- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Просто трябва да споделя с някой :( :( :(
Значи...незнам защо пиша тая тема, просто имам нуждата да споделяами, с моя приятел ходехме година (почти година, след 3 дена щяхме да направим година
) , но преди половин час горе долу скъсахме
незнам как се случи, просто излязохме , преди това се бяхме скарали, същност напоследък доста се карахме за глупости...и сега просто незнам какво да правя, обишам го повече от всичко, не може сичко да свърши ей така
нищо не разбирам...дори незнам кфо написах току що, извинявам се ако има грешки
помогнете, незнам какво да правя не искам да късаме
![]()
Поговори утре с него като се поуспокоите.
Поговори с него ... но нека първо малк осе успокоите и двамата ..![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
А по взимно съгласие ли се разделихте или някой от двамата направи 1-та крачка? И каква беше причината за раздялата ви?
Because everytime when I close my eyes... I'm with you - Only with you!
ами...причината ПРЕДСТАВА СИ НЯМАМЕ каква е....аам...аз знам че той супер мн ме обича и аз супер много го обичам...някак си нямаше 1-ва крачка просто така стана че той ми каза "еми явно няма друг начин" аз казах "еми хубаво, щом така мислиш" и си тръгнахме.....
Еми говорете, така недоизказано е много тъпо. Нито един от двама ви в момента не знае дали сте скъсали или не и нито един от двама ви не иска предполагам. Ти сама казваш- късали сте и преди - това във всяка връзка го има.. просто поговорете като зрели хора, изяснете си проблема и ако и тогава е окончателно отново решението тогава се тормози..![]()
If you feel so empty, so used up, so let down. If you feel so angry, so ripped off, so stepped on - you're not the only one refusing to back down. You're not the only one, so GET UP!
Поговорете и си изяснете всичкоДано всичко ссе оправи и не се инатете
![]()
Because everytime when I close my eyes... I'm with you - Only with you!
защо сте допуснали да стане така.
Единствения начин жена да иска мъж.
Единствения начин да я имаш в ръцете си.
Ако искаш да задържиш момичето до края на живота си...
просто и разбий сърцето.
Че има грешки - има, но най-голямата грешка на повечето момичета е, че сматате връзката в месеци, години и.т.н. което си е ГОЛЯМА грешка .... сама се сещаш защоПървоначално написано от mi6unka
![]()
И аз замалко да скъсам с моя така, но се разбрахме де. Поговорихме и така. Просто бяхме много изнервени и казахме неща, които не мислим, или дори да ги мислим, сме ги преувеличили доста.
изчакай наспете се успокойте се и му звънни вижте се и поговорете
Итал. Посланик: Да Бъдеш Алфист Това Е Религия
![]()
![]()
![]()
Lancia
Alfa Romeo
Мотори