PDA

View Full Version : Хора,които усилено се занимават със спорт ..

DarkKisss
06-15-2009, 11:05
От къде сте?
Какъв спорт практикувате?
От колко време?

Ако има хора,които се занимават с бодибилдинг моля да пуснат снимка ..
И аз съм любителка на бодибилдинга, въпреки че тренирам коренно различен спорт.

DarkKisss
06-15-2009, 11:19
http://i40.tinypic.com/swz19i.jpg една от плажче :booooomb:

http://i44.tinypic.com/141uq6a.jpg любимата ми снимка :smt007

http://i43.tinypic.com/2cqmdf6.jpg

Ето и мои снимки относно бодибилдинга .. Знам, че е скромно, но все пак ..

sweatkiss
06-15-2009, 11:39
Да те попитам за колко време си постигнала този резултат и какъв спорт освен бодибилдинг тренираш... :)

MP
06-15-2009, 11:58
От София съм.

Тренирам във фитнес от около 2 години.Имам чувството,че никога няма да спра :)

UnBelievable
06-15-2009, 12:02

Страхотни резултати! Браво! :)

clever
06-15-2009, 12:46
бодибилдинг
някой да обясни или да пусне линк за този спорт-непознат ми е :D :D
иначе аз не се занимавам с определен спорт
но всеки ден правя гимнастика
разхождам се
тичам
и спортувам по нещо :)

Shalala
06-15-2009, 12:56
тези които тренират,просто за добро тяло не могат да кажат,бодибилдинг,или културизъм(бодибилдинг е съвременната дума за културизъм) ние сме просто любители,аз от 7-8 месеца,тренира,има голям ефект,добавки не взимам,само правилно хранене...
снимка,нямам,но мисля да се фотам,скоро време,но аз несъм много фотогеничен. :oops:

sLadkaTa_LoRi
06-15-2009, 15:04

Наистина страхотни резултати си постигнала, ще се радвам ако ни разкажеш нещо повече.. от кога тренираш и само този спорт ли практикуваш?

UnBelievable
06-15-2009, 15:20
Аз имам един въпрос към DarkKisss - Спазваш ли някакъв режим на хранене и ако е да какъв? :)

POLLINA
06-15-2009, 15:38
браво за резултата.. но лично на мен токова ясно очертани плочки за момиче не ми харесват... някак си се губи женственото :)

mysterious93
06-15-2009, 15:48
браво за резултата.. но лично на мен токова ясно очертани плочки за момиче не ми харесват... някак си се губи женственото :)

:) и на мен не ми харесва много... но по - добре от колкото да е отпусната :D а ти фитнеса за спорт ли го имаш?? щото каза "И аз съм любителка на бодибилдинга, въпреки че тренирам коренно различен спорт."

MP
06-15-2009, 15:55
Еми спорт е естествено,един от най-страхотните.

POLLINA
06-15-2009, 15:58
ама кво говориш... :lol:
особено за момиче... :lol: да стане после като Херкулес :D

DarkKisss
06-15-2009, 16:41
Еми не тренирам само във фитнеса с коремните.
Тренирам петобой:плуване,лека атлетика,спортна стрелба,фехтофка и конна езда.С това се занимавам от 3 години и съм приета в националния отбор на България.Правя си колекция от медали и се опитвам да се пробия извън страната понеже тук петобоя не е много развит.
А манията с коремните преси дойде от преди година и половина.Започнах с режим на хране само без сладко,мазно,тестяно и пакетирани консервирани храни, дето се казва на фотосинтеза.Отслабнах нали за 4 месеца идеално окей .. После започнаха да се ертават плочици но след 5 месеца коремни преси .. започнах от 100 и свърших на 960 обикновенни коремни преси с ръцете зад тила .. Полсе започнах с тежести (5-6 кг) по 650 правя в момента .. Бягането ми е по много на тренировка по 10 км и за това те плочките нарастват не само с коремните но и с другата работа която върша .. Та спазвам си е до днес режим,правя коремни преси и разтягане шпагати около 1 час и по 2-3 тренировки карам всеки ден имам предвид плуване 4км бягане около 10 км и фехтофка 2 часа езда и така нататък .. не че и 5-тте спорта са ми в един ден .. треньора ги е разбил на по дни за да не умра някой ден от пренатоварване ..
Еми успех ако искате още нещо питайте бих отговорила :)

mysterious93
06-15-2009, 17:21
леле човек ти си направо маниачка :D тчва с петобоя звучи яко де :D толкос мн неща.. ама кой знай и вашите колко инвестират в теб за това :D ох да имах малко от твоята воля да стопя 5 кг нямаше да е лошо :D знам че не трябва да ям мазно,тестени работи ,да не пия газирано + тренировки , но ако 4-5 дена съм така то на 6-тия само се оглеждам за изкушаваща храна :D иначе мен ме кефи съсвем леко очертани плочки , но щом така ти харесва тва е най - важното :P а иначе и аз като POLLINA мисля че женствеността малко се губи, но пък ти си сладка в лице :)

