View Full Version : въпрос за показването на чувствата
crazy_style
06-16-2009, 13:45
Как сте с показването на чувствата ?
И ако не е от най-полужителните отговори... Как се справяте с това ?
NeZaPoznat
06-16-2009, 13:46
Как сте с показването на чувствата ?
И ако не е от най-полужителните отговори... Как се справяте с това ?
Да ти кажа право вземе ли някой да си показва много чувствата - замирисва ми на 'позиране' :?
Умерена съм .Гледам много да не си издавам чувствата.
TheBeliever
06-16-2009, 13:53
Сдържана съм в това отношение. Стремя се да не показвам чувствата си пред всеки. Само най-близките ми хора имат тази "привилегия". На пръстите на едната ми ръка се броят хората, които са ме виждали да плача. Е понякога и аз не успявам да се укротя и се е случвало да изпусна някой "истеричен пристъп" 8-) , но е голяма рядкост.
crazy_style
06-16-2009, 14:25
А какво трябва да се направи когато хич не те бива , или по-скоро никого не си го правил , и човекът на когото най-много държиш реши че не го обичаш достатъчно , въпреки че последните 8 месеца си се опитвал да му го докажеш.
JustLikeHeaven
06-16-2009, 14:28
Думи от сорта "Обичам те",не вървят!Докажи й,че думите "Обичам те" са истински и се показват с дела и постъпки.....
crazy_style
06-16-2009, 14:36
Момиче съм.. Лесно ви е тва доказване на думи.
Пс. Мисля си да зема ена кофа боя и да напиша на паркинга пред блока му нещо... Ама няма да е лошо да се сдобрим малко... че лошо ми се пише.
flowerlina
06-16-2009, 14:39
Сдържана съм в това отношение. Стремя се да не показвам чувствата си пред всеки. Само най-близките ми хора имат тази "привилегия". На пръстите на едната ми ръка се броят хората, които са ме виждали да плача. Е понякога и аз не успявам да се укротя и се е случвало да изпусна някой "истеричен пристъп" 8-) , но е голяма рядкост.
bubblebabe
06-16-2009, 14:45
разкривам ги :д
ако отговора не е положителен го приемам и продължавам 8-)
TheBeliever
06-16-2009, 14:47
Това, че не го казваш, не значи, че не можеш да го покажеш. И с моя приятел не сме си казвали "Обичам те", но както той сам каза не е нужно, когато си се вижда.
А доказването не става с нещо грандиозно или кой-знае-колко сложно. Обичта се доказва всеки един момент с малки жестове. Най-простото хващане ръката, гушкане, целувка могат да покажат чувствата ти по-добре от 20 метров светещ надпис "Обичам те".
crazy_style
06-16-2009, 14:52
Въпроса е точно сега, след като си изпокарахме по тази причина.
Въпроса е точно сега, след като си изпокарахме по тази причина.
Неможеш ли просто да отидеш до тях и да казваш едно ''извинявай за всичко'',мисля че ще подейства.Простичко,но от сърце.
crazy_style
06-16-2009, 14:59
Нямя го в скайп, не ми дига телефона. А сестра му е болна, постоянно плаче и тн .. Просто в момента хич не е добра идея да ходя до тях..
Нямя го в скайп, не ми дига телефона. А сестра му е болна, постоянно плаче и тн .. Просто в момента хич не е добра идея да ходя до тях..
3ащо пък да плаче?
Да,разбирам че е гадно да си болен,но да плачеш,заради една настинка....малко странно.Ами някой общ приятел нямате ли?
TheBeliever
06-16-2009, 15:05
Ако е бебе плаче.
Прати му смс, че искаш да се видите, за да изясните отношенията си.
^ Пише,че дори не и вдига тела.
Сигурно и смс-а няма да подейства.Само лице в лице ще подейства.
crazy_style
06-16-2009, 15:09
zvunqh mu dosta puti, nakraq mi dugna. Pitah go kakvo pravi i tn. Surdit mi e toq put az trqbva da se izvinqvam ama nemojah, ni6to ne mu kazah. Kazah mi aide 4ao i zatvorih..
Po4vam da se ot4aivam ot sebe si
Това наистина е лошо.Неможеш ли да му се извиниш?Просто звънни пак,щом няма да може да отидеш до тях и му се извини.
XTREMEFREERIDE
06-16-2009, 16:10
Не е момента да се правиш на инат - човек.
slim__shadygirl
06-16-2009, 16:35
Звънни му и му кажи,че искаш да се видите.После му се извини очи в очи.
Dark_Angel_F
06-16-2009, 16:53
Ако не съм сигурна в намеренията и чувствата на отсрещния просто забрави да успея да му кажа/покажа какво чувствам ... Просто съм голяма пъзла по това отношение и ме е страх да се разкрия напълно. А когато чувствам ,че отсреща има отговор и съм сигурна в дадения човек просто няма да има по - обичан от него ... За хора в които съм сигурна давам всичко .
Хвърли през прозореца му камък, към който е прикрепена бележка с надпис "Съжалявам" или нещо от рода :D