View Full Version : Искате да се разделите с девственоста си, но ....
radoslav4o
06-13-2009, 19:36
Искате да се разделите с девственоста си, но какво ви притеснява, от какво се страхувате?
Не се страхувам, няма с кой :(
radoslav4o
06-13-2009, 19:41
Защо да няма с кой???
Ilikeliljon
06-13-2009, 19:45
Много неща може да притесняват. Особено при момчетата, какво ще си помисли момичето, ако то не е девствено, дали ще се справи. Дали ще го вдигне, дали ще свърши бързо, дали ще я задоволи. :) :)
suitable
06-13-2009, 19:48
..и аз наострих уши като видях тази снимка, ама.. ;D
radoslav4o
06-13-2009, 19:48
Надявах се тук да пишат и да намерят подкрепа, но май никой няма желание или смелост да си го признае?
spongkata
06-13-2009, 20:16
ами мен например ме е страх от това че може да ме боли или пък че ще съм спечена или пък че ще има много кръв :?
Ilikeliljon
06-13-2009, 20:25
ами мен например ме е страх от това че може да ме боли или пък че ще съм спечена или пък че ще има много кръв :?
Като съвет не забравяй, че внушението е важно нещо, ако си внушиш, че ще те боли може и наистина много да те боли и да има кървища като касапница 8-) 8-) 8-) Иначе, болка винаги ще има според, въпроса е дали ще е слабичка, като леко бодване или ще е като рязане с нож :) :) Сега да не се уплашиш повече. Това са крайности. Важно е и момчето, с което си и как те предразполага той. Дали ще бъде нежен и внимателен:) :)
ThisIsMe
06-13-2009, 20:28
Аз пък не искам да се разделям с девствеността си,нито ми е време нито искам да съм като повечето провалени момичета в днешно време.
radoslav4o
06-13-2009, 20:29
Да ти имам успокоението: кървища, касапница, болка като рязане с нощ :-x :-x :-x :-x
suitable
06-13-2009, 20:29
хахаха.. сега половината форум ще си останат девствени заради това изказване.. ;D
ама който чете през редовете - така.. ; )
Ilikeliljon
06-13-2009, 20:30
Да ти имам успокоението: кървища, касапница, болка като рязане с нощ :-x :-x :-x :-x
Абе спокойно бе момче, наистина е така, не съм казал нищо невярно. Особено това второто са ми го казвали момичета :) :)
radoslav4o
06-13-2009, 20:34
Аз съм спокоен, но ако ти беше момиче, щях да те питам дали щеше да си правиш ебавки!!!
summerlove66
06-13-2009, 20:34
Пхахах .. Да бе напрао филм на ужасите :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz:
Ilikeliljon
06-13-2009, 20:50
Аз съм спокоен, но ако ти беше момиче, щях да те питам дали щеше да си правиш ебавки!!!
:shock: :shock: :shock: Кой си прави ебавки бе. Ти не си наред. Казвам това, което знам от личен опит и от това, което са ми споделяли. Ти изобщо чувал ли си за това какво става при първия път :) :)
spongkata
06-13-2009, 20:58
аз съм се спекла заради кръвта :? Всички тук казват че е много малко или никаква ами моя приятелка каза че е имало мноооггооо като локвичка :shock: бтв може ли по някакъв начен да разбера дали ще има много или малко (например месечния цикъл) ?
Ilikeliljon
06-13-2009, 21:01
аз съм се спекла заради кръвта :? Всички тук казват че е много малко или никаква ами моя приятелка каза че е имало мноооггооо като локвичка :shock: бтв може ли по някакъв начен да разбера дали ще има много или малко (например месечния цикъл) ?
Няма начин моето момиче. То си е до организъм, еластичност на химена, внимание и нежност на момчето и така нататък. :) :)
spongkata
06-13-2009, 21:02
ок мерси :-)
summerlove66
06-13-2009, 21:11
Абе какви локвички ;х .. Кръв ту има , ту няма .. Но и да има тя е малко .. Какви са тия касапници , тия глупости .. :shock: :shock:
spongkata
06-13-2009, 21:14
ами явно е искала да ме наплаши нз :?
suitable
06-13-2009, 21:15
По мое мнение иронизира безпочвените ви страхове.. ; )
Uniqueness
06-13-2009, 21:17
Не съм го правил още :) Има време.. Искам да намеря точната принцеска.. с която да го направя.. а не някоя лигла (Първия път винаги се помни !)
