PDA

View Full Version : zaminavam i g0 0stavqm ;(

evangelinelilly
06-13-2009, 21:24
значи искам да ви споделя един мой пр0блем с които незнам какво да правя ;( значи сега след като завърша даскало заминавам да бачкам при сестра и на Приморско в една кръчма (тя е на гаджето и ) и ми е мн кофти защото ще оставя приятеля ми 3 месеца сам ..смисъл не толкова за него ми е гадно а за това че ми няма д0верие ;[ (а не съм му изневерявала и т.н) незнам днеска правим 6 месеца... и това лято просто незнам ... help!

*Пиши на Кирилица! Кирилизирай си темата или ще бъде заключена.
Точка 1 от Правила на форума (http://www.teenproblem.net/f/pravila.html).
Редакция на MakeMeLaugh

Hilary_
06-13-2009, 21:26
Имаш ли възможност да го вземеш с теб? Или той по някое време да дойде? :-o

Riva
06-13-2009, 21:26
КИРИЛИЦА!!

Lady_AMG
06-13-2009, 21:27
Защо не го вземеш с теб, да работите и двамата там?
Иначе, на морето като си трудно ще ти има доверие... там е страшен развртат наистина. Но ако считаш, че те обича може и да издържите. Ще си говорите много по телефона, той ще ти идва на гости и каквото стане вече :)

MarkKnight
06-13-2009, 21:28
значи искам да ви споделя един мой пр0блем с които незнам какво да правя ;( значи сега след като завърша даскало заминавам да бачкам при сестра и на Приморско в една кръчма (тя е на гаджето и ) и ми е мн кофти защото ще оставя приятеля ми 3 месеца сам ..смисъл не толкова за него ми е гадно а за това че ми няма д0верие ;[ (а не съм му изневерявала и т.н) незнам днеска правим 6 месеца... и това лято просто незнам ... help!

Другия път като пускаш тема гледай да е на Кирилица :)

evangelinelilly
06-13-2009, 21:37
еми аз ако можех да го зема с мен бих ли се обърнала към вас :) смисъл той ще доиде за 2-3 дена пред ваканцията но не може за повече защото ще си бачка тук в Плевен :) а пък и няма св.работни места при мене в кръчмата..абе мн е сложно... :D не знам...

RaZzer
06-13-2009, 22:10
Иначе, на морето като си трудно ще ти има доверие...

Това пък е пълната глупост... Какво значение има къде си, като се обичате - трябва да си имате доверие! Говори с него, обясни му, че няма за какво да се притеснява... Ако имаш избор - примерно да останеш в Плевен или нещо такова - тогава можеш да помислиш, ама ако нямаш - свиквай с мисълта... :?

Мен обаче малко тая тема ми звучи като опит ти сама да убедиш себе си, че няма да му изневериш, което е малко тъпо... Дано не е така!

GaBiIi__
06-13-2009, 23:30

Това пък е пълната глупост... Какво значение има къде си, като се обичате - трябва да си имате доверие! Говори с него, обясни му, че няма за какво да се притеснява... Ако имаш избор - примерно да останеш в Плевен или нещо такова - тогава можеш да помислиш, ама ако нямаш - свиквай с мисълта... :?

Мен обаче малко тая тема ми звучи като опит ти сама да убедиш себе си, че няма да му изневериш, което е малко тъпо... Дано не е така!
изкушението на морето е по-голямо (devillll)

radybt
06-14-2009, 00:03
Защо не го вземеш с теб, да работите и двамата там?
Иначе, на морето като си трудно ще ти има доверие... там е страшен развртат наистина. Но ако считаш, че те обича може и да издържите. Ще си говорите много по телефона, той ще ти идва на гости и каквото стане вече :)
Мноо съм съгласен.Пък и с право се притеснява,найстина е голям разврат на морето...даа даа,знам че ти не си такава....всички така казват,ама 1 път стаа белята...не му се сърди,страх го е да не те загуби.Ако си сигурна че няма да направиш нищо лошо,обясни му го по-откровенно.
Нз целуни го,кажи му че го обичаш и че ден няма да мине,в който да не си мислиш за него :)

Lysit0
06-14-2009, 06:34
Няма ти доверие казваш...
Или има причина или не те обича достатъчно,за да ти няма доверие.
Опитай се да му спечелиш цялото доверие.Ти го познаваш най-добре :)

Take_That
06-14-2009, 08:03

Много точно

vesSynkaa
06-14-2009, 09:19
MarkKnight , поне като го поправяш не допускай грешки :)

по темата: Не става ли събота и неделя някъде да си определяте среща и да се виждате ?

radybt
06-14-2009, 10:39
MarkKnight , поне като го поправяш не допускай грешки :)

по темата: Не става ли събота и неделя някъде да си определяте среща и да се виждате ?
Къде е плевен къде е приморско.Теб май не те слуша главата

flowerlina
06-14-2009, 10:43

Много точно

RaZzer
06-14-2009, 11:50

изкушението на морето е по-голямо (devillll)

Ако от едно море ще се изкушава, по-добре от сега да остави момчето на мира...

vesSynkaa
06-15-2009, 16:18
radybt, като се обичат тва не им пречи, чат ли си ?

XTREMEFREERIDE
06-15-2009, 16:21
Изпитание. Ако го преодолеете после ще е страхотно.

NeZaPoznat
06-16-2009, 07:29

*Пиши на Кирилица! Кирилизирай си темата или ще бъде заключена.
Точка 1 от Правила на форума (http://www.teenproblem.net/f/pravila.html).
Редакция на MakeMeLaugh

Аз се радвам за него :D :D :D

AnzaRe
06-16-2009, 08:17
Ем заминавай е какво толкова.