MP аз фитнеса не го приемам за спорт :D

LittleWoman
06-15-2009, 17:21
:)

DarkKisss
06-15-2009, 18:30
mysterious93

Еми наще не инвестират нито стотинка в мен .. Освен бански и такива дреболии .. Финансират ме от федерацията .. Не говорим за внушителни сумми но все пак, а и сега стипендията поне малко ще ми подпомогне :)

DarkKisss
06-15-2009, 18:35
Това снимки от преди малко, след коремните преси :

http://i41.tinypic.com/33vj2th.jpg невероятна снимка е това :mrgreen:

http://i41.tinypic.com/lcwno.jpg и тази не е лоша :)

foreverr
06-15-2009, 18:39
От Пловдив съм.Тренирам псортна гимнастика от около 10 месеца, но сега съм в почивка за 2-3 месеца от нея спирам тренировки, защото си е лятото...Иначе и на фитнес ходя.

DarkKisss
06-15-2009, 18:47
женско или мъжко си? :)

s1NNer
06-15-2009, 18:51
DarkKisss ти си желязнаааа :grin: Много ме кефи корема ти!!!

qsmin
06-15-2009, 19:01
фитнеса е спорт определено.те хората на шаха викат спорт те фитнеса да не е.дори при определени условия една разходка може да бъде добър спорт

Decu
06-15-2009, 19:07
Браво! ..

Уникална си, много ти се радвам.
Само се чудя в началото какво ти е било..всички тези спортове звучат доста добре, супер ще е ако бих могла и аз да се включа, но май няма как. Иначе, по колко е..месечната такса, примерно? :D

DarkKisss
06-15-2009, 19:10
Еми то зависи .. смисъл то се почва от плуване и бягане и ако си достатъчно ентусиазирата ще те включат и в стрелбата и т.н. в другите спортове а таксата е 30 кинта на месец .. :)

DarkKisss
06-15-2009, 19:12
П.С:

В началото ми беше супер скапано и тежко ревала съм от болка и яд и от всичко ми е било ташак но се преборих и наистина съм доволна и си струваше.

girl91
06-15-2009, 19:27
На мен лично не ми харесва момиче с такива мусколи.. но важното е ти да се харесваш и да ти харесваш това, което правиш за своето тяло.

Didito0oo
06-15-2009, 19:30
ми аз тренирам скокове във вода от 7 години .. :) и съм от София

mysterious93
06-15-2009, 19:31
DarkKisss струва ми се че имаш обеца на пъпа :D ама мисля че много не пасва на плочките , които имашш...

LovelyGirl
06-15-2009, 19:34
Извинявам се, но на мен коремчето не ми харесва :oops:
То май е само на мен де, но всеки си има мнение :)
Аз лично харесвам плочки, но да не се прекалява, а твоите са адски много очертани.

Иначе браво за волята и успеха ти \:D/

Аз си тренирам само фитнес 2-3 пъти седнично :)

DarkKisss
06-15-2009, 19:35
DarkKisss струва ми се че имаш обеца на пъпа :D ама мисля че много не пасва на плочките , които имашш...

между другото тя е правена преди замисъла за плочките да се появи .. тогава имах незплочкесто коремче кошмар :D

qnmcionbg
06-15-2009, 19:36
на мен пък ми харесва. Страхотно тяло си постигнала и дано успееш да го задържиш. Не знам до колко културизма е добро нещо, защото така се правят огромни мускули и се губи вече женствеността, но едно такова поддържано тяло е супер секси. Да ти се очертаят плочките е супер трудно и определено хваща окото където и да отидеш (да де, стига да се виждат). :)

DarkKisss
06-15-2009, 19:36
Извинявам се, но на мен коремчето не ми харесва :oops:
То май е само на мен де, но всеки си има мнение :)
Аз лично харесвам плочки, но да не се прекалява, а твоите са адски много очертани.

