View Full Version : след отнемане на девственоста?
isthislove
06-18-2009, 22:18
Искам да ви попитам след първият ви пък колко време сте изчакали за пофторен акт.. и колко е редно да се изчака..
Ilikeliljon
06-18-2009, 22:25
Абе ти момче ли си или момиче. :D :D :D Иначе по темата не мисля, че може да има някакъв период на изчакване, но все пак зависи от преживяванията от първия път. :) :)
След първият път направо втори :D :D
isthislove
06-19-2009, 00:05
когато се скуса девствената ципа.. нетрябвали да мине някфо време за да зарасне сичко или .. няма ли нужда от изчакване за 2 пат.. на другия ден ако го направи пак ? :х
Ilikeliljon
06-19-2009, 00:13
когато се скуса девствената ципа.. нетрябвали да мине някфо време за да зарасне сичко или .. няма ли нужда от изчакване за 2 пат.. на другия ден ако го направи пак ? :х
Абе човеко ти не четеш ли какво ти се пише. :) :) И какво трябва да зараства, ти да няма да я колиш, че да и зараства нещо. Нищо не трябва да зараства, доколкото съм чел химена представлява съединителна тъкан, която след разкъсването се разгражда. :) :)
LovelyGirl
06-19-2009, 06:06
Е това да не е рана, че да зараства :D
Аз изчаках точно една седмица :) .
LostSelf
06-19-2009, 06:26
Пфу...аз веднага след първия,втори и на другия ден пак :grin:
След половин час почивка ми беше втория път :D
Sladurcho
06-19-2009, 14:23
няма какво да чакаш на следващия ден пак :oops:
LovelyGirl
06-19-2009, 17:02
^ Автора е мъжко бе 8-)
hamacs563
06-19-2009, 21:13
Да ще зарасне цялата и повече няма да може да прави секс :lol: :lol: :lol: По темата: може и веднага стига момичето да е готово :)
Youth_boy
06-20-2009, 00:46
То няма някакво точно фиксирано време , въпрос на потребност от твоя страна е кога ще е следващият път.
isthislove
06-20-2009, 08:10
^ Автора е мъжко бе 8-)
:) как ме запомни :-D
няма определено време за "изчакване" между двата акта. всъщност даже съм забравила такива подробности. може да го направиш още същия ден, може и след месец. като са те отворили веднъж, затваряне няма :lol:
monincetyyy
06-20-2009, 13:59
няма определено време за "изчакване" между двата акта. всъщност даже съм забравила такива подробности. може да го направиш още същия ден, може и след месец. като са те отворили веднъж, затваряне няма :lol:
аааа има, има! Та хората и операции за възстановяване на девствената ципа измислиха! Мисля че мюсюлманките си я правели най-много доколкото прочетох.. Кфо ли няма вече.. :D
SilverBrilliance
06-20-2009, 14:25
Не мисля че е нужно да се изчаква-това не е рана,за да зараства :)
да трябва да изчакаш,все пак ние имаме нещо като срок на годност... :razz: :razz: :razz: :razz: господи ,спаси ме :razz: :razz:
Искам да ви попитам след първият ви пък колко време сте изчакали за пофторен акт.. и колко е редно да се изчака.. аве хора стига вее...въпроса ти е супер неясен :x
когато решите може да го направите пак :D
Sladurcho
06-20-2009, 17:54
От 3 до 5 месеца :D
малко саааааааааааа минимум година :-P
lifelesscorpse
06-20-2009, 19:52
Не знам как да реагирам на малоумната ти тема...Първо,на колко години си,че не видях никъде тук да пише???(ако пише,сори,моя грешка)...Второ на колко е момичето,което си "отворил"???Трето...Защо подяволите не се образовате ПОНЕ МАЛКО ОТ МАЛКО за това аджеба какво,кога,защо и как изобщо стават нещата в секса.Толкова ли е трудно.Като те мързи-ми виж в интернет бе...Мамка му тая девствена ципа дето толкова ви притеснява НЕ Е РАНА за да "зарасне"...След заветния първи път на момичето няма значение гока ще е втория.Въпроса е кога тя иска (ако има правото да избира...)...
Та така...Ползвай чичко Гугъл и се образовай преди да е станало късно... :)
скъса ли се веднъж КРАЙ ....Ще умре както тя така и ти !
smileforyou12
06-21-2009, 21:20
:razz:
huligana90
06-21-2009, 21:48
Секс на другия ден секс и на третия ден пак секс :-D
BringYourOwnBeer
06-21-2009, 21:54
Тва да не ти е рана.
Един отваря консервата - всички намазват
(извинявам се че ви сравних с консерви но на толкоз малоумни хора с малоумни отговори се кара)
Тва да не ти е рана.
Един отваря консервата - всички намазват
(извинявам се че ви сравних с консерви но на толкоз малоумни хора с малоумни отговори се кара)
Не бре човеко на мен ми казаха едно по- яко:
Жената е като лютеницата- един я отваря, всички я използват. :D 8-) :D
Neopitom3na
06-22-2009, 06:12
Че кой е каза, че тряя се чака :D
CoOLBebZz
06-22-2009, 11:31
Аз първия път го правих 4 пъти .. :oops: