View Full Version : Просто трябва да споделя с някой :( :( :(
Значи...незнам защо пиша тая тема, просто имам нуждата да споделя :( ами, с моя приятел ходехме година (почти година, след 3 дена щяхме да направим година :( ) , но преди половин час горе долу скъсахме :( незнам как се случи, просто излязохме , преди това се бяхме скарали, същност напоследък доста се карахме за глупости...и сега просто незнам какво да правя, обишам го повече от всичко, не може сичко да свърши ей така :( нищо не разбирам...дори незнам кфо написах току що, извинявам се ако има грешки :(:( помогнете, незнам какво да правя не искам да късаме :(
Поговори утре с него като се поуспокоите.
най логичното решение за проблема ти е да му се обадиш или да отидеш до тях и да поговорите като зрели хора
Поговори с него ... но нека първо малк осе успокоите и двамата .. :(
Take_That
06-17-2009, 16:38
А по взимно съгласие ли се разделихте или някой от двамата направи 1-та крачка? И каква беше причината за раздялата ви?
ами...причината ПРЕДСТАВА СИ НЯМАМЕ каква е....аам...аз знам че той супер мн ме обича и аз супер много го обичам...някак си нямаше 1-ва крачка просто така стана че той ми каза "еми явно няма друг начин" аз казах "еми хубаво, щом така мислиш" и си тръгнахме.....
angeltears
06-17-2009, 19:08
Еми говорете, така недоизказано е много тъпо. Нито един от двама ви в момента не знае дали сте скъсали или не и нито един от двама ви не иска предполагам. Ти сама казваш- късали сте и преди - това във всяка връзка го има.. просто поговорете като зрели хора, изяснете си проблема и ако и тогава е окончателно отново решението тогава се тормози.. :)
Take_That
06-18-2009, 11:11
Поговорете и си изяснете всичко :) Дано всичко ссе оправи и не се инатете :)
защо сте допуснали да стане така.
NeZaPoznat
06-18-2009, 13:58
Значи...незнам защо пиша тая тема, просто имам нуждата да споделя :( ами, с моя приятел ходехме година (почти година, след 3 дена щяхме да направим година :( ) , но преди половин час горе долу скъсахме :( незнам как се случи, просто излязохме , преди това се бяхме скарали, същност напоследък доста се карахме за глупости...и сега просто незнам какво да правя, обишам го повече от всичко, не може сичко да свърши ей така :( нищо не разбирам...дори незнам кфо написах току що, извинявам се ако има грешки :(:( помогнете, незнам какво да правя не искам да късаме :(
Че има грешки - има, но най-голямата грешка на повечето момичета е, че сматате връзката в месеци, години и.т.н. което си е ГОЛЯМА грешка .... сама се сещаш защо :?
ivsan4eto
06-18-2009, 14:07
И аз замалко да скъсам с моя така, но се разбрахме де. Поговорихме и така. Просто бяхме много изнервени и казахме неща, които не мислим, или дори да ги мислим, сме ги преувеличили доста.
изчакай наспете се успокойте се и му звънни вижте се и поговорете