... от това, че няма да е с правилния човек!!! :(
scoobydors
06-13-2009, 21:35
И мен ме беше страх от това преди да го направя, но после какво се оказа? ВЯРНО Е! Не искам да ви плаша, но при мен болката беше ужасна, кръв имаше ама не кой знай колко много и бях доста спечена. 8-)
suitable
06-13-2009, 21:36
И мен ме беше страх от това преди да го направя, но после какво се оказа? ВЯРНО Е! Не искам да ви плаша, но при мен болката беше ужасна, кръв имаше ама не кой знай колко много и бях доста спечена. 8-)
Направо не знам с какви момчета ходите, че сте се чувствали така.. :?
golqmumnik
06-13-2009, 21:51
Да не би да се омъжваш за него?А кой е правилният-Брад Пит,Енрике Иглесиас,Митко Бербатов :-D
suitable
06-13-2009, 21:57
Да не би да се омъжваш за него?А кой е правилният-Брад Пит,Енрике Иглесиас,Митко Бербатов :-D
Suitable от teenproblem забрави.. ;D ..шегувам се..
scoobydors
06-13-2009, 22:08
Еееми.. к'во да ти кажа.... Внимателен си беше момчето ама проблема беше в размера... :D 8-)
Отдавна съм се разделила с нея :)
monincetyyy
06-14-2009, 09:07
По мое мнение иронизира безпочвените ви страхове.. ; )
Мдам... :) :)
Punisherrr
06-14-2009, 09:27
Не ме е страх и дори не мисля за никви такива : кръв,болка и т.н. ,защото ще е с човека,с когото се обичаме и преживяването ще е много повече от муш-муш..
Та не е нужно това да са единствените причини да си девствена ебати.. :?
Просто не смятам,че сега му е времето. ;) Точка.
radoslav4o
06-14-2009, 09:49
Е как с какви, ако се сещаш имаше една тема: как да спра мензиса на приятелката ми, че ми се чука :-x
Тъй че за повечето момичета е нормално да се чувстват така първият път, пък и ако младежа е бил обхванат от манията: ръгай чушки в боба, ето ти го и резултата, за съжаление....
radoslav4o
06-14-2009, 10:01
:shock: :shock: :shock: Кой си прави ебавки бе. Ти не си наред. Казвам това, което знам от личен опит и от това, което са ми споделяли. Ти изобщо чувал ли си за това какво става при първия път :) :)
Не става въпрос за това кой какво е чул, недочул и на кой какво са му казали.... става въпрос че според мен не е уместно да се използват такива описания тъп филм на Хичкок: "че ще те боли може и наистина много да те боли и да има кървища като касапница Иначе, болка винаги ще има според, въпроса е дали ще е слабичка, като леко бодване или ще е като рязане с нож"
Все пак мисля че това е форум за взаимопомощ....
Ilikeliljon
06-14-2009, 10:15
Ок, не съм искал да плаша никого честно казано. Но мога да кажа за ефектите. Ако сте с човек, на който много държите, ако се разбирате, ако той е много нежен и внимателен ефектите, които могат да се появяват, независимо от това дали съответното момиче принципно е с по-еластичен химен или не биха изглеждали чудотворни. Може въобще болка да няма или да изчезне много бързо. Една от причините за това е отделянето на ендорфини, естествени болкоуспокояващи в мозъка, които се отделят и когато човек щастлив. Съответно и да не забравяме серотонина (хормона на щастието и съня). Така че, ако сте в еротична, отпускаща обстановка с човека, с който искате първият ви път може да остане незабравим завинаги!!!! :) :)
radoslav4o
06-14-2009, 10:22
Радвам се че в спора се роди истината :)
Според мен това описание е ценно и наистина може да е от полза на някой :)
\:D/
_butterfly_
06-14-2009, 10:59
Абе спокойно бе момче, наистина е така, не съм казал нищо невярно. Особено това второто са ми го казвали момичета :) :)
Хаха не при всяко момиче е така. Прекалено мн си преувеличил- това е секс, а ти си го описал все едно си на война. При мен нямаше нито кървища, определено никаква касапница, а болката беше "сладка болка". Естествено ако момчето е някакъв неандерталец и е прекалено груб с момичето, интересуващ се повече от собственото си удоволствие отколкото да я предразположи, да тогава картинката може и да не е "розова" за момичето.