Иначе браво за волята и успеха ти \:D/

Аз си тренирам само фитнес 2-3 пъти седнично :)

е да то по принцип за едно момиче тва си е достатъчно :)

iPurple
06-15-2009, 19:38
Леле на човек като тебе мога само да се възхищавам..
за упоритостта и търпението! Никак не ти е било лесно в началото. Пожелавам ти успех!
: ]

DarkKisss
06-15-2009, 19:40
тенкю ;-)

foreverr
06-15-2009, 19:41
:) Женско , ако питаш мен

suunnseT
06-15-2009, 19:45
Бащами е професионален спортист , републикански шампион .....
Той всеки ден ми говори именно как спорта променя всичко.. психика,борбеност,самочувс твието,физиката и как те правят човек радващ се на живота от всичките му страни ! Ти си родена с този талант и е хубаво,че имаш борбеноста която да те стимолура,както баща ми казва Спортна злоба..... Кланям ти се .. дъщеря мечта хехехех

DarkKisss
06-15-2009, 19:48

спортната гимнастика е невероятен спорт и познавам момиче с такъв спорт в спортното училише и тя има мега якото тяло :)

foreverr
06-15-2009, 19:50

спортната гимнастика е невероятен спорт и познавам момиче с такъв спорт в спортното училише и тя има мега якото тяло :)
:) Еми да, но моето още не е мега яко а даже нормално, тъй като още малко съм тренирала.Но ми харесва...

DarkKisss
06-15-2009, 19:50
Бащами е професионален спортист , републикански шампион .....
Той всеки ден ми говори именно как спорта променя всичко.. психика,борбеност,самочувс твието,физиката и как те правят човек радващ се на живота от всичките му страни ! Ти си родена с този талант и е хубаво,че имаш борбеноста която да те стимолура,както баща ми казва Спортна злоба..... Кланям ти се .. дъщеря мечта хехехех

евала на човека .. и тук е момента да се похваля че съм 3 пъти републиканска по петобой и аз 8-)

DarkKisss
06-15-2009, 19:51

:) Еми да, но моето още не е мега яко а даже нормално, тъй като още малко съм тренирала.Но ми харесва...

готино от гимнастическите работи единственото което мога е шпагат и това е :D

foreverr
06-15-2009, 19:53

готино от гимнастическите работи единственото което мога е шпагат и това е :D :) Хех вс епак не е нищо ..... :D

BoCupycake
06-15-2009, 19:53
Абе като гледам разбираш от спорт и общо взето от това как да се подържа едно тяло,да те питам,само с тичане може ли да се премахне корем?Сега ще започвам диета и мисля да я съчетая с тичане,та интересува ме с тичането корема ще се премахне ли или само на дупето и краката влияе?
Не ми се ще сега да почвам с коремни преси,за да не се получи онзи стегнат ефект с корем...надявам се се сещаш за какво говоря...

DarkKisss
06-15-2009, 20:00
Абе като гледам разбираш от спорт и общо взето от това как да се подържа едно тяло,да те питам,само с тичане може ли да се премахне корем?Сега ще започвам диета и мисля да я съчетая с тичане,та интересува ме с тичането корема ще се премахне ли или само на дупето и краката влияе?
Не ми се ще сега да почвам с коремни преси,за да не се получи онзи стегнат ефект с корем...надявам се се сещаш за какво говоря...

тичането влияе на цялото тяло и да би могъл да се премахне но зависи от интензивността на тичането и времетраенето .. и все пак прави по мъничко коремни като за начало около 30-40 колкото да не се натоварваш много и скачай на въже,адски ще ти е от полза ..
Успех :)

BoCupycake
06-15-2009, 20:03

тичането влияе на цялото тяло и да би могъл да се премахне но зависи от интензивността на тичането и времетраенето .. и все пак прави по мъничко коремни като за начало около 30-40 колкото да не се натоварваш много и скачай на въже,адски ще ти е от полза ..
Успех :)
Благодаря ти,много!

terawatt
06-15-2009, 20:03
1. София
2. В момента - триатлон
3. Колоезденето - от 3 месеца, а плуването - 19г.

Тренировките ми за деня включват: 4-5км плуване (6 пъти седмично), 40-60км колоездене (4-5 пъти седм.), тичане - 10-15км (всеки ден), йога + стретчинг (вс. ден)

3 дена в седмицата - пилатес и в други 3 дена спец. упражнения за т.нар. "core strength".

Занимавал съм се други спортове, но да не задълбавам...

Браво на госпожицата... При кого тренираш петобой? Най-добрия ми приятел е бивш национал :)

David_Beckham
06-15-2009, 21:02
Попринцип спорта е нещо което трябва да се прави задължително според мен :-o . Тренирал съм лека атлетика , но общо взето последната година 2 нямах много време и спрях . Сега пак мисля да почвам да си тренирам просто ей така както се казва за спорта , не нещо сериозно .

