View Full Version : BILKA Collection
smallbab
06-14-2009, 00:54
здравейте :-P
много се заинтересовах от рекламата за извайване и уголемяване на бюста на Bilkа.Интересно ми е някой друг използвал ли е вече този гел..?Аз днес си го купих и туко що се намазах...преди малко прочетох в дрг форум че хората са доволни и имало ефект....чудя се дали и тук има такива,понеже онзи форум беше за големи жени и те даваха своето мнение,но аз съм още Тийн и те първа ми растът гърдите чудя се дали това кремче ще ми навреди и ще получа обратния ефект :oops:
искам сериозни мнения
От десетина дни използвам този продукт, но видими резултати за сега мисля, че няма... Продължавам да се мажа и дано да има скоро ефект.
ние с мама също мислим да го пробваме тя го иска за повдигане пък аз за големина не се оплаквам но ги искам мааалко по стегнати защото след отслабвнето имам леки притеснения :)
DiDiChKa
06-14-2009, 07:28
иии аз мисля да си го взема имате ли представа за цени?? :)
gabri3lla
06-14-2009, 07:29
колко струва тоя гел ?
И аз се интересувам. Мисля да си го взема. :)
billytalent
06-14-2009, 08:18
Аз си го взех за 9.70 лв :)
rosencetooo
06-14-2009, 09:17
Mм и аз мисля да си го взема.. :) ако забележите ефект казвайте :D
simonchety
06-14-2009, 09:22
http://beautycosmetic.biz/product_info.php?products_id=1307
някъде цените му бяха 7,9 и 15 лв
който го използва да пише има ли някакъв ефект след 30-дневната употреба и до каква промяна сте стигнали :P
smallbab
06-14-2009, 10:58
аз си го взех за 9.98 :D иии снощи се мазах и днес сутринта незнам ако не свърши много рабора за уголемяване,поне сега кожата ми е много мекичка и гладичка и мирише толкова хубаво че... :grin: е все пак се надявам до 30тия ден да имам "забележителен" резултат :D
хмм :) Звучи доста примамливо :D Може и аз да го опитам :)
smallbab
06-14-2009, 16:12
ти като го помиришеш ще ти се прииска да го изядеш :P мисля да си взема 2-единия за ядене....после Евентуално ще ви пиша дали съм оцеляла :D :D :D :D
cveteto64
06-14-2009, 16:53
Много теми съм срещала точно по повод продуктите на Билка, ползвала съм шампоана за мазна коса и крем за ръце с някакво грозде беше... Искам да попитам тези, които са ползвали и други продукти доволни ли са и какво са използвали...
sweet_bubka
06-15-2009, 11:16
Много теми съм срещала точно по повод продуктите на Билка, ползвала съм шампоана за мазна коса и крем за ръце с някакво грозде беше... Искам да попитам тези, които са ползвали и други продукти доволни ли са и какво са използвали...
ето тази тема е от скоро прочети мненията :)
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=252115&highlight=bilka+colection
На мен не ми се вярва да ти пораснат от гел...