Нямам приятелка ,затова съм девствен още,ако ми се отдаде подходящата възможност,бих го направил,но дотогава не мисля да правя прибързани ходове,нищо че съм на 17 не ми пука другите какво говорят :) :) :-P
WestCoast
06-16-2009, 10:31
АЗ СЪМ НАСРЕЩА! :grin: :smt003
nimfoman89
06-16-2009, 10:49
Само едно ще кажа болката си е болка ама ако не използвате предпазни мерки може да ви боли много повече 8-)
АЗ СЪМ НАСРЕЩА! :grin: :smt003
Ти да не си гей? :D
не мога да кажа за другите момичета(понеже доста от тях имат навика да преувеличават),но при мен нямаше кръв,а болката си я имаше,но тя отшумя след,може би, 2 минути най-много...и все пак при всяко момиче е различно...Мисля си че момичетата и момчетата не трябва да се плашат от първия път,все пак ако ще го направиш с човека на когото вярваш няма смисъл от излишни притеснения...секса е израз на любовта и страстта между нас :grin: :grin:
stratega
06-16-2009, 11:44
ама мн сте тъпи бе хора!
КАК ТЪЙ ВИ ХАРЕСВА ДА ПИШЕТЕ ТЕМИ ПОСТОЯННО И ТО БЕЗСМИСЛЕНИ?
EternalFlame
06-17-2009, 16:37
Аз пък не искам да се разделям с девствеността си,нито ми е време нито искам да съм като повечето провалени момичета в днешно време.
Брейййййййй мерси за обидата.Официално се смятам за провалена.Вижте кво мили момичета направете го кАто сте готови И ИМАТЕ ЖЕЛАНИЕ няма за къде да се бърза.Не сте длъжни да обеснявате на никой що сте девствена или не,вие решавате ,не майка ви,не бфрто,не гаджето или момчето на купона А ВИЕ.АКО ИМАТЕ СЪМНЕНИЕ ЧЕ ПОСТЪПВАТЕ НЕПРАВИЛНО,НЕДЕЙТЕ. :)
nicolepcd
06-18-2009, 20:02
Нямам страх от нищо, просто съм малка 8-) [16] :D Имам си по-различни разбирания 8)
Ilikeliljon
06-18-2009, 22:18
Брейййййййй мерси за обидата.Официално се смятам за провалена.Вижте кво мили момичета направете го кАто сте готови И ИМАТЕ ЖЕЛАНИЕ няма за къде да се бърза.Не сте длъжни да обеснявате на никой що сте девствена или не,вие решавате ,не майка ви,не бфрто,не гаджето или момчето на купона А ВИЕ.АКО ИМАТЕ СЪМНЕНИЕ ЧЕ ПОСТЪПВАТЕ НЕПРАВИЛНО,НЕДЕЙТЕ. :)
Абе прави си е в някаква степен момичето. А иначе съвета ти щеше да е удачен, ако повечето разбираха, че не са готови, а не да си въобразяват. Може би забелязваш темите: Бременна ли съм, Може ли и така нататък, надали ли не са се чувствали готови, както ти казваш, ама ето го резултата :) :)
noproblembitch
06-19-2009, 09:23
Много неща може да притесняват. Особено при момчетата, какво ще си помисли момичето, ако то не е девствено, дали ще се справи. Дали ще го вдигне, дали ще свърши бързо, дали ще я задоволи. :) :)
Не че имам опит, но се съмнявам при първия път за момичетата да има задоволяване... Все пак сигурно е неприятно като ти е за 1ви път.. нз. Само знам, че момчето трябва да е внимателно и да има "стратегия", за да се справи както трябва и да не причини посттравматичен стрес на приятелката си... :-D
Ilikeliljon
06-19-2009, 09:41
Не че имам опит, но се съмнявам при първия път за момичетата да има задоволяване... Все пак сигурно е неприятно като ти е за 1ви път.. нз. Само знам, че момчето трябва да е внимателно и да има "стратегия", за да се справи както трябва и да не причини посттравматичен стрес на приятелката си... :-D
Е ти пък, това да не са бойни действия 8-) 8-) , че да има посттравматичен стрес. Иначе стратегия не точно, но да си има идея кое, как и защо се прави. Иначе за задоволяване, честно да ти кажа, това да го кажат момичетата :) :)