BoCupycake

Виждал съм лично жени които овиват около корема найлон и тичат в продължение на 15-20 мин . Като видях щях да падна , но казаха , че има ефект . Ясно е , че с лицевите опори ефекта ще е по - голям , давай леко полеко и ще има ефект .

Terorist
06-16-2009, 06:44
DarkKisss, евала, че си се захванала с толкова комплексен спорт. Всеки, който се занимава професионално със спорт знае колко воля е нужна за да не се откажеш, особено в тежките моменти. Занимавала съм се няколко години с баскетбол(пусто, че не пораснах) и зназ за какво иде реч - всеки ден тренировки, понякога по 2 пъти на ден, умора, ограничения... ама си заслужава, няма такъв кеф да си на състезание, особено ако печелиш.

Та да отговоря на въпросите:
От София съм и от няколко месеца се занимавам с един боен спорт, който няма да упоменавам, за да не избегна, макар и малката вероятност да се налага да обяснявам какво точно представлява пред цял форум.
За сега съм малко в застой, заради работата, но скоро ще имам възможност да правя двуразови тренировки и да наблегна на ОФП.

noname2
06-16-2009, 10:52
тренирам бокс от 4 години,сега сам на 18 8-)

Margoto0
06-16-2009, 12:25
Darkkis откъде си и и при кой тренираш плуване,защото си ми позната.А аз по принцип си тренирам плуване и съм от Варна :)

wigito
06-16-2009, 12:28
на 14 год. съм.Тренирам от 4 годишна.Занимавала съм се с худ.гимнастика, модерен балет.Шест пъти в седмицата играя по два часа класически балет.Допълнително ходя всеки ден в седмицата до фитнес залата, където всеки път е различно, но плувам, играя йога, салса, пилатес , различни видове аеробика, в тренажорната зала и др.

qsmin
06-16-2009, 15:48
като чета колко спорувате ме хваща срам.аз правя в къщи упражнения 15 минути (коремни не до горе,за краката и бягане на място бавно 5 мин) тва всеки ден с цел поддръжка на постигнатото.иначе като отслабвах от понеделник до петък правих упражнения от клипче 45 минути.иначе др което е 4е имам 40 мин път до даскало и другото ми е седене.а лятото кат ня даскало тря излизам по разходки по така.щот кат излезем с фр само дебнем пейките :D

Margoto0
06-16-2009, 16:06
като чета колко спорувате ме хваща срам.аз правя в къщи упражнения 15 минути (коремни не до горе,за краката и бягане на място бавно 5 мин) тва всеки ден с цел поддръжка на постигнатото.иначе като отслабвах от понеделник до петък правих упражнения от клипче 45 минути.иначе др което е 4е имам 40 мин път до даскало и другото ми е седене.а лятото кат ня даскало тря излизам по разходки по така.щот кат излезем с фр само дебнем пейките :D

Като се има предвид,че повечето и това не правят,съчетай с правилно хранене и няма да имаш проблем,ако ще правиш мускули тогава по-серизоно,но само за поддръжка това е достатъчно. :D

DarkKisss
06-16-2009, 17:07
1. София
2. В момента - триатлон

Тренировките ми за деня включват: 4-5км плуване (6 пъти седмично), 40-60км колоездене (4-5 пъти седм.), тичане - 10-15км (всеки ден), йога + стретчинг (вс. ден)

3 дена в седмицата - пилатес и в други 3 дена спец. упражнения за т.нар. "core strength".

Браво на госпожицата... При кого тренираш петобой? Най-добрия ми приятел е бивш национал :)

еми в момента съм в национала и тренирам при Г.Михайлов Варна.
Интересно ми е кой познаваш я кажи ? :)

DarkKisss
06-16-2009, 17:09
Darkkis откъде си и и при кой тренираш плуване,защото си ми позната.А аз по принцип си тренирам плуване и съм от Варна :)

и аз съм от Варна и тренирам при един дърт тренер Г. Михайлов :-D

Margoto0
06-16-2009, 17:34
Дам не се бъркам,виждала съм те.По републикански по плуване ходиш ли?

free3s
06-16-2009, 17:45
От София съм и тренирам волейбол от 2 години.

DarkKisss
06-16-2009, 17:49

мне но постоянно идвам под пара и изпотена от 10 км кросове на басейна да плувам .. не знам аз защо не мога да се сетя коя си !?

