- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Искате да се разделите с девственоста си, но ....
Искате да се разделите с девственоста си, но какво ви притеснява, от какво се страхувате?
Не се страхувам, няма с кой![]()
Защо да няма с кой???Първоначално написано от BiboW
Много неща може да притесняват. Особено при момчетата, какво ще си помисли момичето, ако то не е девствено, дали ще се справи. Дали ще го вдигне, дали ще свърши бързо, дали ще я задоволи.![]()
![]()
Ако не можеш да намериш истината в себе си,къде другаде очакваш да я намериш!!! Доген
Знаещия истината никога не се насилва да бъде убедителен, той е убедителен, защото знае истината!!
..и аз наострих уши като видях тази снимка, ама.. ;DПървоначално написано от BiboW
Надявах се тук да пишат и да намерят подкрепа, но май никой няма желание или смелост да си го признае?
ами мен например ме е страх от това че може да ме боли или пък че ще съм спечена или пък че ще има много кръв![]()
За 3 неща бях напълно убедена.
Първо Едуард бе вампир.
Второ, някаква част от него - нямах представа колко силна може да бъде тя,
жадуваше за кръвта ми.
И трето, бях безусловно и необратимо влюбена в него. ♥
Като съвет не забравяй, че внушението е важно нещо, ако си внушиш, че ще те боли може и наистина много да те боли и да има кървища като касапницаПървоначално написано от spongkata
![]()
![]()
Иначе, болка винаги ще има според, въпроса е дали ще е слабичка, като леко бодване или ще е като рязане с нож
![]()
Сега да не се уплашиш повече. Това са крайности. Важно е и момчето, с което си и как те предразполага той. Дали ще бъде нежен и внимателен
![]()
![]()
Ако не можеш да намериш истината в себе си,къде другаде очакваш да я намериш!!! Доген
Знаещия истината никога не се насилва да бъде убедителен, той е убедителен, защото знае истината!!
Да ти имам успокоението: кървища, касапница, болка като рязане с нощ![]()
![]()
![]()
![]()
хахаха.. сега половината форум ще си останат девствени заради това изказване.. ;D
ама който чете през редовете - така.. ; )
Абе спокойно бе момче, наистина е така, не съм казал нищо невярно. Особено това второто са ми го казвали момичетаПървоначално написано от radoslav4o
![]()
![]()
Аз съм спокоен, но ако ти беше момиче, щях да те питам дали щеше да си правиш ебавки!!!
Пхахах .. Да бе напрао филм на ужасите![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
- Спомни си кой съм и какъв съм ..
-Помня те , но очевидно ти самият не помниш себе си ..
Първоначално написано от radoslav4o
![]()
![]()
Кой си прави ебавки бе. Ти не си наред. Казвам това, което знам от личен опит и от това, което са ми споделяли. Ти изобщо чувал ли си за това какво става при първия път
![]()
![]()
аз съм се спекла заради кръвтаВсички тук казват че е много малко или никаква ами моя приятелка каза че е имало мноооггооо като локвичка
бтв може ли по някакъв начен да разбера дали ще има много или малко (например месечния цикъл) ?
Първо Едуард бе вампир.
жадуваше за кръвта ми.
Няма начин моето момиче. То си е до организъм, еластичност на химена, внимание и нежност на момчето и така нататък.Първоначално написано от spongkata
![]()
![]()
ок мерси![]()
Първо Едуард бе вампир.
жадуваше за кръвта ми.
Абе какви локвички ;х .. Кръв ту има , ту няма .. Но и да има тя е малко .. Какви са тия касапници , тия глупости ..![]()
![]()
- Спомни си кой съм и какъв съм ..
-Помня те , но очевидно ти самият не помниш себе си ..
ами явно е искала да ме наплаши нз![]()
Първо Едуард бе вампир.
жадуваше за кръвта ми.
По мое мнение иронизира безпочвените ви страхове.. ; )
Не съм го правил ощеИма време.. Искам да намеря точната принцеска.. с която да го направя.. а не някоя лигла (Първия път винаги се помни !)
... от това, че няма да е с правилния човек!!!![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
И мен ме беше страх от това преди да го направя, но после какво се оказа? ВЯРНО Е! Не искам да ви плаша, но при мен болката беше ужасна, кръв имаше ама не кой знай колко много и бях доста спечена.Първоначално написано от spongkata
Life's too short.. too short to live it as a bad person!
Направо не знам с какви момчета ходите, че сте се чувствали така..Първоначално написано от scoobydors
![]()