПървоначално написано от NeZaPoznat
Да, да задушаването не е хубаво никак!![]()
Аз,не бих издържала така.Поговорете си,няма друго решение!
Поговорихме си и всичко се оправи вчера правихме секс 3 пътипросто човек винаги си има такива моменти в които се замисля за ситуацията в която се намира според мен...Малко ни е стресирано защото още не сме си намерили работа и се чудим какво да правим а когато няма работа няма пари пък когато няма пари няма големи възможности за забавление както и да е всичко се оправи за сега и пак сме си супер и се обичкаме много
![]()