UnaBletoLoVeU
06-16-2009, 18:17
леле човек ти си направо маниачка :D тчва с петобоя звучи яко де :D толкос мн неща.. ама кой знай и вашите колко инвестират в теб за това :D ох да имах малко от твоята воля да стопя 5 кг нямаше да е лошо :D знам че не трябва да ям мазно,тестени работи ,да не пия газирано + тренировки , но ако 4-5 дена съм така то на 6-тия само се оглеждам за изкушаваща храна :D иначе мен ме кефи съсвем леко очертани плочки , но щом така ти харесва тва е най - важното :P а иначе и аз като POLLINA мисля че женствеността малко се губи, но пък ти си сладка в лице :)

MP аз фитнеса не го приемам за спорт :D

:lol: :lol: :lol: Момичето отслабнало толкова много, има плочки, тренира, а ти за 5 кг говориш :lol: Не че ти се подигравам, защото и аз съм същата, обаче съпоставката между двете ви е смешна. (не такова подигравателно, пак казвам :p )

Иначе за авторката-браво!!! Надявам се лятото да имам поне 1/100 от твоята воля, за да тичам сутрин в парка, защото съм се превърнала в дроб. Не съм дебела, обаче едни стълби да изкача и се измарям :( И както казаха, аз не вярвах преди, ама наистина спорта оказва влияние и на психиката, а моята е много слаба нещо

DarkKisss
06-16-2009, 18:19
йоу фокусирайте се и без излишни спорове 8-)

BladeOfMySoul
06-16-2009, 18:38
Аз много искам да тренирам кендо. :D Но в моя град няма къде. :/
Иначе си тренирам шотокан.

UnaBletoLoVeU
06-16-2009, 18:56
йоу фокусирайте се и без излишни спорове 8-)

Йееей, до сега скачКах на въже :grin:
Всяка вечер по това време ще си скачам в градината!!!
Как ме амбицира само :D

DarkKisss
06-16-2009, 19:10
Верно ли?
Ми радвам се че допринасям с нещо поне .. :) :-D

terawatt
06-16-2009, 21:23
1. София
2. В момента - триатлон

еми в момента съм в национала и тренирам при Г.Михайлов Варна.
Интересно ми е кой познаваш я кажи ? :)
Ясно.. Казва се Аспарух Ст. на 24г. от София. Треньор му беше Васо, фамилията му обаче не я знам.

terawatt
06-16-2009, 21:24

мне но постоянно идвам под пара и изпотена от 10 км кросове на басейна да плувам .. не знам аз защо не мога да се сетя коя си !?
Защо плуването ти е след тичането ??? :-o

StraightEdge
06-16-2009, 21:45
Баскетбол... всеки ден без пропуск... от 9 до 12 сутрин после училище след училище от 7 до 10. Не тренирам в зала за момента само стрийт. Есента отивам на проби. Никога не съм ходил редовно на фитнес, влизал съм 5-6 пъти ей така но аз постигам по-добри резултати с по-разчупени тренировки - лост, успоредка и др.

DarkKisss
06-17-2009, 09:46

Защо плуването ти е след тичането ??? :-o

защото след стягането на мускулите при бягане по-лесно се отпускат в басейна при тренировка по плуване.

terawatt
06-17-2009, 09:58
Ясно... Странно ми се стори, тъй като на мен програмата ми почва с плуване и после са тичане и колоездене. Слагам ли плуването след друго, именно стягането ми пречи да се отпусна и да си спазвам техниката. А и ми се е случвало да ми се схващат мускули.

anitram
06-17-2009, 10:01
ама кво говориш... :lol:
особено за момиче... :lol: да стане после като Херкулес :D :razz: :razz:

audrey
06-17-2009, 13:32
това момиче е малумно как можеееее :-x :-x лелел тя не прелича на момиче сеедно гледам баща ми :D :D :D :-P :-P ](*,)

DarkKisss
06-17-2009, 15:14
:razz:

MarRyJanEe
06-17-2009, 15:28
Eвала ти правя, за усилията които си вложила, за волята .. и най-вече за резултата .. Ето едно момиче с добре поддържано тяло .. Браво!

stefity
06-17-2009, 15:32
това момиче е малумно как можеееее :-x :-x лелел тя не прелича на момиче сеедно гледам баща ми :D :D :D :-P :-P ](*,)

Ми и на мене не ми харесва да гледам разплути по улицата млади момичета, които ги мързи да повървят 50 метра ама иначе спокойно отиват до закусвалнята да си похапнат доволно количество мазнотии!

