- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Хора,които усилено се занимават със спорт ..
От къде сте?
Какъв спорт практикувате?
От колко време?
Ако има хора,които се занимават с бодибилдинг моля да пуснат снимка ..
И аз съм любителка на бодибилдинга, въпреки че тренирам коренно различен спорт.
Running is my drug and I am overdosed ..
http://i40.tinypic.com/swz19i.jpg една от плажче![]()
http://i44.tinypic.com/141uq6a.jpg любимата ми снимка
http://i43.tinypic.com/2cqmdf6.jpg
Ето и мои снимки относно бодибилдинга .. Знам, че е скромно, но все пак ..
Да те попитам за колко време си постигнала този резултат и какъв спорт освен бодибилдинг тренираш...![]()
Come on and save me I am loosing my touch day after day coz i miss you so much!Come on and save me i am loosing my mind waiting and waiting for you to be mind...
От София съм.
Тренирам във фитнес от около 2 години.Имам чувството,че никога няма да спра![]()
Ако познавате някого, който не харесва ЧъкПървоначално написано от qsmin
Норис, няма да го познавате за дълго.
Има вероятност от 100% Чък Норис да ти е баща.
някой да обясни или да пусне линк за този спорт-непознат ми еПървоначално написано от DarkKisss
![]()
![]()
иначе аз не се занимавам с определен спорт
но всеки ден правя гимнастика
разхождам се
тичам
и спортувам по нещо![]()
тези които тренират,просто за добро тяло не могат да кажат,бодибилдинг,или културизъм(бодибилдинг е съвременната дума за културизъм) ние сме просто любители,аз от 7-8 месеца,тренира,има голям ефект,добавки не взимам,само правилно хранене...
снимка,нямам,но мисля да се фотам,скоро време,но аз несъм много фотогеничен.![]()
Наистина страхотни резултати си постигнала, ще се радвам ако ни разкажеш нещо повече.. от кога тренираш и само този спорт ли практикуваш?Първоначално написано от DarkKisss
Аз имам един въпрос към DarkKisss - Спазваш ли някакъв режим на хранене и ако е да какъв?![]()
браво за резултата.. но лично на мен токова ясно очертани плочки за момиче не ми харесват... някак си се губи женственото![]()
In the future everyone will be famous for 15 minutes...
Първоначално написано от POLLINA
и на мен не ми харесва много... но по - добре от колкото да е отпусната
а ти фитнеса за спорт ли го имаш?? щото каза "И аз съм любителка на бодибилдинга, въпреки че тренирам коренно различен спорт."
Cruel Intentions
Еми спорт е естествено,един от най-страхотните.
Ако познавате някого, който не харесва ЧъкПървоначално написано от qsmin
Норис, няма да го познавате за дълго.
Има вероятност от 100% Чък Норис да ти е баща.
ама кво говориш...![]()
особено за момиче...да стане после като Херкулес
![]()
In the future everyone will be famous for 15 minutes...
Еми не тренирам само във фитнеса с коремните.
Тренирам петобой:плуване,лека атлетика,спортна стрелба,фехтофка и конна езда.С това се занимавам от 3 години и съм приета в националния отбор на България.Правя си колекция от медали и се опитвам да се пробия извън страната понеже тук петобоя не е много развит.
А манията с коремните преси дойде от преди година и половина.Започнах с режим на хране само без сладко,мазно,тестяно и пакетирани консервирани храни, дето се казва на фотосинтеза.Отслабнах нали за 4 месеца идеално окей .. После започнаха да се ертават плочици но след 5 месеца коремни преси .. започнах от 100 и свърших на 960 обикновенни коремни преси с ръцете зад тила .. Полсе започнах с тежести (5-6 кг) по 650 правя в момента .. Бягането ми е по много на тренировка по 10 км и за това те плочките нарастват не само с коремните но и с другата работа която върша .. Та спазвам си е до днес режим,правя коремни преси и разтягане шпагати около 1 час и по 2-3 тренировки карам всеки ден имам предвид плуване 4км бягане около 10 км и фехтофка 2 часа езда и така нататък .. не че и 5-тте спорта са ми в един ден .. треньора ги е разбил на по дни за да не умра някой ден от пренатоварване ..
Еми успех ако искате още нещо питайте бих отговорила![]()
леле човек ти си направо маниачкатчва с петобоя звучи яко де
толкос мн неща.. ама кой знай и вашите колко инвестират в теб за това
ох да имах малко от твоята воля да стопя 5 кг нямаше да е лошо
знам че не трябва да ям мазно,тестени работи ,да не пия газирано + тренировки , но ако 4-5 дена съм така то на 6-тия само се оглеждам за изкушаваща храна
иначе мен ме кефи съсвем леко очертани плочки , но щом така ти харесва тва е най - важното :P а иначе и аз като POLLINA мисля че женствеността малко се губи, но пък ти си сладка в лице
![]()
MP аз фитнеса не го приемам за спорт![]()
Cruel Intentions
mysterious93
Еми наще не инвестират нито стотинка в мен .. Освен бански и такива дреболии .. Финансират ме от федерацията .. Не говорим за внушителни сумми но все пак, а и сега стипендията поне малко ще ми подпомогне![]()
Това снимки от преди малко, след коремните преси :
http://i41.tinypic.com/33vj2th.jpg невероятна снимка е това![]()
http://i41.tinypic.com/lcwno.jpg и тази не е лоша![]()
От Пловдив съм.Тренирам псортна гимнастика от около 10 месеца, но сега съм в почивка за 2-3 месеца от нея спирам тренировки, защото си е лятото...Иначе и на фитнес ходя.
женско или мъжко си?![]()
DarkKisss ти си желязнааааМного ме кефи корема ти!!!
фитнеса е спорт определено.те хората на шаха викат спорт те фитнеса да не е.дори при определени условия една разходка може да бъде добър спорт
банната ;(
Браво! ..
Уникална си, много ти се радвам.
Само се чудя в началото какво ти е било..всички тези спортове звучат доста добре, супер ще е ако бих могла и аз да се включа, но май няма как. Иначе, по колко е..месечната такса, примерно?![]()
What you give is what you get!
Еми то зависи .. смисъл то се почва от плуване и бягане и ако си достатъчно ентусиазирата ще те включат и в стрелбата и т.н. в другите спортове а таксата е 30 кинта на месец ..![]()
П.С:
В началото ми беше супер скапано и тежко ревала съм от болка и яд и от всичко ми е било ташак но се преборих и наистина съм доволна и си струваше.