View Full Version : незнам какво ми става...
здравейте...
сигурно темата е много глупава. Но немога да разбера в мен ли е проблема... до сега не съм изпитвала оргазъм :-# явно аз съм виновната нз...вече... какво да правя оня ден 15 мин секс... и пак нищо ;( ;( по опитните ако могат да изкажат мнение. Ще съм много благодарна ! :oops:
stratega
06-18-2009, 15:13
трябва да е 1ч и 15 мин и ще усетиш не 1.....
JenataNaShefa
06-18-2009, 15:14
За 15 мин. е трудничко, но не е невъзможно, зависи от партньора...
Опитай с повече любовна игра
stratega
06-18-2009, 15:15
ти па мн разбирап от любовни игри :D :D :D :-) :-) :-)
JenataNaShefa
06-18-2009, 15:17
Ем ти като разбираш повече, помогни на детето де
noproblembitch
06-18-2009, 15:19
Ем ти като разбираш повече, помогни на детето де
Остави го тоя, виж че няма и 12 години и се прави на компетентен... Колко тъпи негови коментари съм чел... А относно темата: no idea
stratega
06-18-2009, 15:20
ПРАВ СИ- НЯМАМ!
krem4et0
06-18-2009, 15:24
Няма страшно. Има жени, които никога не получават. И защо непременно трябва при вагинален секс да получиш. Всяка жена е уникална и има някои, които така не могат да свършат. Аз да речем. Пробвай с клиторна симулация. При мастурбиране свършвала ли си? Ако не си-има проблем. Иначе е напълно нормално. Експериментирай и открий какво ти харесва.
Кой казва, че продължителен секс=хубав секс и на множество оргазми. Може да получиш такъв и след 1 минута. Чисто физиологически на жената й трябват 40 секунди от появата на дразнител до оргазъм. При мъжа те са 8. Останалото се дължи на факта, че не се нацелва начина, че нещо ни мъчи и разсейва. Оргазмът е нещо, което просто се случва. Не го мисли и толкова. Все някога някак си ще дойде.
Ситуацията треа да стане
ръгай ма,че ма изеде,после ша са целуваме :grin:
tekila_sunrise
06-18-2009, 17:41
ми и аз немога ама кво да направа...
DevilWish
06-18-2009, 19:19
И аз никога не мога. :С Почти. Жалко ,партньорите ми не ме задоволяват. . Както и да е ,все пак по други начини пак може да стане ;)
ivana0895
06-18-2009, 19:36
пъшкай , охкай , че да зарадваш гаджето , пък после сама си направи кефа , след време всичко ще си дойде на мястото :-) :-) :-)
Оргазмът е нещо, което просто се случва. Не го мисли и толкова. Все някога някак си ще дойде.
напълно съгласна :) на мен също ми е доста трудно да изпитам оргазъм понякога,но смятам че с опита и с достатъчно време всичко ще се получи...не се притеснявай,а се отдай на емоциите си :P :P
sKa73r4o93
06-18-2009, 19:45
Ситуацията треа да стане
ръгай ма,че ма изеде,после ша са целуваме :grin::D:D:D:D:D
Наистина има жени, които никога не изпитват оргазъм.
Но не се притеснявай, може да не си от тях.
На колко години си ? Това понякога е от значение.
Пробвай орален секс ако при вагинален не се получава :)
galenata
06-18-2009, 20:48
Сменете позата...Примерно аз не мога да свърша ако не съм отгоре. :D
LostSelf
06-19-2009, 06:38
до известна степен зависи и от размера на приятелчето му.На моя например е по-дебеличък и по-къс и най-голямо удоволствие изпитвам при кучешката...ако е по дълъг препоръчвам мисионерската.Експеримент� �рай ;)
От възрастта ви зависи..от опита ви..от позата ;)