По-добрия вариант е стегнато, дори и с мускули, отколкото разплуто и мързеливо момиче.

По темата: На 16 съм, от Варна, тренирала съм година и нещо баскет, около 2 години фитнес с прекъсвания, а сега просто се храня здравословно, вървя много и дълги разстояния и сега времето като е хубаво много често ходя да плувам. :)

Браво за волята на момичето. :) Знам колко е трудно, какво изпитание е, и какво е преживяла. Щом си постигнала това, значи няма непосилни неща за теб. :) Браво!

DarkKisss
06-17-2009, 15:57
Иии тук е момента да кажа, че и аз съм от Варна ако не съм го споменавала 8-)

stefity
06-17-2009, 16:02

Разбрах, разбрах... 8-) И ми стана супер яко че си от моя град! 8-) Жалко, че не съм те засичала 8-) Обаче за тези, които критикуват постиженията на момичето... леле хора, нямате си напредстава колко усилия се изисква за това нещо. Оставете физическото натоварване, ами психиката... На такива хора трябва да се възхищава човек. Дано стигнеш по-далеч мила! :-)

DarkKisss
06-17-2009, 16:05

Разбрах, разбрах... 8-) И ми стана супер яко че си от моя град! 8-) Жалко, че не съм те засичала 8-) Обаче за тези, които критикуват постиженията на момичето... леле хора, нямате си напредстава колко усилия се изисква за това нещо. Оставете физическото натоварване, ами психиката... На такива хора трябва да се възхищава човек. Дано стигнеш по-далеч мила! :-)

you can give me your skype name 8-) като каза че плуваш ми стана интересно .. :)

Rebellion_Angel
06-17-2009, 17:46
DarkKisss, страхотна си. Просто е страхотно да си упорит и да имаш воля. :smt023
Аз ходя на тае-бо и не е толкова натоварващо, но хубавото е, че тренираш всички групи мускули. И сега треньорката ми беше зле и нямахме тренировка и се чувствам като разложена. Много ми е гадно, когато пропусна тренировка.

DarkKisss
06-17-2009, 18:47
Наистина се радвам, че има такива хора ... Бъдете упорити и следвайте мечтите си! Аз разбрах че човешкото тяло няма граници :)

DarkKisss
06-17-2009, 19:10
http://i44.tinypic.com/bfmfs4.jpg оп оп тази е от днеска и съм амса доволна :)

http://i43.tinypic.com/a4v78h.jpg о великата снимка :smt007

kuklichka_bg
06-17-2009, 19:15
:?

westggirl
06-17-2009, 19:56
аз да не почвам да изреждам кфо съм тренирала , че... иначе най-много ми е плуването ама не ми се получава това ,което искам като резултат

terawatt
06-17-2009, 20:01
аз да не почвам да изреждам кфо съм тренирала , че... иначе най-много ми е плуването ама не ми се получава това ,което искам като резултат
Какво целиш като резултат?

___mimity___
06-18-2009, 09:38
Тренирам танци :grin: :grin: :grin: от 6 годишна.. всяка репетиция правим ексерзис по 1-2 часа най-различни упражнения за шпагат и т.н. :-) :-)

bubblebabe
06-18-2009, 09:55
тренирала см плуване (2/3 години)
и бадминтон
вече нищо ;(

term0t0
06-18-2009, 12:28
Futбол 8) и преди плуване за 1 лято и републикански шампион 8-)

terawatt
06-18-2009, 12:38
Републикански по плуване?

westggirl
06-18-2009, 13:50
Какво целиш като резултат? плочици

DarkKisss
06-18-2009, 15:51
е що не питаш бе?

stefity
06-18-2009, 16:11

you can give me your skype name 8-) като каза че плуваш ми стана интересно .. :)

Аааа аз с плуване се занимавам само за удоволствие... 8-) майка ми и брат ми са тренирали дълго време този спорт ама мене нещо не ме влече за продължително занимание. :) Виж ЛС за скайп :-P :-P :-P

MP
06-18-2009, 17:26
Никой няма за цел да се хвали какво и колко е тренирал,но все пак е интересно,няма лошо да споделиш 8-)
То и аз съм тренирал плуване,футбол и тенис на маса,но само за удоволствие.Най-важното нещо,което разбрах е,че за всичко е необходимо постоянство.Не трябва да се отказваш,ако не виждаш резултати след 1-я месец.

