View Full Version : Hollywood Slim или Vita gold
dAnieLkaaa
06-13-2009, 12:04
искам да попитам дали някои е ползвал Hollywood Slim за отслабване и има ли ефект или кафето Vita gold кое е по-добре от двете
GabisiTa
06-13-2009, 13:11
Малко се съмнявам да има резултат.. :) Не се мъчи с тези боклуци, яж умерено, спортувай и ще отслабнеш :)
Не си тровете организма с тези химии, а спортувайте :wink:
stealthyGirl
06-14-2009, 08:51
Ммм, първото на една приятелка не и подейства, а второто намалява апетита. :) Ноо не става без спортуване - пробвай с плуване (хем приятно, хем после слабо и оформено тяло).
slim__shadygirl
06-14-2009, 09:42
От Vita gold няма ефект
sexa_na_kompleksa
06-14-2009, 10:36
Не ви ли се струва малко нереално да се тъпчете с боклуци, да не спортувате, но пък да пиете някакво кафе или лекарсвто, и да отслабнете?!?
Храни се здравословно и спортувай. На тази възраст (че и на друга xD) не ти трябва да се тровиш с тази химия.
Loshotia
06-14-2009, 14:09
ЗА холивуд слим-а не знам, но майка ми пи кафето и нямаше абсолютно никакъв резултат. На мен много ми помогна обаче л-карнитина и дъвки за отслабване- те намаляват апетита и са сладки. Л-карнитина го пия преди да ходя на тренировки, защото той помага да се изгарят повече калории. Но дъвките ги дъвчих, когато бях на диета, така че изводът е, че тези препарати помагат, но не трябва да се разчита изцяло на тях.