pinki
06-18-2009, 19:21
Преди години тренирах сериозно плуване (4 год), но спрях поради здравословни проблеми даже лежах в болница 1 месец ... сега се занимавам с волейбол и през ден тичам вечер по 3-4км :) Мин год правих коремни преси бях стигнала до 500 и тъкмо ми се оформяха най-горните плочки и бягах по 8км, но ест ОТНОВО се разболях жестоко и спрях всякакъв спорт и от тогава насам напълнях ужасно много и сега се опитвам малко по малко да вляза във форма :( (качих 10кг ...)

term0t0
06-18-2009, 19:29
Републикански по плуване?абе шампион на българия нещо такова

terawatt
06-18-2009, 22:22
Републикански по плуване?абе шампион на българия нещо такова
Как се казваш и къде си тренирал?

westggirl
06-19-2009, 06:03
кой това ;дд

terawatt
06-19-2009, 08:07
Какво целиш като резултат? плочици
Ами тренирай си корема с упражнения... Въпреки че плуването също го заздравява, но си е индивидуално до каква степен, а и стила е от значение. :)

westggirl
06-19-2009, 08:16
мр добре :д - 7 години плуване , 1 год и малко волейбол , 1 сезон фигурно , а сега съвесем различно нещо :D

DarkKisss
06-19-2009, 09:22
еми не е важно кво си тренирала а как си го тренирала .. аз нали ти казвам, че 2-3 години само тренирам ..

DarkKisss
06-19-2009, 09:23
Преди години тренирах сериозно плуване (4 год), но спрях поради здравословни проблеми даже лежах в болница 1 месец ... сега се занимавам с волейбол и през ден тичам вечер по 3-4км :) Мин год правих коремни преси бях стигнала до 500 и тъкмо ми се оформяха най-горните плочки и бягах по 8км, но ест ОТНОВО се разболях жестоко и спрях всякакъв спорт и от тогава насам напълнях ужасно много и сега се опитвам малко по малко да вляза във форма :( (качих 10кг ...)

оле милата .. наистина ти пожелавам да си стъпиш на краката :)

pinki
06-19-2009, 11:18
^^ и аз си го пожелавам :( а имам адски бавен метаболизъм...

clever
06-19-2009, 12:17
^^ и аз си го пожелавам :( а имам адски бавен метаболизъм...какво ти е било :shock: цял месец в болница.................... да се оправиш много бързо! ;)

pinki
06-19-2009, 16:53
^^ и аз си го пожелавам :( а имам адски бавен метаболизъм...какво ти е било :shock: цял месец в болница.................... да се оправиш много бързо! ;)
ами получих нещо като астматичен пристъп, едвам ме спасиха лекарите ... и сега получавам задух като се преуморя независимо какво правя :( Опитах пак да плувам, но не се получава... Е това беше преди 6 год с плуването, няма връщане назад :)

terawatt
06-19-2009, 19:08
^^ и аз си го пожелавам :( а имам адски бавен метаболизъм...
А колко вода пиеш на ден ??? :-o

Относно проблема ти със задуха - пробвай да правиш дихателни упражнения... Аз лично правя от години всеки ден и съм като прахосмукачка.

DarkKisss
06-19-2009, 19:09
Е то плуването по принцип си е добро дихателно упражнение но тя каза че не може ... не знам какво дори да й посъветвам, то всичко е свързано с натоварване ... :(

terawatt
06-19-2009, 19:18
Има разлика огромно... При плуването мускулите ти изискват кислород. Тя е написала че проблемите и идват при преумора. Нормално е тогава тялото да иска повече кислород. Докато при дихателните упражнения нямаш напрягане на мускули, всичко е концентрирано именно във въздушния поток. Аз бих посъветвал да си прави всеки ден + леки физически натоварвания, без да се стига до умора... Тялото ще свикне постепенно. :)

clever
06-19-2009, 19:42
ами получих нещо като астматичен пристъп, едвам ме спасиха лекарите ... и сега получавам задух като се преуморя независимо какво правя :( Опитах пак да плувам, но не се получава... Е това беше преди 6 год с плуването, няма връщане назад :)мила
по-малко се натоварвай . .
съжалявам за това което ти се е случило :( друг път да не ти става така!
знам колко е лошо защото аз лично имам приятели с дихателни проблеми...
но дихателните упражнения помагат ;)
питай лекаря си какви натоварвания е допустимо да правиш-физически
за да не се преуморяваш ))
успех и много здраве ти желая :-)

tItEufFf
06-19-2009, 20:14
Хората, които не могат да се натоварват (независимо дали заради дихателни или гърбначни или каквито и да е проблеми) са много доволни от пилатес! Може да опиташ ;)

pinki
06-20-2009, 07:42
Хората, които не могат да се натоварват (независимо дали заради дихателни или гърбначни или каквито и да е проблеми) са много доволни от пилатес! Може да опиташ ;)
Много благодаря на всички, но проблема е там, че получавам астматични пристъпи и нз кога ще ме удари и ме е страх :( Бях мн издържлива преди, а сега и 1/3 от това, което бях не съм ...
Относно колко вода пия :arrow: над 2л на ден
А относно съвета, който ми даде беше даден от лекаря, да НЕ се натоварвам да внимавам, защото моят случай е мн специфичен. И го протълкувах по свой си начин > край със спорта..
Снощи си мислех за тези пилатес ли как се казват ама не мога да разбера какви упражнения са точно? Странни са ми .

DarkKisss
06-20-2009, 09:18
Пилатеса е по-скоро за гъвкавост и си опознаваш много добре тялото, той включва и дихателни упражнения.
Подобно на йогата е.

terawatt
06-20-2009, 09:23
Аз на твое място щях да си направя сериозни изследвания на дробовете и всичко възможно да оправя този проблем... Относно пилатес има няколко филма в Арена и Замунда... Аз лично правя някой от упражненията на Michelle Dozois: http://arenabg.com/details.php?id=66b5f90129b2b2e9efc8cf6b849d0eba34b 3dc56

Желателно е преди тези упражнения и след тях да се разтягаш поне 10-15 мин.

terawatt
06-20-2009, 09:28
Пилатеса е по-скоро за гъвкавост и си опознаваш много добре тялото, той включва и дихателни упражнения.
Подобно на йогата е.
Има разлика... В пилатес се набляга на упражнения за корем и кръст и изометрични упражнения, който са стягащи, стабилизиращи тялото. Разбира се че колкото по гъвкаво е тялото толкова по-лесно ще ти бъде в пилатес... Разликата с йогата е, че в пилатес някой упражнения напрягат доста и не позволяват дълбоко и спокойно дишане. При йогата това е сред най-важните неща - дишането и да няма напрежение в тялото, т.е. да правиш нещата със спокойствие.

pinki
06-20-2009, 12:40
Аз на твое място щях да си направя сериозни изследвания на дробовете и всичко възможно да оправя този проблем... Относно пилатес има няколко филма в Арена и Замунда... Аз лично правя някой от упражненията на Michelle Dozois: http://arenabg.com/details.php?id=66b5f90129b2b2e9efc8cf6b849d0eba34b 3dc56

Желателно е преди тези упражнения и след тях да се разтягаш поне 10-15 мин.

Нямам нужда от никакви изследвания и по моя проблем не може да се направи нищо. Астмата не се лекува.
Благодаря ви, че ми обяснихте за пилатес, дръпнах си тези упражнения и още довечера ще ги опитам

dorsichh
06-21-2009, 10:08
а да питам..колко време на ден да отделям за тичане? например тичане,коремни преси и въже,както и да намаля сладкото..това според вас добре ли е за да се стегна и да поотслабна малко?

terawatt
06-21-2009, 10:24
а да питам..колко време на ден да отделям за тичане? например тичане,коремни преси и въже,както и да намаля сладкото..това според вас добре ли е за да се стегна и да поотслабна малко?
Супер е стига да си постоянна... Средно 30 мин на ден е ОК. Имай в предвид, че постепенно ще свикнеш с движението и нито ще мислиш времето, нито растоянията...

DarkKisss
06-21-2009, 10:31
Терават,
абе ти за къв по принцип се имаш? Кви са тези отговори ? Въпросите са към мен по принцип :?

DarkKisss
06-21-2009, 10:35

Започни с по-леки бягания .. около 20-тина минути и дори и да се измаряш колкото и бавно да е пак нали си бягай и постепенно ще увеличаваш а и режим хранителния и скачанията на въже ще ускорят процеса.

terawatt
06-21-2009, 19:21
Терават,
абе ти за къв по принцип се имаш? Кви са тези отговори ? Въпросите са към мен по принцип :?
А добре... Може да си вписваш като правиш тема "какви хора да ти пишат постове" и "че въпросите са към теб по принцип"...

dorsichh
06-21-2009, 20:09
все пак благодаря за отговорите и на DarkKisss, и на terawatt :)

term0t0
06-22-2009, 06:41
Според мене всяко момче което иска да отслабне е хубаво да има спорт,говоря за футбол баскет,волей..така не само ослабваш краката ставт по-силни,по-експолозивни,в горната част ставаш по-здрав и така..

DarkKisss
06-25-2009, 21:36
всеки е добре да се поддържа във форма :)